המנהיג הדגול שלכם מציג...
התקפת הסייאנים
פתיחה: רגע של פרידה! בדרך לגבהים חדשים.
ביתו של רושי
חפצים: Luck Fruit
תסיימו לדבר עם לאנץ' ואז לכו למסך הפתיחה ואז לאפשרויות ותשנו את הגדרות הטקסט מרגיל למהיר. אחרי שתסיימו לכו לפינה המערבית של החדר ותלחצו על A כאשר יהיה סימן תשובה ליד אחד הציורים ואתם תקבלו את הLuck Fruit
ואז לכו למטה ותדברו עם רושי. אתם תדברו מלא XD אחרי שתסיימו תצאו מהבית ותדברו עם הצב ואז לכו למעגל הזה ותשמרו השינוי בשמירות פה למשחקים אחרים זה שפה כאשר אתה שומר השמירות גם מרפאות אותך .. אם אתם משתמשים באימולטור שאני הבאתי לכם תשמרו רגיל ואז תשמרו ב1 או איך שבא לכם.... ולכו למים וזה אוטומטי יקח אותכם למפת העולם לכו למטה קצת ותלחצו על האזור בשם Training Cave ואז A
המשימה: להשיג את כדור הקריסטל.
Training Island
חפצים:
HP Capsule 50, Small Bean (x2), Phoenix Feather (מסך ראשון)
Medium Bean, Small Bean (מסך שני)
תלכו קצת ואז זה יתחיל קרב,אני מציע שתשתמשו במתקפות סופר נגד הנחשים הענקיים...
הקאמהאמאה של קרילין ושל יאמצ'ה והטרי באם של טיאן. כאשר אתם עולים רמה הקאי שלכם והחיים שלכם מחלימים... בקרב הבא שלכם אתם כנראה תעלו רמה.
עכשיו אחרי הקרב לכו למטה במורד הדרך עד שתגיעו לתיבה,תלחצו A ותקבלו HP CAPSULE 50. לכו בחזרה לאיפה שנלחמתם עם הנחשים ולכו קצת ימינה ואז למעלה ותגיעו לתיבה, לחצו A ותקבלו SMALL BEAN.... לכו בחזרה למטה ואז ימינה.
יהיה לכם עוד דיבורים. ברגע שתגיעו למין אבן זורחת לכו תעמדו לפניה ותלחצו B לחיצה ארוכה לכמה שניות ואז תשחררו. אחרי זה עוד פעם תלחצו B לכמה שניות ואז תשחררו. לכו לתיבה ותקבלו PHOENIX FEATHER... לכו עם הדרך ואז יתחיל לכם עוד קרב,בקרב הזה ילמדו אותכם איך להשתמש בהגנה. אתם תלמדו ללחוץ על כפתור כאשר אויב מתקיף ויש לכם משהו צהוב מעל הדמות שמותקפת. זה מצמצם את הנזק בהרבה

אחרי הקרב תתעלמו מהדרך הימינית למסך הבא,במקום זה תלכו עוד למעלה ולכו לאבן הבאה ותלחצו B לחיצה ארוכה ואז תשחררו עד שהאבן נשברת,לכו לתיבה ותלחצו A ותקבלו עוד SMALL BEAN. עכשיו לכו למסך הבא...
אחרי שתכנסו לכו ישר למעלה לעוד אבן.... תשברו אותה ולכו לתיבה ותלחצו A, מזה תקבלו MEDIUM BEAN ואז לכו בחזרה למטה ולכו ימינה תמשיכו עם הדרך. כשתגיעו לעיגול הראשון תמשיכו,וגם את בעיגול השני אבל לפני שתלכו למטה בסוף העיגול לכו ימינה לתיבה ואז תחזרו ולכו למטה. כשלפתע בולמה תתקשר אליכם... לכו לשתי התיבות ותתפתחו אותם,באחד תהיה לכם מסכת גז ובשנייה קלף חשיכה. תלחצו על START וחפשו שם תמונה של קפסולה כנסו אליה ותשימו את מסכת הגז במלבן אחד ואת הקלף במלבן השני ואז תצאו לרגיל, עכשיו תסתכלו אם מסכת הגז נמצאת במלבן האדום תמשיכו,אם לא וזה נמצא בירוק תלחצו על R. ואז לכו בענן הוורד... אחרי שתצאו ממנו תלחצו על R כדי לשים את הקלף באדום. מעכשיו רוב האויבים יהיו עיוורים

אז יהיה סיכוי גדול שהם יחמיצו אותכם כשהם יתקפו, לכו לעיגול עם הC הענק ותשמרו,ועכשיו אני מציע שתעלו את כולם אצלכם לרמה 6. אחרי שסיימתם לכו עוד פעם לעיגול ותשמרו ואז תלחצו על 1 I אם אתם באימולטור שאני הבאתי. ואז לכו לאבן ותשברו אותה ולכו לכיוון כדור הקריסטל. אחרי זה יבוא ג'קי צ'ון המסתורי... מה יהיה בגורל גיבורינו?
--------------------
קרב בוס – ג'קי צ'ון (רושי עם פאה לולז)
------------------------
רמה מומלצת : 5
חיים: 1200
מה שהוא מוריד כאשר אתם הורגים אותו: 1500 EXP, 450 AP, 300 ZENNI, PERCEPTION CHARM
הקרב הראשון שלכם עם בוס O: דיי פשוט. תתחילו כאשר אתם עושים את כול סופר ההתקפות שלכם אבל! תשאירו 32 קאי לפחות. ברגע שהוא אומר שהוא דיי זקן אז סיימתם שתי שליש מהקרב

נשאר לו רק שליש מהחיים... 400 חיים בסך הכול. עד הנקודה ההיא אני חושב שכול הדמויות שלכם או לפחות שתיים יהיו בSPARKING MODE, תתחילו להשתמש בRENGEKI של קרלין, בWOLF FANG FIST של יאמצ'ה ו/או בFIERCE ATTACK של טיאן. שלושת או שתי ההתקפות ישתלבו אוטומטי, ויעשו סופר קומבו שיכול להוריד 200 נזק... אחרי זה פשוט תתקפו אותו אם הוא עדיין לא מת.
הערה,הPHONIX FARTER שקיבלתם מיקודם יכול להחיות. אחרי שתכסחו לו את הצורה יתחיל דיבורים ואז אחרי מלא תוכלו לשמור
סוף ההתחלה.