Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 13 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 187
  1. משתמש פעיל
    אני מצטער על חוסר התפניות בעלילה, אני משתדל לא להעתיק אבל גם מן "לשמור על החוקים" באותו הזמן.
    כלומר שני הפוקמונים האלה לא יודעים עוד התקפות חוץ מההתקפות האלה ברמה 5. אם תשים לב בפרקים היותר מתקדמים אני טיפה "אשבור אותם".
    אבל כמו שאמרתי הפרקים הראשונים באמת צמודים לרעיון המשחק כיוון שרציתי לתת לעצמי נקודת התחלה.

שאלה פתוחה לכולם:

האם לגלות את שם הפרק הבא כל פעם?

2. משתמש מנוסה
    כן,זה יהיה טוב כי זה יכול לגרום לנו לחשוב מה יכול להיות בפרק הבא.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    כן תגלה, ככה ניהיה יותר במתח ליקראת הפרק.

4. bbuuuii
    שם: עידן
    כן תגלה ואחלה פרק!

Spoiler ספוילר

5. משתמש פעיל
    רשמתי בהודעה הראשתי את שם הפרק הבא בלבן, כדי לראות סמנו את הטקסט.
    בנוסף עדכנתי את הדמות של רד. אנסה בהזדמנות לעדכן גם את בלו וגרין.

6. משתמש מנוסה
    מתי תעלה את הפרק הבא?

7. משתמש פעיל
    נראה לי שאפרסם פרק כל 10 תגובות, למרות שאני לא סגור על הרעיון הזה ב-100%

8. משתמש מנוסה
    עברו כבר עשר תגובות.
    אז מתי תיכתוב את הפרק הבא?

9. משתמש פעיל
    בהזדמנות, בעקרון כתבתי כבר עד פרק 30 בערך, אבל אני לא רוצה להוציא אותם כל כך מהר, כדי שאחר כך לא יגמרו לי הפרקים שכבר הספקתי לכתוב ואז יקח הרבה יותר זמן עד שאכתוב פרק, כיוון שזה לוקח זמן.
    חוץ מזה, בין הפרק הראשון והשני היה רווח קצר אז, אני אחכה בכל זאת עוד קצת.
    אני אפרסם שיהיה לי זמן להעביר את זה לתגובה. אבל קודם כל אני מעדיף לעדכן לגמרי את המדריכים.

10. משתמש מנוסה
    אתה יכול לעלות היום או מחר את פרק 4?

11. bbuuuii
    שם: עידן
    יש לי רעיון.....
    אולי זאת תהיה סגאת אדום אש וירוק עלה (כמו רובי וספיר, יהלום ופנינה) ופעם בשבוע ביום מסויים כל פעם זה יהיה אותו יום תפרסם פרק חדש והקדמה לפרק הבא...... זה יהיה מגניב... כמו השידורים ביפן חחח

Spoiler ספוילר

12. משתמש פעיל
    אולי אאמץ את הרעיון הזה.
    למרות שלא הבנתי את ענין הסאגה של אדום אש וירוק עלה

13. משתמש מנוסה
    אני חושב שזה רעיון טוב, כדי לעשות את זה.
    מתי תעלה את הפרק הבא?

14. משתמש פעיל
    פרק 4 - העיר ורידיאן

מתוך הפוכדור של בלו יצא הסקווירטרל שלה. "טוב שבדקתי את ההתקפות של סקווירטרל אתמול בערב" אמרה לעצמה בלו. "סקווירטרל דחיפה!" סקווירטרל דחף את קטרפי והוא התגלגל על הרצפה. קטרפי התעצבן ודחף את סקווירטרל בחזרה אך סקווירטרל רק זז צעד אחד לאחור. "סקווירטרל אנחנו יכולים לנצח את הפוקמון הזה בקלות" אמרה בלו. "סקוויל, סקוויל" השמיע סקווירטרל כשעל פניו פרצוף שמח. קטרפי התרגז ולפתע הוציע ממה שנראה כמו פיו סליל חוט ארוך במיוחד שקשר את רגליו של סקווירטרל זו בזו וכתוצאה מכך, סקווירטרל נפל. "סקווירטרל! תתעשט" סקווירטרל לקח את ידיו וניסה לקרוע את החוט ובמאמץ רב הצליח. "זו היתה בטח ההתקפה פתיל קור" אמר רד. "זו התקפה שהפוקמון משחרר קורים שדומים מאד לקורי עכביש למטרות שונות, בקרב הזה זה היה בישביל לנטרל את הרגליים של סקווירטרל." "נשמע מעניין, אני אלכוד את הקטרפי הזה!" אמרה בלו. "סקווירטרל דחיפה!" סקווירטרל דחף את הקטרפי וכמו בפעם הקודמת קטרפי התגלגל על הרצפה. בלו הוציאה מכיסה פוכדור, אך במקום בגודל הרגיל של פוכדור שדומה לגודלו של כדור בסיס, היה גודל הכדור בגודל של כדור פינג פונג. בלו לחצה על הכפתור שבכדור והכדור גדל לגודלו המקורי. "עכשיו אני אלכוד אותך!" בלו זרקה את הכדור על הקטרפי, הכדור פגע, קפץ לגובה של כשלושים עד ארבעים סנטימטרים, השליח אור אדום לעבר הקטרפי שהפך את הקטרפי לאנרגיה אדומה והאנרגיה האדומה שהיתה הקטרפי נכנס לכדור. הכדור נחת על הרצפה ובמקום כפתור לבן, שטחו של הכפתור נהיה אדום והיקפו נהיה לבן, הכדור התנדנד מצד לצד בזמן שהכפתור הבהב מאדום ללבן ושוב לאדום ללא הפסק. הכדור התנדנד פעם אחת, פעמיים, שלוש. הכדור נעצר והכפתור נהיה אדום בלבד ואז לבן. "הצלחתי!" אמרה בלו וסקווירטרל קפץ לו בשמחה. בלו ניגשה אל הכדור והרימה אותו. "זה בישבילך" הלכה בלו אל רד והגישה לו את הכדור. "שתהיה לך הגנה עד ורידיאן" "מה פתאום! את לכדת אותו, מגיעה לך לקבל אותו, חוץ מזה כמעט הגענו לורידיאן , אני אסתדר, באמת" "טוב, אני אקח אותו, אבל אתה תסתדר?" "כן, אני אסתדר" אמר רד לבלו.
    שניהם המשיכו בדרך לכיוון ורידיאן, הם הלכו עוד מספר דקות ארוכות עד שלבסוף הגיעו ליעדם. "ראית בלו, הגענו לורידיאן ולא נזקקתי לקטרפי שלך, את יכולה לשמור אותו" "בסדר, אבל עכשיו צריך לקחת את צ'רמנדר למרכז הפוקמונים." "נכון" הסכים רד עם דבריה ושניהם הלכו למרכז. "סליחה, את האחות ג'וי" שאל רד אישה עם שיער ורוד ועם כובע של בית חולים ומתוך זאת הניח שהיא האחות. "כן, במה אתה צריך עזרה?" "אתמול הצ'רמנדר שלי הפסיד בקרב והוא לא יכול להלחם עד שירפאו אותו" "אין בעיה" לקחה האחות ג'וי את הפוכדור והלכה לחדר פנימי שרק לעובדים מותר להכנס. כעבור חמש דקות יצאה משם. "לא היו נזקים רציניים אבל מכיוון שהצ'רמנדר יחסית קטן אז כאב לו טיפה יותר." "תודה" אמר רד. ולקח מידהּ של האחות הפוכדור והוציא את צ'רמנדר מתוכו. "נו צ'רמנדר, אתה מרגיש יותר טוב?" שאל רד. "צ'רם, צ'רמנדר" השמיע צ'רמנדר בנימה שמחה מאד. "יופי אם כך נוכל להמשיך בדרכנו." "אז אתה מתכוון להשיג את התג הראשון שלך?" שאלה בלו. "התג הראשון?" חזר על השאלה. "אתה לא יודע מה אלה התגים!?" "לא ממש" "אתה כל כך רצית להיות פוקמון מאסטר ואתה אפילו לא יודע מה אלה התגים" "פשוט תגיעי לעניין בלו!" "בסדר, בסדר, ברוב הערים בכל מחוז יש מכון, בכל מכון יש מאמן מכון שהוא מאמן מקצוען שממש קשה לנצח. אם אתה מנצח מאמן מכון אתה מקבל את התג של המכון שלו,כשאתה משיג שמונה תגים אתה יכול להיכנס לליגה" "הליגה?" שאל שוב רד. "אתה אפילו לא יודע מה היא הליגה!? אתה במצב גרוע משחשבתי, כשאתה נרשם לליגה, אתה נותן את כל שמונת התגים בישביל להיכנס, הליגה היא בעצם תחרות של כל אלה שהשיגו את שמונת התגים והמנצח מוכתר לפוקמון מאסטר." "הבנתי, אז אני עומד להשיג את התג הראשון הזה לפני גרין!" "אתה יודע בכלל איפה המכון הראשון?" שאלה בלו. "אין לי שמץ . . . " אמר כאילו שמוחצים לו את רגע המלוכה. "למה שלא תישאל את האחות ג'וי." אמרה בלו. "רעיון טוב" רד הלך לאחות ג'וי ושאל. "יש מכון בעיר הזו, אבל הוא סגור מסיבה לא ידועה. חוץ ממנו יש עוד מכון בעיר פיוטר, המכון הוא מכון מסוג אבן" "תודה!" אמר רד. רד הלך וסיפר על המידע שרק נודע לו לבלו. "אז כדאי לך שבהרכב שלך יהיה פוקמון מאחד הסוגים הבאים: לחימה, עשב, אדמה, או מים. עוד בעיה שיש לך זה שלגרין יש פוקמון עשב ולי מים, אתה היחידי בפיגור." רד חשב על דבריה ולפתע בצורה פתאומית רץ ליציאה מהמרכז ואמר: "בוא צ'רמנדר, אנחנו עומדים למצוא חבר לצוות שלנו, אנחנו עומדים ללכוד פוקמון!" צ'רמנדר רץ אחריו, רד פתח את הדלת ושניהם יצאו בריצה. "חכו לי!" אמרה בלו ורצה אחריהם.

15. משתמש מנוסה
    פרק יפה מאוד, מעניין איזה פוקימון הוא התפוס.
    אני ממש מחכה לפרק הבא!

עמוד 2 מתוך 13 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •