Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 13 ראשוןראשון ... 910111213 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 187
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אתה ביכלל לא עדכנת בדף הראשון את הפרקים והדמויות

2. משתמש פעיל
    סליחה שלא עדכנתי את המדריכים בעמוד הראשי ושלא הגבתי הרבה זמן יחסית. פשוט לא הייתי בקרבת הבית בימים האחרונים ולא היתה לי גישה למחשב. עדיין לא הספקתי לעדכן את הדמויות אבל הספקתי את שמות הפרקים ואת מאורעות הפרקים.

3. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    אחי לא עדכנת בעמ' הראשי אז לא ראיתי את הפרקים החדשים...
    לעניין, פרקים תותחים!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מתי תפרסם את הפרק הבא?

5. משתמש פעיל
    ההודעה שהבטחתי:
    החלטתי לארגן את הסיפור לפי ווליומים כמו של מנגה. בכל ווליום יהיו בסביבות 15 פרקים.
    בפרק הכפול שפרסמתי הסתכם הווליום הראשון שנקרא "בראשית דבר" כמו הפרק הראשון.
    אני אערוך הפסקה קצרה עם הפרקים ואחריה אתחיל לפרסם את הווליום השני.

6. משתמש פעיל
    הווליום השני נפתח!

פרק 16: שמחה מוקדמת

"מי יכול היה לעשות את זה?" אמר רד. "אנחנו" נשמע קול "מה עשיתם להם?" הוא צעק. "חיפשנו את אבני הירח שלהם אך הם לא נתנו לנו אותם. אז נאצלנו לקחת בכוח." "מנוולים" מלמל גרין. רד בדק את הפוקמונים בפוקדקס והפוקדקס דיקלם: "קלפרי, פוקמון הפיה, קלפרי הוא פוקמון מסוג נורמל, התקפתו החזקה במיוחד היא מטרונום, בהתקפה זו הקלפרי מזיז את אצבעותיו ימינה ושמאלה ובשלב מסוים משחרר התקפה שראה בחייו באופן אקראי." "הפעם אל תדאגו אנחנו ננצח אתכם, נכון אוליבר?" אמר האיש שפיקד על הקבוצה הגדולה "נכון מאט!" שניהם הוציאו את פוקמוניהם. הראשון היה נחש סגול הנראה כמו קוברה והשני עטלף גדול וכחול. רד וגרין הדליקו את הפוקדקס ושני הפוקדקסים אמרו פה אחד: "ארבוק, פוקמון הקוברה, ארבוק הוא פוקמון מסוג רעל והצורה המפותחת של אקנס הציור שנמצא על צווארו נועד להפחדת האויבים." הפוקדקסים המשיכו: "גולבט, פוקמון ההעטלף, גולבט הוא פוקמון מסוג רעל ומעופף. הצורה המפותחת של זובט. אוהב את הדם של בני האדם והפוקמונים, בלילה הוא נוהג לחפש את טרפו." "מזל שעכשיו אור יום" אמר רד חצי מחייך. "בכל מקרה זה לא עומד לשנות לנו, פוכדור צא!" מתוך הפוקדור של גרין יצא פוקמון ציפור. רד בדק אותו בפוקדקס והוא דיקלם: "ספירו פוקמון הציפור הקטנה, הוא פוקמון מסוג נורמל ומעופף בעזרת מקורו נוהג לחפש טרף בדשא" "ספירו תשתמש בניקור על גולבט!" ספירו ניקר את גולבט וגולבט ניסה להתחמק אך הצליח רק במחצית מן הפעמים. "צ'רמנדר גחלת על ארבוק!" צ'רמנדר השתמש בגחלת אך ארבוק התחמק. "תשתמש בחצי רעל!" ציווה אוליבר. חצי הרעל פגעו בצ'רמנדר אך לא הרעילו אותו. 'אנחנו לא יכולים להסתכן בעוד מכת רעל אחרת צ'רמנדר יהיה מורעל.' חשב רד. "גולבט נשיכה!" ציווה מאט. "ספירו ניקור!" הפוקמונים תקפו זה את זה ברציפות מעל גובה האדמה במערה ועל הארץ הקרב המקביל. 'אני לא אשתמש במסך עשן, אני אשמור את ההתקפה הזו נגד גרין' חשב רד. "תשתמש בשריטות!" אמר לבסוף "אתה מטומטם!?" צעק גרין.
    "הסיכויים מאד גבוהים כשתוקפים מכה פיזית ישרה נגד פוקמון רעל שהפוקמון התוקף יהיה מורעל" "אל תדאג" אמר רד. צ'רמנדר רץ בשריטות אל עבר הארבוק, האיש מצוות רוקט חייך. "עכשיו צ'רמנדר, תעצור ותתקוף בגחלת!" צ'רמנדר שהגיע לטווח אפס מארבוק עצר והשתמש בגחלת, המכה מהטווח הקרוב פגעה היטב בארבוק והוא נשכב על האדמה. הקרב בין שני היצורים המעופפים המשיך, הוא היה צמוד ביותר, שניהם היו זריזים בהתקפותיהם ובהתחמקויותיהם. לבסוף הצליח ספירו לנקר את בטנו של גולבט וחטף הדף הגון עד שנחבט באחד מקירות המערה. גולבט וארבוק חזרו לעמוד "גולבט חיתוך אוויר!" "ארבוק תשתמש בלעיסה!" שתי ההתקפות פגעו בשני הפוקמונים ושניהם היו פצועים במצב בינוני. בשני צידי הזירה הפוקמונים היו תשושים. "טוב נמאס לי כבר! ספירו תשתמש במכת זעם!" ספירו נעץ מבט אימתני על גולבט וטס לכיוונו במהירות כשמקורו בחזית. הוא פגע בגולבט מספר פעמים, לבסוף לקח את ראשו אחורה לתנופה ונתן מכה אחת סופית שהפילה את גולבט וחיסלה אותו.
    "קדימה רד עכשיו תורך!" צעק גרין. "צ'רמנדר תשתמש בנהימה על ארבוק ואז תרוץ לעברו!" צ'רמנדר נהם ורץ. "ארבוק חצי רעל!" "צ'רמנדר תקפוץ" צ'רמנדר התחמק בקפיצה מחצי הרעל וכעת היה באוויר מעל ארבוק. "עכשיו גחלת מלמעלה!" צ'רמנדר השתמש בגחלת, בגלל האש שפגעה באדמה נוצר עשן במטר המרובע שהקיף את אותו וכשהתבהר, נראה מכתש קטן בהיקף גופו של ארבוק כשהוא נמצא בתוכו מחוסל. "עשינו את זה!" אמר רד בשמחה. המאמנים היריבים החזירו אות פוקמוניהם לפוכדורים באכזבה רבה. "ידעתי שלא תוכלו לעשות את זה כמו שצריך" נשמע קול. לפתע אישה שלא נראתה קודם צעדה צעד קדימה מן החושך לעבר אזור מואר יותר. "אולי ניצחתם את שני המפסידנים האלה אבל אחרי שתתעסקו איתי, סופכם לא יהיה טוב במיוחד" אמרה האישה. "עכשיו אטפל בכם אחת ולתמיד וכך תוכלו להפסיק להפריע לנו. צא קופינג!" האישה הוציא מתוך הפוכדור פוקמון סגול וכדורי בצורתו. היו לו חורים מהם יצאו אדים כמו גייזרים קטניפ ועל בטנו סימן של גולולת. "זה
    לא טוב" מלמל גרין בכעס. האישה הסתכלה עליהם בחיוך שטני של ניצחון ושני הגיבורים לא הצליחו לחשוב על דרך לצאת מהמצב העגום. 'צ'רמנדר שלי וספירו של גרין גם ככה במצב לא טוב אחרי שניצחנו את שני האחרים, ועוד הפוקמון של האישה הזו בכלל במצב בריאותי מעולה'. חשב רד. 'נצטרך נס כדי לצאת מהמצב הזה אחרת מי יעזור לקלפרים האלו? . . .'

7. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    פרק מצוין! סוף סוף חזרת לפרסם פרקים!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

8. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    פרק בסדר
    אבל לא ממש טוב
    לפי דעתי

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

9. משתמש פעיל
    תודה רבה. וא לשניכם, ואני יודע שהפרק הזה הוא פחות מוצלח כתבתי אותו אחרי תקופה בה לא כתבתי בכלל, הפרקים חוזרים לעצמם לאט לאט.

מדריך הדמויות עודכן! הוספתי את מאט ואוליבר בדמויות! בקרוב גם אעדכן את גרין . . .

פרומו לפרק הבא בקרוב . . .

10. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    סיפור יפה מאוד

11. משתמש פעיל
    תודה רבה לך! אם אתה אוהב את הסיפור שלי אז אשמח אם תגיב לעיתים קרובות יותר. אני רוצה לראות שאנשים באמת קוראים את הסיפור שלי.

פרומו לפרק 17:
    כשמצב פוקמוינם של רד וגרין עגום הם נאלצים להלחם באישה מצוות רוקט שנראית מאד בטוחה בעצמה. האם הם יצליחו לנצח ולהציל את הקלפרים? ומי האישה הזו בכלל?

12. וואו כל כך אין לי מושג
    אל תדאג אני בטוח שיש לך קוראים אם הגעת
    לפרק הזה. אני כמעט בטוח שהם יצליחו לנצח את האישה הזאת
    אבל נראה מה תכתוב גורל הקרב במקלדת שלך.

תודה שהתייחסתם, דוד

13. משתמש פעיל
    תודה רבה לך. והגורל כבר רשום. יש לי את כל הווליום הזה כבר כתוב :p

עכשיו יש לי שאלה אליכם:

האם כאשר אני מפרסם פרק לפרסם איתו פרומו לפרק הבא או לחכות כמה תגובות?

14. מורחקים
    סיפור מדהים!
    אני עכשיו קארתי את פרקים 1 2 ו3

15. וואו כל כך אין לי מושג
    תחכה כמה הודעות
    אל תכתוב פרומו מיד
    מתי פרק הבא?

תודה שהתייחסתם, דוד

עמוד 11 מתוך 13 ראשוןראשון ... 910111213 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •