אלה לא פוקימונים! אין לי מושג מה אלה אבל מה שבטוח לא פוקימונים
אם אתה לא מבין בזה, אל תעדכן על זה. כ"כ הרבה טעויות.
מוגוריו הוא לא תת התפתחות של דרווזי, אלא של דוריוזו. ותכתוב את השמות שלהם בצורה נכונה.
דבר נוסף הוא ש-White High-Link הוא לא מתקפה ><" פשוט בורות. אם היית קורא את כל המידע, היית מבין מה זה.
ונתת תמונה של מאמנת עם שלושה פוקימונים ואמרת שזה קרב משולש ><" זה מראה אפשרות חדשה שהמאמנת יכולה להשתתף בקרב עם הפוקימונים שלה. ויש עוד דבר שלא עידכנת עליו.
וזה לא שסרבי ופוקביץ' חשפו את זה. תוכנית טלוויזיה יפנית חשפה את זה.
מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.
שמתם לב שכשיצאו הפוקמונים הראשונים של הדור אמרתם שאלה פוקמונים גרועים ומוזרים, ואז כשיצאו עוד כמה אמרתם שהפוקמונים הראשונים היו בסדר אבל החדשים ממש לא טובים, ועכשיו אתם אומרים שהפוקמונים שיצאו עד עכשיו היו טובים אבל עכשיו זה כבר ממש מזעזע (זה הרעיון הכללי של רוב התגובות שראיתי מתחילת פרסום הפוקמנים של הדור החמישי עד עכשיו) אז מזה מסיקים שבינתיים אתם לא אוהבים אותם כי הם חדשים, אבל עד שיצאו המשחקים כבר תתרגלו אליהם ועד הדור השישי (אם יהיה כזה) תגידו שאלה היו פוקמונים טובים והפוקמונים של הדור השישי הם זוועתיים וכך חוזר חלילה
והנה דוגמא למה שכתבתי, רוב צופי פוקמון יגידו שהם הכי אוהבים את דור 1 ו-2. עכשיו אני, שבכל התקופה של הדור השני לא היה לי ערוץ הילדים ואפשר להגיד שדילגתי ישר מהדור הראשון לדור השלישי (את הדור הראשון ראיתי קצת ואז הכרתי את המשחקים רובי וספיר), אגיד שאני יותר מעדיף את דור 1 ו-3 כי אני לא הכרתי את דור 2 (חוץ מאלה שהיו במשחקי דור 3). אז כפי שאמרתי כל אחד אוהב את הפוקמונים היותר ישנים וכל פוקמון חדש נראה לו ממש מוזר אז ככל שהדורות יחלפו יותר יאהבו את הדורות הקודמים (אם למשל נגיע לדור 10 אנשים יגידו שדורות 1-5 היו ממש טובים ועכשיו יש פוקמונים גרועים לא משנה איזה פוקמונים יהיו)
הפוקמונים החדשים שנחשפו פשוט ניראים כמו חבורת סמרטוטים הם לא ניראים לא כמו פוקמונים ולא כמו דיגמונים הם ניראים כמו חבורת כאפות אחד אחד .
דרך אגב אייך הגעתם לזה שאחד מהם המפותח של דרוזי חחח רואים ששחכתם את הדור הראשון יש לדרוזי התפתחות והשם שלו זה היפנו.
אגב הפוקמון הצהוב בתמונה הראשונה מצד ימין ניראה מאוד שהוא כמו תת התפתחות של גירטינה למרות שהוא אגדי ואני אומר את זה לא ברצינות שלא תגיבו לי ותגידו לי שאני טועה כי אני יודע שהוא לא תת התפתחות של גירטינה אבל לא יודע לדעתי הם דיי דומים מה דעתכם.
נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 06-29-2010 בשעה 06:03 AM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)