Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    קודם נתחיל עם האימולטור... אני מציע אותו כי עדיף להשתמש בו.
    איפה ההורדה אתם שואלים? טוב,הינה התשובה
    http://sourceforge.net/projects/desm...2.zip/download
    והינה עוד לינק:
    http://www.dup.co.il/v/134059yRuZapaq

והינה מדריך קצר,
    אוקיי. בשביל לשמור תלחצו על מספר במקלדת ואז ן. אבל לא ביחד. נגיד תלחצו מספר 1 2 3 לא משנה ואז תחכו שניה ואז תלחצו ן. קאפיש? קאפיש.
    בשביל להשתמש בשמירה תלחצו על המספר שעליו שמרתם ואז פ. נגיד שמרת על 1 תלחצו 1 ואז פ. קאפיש? קאיפש. בשביל לעשות מהירות תלחצו TAB זה הבסיס בעצם. כאן גם תוכלו לשאול את השאלות עליו. עכשיו הגיע הזמן למשחק

אולי שמעתם על הפרויקט החדש של מישהו... לא יודע את שמו XD לא משנה,הם עושים מחדש את דרגון בול ז (חבל שלא עשו מחדש את דרגון בול גם) וקוראים לזה דרגון בול קאי,עכשיו לדרגון בול קאי יצא משחק מדהים ביותר (אהבתי יותר מכמה משחקים לPS2) שקוראים לו דרגון בול קאי,התקפת הסייאנים. הוא מתחיל כאשר גוקו רק יצא להאימונים עם קאמי(קאמי ביפנית זה אלוהים) ומסתיים בסוף הקרב נגיד וג'יטה... עדיין לקח לי 10 שעות לסיים אותו ואפילו לא השגתי את כול החפצים.
    המשחק הזה פשוט מדהים,יש שם כול מה שצריך O: בוסים טובים,מפלצות לא מהעולם הזה, 6 משאלות של כדורי הפופו בול (הסבר בהמשך) יש שם מלא משימות כיפיות,בין לרוץ בדרך הנחש ולהתחרות בשד האדום ההוא מהגיהנום כאשר גוקו נפל,לבין להשיג את כדורי הדרגון בול ו...
    Spoiler ספוילר
    עכשיו הינה ההורדה,
    http://freakshare.net/files/0gcyd2tx/4364.rar

חלק א' של המדריך
    Spoiler ספוילר

לפי מה ששמעתי בקרוב אמור לצאת סאגת נמק... בטח הרבה יותר כיף D:

אני הולך לעשות גם מדריך שלם למשחק הזה. איך להשיג הכול. רק שתדעו, זה משחק מדהים.
    עכשיו... תגובות

2. אני ניניני אני סמל מיני
    תודה !!!אני ישחק קצת מה-ds...

קרדיט ענק לרועי!

3. Retired
    שם: Ashar
    זה לds? , וואי אני שיחקתי באגדות גוקו האלה בgba חח תודה אלכסי ננסה
    פרישה

4. Master of the Xiii Tribe
    זה עדיף מאגדת גוקו תאמין לי :d
    וגם,תוריד את האימולטור שאני הבאתי

5. Master of the Xiii Tribe
    דאבל פוסט - אישור מארווין O:

המשך למדריך -

עכשיו אחרי הקרב לכו למטה במורד הדרך עד שתגיעו לתיבה,תלחצו A ותקבלו Hp Capsule 50. לכו בחזרה לאיפה שנלחמתם עם הנחשים ולכו קצת ימינה ואז למעלה ותגיעו לתיבה, לחצו A ותקבלו Small Bean.... לכו בחזרה למטה ואז ימינה.
    יהיה לכם עוד דיבורים. ברגע שתגיעו למין אבן זורחת לכו תעמדו לפניה ותלחצו B לחיצה ארוכה לכמה שניות ואז תשחררו. אחרי זה עוד פעם תלחצו B לכמה שניות ואז תשחררו. לכו לתיבה ותקבלו Phoenix Feather... לכו עם הדרך ואז יתחיל לכם עוד קרב,בקרב הזה ילמדו אותכם איך להשתמש בהגנה. אתם תלמדו ללחוץ על כפתור כאשר אויב מתקיף ויש לכם משהו צהוב מעל הדמות שמותקפת. זה מצמצם את הנזק בהרבה :d אחרי הקרב תתעלמו מהדרך הימינית למסך הבא,במקום זה תלכו עוד למעלה ולכו לאבן הבאה ותלחצו B לחיצה ארוכה ואז תשחררו עד שהאבן נשברת,לכו לתיבה ותלחצו A ותקבלו עוד Small Bean. עכשיו לכו למסך הבא

6. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי The King Of The Werewolf צפה בהודעה
    זה עדיף מאגדת גוקו תאמין לי :d
    וגם,תוריד את האימולטור שאני הבאתי
    אני שיחקתע בזה מזמן ... תערך בכיתה ו' ננסה את הזה לDS לא ראיתי שיש משחקי DBZ לDS
    פרישה

7. Master of the Xiii Tribe
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה
    אני שיחקתע בזה מזמן ... תערך בכיתה ו' ננסה את הזה לDS לא ראיתי שיש משחקי DBZ לDS
    יש לכול קנסולה כמעט...... דרך אגב תגובות על המדריך XD

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מדריך טוב תוסיף תמונות ועיצוב לדף... הדגשה וכ'ו...

9. Master of the Xiii Tribe
    סוף פרק ההתחלה:

אחרי שתכנסו לכו ישר למעלה לעוד אבן.... תשברו אותה ולכו לתיבה ותלחצו A, מזה תקבלו Medium Bean ואז לכו בחזרה למטה ולכו ימינה תמשיכו עם הדרך. כשתגיעו לעיגול הראשון תמשיכו,וגם את בעיגול השני אבל לפני שתלכו למטה בסוף העיגול לכו ימינה לתיבה ואז תחזרו ולכו למטה. כשלפתע בולמה תתקשר אליכם... לכו לשתי התיבות ותתפתחו אותם,באחד תהיה לכם מסכת גז ובשנייה קלף חשיכה. תלחצו על Start וחפשו שם תמונה של קפסולה כנסו אליה ותשימו את מסכת הגז במלבן אחד ואת הקלף במלבן השני ואז תצאו לרגיל, עכשיו תסתכלו אם מסכת הגז נמצאת במלבן האדום תמשיכו,אם לא וזה נמצא בירוק תלחצו על R. ואז לכו בענן הוורד... אחרי שתצאו ממנו תלחצו על R כדי לשים את הקלף באדום. מעכשיו רוב האויבים יהיו עיוורים :d אז יהיה סיכוי גדול שהם יחמיצו אותכם כשהם יתקפו, לכו לעיגול עם הc הענק ותשמרו,ועכשיו אני מציע שתעלו את כולם אצלכם לרמה 6. אחרי שסיימתם לכו עוד פעם לעיגול ותשמרו ואז תלחצו על 1 I אם אתם באימולטור שאני הבאתי. ואז לכו לאבן ותשברו אותה ולכו לכיוון כדור הקריסטל. אחרי זה יבוא ג'קי צ'ון המסתורי... מה יהיה בגורל גיבורינו?

--------------------
    קרב בוס – ג'קי צ'ון (רושי עם פאה לולז)
    ------------------------
    רמה מומלצת : 5
    חיים: 1200
    מה שהוא מוריד כאשר אתם הורגים אותו: 1500 Exp, 450 Ap, 300 Zenni, Perception Charm
    הקרב הראשון שלכם עם בוס O: דיי פשוט. תתחילו כאשר אתם עושים את כול סופר ההתקפות שלכם אבל! תשאירו 32 קאי לפחות. ברגע שהוא אומר שהוא דיי זקן אז סיימתם שתי שליש מהקרב :d נשאר לו רק שליש מהחיים... 400 חיים בסך הכול. עד הנקודה ההיא אני חושב שכול הדמויות שלכם או לפחות שתיים יהיו בsparking Mode, תתחילו להשתמש בrengeki של קרלין, בwolf Fang Fist של יאמצ'ה ו/או בfierce Attack של טיאן. שלושת או שתי ההתקפות ישתלבו אוטומטי, ויעשו סופר קומבו שיכול להוריד 200 נזק... אחרי זה פשוט תתקפו אותו אם הוא עדיין לא מת.
    הערה,הphonix Farter שקיבלתם מיקודם יכול להחיות. אחרי שתכסחו לו את הצורה יתחיל דיבורים ואז אחרי מלא תוכלו לשמור :d
    סוף ההתחלה.

10. Master of the Xiii Tribe
    דאבל פוסט O: אישור מאווין

פרק א: לקחת בחזרה את המקדש! חזרתו מלאת הדמעות של קרלין הביתה!

העיר המזרחית

חפצים: SKILL FRUIT, SPEED FRUIT.
    אחרי שקרלין מסיים עם הדיבורים שלו,לכו לשולחן הימיני הראשון ותלחצו A בשביל לקבל SKILL FRUIT כאן אתם יכולים להיכנס לבניין ולקנות דברים אם בא לכם O:. אחרי שתגמרו לקנות לכו צפונה למדרגות ושם לכו לדלת השמאלית הכי למעלה ותעשו לידה A ותקבלו SPEED FRUIT. עכשיו כשגמרתם עם זה לכו במדרגות,יהיה לכם הרבה דיבורים O:. אחרי זה תשמרו בC ותשמרו גם בI אם אתם באימולטור שאני הבאתי. ואז לכו ליער :D
    יער הבמבו XD

חפצים: MEDIUM BEAN, HP FRUIT
    כמו בשלב הקודם תעבירו את קפסולת החשיכה לאדום.
    בתוך השיחים,לכו קדימה. ברגע שתגיעו לפתוח לכו צפונה :D ולכו מערב עד הסוף עד שתארו שיח אפל ירוק שאמור לזהור כאשור תתקרבו אליו. תלחצו B לחיצה ארוכה ואז תשחררו. תמשיכו עד שתראו עוד שיח ירוק אפל.... תלחצו B לחיצה ארוכה ותשחררו ולכו תלחצו A ליד התיבה ותקבלו MEDIUM BRAN
    לכו בחזרה מאיפה שבאתם ואז לכו כול הדרך ימינה ואז אתם תכנסו לדרך סודית. ואז יהיה עוד שיח. תשברו אותו ולכו ימינה ואז צפון. תשברו עוד שיח אחד אחרון ותקבלו HP FRUIT מהתיבה :D
    אחרי שאתם חושבים שעליתם מספיק רמות (אני מציע עד רמה 8) תחזרו בחזרה למקדש ותשמרו ואז תשמרו עם הI אם אתם באימולטור שלי ותלכו בחזרה ליער :D תלכו ימינה קצת ואז צפון ולכו לפינה הצפון-מזרחית של המסך ותגיע למסך הבא. יהיה לכם דיבורים ואז יתחיל קרב הבוסים השני שלכם :D.
    פאופאו XD

רמה מומלצת = 8
    חיים לבוס = 600
    דברים שמקבלים אחרי שהורגים אותו = 1200 EXP,150AP,400 ZENNI

זה קרב הבוס הראשון שאתם לבד. הצעה שלי,תעשו מלא קאמאמאה עליה. אם יגמר לכם הקאי תשתמשו בחפץ KI DRINK 30 שיש לכם הרבה אני מניח... רוב המפלצות פה מורידות אותו. ואז פשוט עוד קאמאמאה. אחרי זה יהיה עוד דיבורים ואז קרלין יחזור למקדש. אחרי עוד דיבורים יהיה לכם אפשרות לשמור ואז מתחיל השלב הבא :D

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •