Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 187
  1. משתמש פעיל
    תודה רבה.

שאלה פתוחה נוספת:
    האם התמונות שבכל פרק מוסיפות עניין לסיפור או מיותרות?
    אם אפשר תתיחסו לתמונת הכותרת ותמונת הסיום בנפרד

2. משתמש מנוסה
    התמונות מאוד מוסיפות וכל הכבוד על הסיפור! חשבתי שלבלו קוראים ילו לא? טוב לא משנה אחלה סיפור ומקווה שהפרק הבא יתפרסם בקרוב

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    גם אני חושב שהתמונות מאוד מוסיפות

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    עלילה טובה מאוד יש לך כישרון אמיתי ואל תוותר על התמונות!!מאוד ייחודי ומעניין!!!

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    הסיפור נחמד והתמונות מוסיפות הרבה

6. משתמש פעיל
    תודה רבה לכולם, אני מאד מעריך את תגובותיכם, ואם יש לכם משהו להגיד, אל תחסכו זאת ממני, דעתכם חשובה לי.

והחלטתי לנסות באמת את רעיונו של "buizel שולט" ולתת כל פעם הקדמה לפרק הבא. למרות שהרעיון הזה עדין על ניסיון בלבד.

(כיוון שאיני רוצה ליצור ספויילרים למי שאינו רוצה לקרוא את ההקדמה אכתוב אותה בלבן)

בפרק הבא:
    כשסוף-סוף בלו רד וצ'רמנדר אחרי הריצה, הם החליטו מה תהיה תחנתם הבאה. אך כדאי שרד ימהר ויתפוס כבר פוקמון. מי יודע כבר איפה נמצא גרין? יכול להיות שהוא בקרב המכון כבר ברגע זה ממש . . .

אני מצטער אם ההקדמה לא כל כך מותחת כיוון שזה פעם ראשונה שאני עושה פרומו לאחד הפרקים.

7. משתמש מנוסה
    ההקדמה סבבה לגמרי.
    מתי תעלה עוד פרק?, אני ממש רוצה ליקרוא את הפרק הבא

8. bbuuuii
    שם: עידן
    פרק יפה מחכה לבא....

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    בוויזל מסכים איתך, זה סיפור ממש טוב.
    מתי תעלה עוד פרק?

10. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    אחלה פרק
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. משתמש פעיל
    פרק 5 - מערת הדיגלטים

רד וצ'רמנדר רצו לכיוון צפון מהעיר ובלו בעקבותיהם. כאשר הם כבר יצאו מהעיר ורידיאן נכנסו לדרך שנקראת "שביל 2". "רד תאט קצת!" אמרה לבסוף בלו כשהיא מתנשפת ורד וצ'רמנדר סוף סוף עצרו. "אז לאן אפשר ללכת מכאן?" שאל רד. בלו לפתע חיטטה בתיקה והוציאה ממנו מפה. "כך זה בישבילך, אני רואה שאתה לא נווט מלידה." "תודה, אבל מה יהיה איתך?" שאל רד. "אני אסתדר" רד הסתכל במפה ואמר: "אז האזורים בהם יש פוקמונים פראיים באזור של העיר ורידיאן הם: 'שביל 1', 'שביל 2' שאנחנו בו עכשיו והוא מוביל ל-'יער ורידיאן' ול-'מערת הדיגלטים'." אמר רד. "לא כדאי עכשיו ללכת את כל הדרך חזרה ל"שביל 1" נכון?" "כן, וביער ורידיאן נמצא רק פוקמוני חרק" הוסיף רד. "בלו, דיגלט הוא פוקמון מסוג אדמה, נכון?" שאל רד. "כן" השיבה. אם כך בואי נתקדם למערת הדיגלטים!" אמר רד. "בסדר". רד, בלו וצ'רמנדר התקדמו לעבר המערה ללא התקלויות. "הגענו!" אמר רד ושלושתם היו מול כניסת המערה. "חכה רגע!" אמרה בלו והרימה משהו מלפני הכניסה, זה היה מן דיסק. "זה HM 05 שידוע גם כמכה פלאש. ישנם שני סוגי דיסקים כאלה בעזרתם אפשר ללמד פוקמונים מסוימים התקפות מסוימות, קוראים להם TM ו-HM. ה-TM הוא חד פעמי ולעומת זאת HM אפשר להשתמש שוב ושוב. יש מבחר מצומצם מאד של HM לעומת TM. ה-HM הזה מלמד פלאש, התקפה שיכולה להאיר במקומות חשוכים כמו מערות." "מזל שמצאת את זה, עכשיו נוכל לראות במערה." אמר רד. "לא ממש, סקווירטרל וקטרפי שלי לא יכולים ללמוד פלאש ולפי מה שזכור לי גם צ'רמנדרים לא יכולים" "חבל" אמר רד באכזבה. "אז מה נוכל לעשות?" "יש לי רעיון" אמרה בלו ולקחה מקל עבה במיוחד מן הרצפה. "תגיד לצ'רמנדר להבעיר את המקל הזה" "גם עם זה יש בעיה, צ'רמנדר עדיין לא יודע שום מתקפת אש" אמר רד. "אם כך תביא עוד מקל עבה וננסה לחכך אותם עד שיבערו." אמרה בלו. רד הלך לכשתי דקות וחזר עם מקל בידיו, הוא לקח את שתי המקלות וחיכך אותם כעשרים דקות. עד שלבסוף הצליח להבעיר את המקל. "יופי!" אמרה בלו. "עכשיו אפשר להיכנס".

רד ובלו נכנסו למערה והלכו כמה צעדים "רד תראה זה פוקמון!" שניהם ראו מן פוקמון גלילי וחום בעל אף ורוד. רד כיוון אליו את הפוקדקס והפוקדקס דיקלם: "דיגלט, דיגלט הוא פוקמון מסוג אדמה, הקטגוריה שלו היא פוקמון החפרפרת. הוא חי מתחת לאדמה ואינו יוצא ממנה מכיוון שהאור דוחה אותו. הוא אינו יוצא מתוך האדמה ולכן לא יכול לקפוץ וכדומה." "טוב קדימה צ'רמנדר שריטות!" צ'רמנדר שרט את הדיגלט והיה אפשר לראות על דיגלט סימני חולשה. דיגלט החזיר בשריטות אך לא עם ידיים אלא עם עורו המחוספס שפשף עצמו בצ'רמנדר ובכך שרט אותו. "צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על דיגלט והוריד את עוצמת התקפתו. "עכשיו שריטות!" צ'רמנדר שרט את דיגלט ודיגלט כמעט התמוטט. רד לקח את אחד מחמשת הפוכדורים שקיבל לחץ על הכפתור שהגדיל את הכדור מגודל של כדור טניס לכדור בסיס ונרתע לזרוק אותו. "למה אתה מחכה רד? תלכוד אותו!" "אני לא יודע בלו. הפוקמון הזה בחיים לא יתנתק מהאדמה אלא אם כן הוא יכנס לפוכדור ולא יכול להיות בחוץ בזמן אור. אולי לא כדאי לאמן פוקמון כזה." "טוב, אז פשוט נמצא פוקמון אחר" אמרה בלו. "טוב" החזיר רד את הכדור לכיסו ואמר: "עכשיו צ'רמנדר חסל אותו עם סריטות פעם האחרונה!" צ'רמנדר תקף בשריטות וחיסל את דיגלט. דיגלט התעלף ונפל לתוך המנהרה שבנה לעצמו מתחתיו. "תחזור צ'רמנדר" רד לחץ על הכפתור בפוכדור של צ'רמנדר וצ'רמנדר חזר לפוכדור. "לדעתך ניפגש עם עוד דיגלטים?" שאל רד. "יכול להיות שאנחנו מושכים יותר מדי תשומת לב עם עוצמת הלהבה שבמקל" אמרה בלו. היא חבטה עם המקל שבידה פעם אחת באדמה והלכלוך שהיה על הרצפה הפחית את עוצמת הלהבה. "בבקשה" אמרה בלו ונתנה את המקל לרד. השניים הלכו עוד כמה דקות ספורות עד שלקראת סוף המערה המקום היה המואר יותר ולא היה צורך במקל שגם ככה הלך ודעך עד שלבסוף נכבה לגמרי. כאשר יצאו סוף סוף מהמערה התקשו עיניהם להתרגל לאור הבוהק של היום. לקח להם מעל חמש דקות עד שהצליחו
    לפקוח את עיניהם לגמרי מרוב הזמן שהיו במערה. "אז איפה אנחנו עכשיו?" שאל רד. "נתתי לך מפה שכחת?" "נכון, נכון" הוציא רד את המפה מהתיק והתבונן "אז אנחנו ב-'שביל 11' ואם נלך טיפה ימינה נגיע לעיר, ורמיליון!? איך הגענו כל כך רחוק" התפלא רד. "מערת הדיגלטים היא קיצור דרך, אבל עזוב את זה אנחנו ב-'שביל 11' יש פה פוקמונים." "נכון" השיב רד. רד הסתכל סביב וסרק בעזרת עיניו היכן נמצאים הפוקמונים ולפתע במרחק של מטרים ספורים ראה פוקמון.

(לצורך הסברה: הפעם לא צירפתי תמונה, כיוון שמתי לה שהיא יוצרת ספוילר. בפרק הבא אצרף את התמונה של הפרק הזה והפרק הבא. אמכם הסליחה והתודה על ההבנה).

12. משתמש מנוסה
    פרק ממש יפה!
    אני ממש שמח שהוא לא תפס את דיגליט כי אני ממש לא אוהב את הפוקימון הזה.
    מחכה לפרק הבא! אני ממש במתח איזה פוקימון הוא יתפוס!!!

13. bbuuuii
    שם: עידן
    נראלי הפוקימון הזה זה פיקצ'ו.....
    פרק יפה!

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מתי תעלה את ההקדמה לפרק הבא?
    בוויזל זה לא יכול להיות פיקאצ'ו כי הוא צריך פוקימון שחזק על פוקימוני אבן

15. משתמש פעיל
    chimcharboy
    תודה רבה, וגם בפרקים הבאים יהיה אפשר לראות שהעלילה באמת מקבלת כיוון משלה למסע בניגוד למשחק. שבכך אני מקווה ששיפרתי את הסיפור על פי ההערה של metagross16.
    ובמקום הקדמה הפעם אני פשוט אפרסם את שם הפרק הבא. כי הוא מן פרומו בשל עצמו.

buizel שולט
    מי אתה חושב שיהיה פיקאצ'ו, הפוקמון שראה רד או הפוקמון שהוא ילכוד?

עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •