יש לי רעיון לפייק אבל אני לא טוב בזה, אז זה פוקימון שלד(שלד של משהו לא חייב בנאדם) והוא מסוג אופל. לדעתי זה מאוד קשה אז לא להתבייש גם אם יצא לך מכוער לדעתך תעלה,לא יהרגו אותך.
נערך לאחרונה על ידי TKGS, 07-01-2010 בשעה 03:39 PM
אני לא הכי טוב בפייקים אבל אני יכול לנסות, שלח לי בפרטי את הרעיון
בברכה, דביר. סופר מקצוען, מפקסל מקצוען. גם אני אוהב את אייפום! אייפום שולט! קישורים חשובים שלי ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן! סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)
ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן!
וואו כבר מזמן לא ראיתי עליה כזו של אנשים שיש להם רעיונות ושהם יוצרים, אני חושב שצריך לפתוח פה איזה קורס להכנת פייקים זה יעזור לאנשים מאוד
פורסם במקור על ידי MegaMan אני לא הכי טוב בפייקים אבל אני יכול לנסות, שלח לי בפרטי את הרעיון כתבתי,הרעיון הוא שלד לא חייב בנאדם והוא סוג אופל ואפשר להוסיף עוד משהו(למשל רעל)
אני פירסמתי רעיון דומה לא מזמן אתה יכול לשלב בפייק סוג מתכת בכך שתצייר לו אזורים בהם העצם מכוסה מתכת או שיוצאים מעצמות להבים מברזל וכו' בנוסף אתה יכול לעשות אותו סוג רוח אופל ולהוסיף לו עאלמנטים של רוח כמו ידיים מוקפות בזוהרות וכ'ו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום