בסדר, אז מתי תפרסם את שם הפרק הבא?
ואני חושב שהוא יתפוס פוקימון מסוג מיים
פרק 6 - סנדשרו, עכשיו אני אלכוד אותך!
"בלו! יש שם פוקמון!" אמר רד בהתלהבות רבה. היה שם פוקמון צהוב עם פסים שחורים, בעל זנב קצר שמנמן. "אני מכירה את הפוקמון הזה, זה סנדשרו, זה פוקמון אדמה רד, אתה יכול ללכוד אותו והוא לא נתוע לקרקע." "נכון! אני אלכוד אותו! פוכדור צא!" צ'רמנדר יצא מכדורו והיה דרוך לקרב. "עכשיו אם אני אלכוד אותך כדאי שאני אדע עליך פרטים" אמר רד, שלף את הפודקס והפודקס אמר: "סנדשרו, סנדשרו הוא פוקמון מסוג אדמה ונקרא פוקמון העכבר. כדי להגן על עצמו מתוקפים הוא מתכרבל לצורת כדור. הוא חי באקלים צחיח בו כמות הגשמים מינמלית מכיוון שעורו קולט מים מהלחות שבאוויר." "צ'רמנדר אתה מוכן להשיג חבר צוות?" "צ'רם, צ'רמנדר" השמיע צ'רמנדר. "בסדר צ'רמנדר, שריטות" צ'רמנדר שרט את סנדשרו אך לפני שהספיק התכרבל סנדשרו לכדור והשריטות של צ'רמנדר לא השפיעו כלל. סנדשרו החזיר בשריטות אך השריטות של סנשרו
היו יותר משמעותיות. "צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על סנשרו והוריד את עוצמת התקפתו. "עכשיו צ'רמנדר שריטות!" צ'רמנדר לא השפיע על סנדשרו בגלל הפיכתו לכדור. 'כל פעם שצ'רמנדר תוקף בשריטות סנדשרו הופך לכדור וההתקפה נהית חסרת משמעות. אני צריך למצוא דרך בה אני אוכל לפגוע ישירות בסנדשרו, אבל איך?' חשב רד. רד ניסה למצוא כמה שיטות בראשו אך לאחר שעשה הדמיה בראשו כדי לראות מה יקרה בסופו של דבר, הרעיון נכשל. "זהו זה!" לפתע צץ רעיון בראשו של רד. "צ'רמנדר תניף את ידך לשריטות אך אל תשלוף את הציפורניים" צ'רמנדר התנהג כאילו משתמש בשריטות אך לא שלף את ציפורניו וסנדשרו הפך לכדור. לא קרה שום דבר לשניות ספורות וכסנדשרו הבין שהוא לא נתקף יצא ממוצא הכדור. "עכשיו שהוא רק יוצא תקוף בשריטות אמיתיות!" צ'רמנדר שרט מיד את סנשרו ומההדף סנשרו נזרק לכמה מטרים אחורה. סנדשרו התנשף ונראה תשוש. "רד תלכוד אותו עכשיו" אמרה בלו. "זה מה שהתכוונתי לעשות" אמר רד בנחישות והוציא מכיסו פוכדור שבלחיצת כפתור
הפך בגודלו לגודל כדור בסיס "עכשיו אני אלכוד אותך!" רד זרק לעבר סנדשרו את הפוכדור, הפוכדור פגע בסנדשרו, קפץ כשלושים סנטימטרים לאוויר וכשנפתח הוציא אור אדום לכיוון סנשרו שהפך את סנשרו לאנרגיה אדומה המתמזגת עם האור האדום והאנרגיה נכנסה לכדור. הכדור נסגר ונפל על הארץ שהכפתור במקום להיות לבן, שטחו היה בעל אור אדום מהבהב והיקפו לבן כרגיל. הכדור החל להתנדנד, בהתחלה היה נדנוד אחד, לאחר מכן שניים ולבסוף שלושה. הכדור לא זז והכפתור היה אדום ללא הבהוב לשניות ספורות ומיד אחר כך חזר לצורתו המקורית שהיתה לבנה לגמרי. זה היה סימן של לכידה שהסתיימה בהצלחה. רד לקח את הפוכדור והרים את ידו עם הפוכדור מוחזק. "הצלחנו!" קרא. "כל הכבוד צ'רמנדר!" "צ'רם" צ'רמנדר השמיע. "עכשיו אתה מוכן למכון בפיוטר" אמרה בלו. "אבל אם אנחנו כאן, היה כתוב במפה שאנחנו מאד קרובים לעיר ורמיליון, נכון?" "נכון" "אז תגידי, בורמיליון יש מכון?" "אני חושבת שכן" "אז בואי נלך למכון" "אני לא בטוחה שזה כדאי" "למה לא?" "מכיוון שהפוקמון החדש שלך מתאים למכון אבן, ואנחנו עוד לא יודעים איזה סוג הוא התמחות המכון ומה רמה של מאמן המכון, אני חושבת שעדיף לחכות" "אז זו תהיה הפתעה, אתגר נחמד ודבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שאני אפסיד" "בסדר . . ." השתכנעה בלו. " אבל בתנאי שאנחנו נלך מחר! היום כבר כמעט מחשיך" "בסדר" הסכים רד.
שניהם התקדמו לכיוון מרכז הפוקמונים וכשנכנסו ראה רד את האחות ג'וי "רק רגע, האחות ג'וי איך הגעת לפה אם היית רק לפני כמה שעות בורידיאן?" שאל רד. "זו לא הייתי אני" השיבה האחות ג'וי. "האחות ג'וי שבורידיאן הינה בת דודתי. תראה, כל האחיות ג'וי הינן בעצם קרובות משפחה מאד מאד דומות. הבנת?" "אני חושב שכן . . . ." "טוב אז מה שניכם צריכים, ריפוי פוקמונים או לינה?" "אפשר ללון במרכז?" "כמובן" אמרה בלו. "אנחנו ניקח לינה ללילה אחד וגם אם תוכלי לרפות את הפוקמונים שלו" "אין בעיה, בואו איתי" ג'וי הלכה למאחורי הדלפק בעוד שרד ובלו מלפניו. היא הסתכלה כדקה על המחשב ואמרה: "אתם רוצים חדר אחד עם שתי מיטות יחיד, חדר אחד עם מיטהמשותפת או שני חדרים בעלי מיטת יחיד?" "שני חדרים בעלי מיטת יחיד" השיבה בלו. היא הוציאה שני מפתחות במגירה מתחת לדלפק והגישה אותם לרד ובלו. "הנה המפתחות שלכם ופוקמוניך ירופאו עד מחר, להתראות ולילה טוב" אמרה. "לילה טוב" אמרה בלו.
כל הכבוד,פרק מעניין,רק אני חושב שהפרק הוא קצר מדי כי הוא מתאר רק קצת דברים שקורים בכל פעם,אתה יכול להאריך את הקטעים או שפשוט לפרסם פרקים יותר מהר כי לסיפור יש פוטנציאל,כל הכבוד! ועוד משהו,בקשר שסנדשרו נלכד בפוכדור,אז אתה כל הזמן מתאר "הוא הופף לאנרגייה אדומה שנהפכת ללבנה וכולי וכולי" זה יפה! אבל זה קצת לא רלוונטי,אתה יכול לרשום את זה אבל אנשים יודעים מה קורה שפוקימון נכנס לפוכדור אז אתה יכול לקצר את התהליך שפשוט תרשום אותו התמצית.
בסכך הכל סיפור יפה מאוד ואני מחכה לפרקים הבאים!
תודה רבה, אנסה לייסם זאת למרות שהפרקים הקרובים כבר נכתבו, אז אין לי מה לעשות בנוגע להם. אך אנסה בעתיד, ואם יש לך הערות לגבי הסיפור שלי או שברצונך לשתף מה חשבת על הפרק, אל תחסוך זאת ממני. דעתך חשובה לי וארצה לשמוע את מה שאתה חושב.
הקדמה לפרק הבא:
הבוקר הגיע, רד ובלו מוכנים לצאת לקראת המכון הלא ידוע. הם פתחו את דלתות המכון ו. . . לפניהם חדר שמאחוריו שער החסום על ידי שני זרמים חשמליים. מה מצפה לשני הגיבורים בתוך המכון? התשובה בפרק הבא . . .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)