Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 187
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    פרק ממש יפה!
    לפי הפרק הבא עומדת להיות התפתחות אז אני מאוד במתח!
    לפי דעתי קטרפי התפתח

2. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    אהבתי את הפרק מאוד, אבל קצת היגיון, שלושה פוקימונים מנצחים עשרים?

וchimcharboy, קטרפרי לא יתפתח כי בלו עוזבת את רד. אולי רד יתפוס פוקימון חדש?
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

3. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    firechimchar
    הסיפור הכי טוב שקראתי !!!! אחי אני בפרק 2 ואני ממש בטוח הסיפור אני ממשיך לקרוא.

Spoiler ספוילר

4. משתמש פעיל
    megaman

אפשר לחשוב ככה, אבל אל תשכח הג'יודוד הוא של מנהיג מכון, אז הוא אמור להיות חזק וגם חיסל את רובם. אם זה היה עוד פוקמון ברמה ממוצעת הייתי מסכים איתך אבל בכל זאת . . . זה היה פוקמון די קשוח.

red dd

תודה רבה. אשמח אם תשתף בכל דעותיך לגבי הסיפוראו אם יש לך הערות לשיפור.

הקדמה לפרק הבא:

רד ממשיך במסעו לבד כשנתקל בפוקמון מוזר ב"שביל 3". הוא נראה די מוכר, אבל בכל זאת שונה. מיהו הפוקמון המוזר? מה קורה בזמן הזה עם בלו? ומה קורה מאחורי הקלעים של צוות רוקט?

ועכשיו לזוכה בתחרות שנערכה. למי שאינו זוכר בפרק 9 פתחתי תחרות שמי שיכתוב מאותו רגע עד עכשיו הכי הרבה תגובות אגלה לו משהו שאיני אגלה עד פרק 15.
    הזוכה בתחרות הוא:

chimcharboy!!!
    (סימנתי את השם בלבן).
    את הפרט אשלח לך בהודעה פרטית.

אלו כל ההודעות. תודה רבה לכולם על התגובות התומכות! כל השאר, את הפרט אגלה לכם בפרק 15.

5. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    פרק יפה למרות שקצת הגזמת קצת שהם הוציאו 20 אקנסים.
    הגיע הזמן שרד כבר יפרד מבלו Xd
    היה יותר יפה אם היית עושה תמונה במערת הדיגלטים במקום במרכז הפוקימונים

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

6. משתמש פעיל
    גם אני חשבתי ככה, אבל לא מצאתי תמונה של מערת הדיגלטים כדי להכין עליה את הסצינה :p

7. משתמש מנוסה
    מתי תעלה עוד פרק?

8. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    העלילה מגוונת, מרתקת. קל לדמין את הסיפור בראש וכל הכבוד על ההשקעה על יצירת התמונות.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

9. משתמש פעיל
    פרק 13 - התפתחות

"אני לא מאמינה שגם אתה הפסדת להם, מאט!" "הם יותר חזקים ממה שהם נראים" אמר מנהיג הכנופיה ממערת הדיגלטים. "זה לא מענין אותי! קודם אוליבר מפסיד ועכשיו גם אתה!" "הי זה לא הוגן קורטני, את לא נלחמת בהם, את לא יודעת כמה זה קשה!" אמר לה האדם השלישי שהיה לבדו במערת הדיגלטים בפעם הקודמת. "המפקד לא יאהב את זה בכלל . . . " אמרה לעצמה האישה.
    *
    "אז ברוק, תגיד לי עכשיו מי אלה הצוות רוקט שמלמלת עליהם לפני שיצאנו למערה?" שאלה בלו בתקיפות. "בסדר, בסדר, אני אגיד. צוות רוקט הוא צוות שהורס את מחוז קנטו, המטרה שלהם עדיין לא ברורה, אפילו לצוות המשטרה. לפחות ממה שהמשטרה הוציאה עד עכשיו. הם לבושים במדים שעל החולצה כתוב בגדול את האות R." "אז מה הם עשו במערת הדיגלטים?" שאלה בלו. "אני לא יודע, אבל זה בטוח לא היה טוב, בגלל זה התקשרתי לפני כשעתיים, למרכז המשטרה בבקשה שיפתחו פה, בעיר פיוטר מפקדה נוספת." "למה אין להם פה מפקדה כבר?" "אין להם בשום מקום מפקדה רשמית, יש איזה בנין קטן ועלוב בעיר ספרון, כיוון שזה עולה הרבה כסף הם הכריזו שהם יפתחו מפקדות רק כשיהיו מקרי פשע גדולים בערים, אז עכשיו שיש מקרה פשע ביקשתי שיבנו מפקדה בעיר פיוטר. אז עכשיו הם יבנו את המפקדה הראשונה שלהם בפיוטר ויהרסו את הבנין הקודם." "יופי!" אמרה בלו. אבל פניו של ברוק נראו עדיין מדוכאות. "מה קרה?" שאל בלו. "או, לא כלום, פשוט אני ממש צריך עוד עובדים במכון." הוא השיב. "אני מצטערת אבל אין לי שום ניסיון עם פוקמוני אבן" השיבה בצער בלו. "אבל אם אני אפגוש במסעי עוד מאמן פוקמון אבן, דבר ראשון אספר לו על המכון שלך!" אמרה בלו להוטה. "תודה. . ." השיב ברוק.
    *
    ביום שלאחר קרב מכונו, רד הסתכל במפתו ואמר לעצמו: "לפי המפה צריך ללכת לשביל 3" הוא הלך בשביל זה כדי להגיע לעיר סרוליאן, יעדו הבא. כשהלך לו באותו השביל ראה מרחוק מאמן עם פוקמונו נלחם בפוקמון פראי. רד, מתוך סקרנות ניגש אל עבר אזור הקרב. כשהסתכל במבט קרוב יותר ראה שהפוקמון של המאמן די מוזר, הוא לא הצליח להחליט אם הפוקמון הוא אחד או שלושה, הוא בעצם היה מן שלוש בליטות חומות היוצאות מן האדמה וכל אחת מהן בעלת פנים משל עצמה, וכשהסתכל על הפוקמון השני ראה פוקמון דמוי עכבר סגול ששתי שיניו הקדמיות גדולות ובולטות. לאחר כשלוש שניות קצרות החליט רד לחפש מידע על העכבר הסגול בפוקדקס. לפוקדקס לקח כמה שניות לאתר את הפוקמון שמולו ולבסוף הציג על המסך תמונה של העכבר ואמר: "רטטה, פוקמון העכבר, רטטה הוא פוקמון מסוג נורמל הרטטות ידועים בזריזותם, הם אוהבים לאכול גבינה, אגוזים ופירות. אפשר להבדיל בין הזכר לנקבה בכך שלזכר ישנו שפם יותר ארוך." רד סגר את הפוקדקס והסתכל על שפמו של הפוקמון שהיה די ארוך. "דוגטריו תשתמש בחפירה" אמר המאמן. הפוקמון או שלושת הפוקמונים נכנס
    לאדמה מתוך הבור בו נמצא ונעלם. עברו שתי שניות ויצא מתחת לרטטה. הרטטה עלה לאוויר ונחת על הרצפה מחוסל. "כל הכבוד דוגטריו!" אמר המאמן והחזיר את הפוקמון. לפתע כאילו הכה ברק ברד הבין שהפוקמון של המאמן מאד דומה לפוקמון שכבר נלחם בו בעבר, הוא היה דומה מאד לדיגלט שנלחם נגדו במערה, רק גדול יותר בעל פנים רציניות יותר ושלושה כמוהו. "הי" אמר רד. "הפוקמון שיש לך מאד דומה לדיגלט אתה יודע?" "מן הסתם . . ." אמר הילד. "הדוגטריו שלי הוא התפתחות של דיגלט" "הוא מה?" שאל רד. "מה אתה לא יודע מה זו התפתחות?" "לא" השיב רד. "כמעט כל בן אדם יודע מה זה." אמר הילד חצי מגחגח. "בכל מקרה אחרי שפוקמון עובר הרבה אימונים ונלחם בהרבה קרבות, הוא מגיע לרמה בה הוא משנה את הצורה שלו לפוקמון חזק יותר." "אם כך אני רוצה לפתח את הצ'רמנדר שלי!" אמר רד בלהט. "וזה יהיה עוד בקרב הקרוב!" הוסיף. "הפוקמון הפראי הבא שאראה, אלחם בו כדי שצ'רמנדר יתפתח!" "זה לא קורה ברגע שאתה מחליט אתה יודע . . ." אמר הילד. "אבל אני יכול לנסות!"
    אמר רד. "אוי כמעט שכחתי, שמי רד, איך קוראים לך?" "כריס" השיב. "הי הנה פוקמון!" צעק רד. זה היה רטטה נוסף, לפי שפמו היה אפשר לראות שהיה נקבה. "צ'רמנדר צא!" רד הוציא מתוך הפוכדור את צ'רמנדר. "צ'רמנדר גחלת!" צ'רמנדר השתמש בגחלת והרטטה התחמק הצידה ורץ לכיוון צ'רמנדר ואז חשב רד: ' צ'רמנדר תתכונן להתפתח!'

10. משתמש מנוסה
    פרק ממש יפה!
    מחכה לפרק הבא, אני הייתי בטוח שפוקימון התפתח

11. משתמש פעיל
    תודה רבה.

הודעה חשובה!

את הפרק אני מתכוון להוציא כפרק כפול. כלומר: אוציא את פרק 14 ואת פרק 15 יחדיו.
    אם אתם רוצים זאת תרשמו אם אתם בעד הרעיון או נגד. (אתם לא חייבים להסביר למה.)
    אבל אם לא יהיו לפחות 15 תגובות ב-5 ימים הקרובים. גם אם הרוב יהיה בעד, לא אוציא את רעיון זה לפועל. אני עושה כך כיוון שאני רוצה לוודא שבאמת אכפת לקוראים מהסיפור ולא סתם אומרים כן.

12. משתמש מנוסה
    ברור שכן!!
    אני כבר ממש מחכה לזה!!

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי firechimchar צפה בהודעה
    תודה רבה.

הודעה חשובה!

את הפרק אני מתכוון להוציא כפרק כפול. כלומר: אוציא את פרק 14 ואת פרק 15 יחדיו.
    אם אתם רוצים זאת תרשמו אם אתם בעד הרעיון או נגד. (אתם לא חייבים להסביר למה.)
    אבל אם לא יהיו לפחות 15 תגובות ב-5 ימים הקרובים. גם אם הרוב יהיה בעד, לא אוציא את רעיון זה לפועל. אני עושה כך כיוון שאני רוצה לוודא שבאמת אכפת לקוראים מהסיפור ולא סתם אומרים כן.
    קצת הגזמת 15 תגובות :P
    לא נראה לי יש 15 משתמשים שמסתכלים בפורום הזה
    דיי ברור שבעד ...
    אהבתי תסיפור עד עכשיו ^^
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. משתמש פעיל
    אני לא אומר שאלה צריכים להיות 15 משתמשים שונים. מצדי שיהיו גם שלושה שיגיבו איזה ארבע פעמים ואני אגיב בעצמי 3 פעמים נוספות, אבל לפחות שאראה התענינות.
    ותודה רבה. שמתי בסימון לבן את שם הפרק הבא, אפשר לנחש מה יקרה מי שרוצה.

15. משתמש מנוסה
    כן,כן ,ככככככן
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •