latias לא של הדור ה-3?
דור 1 -קנטו
דור 2 -ג'וטו
דור 3-הואן
דור 4- סינו
דור 5 -איסשו
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
בחרתי דור שני... כנראה כי אלה המשחקים הראשונים ששיחקתי בהם (גולד וסילבר.. קלאסיקה)
הדור הראשון היה מעולה כמובן. מה שאהבתי בדור השני שהוא (יחסית) בא כתוספת לדור הראשון ולא במקומו. לדוגמא, לא היה בו פוקימון ציפור שמקביל לפידיג'יוט, ועדיין כמעט כולם שיחקו עם פידג'יוט בשישיה. לעומת זאת, בהואן וסינו עשו פוקימון ציפור של נורמל/פלייניג, אפילו שהם די דומים אחד לשני (אם כי סטרפטור יותר חזק נראה לי). עוד דוגמא - לא היה בו עוד פוקימון זחל-גולם-פרפר (שחודש בהואן..)
הדור השלישי בדיעבד גם כן היה טוב (או שזה כי סיימתי את המשחקים איזה 10 פעמים). יש די "מהפך" בדור הזה, מבחינת הגרפיקה ומבחינת הסגנון של עיצוב הפוקימונים, ולכן רוב הפוקימונים ברובי וספיר היו מהדור ה-3, והפוקמונים מהדורות הקודמים היו בעיקר במערות (ג'יאודודים וגולבאטים).
הדור ה-4: בהתחלה לא אהבתי אותו, אבל .. הוא בסדר. וורמדם ועוד כמה פוקימון קצת מעפנים אבל לא נורא.
בקיצור כנראה זה ככה בכל דור וגם את הדור החמישי אנחנו נשנא בהתחלה ואחרי משחק או שתיים נתרגל אליו.
[אני רק מקווה שההתחלתיים יהיו יפים. זה הכי מעצבן אותי >d)
נערך לאחרונה על ידי Udragon, 06-30-2010 בשעה 11:32 AM
גם איווי אין שם ובכלל אין שם תמיכה באיווי המשחקים בעלי התמיכה הכי גבוה באיווי הם PDPT
הדור השני הכי טוב זה המשחק הראשון ששיחקתי בו קודם כל אחר כך הוא המשחק עם החלק אחרי הליגה הגדול ביותר (חוזרים ל קנטו) יש שם כאלה עם קומינציות קטלניות
אש/ אופל HUNDOOM
אדמה /קרח PILESWINE
יש שם גם פוקמונים שאין להם היתפתחות אבל חייבים אחת לפחות כמו זה:
http://www.serebii.net/pokedex-dp/206.shtml
אגב מישהו זוכר אותו בכלל הוא חייב התפתחות הוא נראה לא גמור
הדור שהצליח לחדש אבל לשמור על מקוריות (בלי חזרות)
בשלישי כבר התחילו לחזור על אלה שכבר היו TURKUL למשל זה צב גם SQUIRTALE זה צב
ורוב הסדרות כאילו בהפסקה בעיקר באיווי ופוריגוןושם ממש קצתפוקמונים של 3 התפתחויות רובם בעלי התפתחות אחת בלבד
וההתפתחויות של הדור השני בדור הרביעי הם ממש מצוינות באמת היה צריך מזמן לשים התפתחות מהלכים והתפתחות מקום והתפתחות חפץ בלי החלפה
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-01-2010 בשעה 07:31 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)