תודה רבה gery
ול-dav500
בעקרון אני מפרסם בערך כל 10 תגובות. אבל הפעם אין לי ממש זמן אז אני אדחה את זה לעוד מספר ימים. חוץ מזה אני רוצה לראות מה עוד אנשים מצביעים.
פרק 17: כוח מיסתורי
'נצטרך נס כדי לצאת מהמצב הזה אחרת מי יעזור לקלפרים האלו? . . .' חשב רד. מלבד הפוקמונים הפצועים מהמערכה גם מאמניהם, רד וגרין היו מותשים. "צ'רמד..." נקתע רד על ידי פריצת קולו של גרין "אל תעייף אותו סתם ככה! תחשוב קודם לפני המהלך!" אמר גרין. 'אני צריך טקטיקה נגד הפוקמון הזה או שאין לנו סיכוי, הוא בטח יותר חזק מהשניים האחרים אז כדאי לחשוב על איזו מלכודת. רגע! אני יודע!' חשב גרין. במקביל בדק רד את הפוקמון החדש בזירה בפוקדקס: "קופינג, פוקמון הגז הרעיל, קופינג הינו פוקמון מסוג רעל" "זה לא עוזר הרבה. . ." אמר רד. "ספירו תעוף סביב קופינג במעגלים!" ספירו עף במהירות סביב קופניג. "קופינג דחיפה!" קופינג השתמש מספר פעמים בדחיפה ללא הצלחה ולבסוף התעייף עד מאד. "תעצור!" ציווה גרין. "עכשיו בוא לפה!" ספירו התקרב לגרין ובעודו בא, זרק גרין חפץ מוזר אל רד, חפץ מוכר, זה היה שיקוי. רד תפס אותו והסתכל עליו לכשתי שניות. רסס את זה על הפוקמון שלך כבר!" גרין הוציא תרופה נוספת לעצמו וריסס על פצעיו של ספירו ספירו נראה בריא ושלם, כמעט כאילו רק עכשיו יצא מהפוכדור דרוך לקרב. רד עשה כמו גרין וצ'רמנדר היה בסדר גם כן. "עכשיו ספירו מכת זעם!" "צ'רמנדר גחלת!" שתי ההתקפות פגעו בקופינג וקופינג נפצע ברמה בינונית. "מהלך יפה" פירגנה האישה. "אבל אני מתארת לעצמי שלא חשבתם על זה, קופינג גז רעיל!" קופינג שחרר מחוריו גז סגול. ספירו וצ'רמנדר החלו להשתעל. "לעזאזל, היא הרעילה את ספירו ואת צ'רמנדר" אמר גרין. "עכשיו גם השיקוי לא יעזור" אמר גרין. "הדרך היחידה לצאת מזה זה לנצח אותה ולקחת את הפוקמונים למרכז הפוקמונים לפני שיאבדו את ההכרה לגמרי." הוסיף. "בדיוק" אמרה האישה עם קלות שמחה שלא הצליחה להחזיק בבטן. הפוקמונים צעקו מכאב כל כמה זמן. "ספירו תקוף בניקור!" "קופינג דחיפה!" שניהם באו חזיתית אחד אל השני אך בהתנגשות זו קופינג ניצח וספירו נפל מהאוויר לאדמת המערה. "קופינג לך לתקוף עכשיו את צ'רמנדר!" קופינג דחף בעזרת גופו את צ'רמנדר וצ'רמנדר התנגש בקיר המערה. שני הפוקמונים צעקו מכאב פעם נוספת. "ואתם אמרתם שהקרב נגדם קשה? אז עכשיו אין לכם תירוצים!" צעקה כלפי שני החיילים האחרים. האישה הביטה חזרה ברד וגרין. "זה יותר מדי משעשע" אמרה. צ'רמנדר וספירו צעקו פעם נוספת. 'צ'רמנדר, אני לא יכול לראות אותך ככה, אנחנו חייבים לעשות משהו' חשב רד, רד הסתכל על צ'רמנדר הפצוע שהשתעל מייסורים. כשעיניו של רד בהקו ונראה שעוד מעט דמעה תזלוג מאחת מעיניו. ואז לפתע סביב צ'רמנדר החל להיות זוהר כתום-אדום ובעינייו היה כמעט ואפשר לראות אש. "צ'...צ'רמנדר?" אמר רד בטון שאלה. "צ'ר . . . מנ . . . דר!" צ'רמנדר לקח את ראשו אחורה לתנופה והשליך גחלת אדירה מפיו לכיוון קופינג. "קווופיייייייייייייייייייינג!!!!!!" הו צעק. הגחלת נמשכה פי שניים מגחלת ממוצעת של צ'רמנדר וגם כמות הגחלים היתה רבה. כשצ'רמנדר סיים את התקפתו, קופינג נראה על הרצפה מעולף לגמרי. "לעזאזל!" אמרה האישה והחזירה את קופינג לפוכדור. "תתחפפו!" אמרה האישה לשניים האחרים ושלושתם הסתלכו משם.
צ'רמנדר נפל שניות לאחר מכן מעולף גם הוא. ועוד כמה שניות אחריו גם ספירו. "חזור" אמר גרין והחזיר את ספירו לפוכדור. "מה נעשה עם הקלפרים?" שאל רד. "נצטרך לרוץ למרכז הפוקמונים ולדווח על הכל. "כן!" הסכים רד. רד לקח בידיו את צ'רמנדר ורץ למרכז יחד עם גרין.
לאחר מספר דקות הגיעו לאחות ג'וי. "האחות ג'וי" אמר רד מתנשף. "יש המון קלפרים פצועים בהר מון וגם הצ'רמנדר שלי והספירו שלו צריכים טיפול מידי!" "אוי לא, מה קרה?" "איזה צוות במדים שחורים עם האות R באדום על החולצות שלהם ניסו לקחת מהם את אבני הירח." "זה בטח צוות רוקט" אמרה האחות ג'וי. "מי?" שאל רד. "אני אסביר אחר כך אבל עכשיו צריך למהר. צ'נסי!" קראה האחות. לפתע יצא פוקמון ורוד מתוך חדר במרכז. "אני צריכה שתטפלי בשני הפוקמונים של הילדים האלה בזמן שאני יוצאת להר מון!" אמרה האחות ג'וי כשהיא לוקחת תיק מתחת לדלפק ויצאה בריצה. בינתיים צ'נסי ביקשה את שני הפוקמונים. רד הכניס את צ'רמנדר לפוכדור
ושניהם נתנו לה את הפוכדורים. לאחר כארבע שעות המתנה ארוכה של שני הילדים. הם קיבלו את פוקמוניהם חזרה. "תודה" אמר רד. "אפשר גם לקחת חדר בשביל הלילה הזה?" שאל רד. הפוקמון הנהן. "וגם אני" אמר גרין. הפוקמון ניגש לדלפק ונתן לשניים מפתחות לחדרים. "טוב אז אתה רוצה שנערוך את הקרב שלנו מחר?" "ועוד איך!" אמר רד. שניהם עלו לחדריהם ללילה.
כשהגיע הבוקר רד כבר היה מאורגן, האחות ג'וי חזרה למרכז והיום היה יפה ביותר. "נראה שהתעוררתי לפני גרין" אמר לעצמו רד. "גרין, הו לא" אמרה האחות ג'וי. "גרין יצאה לפני כשעה וחצי להתאמן עם הפוקמונים שלו, זהו באמת מאמן חרוץ".
אז... אהמ...
הסיפור שלך התפתח מאוד, צ'ארמנד'ר בוגר יותר ונראה כי גם רד. זה מה שאני אוהב הכי הרבה בסיפורים, כשמגבשים דמות ורואים איך היא משתנה לאט לאט, זה כיף. ממש ממש כיף.
ניתן להבחין גם בצורת ההתבטאות שלו כנגד צוות רוקט, והאומץ של צ'ארמנדר.
ממליץ לך להפחית את ה - "קוווווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפיי ייינמנננננננננננננגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!" הענק הזה, זה מוריד את הרמה של הטקסט לדעתי.
עוד דבר קטן, מה זה "אמר רד בטון שאלה"? מאמין שזו שגיאה.
חזק ואמץ, יופי של פרק. תמשיך! ^^
אחרי יותר מחודש סוף סוף פרק חדש!
פרק 18 - רד וגרין נלחמים שנית
רד ניצל את הזדמנות זו שגרין בחוץ כדי להתקשר לאמו בטלפון וידאו. "רד! מה שלומך? חמוד שלי" פצחה אמו. "למה לא התקשרת עד עכשיו?" "סליחה אמא, שכחתי מזה לגמרי, ואני בסדר גמור" "נו טוב, העיקר שבסוף זכרת להתקשר" אמרה אמו באנחה קלה. "אז תראה לי את הפוקמונים שלך?" שאלה אמו. "כן, אני אראה לך, פוכדור צא!" מתוך הפוכדור יצא צ'רמנדר. צ'רמנדר עלה על ברכיו של רד כשהוא יושב מול המסך. "איזה חמוד!" אמרה אמו. "אתם מסתדרים יפה?" "ועוד איך!" אמר רד וצ'רמנדר חייך. "ואיך הולך המסע?" "כבר השגתי תג אחד, ואני כבר בעיר עם מכון נוסף!" אמר רד בגאווה. "ולכדת עוד פוקמונים?" שאלה האם. "כן, אבל אני אראה לך אותם בפעם הבאה כבר" אמר רד. "טוב אז להתראות מתוק שלי" "בי . . ." אמר רד ושניהם ניתקו.הפוקדקס טען את הנראה לפניו, הציג תמונה של הפוקמון על המסך ודיקלם. "איוויזור, איוויזור הוא פוקמון הזרע. הוא מסוג עשב ורעל. איוויזור הוא הצורה המפותחת של בלבאזור. שהניצן על גבו מתחיל לגדול יש ניחוח מאד נעים" "אני לא מאמין" החל להגיד רד. "הבלבאזור שלך כבר התפתח!?" "כן, ואתה עומד לראות כמה זה השתלם!" "איוויזור תשתמש בהצלפת גפן!" לפתע יצאו מגבו של איוויזור שני גפנים ארוכים. שהצליפו בצ'רמנדר ללא הרף צ'רמנדר נפגע. "עכשיו תשתמש בהפלה!" איוויזור לקח את כל משקלו ונפל על צ'רמנדר. "זה כמעט אותו דבר כמו ההתקפה שהתמשת בקרב הקודם" אמר רד. "כן, רק שהפעם לקחנו את ההתקפה הזו לשלב הבא, ותופעת הלוואי היא שההתקפה גם בפוגעת באיוויזור עצמו. אבל אנחנו עדיין ננצח!" אמר גרין. "לא, אתם לא! צ'רמנדר גחלת!" צ'רמנדר קם על רגליו והשתמש בגחלת על איוויזור ופגע. "בגלל הפגיעה נוצר עשן קל שהתפזר לאחר כחמש שניות. ולאחר שהתפזר איוויזור נראה בריא ושלם מלבד קצת עפר שהיה עליו. "טוב איוויזור עכשיו תשתמש בבאבקת שינה!"
רד החזיר את צ'רמנדר לכדורו. כעבור כעשר דקות גרין חזר. "טוב עכשיו אחרי שהתאמנתי אני מוכן לקרב שלי נגדך" אמר גרין,רד חייך ושניהם יצאו החוצה במהירות. "אז? מי הפוקמון הראשון שאתה מתכוון להוציא?" שאל גרין. "טוב, אני מניח שאשתמש בפוקמון שהיה איתי מההתחלה, צא צ'רמנדר!" רד הוציא את צ'רמנדר מפוכדורו דרוך לקרב ונועץ את מבטו הלהוט כלפי גרין. "צא ספירו!" גרין הוציא את ספירו מהפוכדור עיניו האפורות של ספירו היו קטנות וממוכדות בצ'רמנדר. והמבט של צ'רמנדר עבר מגרין לספירו. "טוב בואו נתחיל, ספירו ניקור!" "צ'רמנדר תתחמק!" ההתחמקות של צ'רמנדר עברה בהצלחה. "ספירו מתקפות זעם!" ההתקפות הממושכות של ספירו פגעו בצ'רמנדר אך צ'רמנדר עדיין היה על הרגליים. "צ'רמנדר גחלת!" "ספירו תעוף למעלה!" ספירו התעופף מעל מכת הגחלת אך צ'רמנדר הרים את פיו לכיוונו של ספירו והגחלת יצאה מפיו של צ'רמנדר לאותו כיוון. ספירו המשיך לברוח והגחלת בעקבותיו עד שלבסוף פקד רד: "צ'רמנדר בוא נשתמש בהתקפה החדשה שלנו! מסך עשן!" צ'רמנדר הפסיק עם הגחלת והוציא מפיו עשן שחור מאד. העשן כיסה את האזור.
רד כיסה את עיניו מהעשן בעזרת ידו השמאלית ואמר: "צ'רמנדר! עכשיו תקוף בגחלת!" צ'רמנדר תקף בגחלת וכשהתפזר העשן נראה שספירו נפצע קלות בלבד. "ציפיתי שההתקפה תשפיע יותר." נאנח רד. "לא רק לפוקמון שלך יש עיניים חדות" אמר גרין. "זה ידוע שלספירואים יש עיניים חדות במיוחד וכך הם גם תופסים טרף בקלות." "הא, כן? אז זה לא יעזור לכם בקרב הזה!" אמר רד. "ספירו תקוף בניקור!" ספירו שיגר את עצמו במהירות אל עבר צ'רמנדר שמקורו בחזית. כשהיה כבר במרחק של שלושה מטרים אמר במהירות רד: "עכשיו גחלת!" צ'רמנדר השתמש בגחלת שספירו במרחק של כחצי מטר. ספירו עף לאחור מההדף והיה פצוע בצורה בינונית עד אולי אפילו קשה. ספירו ניסה לקום, אך ברגע שקם התעלף. "כל הכבוד צ'רמנדר!" אמר רד. "חזור ספירו" אמר גרין והחזיר את ספירו לפוכדור. "עכשיו צא איוויזור!" מהפוכדור של גרין יצא פוקמון בצבע טורקיז שעל גבו ארבע עלים גדולים ובמרכזם ניצן ורוד. "מה זה הפוקמון הזה?" תהה רד ובדק בפוקדקס.
מניצן של איוויזור יצא כדור קטנטן בצבע כחלחל שהתעופף מעל צ'רמנדר ואז התפזר מעליו. צ'רמנדר נרדם. "מה, מה קרה?" "מתקפת אבקת שינה מרדימה את האויב ובכך נותנת בקלות לתקוף, עכשיו איוויזור סיים את הסיבוב הזה עם הצלפת גפן!" איוויזור הוציא גפן אחד, לקח אותו אחורה לתנופה והצליף בצ'רמנדר בכל הכוח. צ'רמנדר חוסל, רד החזיר אותו והתבונן בכעס על גרין.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)