Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    טוב אז סיימתי את כל מה שאפשר לעשות במשחק (חוץ ממה שאפשר לעשות עם צ'יטים ו/או DS) - חוץ מדבר אחד, לנצח את הליגה בפעם השנייה.
    יש לי שישייה די חזקה, רק שהסתכלתי איזה פוקימונים יש לסינטיה וזה די מפחיד חחח (3 פוקימונים ברמה 74, עוד 2 ברמה 76 ועוד אחד ברמה 78).

בינתיים יש לי 5 פוקימונים חזקים:

Infnerape רמה 70 (אש/לוחם)

Garchomp רמה 71 (דרקון/אדמה)

Staraptor רמה 66 (מעופף/רגיל)

Metagross רמה 67 (פלדה/על חושי)

Palkia רמה 78 (דרקון/מים)

אני אשמח אם תעייצו לי על פוקימון שישי.
    יש לי בנוסף גם דיאלגה רמה 70, טנטקרול רמה 54, אזלף רמה 52, אוקסי רמה 50, היטראן רמה 50, גיראטינה רמה 50, פינסיר רמה 49 מגנזון רמה 42, מאמוסווין רמה 40, פרובופאס רמה 39, איבי רמה 20 ועוד כמה חלשים.

ואני משחק במחשב.

תודה רבה לעוזרים...

עריכה: אימנתי את הפוקימונים שלי קצת (נגד כל מאמני המכון הקודמים) וגם תפסתי סניזל (רמה 51 ממקדש סנואופוינט) - כדאי לי לפתח אותו לוויביל ולשים אותו בשישיה?
    נערך לאחרונה על ידי iTai, 06-30-2010 בשעה 05:24 PM

2. מורחקים
    אם אתה משחק במחשב אז אם אתה רוצה לגמור עם זה כמה שיותר מהר תשתמש בקודים לריר קנדי ותעשה את כולם ברמות 100 תיקח את קרסליה היא פוקמון אגדי ברמה 50 לוכדים אותה וממש טובה סוג על חושי וגם החיים שלה דיי גבוהים.
    בשביל שהיא לא תברח לך מהקרב שתפגוש אותה בשדה זרוק עליה מאסטר בול שגם לזה יש לך קוד בנעוץ.
    הרי אמרת שסיימת את המשחק חוץ מהליגה החזקה אז תעשה את כולם רמות 100 וזהו .

3. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    ציטוט פורסם במקור על ידי SEXEYMAN צפה בהודעה
    אם אתה משחק במחשב אז אם אתה רוצה לגמור עם זה כמה שיותר מהר תשתמש בקודים לריר קנדי ותעשה את כולם ברמות 100 תיקח את קרסליה היא פוקמון אגדי ברמה 50 לוכדים אותה וממש טובה סוג על חושי וגם החיים שלה דיי גבוהים.
    בשביל שהיא לא תברח לך מהקרב שתפגוש אותה בשדה זרוק עליה מאסטר בול שגם לזה יש לך קוד בנעוץ.
    הרי אמרת שסיימת את המשחק חוץ מהליגה החזקה אז תעשה את כולם רמות 100 וזהו .
    אני לא יכול להשתמש בקודים (בגלל האימולטור שלי)
    ובקשר לקרסליה אז היא מסתובבת בכל סינו ותמיד הולכת למקום אחר כשאני הולך לאיפה שהיא...

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •