Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22
  1. Retired
    שם: Ashar
    הדבר היחידי שמגניב זה שיהיה קרב משולש
    פרישה

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    חבל מאוד, עד עכשיו היו פוקימונים ממש יפים אבל אלה הרסו את הכל, הם פוקימונים ממש לא מושקעים.

3. משתמש מנוסה
    בא לכם להירגע, הפוקמונים האלה לא גרועים כ"כ אתם עוד תתרגלו אליהם ותאמינו לי שתחשבו שהדור השישי (אם יהיה כזה) יהיה יותר גרוע וגם אליו תתרגלו. ואני בכלל חושב שקרבות משולשים זה דבר גרוע!! הם הגזימו לחלוטין, קרבות כפולים היה דבר טוב אבל משולשים זה לא טוב. למה נגיע? קרבות מרובעים? מחומשים? משוששים? קרב של שלושה אנשים שכל אחד יהיה נגד כולם (זה יכול להיות מעניין, אם יהיה רק פוקמון אחד לכל מאמן ויהיה עד 4 אנשים, יותר זה כבר יהיה מעאפן)

4. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי dcaovhiedn צפה בהודעה
    בא לכם להירגע, הפוקמונים האלה לא גרועים כ"כ אתם עוד תתרגלו אליהם ותאמינו לי שתחשבו שהדור השישי (אם יהיה כזה) יהיה יותר גרוע וגם אליו תתרגלו. ואני בכלל חושב שקרבות משולשים זה דבר גרוע!! הם הגזימו לחלוטין, קרבות כפולים היה דבר טוב אבל משולשים זה לא טוב. למה נגיע? קרבות מרובעים? מחומשים? משוששים? קרב של שלושה אנשים שכל אחד יהיה נגד כולם (זה יכול להיות מעניין, אם יהיה רק פוקמון אחד לכל מאמן ויהיה עד 4 אנשים, יותר זה כבר יהיה מעאפן)
    היי! מאיפה הגעתם לזה שיהיו קרבות משולשים?!?!
    אולי זה רק השחקן ועוד 2 אנשים?!?!?!
    ובקשר למה שאמרת... אני אוהב את כל הדור החמישי ביינתים חוץ מהארון קבורה, ונכון בתמונה שמראים את ה-3 האלה שלא בקרב.... אז אני לא אוהר את הימני שנראה כמו ילדת רוח ואת השמאלי שהוא כמו ג'לי שרואים לו את כל האיברים הפנימיים....

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    היי! מאיפה הגעתם לזה שיהיו קרבות משולשים?!?!
    אולי זה רק השחקן ועוד 2 אנשים?!?!?!
    ובקשר למה שאמרת... אני אוהב את כל הדור החמישי ביינתים חוץ מהארון קבורה, ונכון בתמונה שמראים את ה-3 האלה שלא בקרב.... אז אני לא אוהר את הימני שנראה כמו ילדת רוח ואת השמאלי שהוא כמו ג'לי שרואים לו את כל האיברים הפנימיים....
    כתוב בסרבי שיהיה קרבות משולשים...

6. משתמש מנוסה
    הסרקופג אכן מזעזע -פוקימונים הם יותר כמו חיות, לא מתאים להם לעשות דבר כזה. החפרפרת הקטנה שרואים מאחונה והגדולה שהיא כנראה ההתפתחות שלה נראים די טוב. הירוק גם כן נראה סבבה, וזה נראה כיוון יותר חזק ומאיים לפוקימון, שזו טוב לדעתי.

השלישיה הזאת שמראים: הימני (האפור) מכוער, האמצעי בנאלי ולא משהו, השמאלי מוזר, אבל אם מסתכלים ממש טוב זה נראה יפה.. צריך לראות שישתחררו תמונות נורמאליות.

7. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    פוקימונים מעפנים לאללה אני מקווה שלא תהיה להם התפתחות כי אז הן בטח יהיו יותר מכוערים.
    אני שונא את הפוקימונים האלה שבקושי רואים להם את הפרצוף.
    נכון אמרו שהמשחק הזה של פוקימון יהיה גם לאנשים מבוגרים יותר? אז צדקו,תראו איזה פוקימונים שמו,ארון קבורה ופוקימון ילדה שנראית בדיכאון

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •