אני עדיין לא בטוח שזה הגיוני ואם בלו היתה צריכה להפסיד נחרצות אז זה מה שהיה צריך לקרות בלי כל קשר למה שאתה אותר. והקוראים היו לגמרי מבינים אותך. כי תכל׳ס לבלו אין פוקימונים טובים מספיק
פרק 11 - תג ראשון!
סנד נראה מפוחד מאד וגופו השתתק מבהלה כשראה את דמות תולעת האבנים הענקית. "סנד אל תדאג זה בסדר. תשתמש בשריטות." סנד התעשת ושרט את אוניקס אך ללא הצלחה. גופו הקשיח של אוניקס בלם את התקפתו של סנד. "אוניקס דחיפה!" אוניקס הצליף בזנבו הגדול בסנד והעיף אותו עד הצד השני של הזירה. "סנד תנסה לקום" אמר רד. סנד זימן את כוחותיו הנותרים בישביל לקום על שתי רגליו. "תשתמש בסליל הגנה!" סנד מילה את הפקודה. "סליל הגנה לא יעזור לך, אוניקס מספיק חזק בישביל לפגוע בפוקמון שלך עם סליל הגנה או בלי. אוניקס דחיפה!" אוניקס דחף שנית את סנד בעזרת זנבו אבל הפעם סנד חוסל. "סנד לא!" סנד שכב על הרצפה וברוק הסתכל על רד שיוציא את פוקמונו הבא. כשרד הבין את המסר החזיר את סנד לפוכדורו והוציא את צ'רמנדר. 'ההתקפות שצ'רמנדר יודע הם: שריטות, נהימה וגחלת. כשסנד השתמש בשריטות התוצאות שאפו לאפס. נהימה יכול לעזור אבל לא אוכל לבנות רק על ההתקפה הזו מכיוון שאני צריך גם לתקוף את אוניקס בצורה פיסית. אז מה שנותר זה גחלת. למרות שאש חלש מול אבן לא נשאר לי ברירה.' חשב רד. "אוניקס דחיפה." אוניקס דחף בעזרת זנבו את צ'רמנדר אך שניה לפני שהגיע המגע צ'רמנדר קפץ מעל זנבו של אוניקס."צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על אוניקס. "אוניקס דחיפה!" הפעם התקפתו של אוניקס היתה חזקה דיו אבל עדיין חלשה מהרגיל. צ'רמנדר נפגע אבל עדיין היה מרוכז בקרב. "צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על אוניקס. "ועכשיו גחלת!" צ'רמנדר השתמש בגחלת ופגע באוניקס. אוניקס נרתע מעט לאחור ומיד אחר כך לקח צעד קדימה והתעשת. "אוניקס בוא נפסיק עם המשחקים. תשתמש בזריקת אבנים!" אוניקס זרק כארבע אבנים לעבר צ'רמנדר. צ'רמנדר קפץ ימינה והתחמק מהראשונה, קפץ לכיוון מעלה והתחמק מהשניה והשתמש בגחלת וניפץ את השלישית. אבל צ'רמנדר לא שם לב שהרביעית היתה כמה סנטימטרים מאחורי השלישית ונפגע ממנה.
צ'רמנדר נפל וקם מיד ונתן לאוניקס מבט נחוש במיוחד. "יופי צ'רמנדר! עכשיו נהימה וגחלת!" צ'רמנדר חזר אחר הפעולות ואוניקס נפגע. אוניקס התחיל להתעצבן ודחף את צ'רמנדר. צ'רמנדר נפצע קשה. 'יש לי רק שתי התקפות שימושיות נגד אוניקס ואני לא יכול להשתמש רק בהן, אני חייב להשתמש בראש ולמצוא טקטיקה לנצח אותו. רגע, זהו זה, אני יודע!' חשב רד. "צ'רמנדר תשתמש בכוח שנותר לך כדי לרוץ סביב אוניקס וכל כמה צעדים שלח לעברו גחלת." צ'רמנדר החל להסתובב סביב אוניקס ואוניקס לא הצליח לעקוב אחרי צ'רמנדר עד שקיבל סחרחורת ובנוסף לכך נפצע כל כמה שניות מהגחלת. לבסוף נפל על הארץ ושכב שם מעולף. "יש הצלחנו צ'רמנדר!" צ'רמנדר רץ לעבר רד וחיבק אותו. "צ'רם, צ'רם" השמיע צ'רמנדר. "חזור אוניקס, כל הכבוד לך רד." ברוק התקרב מצד אחד של הזירה לצד של רד ואמר: "ניצחת ביושר וכעת אני גאה להעניק לך את תג הסלע של מכון פיוטר." ברוק לקח את ידו של רד ושם בתוכה את התג. "תודה". בלו ירדה מן עמדת הצופים והגיעה גם היא לזירה. "כל הכבוד לך רד" "תודה, אבל חבל לי שאת לא הצלחת להשיג את התג" "זה לא נורא, אני אנסה בפעם אחרת." "כמעט שכחתי" אמרה בלו. "אנחנו ראינו אתמול איש במדים שחורים, מכין תעלות במערת הדיגלטים וגירש משם את כל הדיגלטים" אמרה בלו. "אוי, נכון, שכחתי מזה" אמר רד. "מה!? אתם בטוחים?" "כן" השיב רד. "אם כך זה חייב להיות צוות רוקט" מלמל ברוק. "איזה צוות?" שאלה בלו. "מה? כלום, שום דבר. אבל אתם צריכים לבוא איתי עכשיו דחוף לשם!" "אבל זה לא יעזור, הפוקמונים שלי ושלך מעולפים ולרד נשאר רק צ'רמנדר שגם ככה פצוע קשה." "את צודקת, אם רק היו לי פה עוזרים במכון!" "מה זאת אומרת?" שאל רד. "אני מתחזק את המכון פה לבד, אין לי עוזרים או סגנים, אם שמתם לב גם אפילו שופט לא היה לקרב שלנו. הם אומרים שאם אני לא אשיג עוד כוח אדם עד חודש הבא המכון יסגר." "זה נורא!" אמרה בלו. "זה בסדר. אין זמן להתעסק בזה עכשיו, כעת אנחנו חייבים לרוץ למרכז הפוקמונים כדי לרפא את הפוקמונים." "נכון!" אמר רד. השלושה רצו אל המרכז. "האחות ג'וי!" "כן ברוק, מה ברצונך?" אמרה בקול רגוע בניגוד לקול הלחוץ של ברוק.
"אני צריך שתרפאי את הפוקמונים שלנו בהקדם האפשרי! זה מקרה חירום!" "בסדר!" אמרה ג'וי. היא לקחה את כל הפוקמונים והשלושה חיכו בכניסה. כעבור כשלוש שעות חזרה עם כל הפוכדורים. כל אחד לקח את שלו ואז ברוק הכריז: "עכשיו בואו למערת הדיגלטים אין זמן לבזבז!" הם רצו למערת הדיגלטים בתקווה לפני שמאוחר מדי.
![]()
פרק טוב.
רק שתדע בקרבות אני ממליץ לך לתאר יותר את המכה הסופית:
אתה כתבת ככה: "צ'רמנדר החל להסתובב סביב אוניקס ואוניקס לא הצליח לעקוב אחרי צ'רמנדר עד שקיבל סחרחורת ובנוסף לכך נפצע כל כמה שניות מהגחלת. לבסוף נפל על הארץ ושכב שם מעולף."
היה אפשר לכתוב את זה ככה: "צ'רמנדר החל להסתובב סביב אוניקס, ואוניקס התקשה לעקוב אחרי צ'רמנדר, מכות הגחלת של צ'רמנדר שפגעו באוניקס כל שנייה, החלישו אותו יותר ויותר, אוניקס כבר היה מסוחרר ומבולבל מאוד כאשר צ'רמנדר השתמש בגחלת בפעם האחרונה, ואוניקס נפל לקרקע בקול רעש אדיר, והתעלף."
אתה שם לב להבדל?
את שאר המתקפות והחלקים בקרב באמת אין צורך לתאר כל-כך, אבל את המכה הסופית זו מכה כזאת מיוחדת.
פרק 12 - מספר לא קובע
הם רצו לכיוון מערת הדיגלטים בתקווה לפני שמאוחר מדי. כשנכנסו חיפשו את האזור בו בלו ורד היו, שם האיש במדים השחורים חפר את התעלות. כשהגיעו מספר האנשים היה שונה משזכרו, במקום אדם אחד היו שם עשרים וכולם נראו אותו דבר. "מה, אבל איך הגיעו לפה כל כך הרבה? כשאנחנו היינו פה היה רק אדם אחד!" התפלא רד. "זה בגלל שמי שהיה פה כנראה עשה רק בדיקה שהכל תקין לפני שעזב. ולכן נשאר אחרון, אבל עכשיו כולנו פה אז לא תצליחו למנוע מאיתנו לחפור את התעלות האלו." אמר אחד מתוך הקבוצה הגדולה. "זה מה שאתה חושב! צא ג'יודוד!" אמר ברוק ומתוך הפוכדור שזרק יצאה אנרגיה לבנה שיצקה את צורתו של ג'יודוד. "זה לא יעזור לך, צא אקנס!" אמר האדם שדיבר מקודם והוציא מתוך הפוכדור נחש סגול שקצה זנבו, "בטנו" וצווארו בצבע צהוב. "אל תדאג אנחנו נעזור לך ברוק!" אמרה בלו והוציאה את סקווירטרל. "נכון!" הוסיף רד והוציא את צ'רמנדר. שלושת הפוקמונים נעמדו מול הנחש הסגול. "לא יעזור לכם!" הוסיף עוד אחד מתוך האנשים ולקח צעד אחד קדימה. "צא אקנס!" האיש שנראה בדיוק כמו האדם הקודם הוציא פוקמון גם כן זהה לרעהו. "צא אקנס!" נשמע קול של כמות אנשים גדולה אשר אמרה את המשפט פה אחד והמון אקנסים יצאו מתוך הפוכדורים שלהם. "עכשיו, עשרים אקנסים נגד שלושה פוקמונים. אין לכם סיכוי!" אמר האדם הראשון. "זה מה שאתה חושב! סקווירטרל בועות!" סקווירטרל השתמש בבועות כשהוא מזיז את ראשו משמאל לימין ומימין לשמאל כדי לפגוע בכל האקנסים שהיו נגדיהם. "גם אתה צ'רמנדר גחלת!" צ'רמנדר ירק כדורי אש קטנים על האקנסים בצורה שסקווירטרל השתמש בבועות וג'יודוד הצטרף כשהוא זורק אבנים. נראה שהשורה הראשונה של האקנסים שהיתה כשל שבעה עד תשעה אקנסים נפגעו קשה אך השאר היו במצב תקין לגמרי. "אקנסים תשתמשו בחצי רעל!" פקד האיש על כל האקנסים. 'האיש ציווה על כולם להשתמש באותה מתקפה, כנראה הוא המנהיג שלהם' הסיק מכך ברוק.
כל האקנסים הוציאו מפיהם חצים דקים וסגולים במהירות לעבר השלושה. ג'יודוד נפגע פחות לעומת השניים האחרים בזכות עורו הקשיח. כשחצי הרעל הסתימו ניסו שלושת הפוקמונים לתקוף מחדש אבל הפעם הצליחו האקנסים להתחמק למחצה. לאחר זמן קצר נראה צ'רמנדר כאילו חטף גל כאב והפסיק להשתמש בגחלת. "מה קרה צ'רמנדר?" "נראה שהצ'רמנדר שלך מורעל מההתקפות שלנו" אמר וחייך המנהיג. "צ'רמנדר לא ניתן לרעל שלהם להפריע לנו נכון?" "צ'רמנדר!" השמיע צ'רמנדר. והמשיך לתקוף אך שוב אחרי זמן קצר חזר גל הכאב. "ג'יודוד תשתמש בדחיפה ותכנס בהם!" ג'יודוד דחף כמה מהאקנסים בחזית ונכנס לתוך מרכז האקנסים. "עכשיו תשתמש בזריקת אבנים לכל הכיוונים!" ג'יודוד השתמש בזריקת אבנים בעודו מסתובב מה שפגע באקנסים שהיו במרכז. הם נפלו וכמו דומינו הפילו עוד שלושה עד ארבעה אקנסים נוספים. כעת נותרו בזירה: סקווירטרל, צ'רמנדר שהיה במצב קשה עקב ההרעלה, ג'יודוד ושלושה אקנסים. "עכשיו נסיים עם זה!" אמר המנהיג. אחד משני המאמנים המשניים הנותרים אמר: "אקנס תשתמש בגופך כדי לחנוק את הסקווירטל של הילדה". האנקס חנק את סקווירטל. "אקנס עוד חצי רעל על צ'רמנדר" אמר האיש השני. "תשתמש בנשיכה על ג'יודוד!" אמר המנהיג. כל הפוקמונים בצד הגיבורים סבלו. עברו כשתי דקות ארוכות בם רד, בלו וברוק התבוננו חסרי אונים בפוקמוניהם עד שבשלב מסוים פשוט נמאס לברוק להתבונן בהם ככה והתעשת. "ג'ידוד תשמש בדחיפה לכיוון הקיר, כשתתנגש בו אתה לא תיפגע כי אקנס יבלום אותך!" ג'יודוד רץ לכיוון הקיר בצורה עם הצד ואקנס שעדין אחז בג'יודוד עם לסותיו חטף את המכה והרפה. רד ובלו ראו את ברוק ולקחו יוזמה. "סקווירטרל תחזור על הפעולות של ג'יודוד!" "צ'רמנדר תשרוט את אקנס!" שלושת האקנסים הרפו ושכבו על הרצפה פצועים. "עכשיו בואו נסיים את הקרב הזה!" הם אמרו פה אחד. ושלושת הפוקמונים, צ'רמנדר, סקווירטל וג'יודוד רצו ונתנו אגרוף כל אחד לאקנס בו נלחם שסיים את הקרב הזה. שלושת האקנסים עפו מההדף כעשרה מטרים וחוסלו. המנהיג רטן לעצמו והחזיר את האקנס שלו לפוכדור וכל שאר הקבוצה אחריו. ברוק תפס את החולצה של המנהיג והרים אותו דרכה ואמר לו: "אם תבואו לפה עוד פעם אחת, תאמין לי יהיו פה יותר משלושה מאמנים בישביל ללמד אתכם לקח!" והוריד אותו. כל הקבוצה הגדולה רצה משם ונעלמו מן האופק.
כשיצאו מהמערה, החזירו המאמנים את הפוקמונים לכדוריהם והלכו לאחות ג'וי שתעזור להם. כשקיבלו המאמנים את הפוקמונים חזרה אמר רד: "טוב אז מפה ממשיכים לאן?" שאל רד את בלו. "תיקון: אתה ממשיך מכאן" השיבה. "אני עוד צריכה להשיג את התג פה, תמשיך לבד, אבל אל תדאג אנחנו עוד ניפגש וכשזה יקרה נערוך קרב שלא נשכח!"
"אין בעיה!" השיב. "אז לאיזו עיר אני צריך להמשיך?" "יש לך את המפה שנתתי לך לא?" "אוי נכון!" רד אמר ושם את ידו על מצחו. הוא פתח את התיק והסתכל על המפה. "אז העיר הבאה היא העיר סרוליאן!" אמר. "בהצלחה!" אמרה בלו. "תודה" הוא השיב "אה ומכמעט שכחתי, רציתי לשאול אותך ברוק, איך השתמשת בג'יודוד גם אחרי שהתעלף נגדי?" "עם זה" אמר ברוק ושלף בקבוק כחול. "זה נקרא שיקוי, הוא עוזר לפוקמון להחלים, מן עזרה ראשונה. כשג'יודוד הפסיד לקטרפי הוא לא חוסל אבל היה במצב אנוש, וידעתי שאצטרך להלחם נגדך גם, לכן הכרזתי על ג'יודוד כמפסיד ובין הקרבות נתתי לו אחד כזה." "הבנתי, אז להתראות" "להתראות" השיבה בלו ורד יצא לדרכו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)