Naruto The Way Of The Shinobi
לוגו בקרוב...
נישאר מקום אחרון
*המשחק מכיל ספוילרים מהסדרה. (לא כל הדברים נכונים חלק אני הוספתי)
מילות פתיחה:
שמתי לב שבפורום אין משחקים על נארוטו אז הגיע הזמן שיהיה, ועוד משהו משחק זה מתרחש 15 שנים אחרי שיפודן.
עלילה:
לאחר הקרב הגדול בין נארוטו לפיין, פיין – מנהיג האקאטסוקי שהסתיים בכך שנארוטו הקריב כמעט את חייו כדאי להרוג את פיין.
נארוטו והינאטה, שתקפה את פיין כדאי להגן על נארוטו היו במצב קרוב למוות ומיד הובאו לקונוהא וקיבלו תמיכה רפואית.לבסוף,אחרי כמה ימים,שניהם הרגישו הרבה יותר טוב.
לאחר כמה שנים,הצליח נארוטו סוף סוף להחזיר את סאסקה לכפר.
לאחר עוד כמה שנים טובות של שקט ושלווה,נתקפה קונוהא על ידי כפר חדש שרק נבנה. קונוהא הייתה בטוחה שתנצח בקרב וכמו שחשבו תושביה מחצית מהקרב קונוהא בקושי נפגעה והרגה המון חיילים של כפר האופל הנסתר לאחר 3 ימים של קרבות,הגיע ההוקאגה של כפר האופל והתחיל להרוס את קונוהא.
ההוקאגה היה מאוד חזק ואף אחד לא הצליח לפגוע בו אפילו שנלחם נגד טסונאדה,הוא ניצח אותה.
נארוטו,סאסקה וסאקורה הגיעו לכפר וראו מה מתחולל בו.סאסקה וסאקורה הלכו מיד לעזור לנצח את שאר הנינג'ות ונארוטו התמודד מול הוקאגה האופל ולאחר קרב ארוך ניצח אותו והרג אותו. לאחר הקרב טסונאדה ומועצת הכפר של קונוהא החליטה להכתיר את נארוטו כהוקאגה השישי של קונוהא, וכאן אתם נכנסים לסיפור.
לאחר שיקום קונוהא אתם אשר רק סיימתם את לימודיכם באקדמייה לנינג'ות ועברתם את המבחן להיקרא גנין עומדים להיכנס לצוות ולקבל את המורה החדש שלכם.
חוקים:
1. כל חוקי הפורום תקפים כאן
2. אסור לקלל או להעליב.
3. חובה לכתוב " לדיבור ו ' למחשבות .
4. חובה לצטט את התגובה שלי (רק עליכם)
5. מי שלא מגיב למשך שבועיים בלי להודיע לי מראש עף לא משנה איזה סיבה יש לו.
6. ואחרון חביב להנות ^_^
טופס הרשמה:
שם בפורום: (את השם וזהו, בלי תסתכל ימינה וכאלה)
שם במשחק: (שם מלא ויפני לדוגמא אם בחרתם להיות בשבט אוצ'יהא אז תכתבו כשם משפחה אוצ'יהא)
גיל: 13 (לא לגעת מסיימים את האקדמייה בגיל 13 – אין אפשרות בחירה)
רקע: (רקע)
מראה: (תאור)
שבט: (תבחרו אחד מהשבטים בהודעה הבאה)
חיה: (תיאור הכלב/זאב - רק אם אתם משבט האינוזוקה)
מתקפות: -לא לגעת-
כסף: -לא לגעת -
ציוד: -לא לגעת-
הערות\הארות: -אתם יודעים-
פרסים
פותח עמוד 10 יקבל חפיסה של 30 כוכבי זריקה ענקיים.
פותח עמוד 30 יקבל פרס כספי של 5000 ריו.
פותח עמוד 50 יקבל חרב קאטאנה נדירה וחזקה מאוד.
פותח עמוד 70 יקבל מגילת דרקון מים.
פותח עמוד 100 יקבל פרס כספי של 20000 ריו ומגילה ללמידת ראסנגאן\צידורי והשני שיפתח את עמוד 100 יקבל פרס כספי של 10000 ריו ואת המגילה שלא נבחרה ושאר המשתתפים בעמוד זה יקבלו 5000 ריו.
לא להגיב!