שם בפורום(אפשר גם פרטי):scorpio
שם במשחק:מתן
פוקימון התחלתי:ג'יגליפאף
פוקימונים בצוות/במעבדה:לא לגעת!
כסף:3000$
חפצים בתיק:5 פוכדורים,חכה ישנה,פוקידע.
שם בפורום(אפשר גם פרטי):scorpio
שם במשחק:מתן
פוקימון התחלתי:ג'יגליפאף
פוקימונים בצוות/במעבדה:לא לגעת!
כסף:3000$
חפצים בתיק:5 פוכדורים,חכה ישנה,פוקידע.
כולם רשומים!
טוב נתחיל במשחק...
אדון פריון-נאי יודע,הגשתי טופס בקשה :-)
רק הערה קטנה:הפוקימונים הפראיים הם רק מהדור הראשון!אני אתן אולי פוקימונים מדורות אחרים,אך רק תת התפתחויות/התפתחויות(אני אוסיף גם פרסים...)
הפתיחה(לכולם!):
אתה מתעורר בבוקר בחדרך ויורד למטה.אביך אומר לך:"בהצלחה,תהנה במסע!" אמך מביאה לך סוודר ואומרת:"זה בשביל ימים קרים.יש לך גם אוכל בתיק."אתה יוצא מביתך ועובר בין עצים ומגיע למעבדה שעל דלתה כתוב שלט:"מעבדת מחקר-פרופסור אוק".
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
הפתיחה(לכולם!):
אתה מתעורר בבוקר בחדרך ויורד למטה.אביך אומר לך:"בהצלחה,תהנה במסע!" אמך מביאה לך סוודר ואומרת:"זה בשביל ימים קרים.יש לך גם אוכל בתיק."אתה יוצא מביתך ועובר בין עצים ומגיע למעבדה שעל דלתה כתוב שלט:"מעבדת מחקר-פרופסור אוק".
מה תעשה?[/quote]
אני נכנס וצועק :"פרופסור אוק אתה פה?"
אדון פריון:
פרופסור אוק בא אליך ואומר:"למה לצעוק?לא חבל על הקול שלך?",מביא לך פוכדור ואומר:"הינה הבאלבאזור שביקשת,והינה הפוקידע-זו אינציקלופדיה של פוקימונים,השתמש בה כדי לדעת את איזורי המחייה של הפוקימונים ומידע נרחב עליהם." ומביא לך את הפוקידע.
מה תעשה?
DarK LuGiA:
הפרופסור בא אליך ואומר:"הינה השותף שלך למסע,אדם" הוא מביא לך פוכדור ואומר:"נראה לי שקלעתי לבקשה שלך.הינה גם פוקידע,תשתמש בו בחוכמה" ומביא לך את הפוקידע.
מה תעשה?
SCORPIO:
"שלום לך מתן!" הפרופסור בא אליך בשימחה ומגיש לך את הפוכדור. "זהו ג'יגליפאף,פוקימון מאוד נחמד,נראה לי שתתחברו מהר.הינה גם פוקידע בשבילך,תוכל להשתמש בו בשביל לגלות מידע על פוקימונים" ומגיש לך את הפוקידע.
מה תעשה?
מתן:
"הינה המיאו שלך!" פרופסור אוק בא ומביא לך גם פוקידע:"הינה הפוקידע שלך גם,תהנה במסע!" הוא אומר בשימחה.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
[quote=Master GoKu;658412]אדון פריון:
פרופסור אוק בא אליך ואומר:"למה לצעוק?לא חבל על הקול שלך?",מביא לך פוכדור ואומר:"הינה הבאלבאזור שביקשת,והינה הפוקידע-זו אינציקלופדיה של פוקימונים,השתמש בה כדי לדעת את איזורי המחייה של הפוקימונים ומידע נרחב עליהם." ומביא לך את הפוקידע.
מה תעשה?
אני אומר לו :"תודה פרופסור".
אני יוצא מין המעבדה וממשיך לעיר ורידיאן
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)