בס"ד
נאמר שיהיה מפגש קיץ לפורום פוקימון ואני מצפה לו מאוד, מתי יפתח נושא רשמי על מנת ששאר המשתמשים יקבלו פרטים ויתכוננו למועד הגעתם?
מצפה לראות אתכם מנהלים יקרים במפגש ותודה מראש
עידו.
בס"ד
נאמר שיהיה מפגש קיץ לפורום פוקימון ואני מצפה לו מאוד, מתי יפתח נושא רשמי על מנת ששאר המשתמשים יקבלו פרטים ויתכוננו למועד הגעתם?
מצפה לראות אתכם מנהלים יקרים במפגש ותודה מראש
עידו.
אחי זה אני ניקו פשוט שיניתי כינוי חחח מה המצב?בכל מקרה אני לא בטוח שיהיה לכם מפגש כי אף אחד לא אירגן שום מקום לא אירגנו תאריך לא אירגנו הסעות וחוץ מזה הרבה גרים רחוק אחד מהשני וגם מלא זמן לא דיברו על זה ככה שככל הניראה לא יהיה לכם לדעתי מפגש תנסה לדבר עם ארויין המפקח בפרטי הוא ניסה לארגן את זה ואולי הוא יודע דברים שאני לא יודע.
היה רעיון למפגש של ארוין אבל עדיין הוא לא יתקיים(עדיין), כי מחכים שהמשתמשים בפורום שיש להם בגרויות יסיימו אותן כדי שגם הם יוכלו להגיע.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אפשר לפחות השערה איפה זה יהיה?
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
מה שאני זוכר זה שאם זה יאורגן זה 100% בת''א.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
כן .אכן יערך מפגש למי שרוצה ,כמובן שזה לא חובה.
המפגש יערך בתל אביב כנראה ... קודם צריך לקבוע מה עושים שם והכל .
ופרטים יבואו בקרוב .
במהלך הקיץ.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
תעשו ברחובות חחח
למרות שאני גר ביבנה!
יש לי הצעה אליכם תעשו במימדיון או בשפיים או בימית 2000 או בכל פארק מים אחר גם ככה עכשיו זה קייץ אז לא רק תיפגשו עם כל החברה של הפורום גם תעשו חיים בברכה תחשבו על ההצעה שלי.
כן זה רעיון טוב וזה קרוב לבית שלי D:
מה הסעות יש הוריםxd:
יש אוטובוסים יש מוניות אני בעצמי שהייתי בגילכם הייתי נוסע לברכות עם בגד ים ותיק במוניות ובאוטובוסים אז לא היה לי רישיון נהיגה טוב אני שמח שחלק אוהבים את מה שהצעתי אבל יחכמים בטח כולכם גרים בחולון לכן אתם רוצים ימית אלפיים תחמנים![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)