מקס
גיבל מתאושש ושולח חבטה עצומה שפוגעת בנידורינה ומרוב העוצמה היא עפה על העץ אבל אז אתה רואה שמשהו קורה איתה היד שלה נהיית לבנה והיא מתחילה לרוץ אל גיבל מה תעשה?
סטטיסטיקה:
66%
75%
אדם
אתה רואה שטרטוויג מפחד קצת פחות כי הוא ניגש אליך ואוכל את האוכל שהבאתה לו אבל הוא עדיין לא רוצה להיכנס לפוכדור שלו מה תעשה?! (אתה יכול להילחם בו אתה לא חייב להיתידד עם כל פוקימון)
לי
*הזרע עלוקה זה כמו הleech seed אז זה פועל לבד.
ווידל משתמש בדחיפה על פרינפלאפ אבל פרינפלאפ מתחמק ומשתמש בקרן בועות חזקה אבל בגלל שהיא מתקפה מסוג מים היא לא כל כך משפיעה על ווידל אבל אז הזרע עלוקה חוזר למשחק ושואב את האנרגיה של פרינפלאפ הישר אל ווידל מה תעשה?
סטטיסטיקה:
66%
76%
תומר
סידוט משתמש בזרע עלוקה אבל השריטה של סינקוייל חותכת את הזרע עוקע ולכן הוא לא פוגע בסינדקוויל מה תעשה?
סטטיסטיקה:
100%
[FONT=verdana,geneva,lucida,'lucida grande',arial,helvetica,sans-serif]100%
בר
*קוראים לך אלינה במשחק.
אתם ממשיכות במסע ואתן רואות מאמן עם מגבי חמוד מה תעשי?
[/FONT]
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מקס
הקרב ממשיך:
גיבל משתמש בחפירה בדיוק בזמן שנידורינה מגיעה עם אגרוף הקרח אבל משהו קורה גם נידורינה עומדת ומחכה לגיבל ואז כשהו בה היא משתמשת באגרוף קרח שפוגע בוא וכמעט מחסל אותו מה תעשה?
סטטיסטיקה:
66%
30%
אדם
צ'ימצ'ר משתמש בשריטה על טרטוויג אבל טרטוויג מתחמק אתה רואה שטרטוויג מהיר מאוד טרטוויג משתמש בעליי תער מה תעשה?
סטטיסטיקה:
100%
100%
לי
ווידל משתמש בדחיפה אבל פרינפלאפ מתחמק ממנו אבל אז הוא משתמש בטופר מתכת על הזרע עלוקה וקורע אותו לגזרים ואז הוא רץ אל ווידל עם ניקור והוא פוגע ו-ווידל עף כמה מטרים ופרנפלאפ רץ אל ווידל עם טופר מתכת מה תעשה?
סטטיסטיקה:
66%
68%
בר
* תרשמי עם כאלה '' לדוגמא: ' היי ילד תרצה להילחם נגדי ונגד הצ'יקוריטה שלי' להבא תעשי ככה.
את נגשת אל הילד והוא מסכים ' באיזה פוקימון תשתמשי בצ'יקוריטה שלך ? ' שואל אותך הילד מה תעשי?
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מקס
* לא הוא לא יכול ללמוד אני קובע מתי הוא ילמד.
תכתוב חדש
לי
פרינפלאפ מנפץ את הזרע עלוקה עם הטופר מתכת אבל בגלל הזרע עלוקה הוא לא שם לב לווידל שמשתמש בדחיפה עליו והוא המשיך לרוץ וקיבל את הדחיפה בכוח מירבי מה תעשה?
סטטיסטיקה:
30%
68%
בר
'אין בעיה אני ישתמש קווילבה שלי' אומר לך הילד מה תעשי?
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
מקס
גיבל מתאושש אבל נידורינה כבר פוגעת בוא בחבטה חזקה מאוד שפוגעת בו אבל אתה רואה שמשהו שונה בגיבל הוא מתחיל להיות עצבני ואז הוא שולח לנידורינה מלא שריטות אחת אחרי השניה שפוגעות בנידורינה מה תעשה גיבל למד זעם?
סטטיסטיקה:
25%
28%
תומר
סינדקוויל יוצא עוד הפעם לשריטה והפעם פוגע חזק אבל אז סידוט משתמש בקשיחות ואז במיגור כח מה תעשה?
סטטיסטיקה:
92%
100%
בר
צ'יקוריטה משתמש בדחיפה כמו שאמרת לה ופוגעת בקווילבה אבל קווילבה מתאושש ושולח גחלת ופגע מה תעשי?
סטטיסטיקה:
94%
87%
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)