זה מה שחשבתי עליו בנתיים-
סוומפרט-מים אדמה
סוולו-נורמלי ומעופף
שיפטרי-עשב ואפל
בנתיים
יש לי את שלושת ההתפתחויות הראשונות שלהם.
יש עוד רעיונות?
לדעתי קחי גם פלאסל
מאוד חשוב לא מיינון פלאסל כי עשיתי בדיקה וגיליתי שההתקפה המיוחדת שלו יותר חזקה משל מינון ועם פוקימוני חשמל משתמשים לרוב בהתקפה מיוחדת אז עדיף פלאסל
וגם פלייגון יכול להיות מעולה
נערך לאחרונה על ידי yoyoav02, 07-01-2010 בשעה 03:09 PM
גמאני בקבוצת טוטודייל!!!!!
מי שרוצה להצטרף שישלח הודעה פרטית לtotodaili
יש לי שישיה מעולה בישבילך...
סוומפרט
סלאמנס
אגרון
גרדבוואר
ברלום
מנקטריק
תאמיני לי שישיה כזו ואת לא ניתנת לעצירה
קליידול אגב ממש פוקימון דפוק, ההתקפה שלו על הפנים, אומנם הוא הגנתי לא רע.. אבל לא כשיש לו שש חולשות
לסוומפרט יש חולשה אחת והוא גם יותר חזק.. בקיצור עדיף סוומפרט על קליידול, את לא צריכה בלייזיקן.. לחימה ברלום מעולה ואש מקסימום שימי פייר בלסט על סלאמנס
כיוון שאת משחקת משחק Gba את יכולה להחליף גם אם את במחשב
אם את במחשב שיחקת אותה: תורידי אימולטור עם החלפה (no$ Gba או Vba האחרון (או פשוט winDS))
תתחילי שמירה חדשה (מקווה שאת משחקת עם השמירות של האימולטור ליתר ביטחון)
את לוקחת טורציק את מגיעה עד לקטע שאת יכולה להחליף ואז מחליפה אותו ב פוקמון לא חשוב ויש לך טורציק וגם מדקיפ באותה שמירה
אם את על DS או גיימבוי נראה לי (באמת אין לי מושג האם זה אפשרי) את יכולה לעביר את השמירה והמשחק למחשב ולעשות את זה עם האימולטורים
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-04-2010 בשעה 01:59 AM
הקטע הזה של ההחלפה במחשב זה סתם מפגר... זה בידיוק כמו להשתמש בקודים רק יותר מסובך.. [אני מתכוון שבסופו של דבר מקבלים את אותה תוצאה - הפוקימון הרצוי..]
אם היו בונים אימולטור שהיה אפשר להחליף עם שחקנים אחרים או להלחם עם שחקנים אחרים במחשב זה באמת היה משהו...
אולי בישביל לפתח גנגר ואלאקזם זה כיף אבל ממש בזבוז להשתמש באימולטור החלפות בישביל להשיג את כל ההתחלתיים.. עדיף כבר קודים
זה כאילו של פוקימון פשוט תופס מקום ועושה באגים
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bad_egg
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-04-2010 בשעה 02:43 AM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)