Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 13 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 187
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    פרק יפה!
    יפה ששילבת את צוות רוקט בסיפור!
    מחכה לפרק הבא!

2. משתמש פעיל
    תודה רבה.

הודעה לכולם:

מי שיגיב מעכשיו עד שיפורסם פרק 12 הכי הרבה תגובות (עניניות לסיפור כגון: חוות דעתכם, שאלות וכו') אגלה לו פרט על הסיפור שלא אספר לכל השאר עד פרק 15.

3. משתמש מנוסה
    אני חייב להיות זה שיכתוב הכי הרבה תגובות!
    ויש לי שאלה, לפרק קוראים קרב מכון של בלו זה לא אמור להיות רד?

4. משתמש פעיל
    אולי זה יסביר לך:

הקדמה לפרק הבא:
    כשרד ובלו סוף-סוף הולכים להלחם במנהיג המכון של פיוטר, השניים מסכמים כי בלו היא זו שתלחם ראשונה. הקרב ביניהם מתחיל לרעתה של בלו. אך האם הקרב התהפך, או שהקרב של בלו היה אבוד כבר מהרגע שהוא התחיל?

5. משתמש מנוסה
    גם בלו מאמנת? (חשבתי שהיא סתם מיסתובבת אם רד)
    מתי גרין יופיע בסיפור? אני ממש רוצה ליראות איזה עוד פוקימונים הוא תפס!

6. משתמש מנוסה
    מחכה שתמשיך .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לא היא לא מאמנת סתם קיבלה פוקימון מהפרופסור חחח

8. משתמש פעיל
    את הפרק הבא אעלה מחר.

ו-chimcharboy, אם אתה רוצה לדעת אז:
    גרין יופיע בעוד מס' פרקים.

9. משתמש מנוסה
    מגניב!
    הוא תפס פוקימונים חדשים?

10. משתמש פעיל
    פרק 10 - קרב המכון של בלו

"אתה מאמן המכון?" שאל רד. "כן, אני כן. אני מאמן מכון האבן, ברוק." "באנו להלחם נגדך בקרב מכון" אמר רד. "אין בעיה, מי ראשון?" רד ובלו הסתכלו זה לזה בעיניים. "אני אלחם ראשונה" אמרה בלו. "ככה יהיה לך יתרון ותוכל לחזות את המהלכים שלו בקלות רבה יותר" "טוב . . . תודה בלו" השיב רד. "אין בעיה" "אם כך, אתה מוזמן לעלות במדרגות לעמדת הצפיה." אמר ברוק לרד. רד עלה לעמדת הצפייה ובלו וברוק הלכו כל אחד לעמדת הקרב שלו. "הקרב יהיה 2 על 2, רק למאמן מותר להחליף פוקמונים, המאמן מוציא את פוקמונו ראשון" אמר ברוק. "צא קטרפי!" בלו הוציאה את קטרפי מתוך הפוכדור. "צא ג'יודוד!" ברוק הוציא מתוך הפוכדור פוקמון דמוי אבן בעל ידיים המרחף באוויר. קטרפי החל לפחד. "ג'יודוד זריקת אבנים!" "קטרפי תשתמש בפתיל קור על האבנים בישביל לחסום את האבנים" קטרפי השתמש בפתיל ואבן אחת מתוך אלה שכוונו לקטרפי היתה כולה קשורה בפתיל ונפלה לארץ. אך שאר האבנים עדיין היו בכיוונם אל קטרפי ופגעו בו. קטרפי נראה פצוע אנוש. "קטרפי תשתמש בפתיל קור על ג'יודוד!" אמרה בלו. קטרפי כבל את ג'יודוד בקורים. ג'יודוד לא יכל לזוז עקב הקשרים סביב גופו ונפל ארצה. ג'יודוד ניסה לקרוע את הקורים אך ללא הצלחה. "דחיפה!" קטרפי דחף את ג'יודוד. ג'יודוד נפגע וחוסל. "חזור ג'יודוד" אמר ברוק. "אני לא מאמינה, קטרפי ניצחת!" קטרפי חייך והתעלף מיד. "חזור קטרפי, צא סקווירטרל." סקווירטרל יצא מהפוכדור מנתר משמחה. "צא אוניקס!" ברוק הוציא פוכדור בגודל של כדור פינג-פונג וכשלחץ על הכדור הפך גודלו לגודל של כדור בסיס. ברוק זרק את הכדור ומתוך הכדור יצאה תולעת ענקית שגובה הוא פי 7 מוגדלה של בלו. התלועת היתה עשויה מאבנים, אבנים, אחת אחרי השניה וראשו גם הוא אבן עם קרן אבן על ראשו. תולעת כזו יוצאת מכדור כה קטן פשוט נראה לא אפשרי. "סקוויר . . ." נשמע סקווירטרל מפוחד. "אל תדאג, אני יודעת שאתה יכול" אמרה בלו. "אוניקס תשתש בזריקת אבנים!" אמר ברוק. "קדימה סקווירטרל בועות על האבנים!" סקווירטרל השתמש בבועות על האבנים הנזרקו לעברו. הוא הצליח רק לעצור שלוש מתוך האבנים שהתקרבו לעברו אך מספרם היה גדול מדי מכדי לעצור. האבנים פגעו בסקווירטרל. "סקווירטרל לא!" קראה בלו. סקווירטרל ניסה לקום במאמץ רב והצליח. "יופי עכשיו עוד פעם תשתמש בבועות!" סקווירטרל פגע באוניקס ונראו סימני כאב קלים על אוניקס. "אוניקס עכשיו בוא נפסיק עם המשחקים, קבירת אבנים!" לפתע אדמת הזירה זזה. בלו, סקווירטרל ורד מלמעלה, לא הבינו מה קורה. אך ברוק נראה בטוח ושליו. פתאום יצאו מתוך האדמה אבנים גדולות שחסמו את דרכו של סקווירטרל ולאט לאט כיסו אותו בתוך כיפת אבנים. "סקווירטרל צא משם מהר!" סקווירטרל ניסה לקפוץ אך לא מספיק גבוה. סקווירטרל הצליח לעבור אך עם שפשוף רציני בבטנו. "סקווירטרל תשתמש בבועות!" "אוניקס זריקת אבנים!" אוניקס זרק בעזרת זנבו כחמש אבנים לעבר סקווירטרל, אך הבועות שלו לא הצליחו לבלום את האבנים. "סקווירטרל לא!" סקווירטרל נפגע מהאבנים, נפל על האדמה וחוסל. "ניצחתי, אבל לא נורא, תמיד תוכלי לבוא להזמין אותי לקרב חוזר בפעם אחרת . . ." אמר ברוק. "אתה צודק . . . תחזור סקווירטרל" אמרה בלו עם חצי חיוך מאולץ. "אני מניח שעכשיו תורך" אמר ברוק והצביע על רד. "כן!" אמר רד.

בלו ורד החליפו במקומותיהם. כעת בלו היתה בעמדת הצפייה ורד היה בעמדת הקרב. "חוקי הקרב הינם אותם החוקים שהיו בקרב הקודם." "צא סנד!" "צא ג'יודוד! ג'יודוד דחיפה!" "סנד תתחמק!" ג'יודוד בא לדחוף את סנד אך סנד התחמק. "סנד שריטות!" סנד שרט את ג'יודוד אך עקב עורו הקשיח של ג'יודוד התקפתו לא השפיע. "ג'יודוד זריקת אבנים!" ג'יודוד זרק כשלוש אבנים גדולות לעבר סנד. "סנד תתחמק!" סנד קפץ הצידה והתחמק מהאבן הראשונה. קפץ שנית ושוב התחמק אך שבאה השלישית עוד לא הספיק לכופף את ברכיו הקטנטנות לקפיצה והאבן כבר פגעה בו. "סנד תתעשת!" סנד ניער את פניו וחזר להיות דרוך לקרב. "סנד תשתמש בסליל הגנה!" "ג'יודוד דחיפה!" ג'יודוד דחף את סנד. אך ההתקפה היתה חלשה מעט מן הפעם קודמת "סנד עוד פעם סליל הגנה!" "ג'יודוד זריקת אבנים!" כל האבנים פגעו בסנד אך נראה כי ההתקפה לא השפיע מאד. "סנד עוד פעם אחת סלילה הגנה!" סנד השתמש בסליל הגנה. "עכשיו, ג'יודוד זריקת אבנים עם כל הכוח!" ג'יודוד הוציא את כל מאמציו בכדי לתקוף את סנד אך ההתקפה לא השפיע כלל. ג'יודוד התעלף ממאמץ יתר. "היה חכם להשתמש בסליל הגנה" פירגן ברוק. "תודה" השיב רד. "חזור ג'יודוד. אבל עכשיו לא יהיה לך סיכוי! צא אוניקס!" ברוק הוציא את אוניקס וסנד נראה מפוחד מאד.

(הודעה ה-100!!)

11. משתמש מנוסה
    פרק מדהים!
    מחכה לפרק הבא!
    ויש לי שאלה:
    איך קטרפי הצליח לנצח את ג'יודוד וסקווירטל לא הצליח לנצח את אוניקס?

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    סליחה שאני מעיר, אבל לדעתי לא היה הגיון בפרק הזה זה כמו להגיד שקטרפרי יכול לנצח ג׳אודוד (רגע אחד... באמת היה בסיפור שלך קטרפרי שניצח ג׳יאודוד!!!) קיצור פרק קצת מאכזב. אבל טיפה. כי אין ויכוח הכתיבה שלך ממש יפה.

13. משתמש מנוסה
    זה מה שאני חשבתי זה ממש מוזר שקטרפי ינצח ג'יאודוד

14. משתמש פעיל
    קודם כל אני רוצה להבהיר משהו, קטרפי לא ניצח זה היה שיוווין. כשג'יודוד עולף קטרפי התעלף מיד אחריו. שנית, עשיתי את זה כך, כיוון שלא רציתי שבלו תפסיד בשני הקרבות אז עשיתי תיקו בראשון. ולמה זה מוזר שסקווירטרל לא ינצח את אוניקס, אוניקס הוא פוקמון מאד חזק.
    לגבי השאלה אם גרין לכד פוקמונים חדשים, אני לא אוכל לומר, אתה תראה בפרקים הבאים.

עדכנתי את ברוק במדריך הדמויות.

15. משתמש מנוסה
    אבל זה עדין מוזר בדחיפה קטנה קטרפי עילף את ג'יאודוד, אבל לא משנה זה היה פרק טוב
    מתי תעלה פרומו לפרק הבא?

עמוד 7 מתוך 13 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •