Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 83 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheChosenOne צפה בהודעה
    תשמע אני חושב שאני אפרוש מהמשחק,אין לי ממש זמן להגיב אבל ממש תודה על ההשקעה [:
    אבל שאתה פורש, שתי משתמשים פרשו היום מהמשחק באסה, פרישתך התקבלה

ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    אולי
    ----------
    "בכפר הזה, במרכז הכפר ליד מרכז הפוקימונים, אבל צריך בשביל הדוכן שתי פוקימונים, ואנחנו הולכים עכשיו לחפש פוקימונים לתפוס אז ביי" אמרו המאמנים. אתה נשאר לבד עם נמסטים שניראה שמח שאתה המאמן שלו, לפתע הוא מתחיל להריח משהו, הוא מתחיל ללכת לכיוון הריח, אתה עוקב אחרי נמסטים נמסטים נכנס לאחד השיחים ולפתע הוא יוצא משם בריצה מרוב פחד, מהשיחים יוצא הראקרוס עצבני שידיו מלאות בדבש, הוא עומד לתקוף את נמסטים.
    "נמסטים,תשתמש בלהביור על הרקרוס!" אני קורא ומצביע על הרקרוס
    'הרקרוס יכול להיות הפוקימון השני שלי,אם אני אתפוס אותו' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן ובלתי נראה.
    --
    מאיפה אתה משיג את כל הפייקמונים?

3. משתמש מנוסה
    Tiger
    אני מכין אותם
    -----------------------------------
    נמסטים תוקף בלהביור אבל הראקרוס חומק במהירות בעזרת הכנפיים שלו ותוקף את נמסטים בשסע לילי שפוגע בנמסטים חזק, הראקרוס עומד לתקוף את נמסטים בחבטה.
    נערך לאחרונה על ידי E33, 07-04-2010 בשעה 06:05 AM

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    DarK LuGiA
    "כן, אתה צריך עזרה במשהו?" שאל האיש.
    "לא אני לא צריך עזרה באתי לפה כדי להלחם בך ולנצח!"-ואסתכל לו בעניים

5. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "או את זה לא שמעתי הרבה זמן, אני קרוק, טוב בוא נתחיל בקרב, זה יהיה קרב 2 על 2, אני אשתמש במגנמייט" אמר קרוק, ואז הוא הפעיל את המכונה שאומרת מי ניצח בקרב.

6. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "או את זה לא שמעתי הרבה זמן, אני קרוק, טוב בוא נתחיל בקרב, זה יהיה קרב 2 על 2, אני אשתמש במגנמייט" אמר קרוק, ואז הוא הפעיל את המכונה שאומרת מי ניצח בקרב.
    'חחח מצחיק הוא'.."צא גיבל! תשתמש בחפירה עכשיו!"

7. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    גיבל יוצא מהפוקדור אל הזירה וישר מתחיל לחפור באדמה, "מהלך טוב, מגנמייט תשאר באוויר ואל תזוז" אמר קרוק, אתם מחכים כמה דקות ואז גיבל יוצא מן האדמה לתקוף את מגנמייט, אבל מגנמייט חומק, "בגלל שגיבל הוא חצי סוג אדמה מתקפות חשמל לא ישפיעו עליו כל כך, אבל אני כבר יודע מה לעשות לגיבל כדי לחסל אותו" אמר קרוק שניראה בטוח בעצמו.

8. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    גיבל יוצא מהפוקדור אל הזירה וישר מתחיל לחפור באדמה, "מהלך טוב, מגנמייט תשאר באוויר ואל תזוז" אמר קרוק, אתם מחכים כמה דקות ואז גיבל יוצא מן האדמה לתקוף את מגנמייט, אבל מגנמייט חומק, "בגלל שגיבל הוא חצי סוג אדמה מתקפות חשמל לא ישפיעו עליו כל כך, אבל אני כבר יודע מה לעשות לגיבל כדי לחסל אותו" אמר קרוק שניראה בטוח בעצמו.
    "אתה בטוח בעצמך מהה?! חח קדימה גיבל חפירה עכשיו ואז זעם דרגון!"

9. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "מגנמייט מהר בילבול" צעק קרוק, הבילבול פוגע בגיבל שמנסה לחפור באוויר במקום באדמה וכאשר ניסה לתקוף בזעם דרקון הוא תקף את עצמו, גיבל נפגע קשה.

10. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "מגנמייט מהר בילבול" צעק קרוק, הבילבול פוגע בגיבל שמנסה לחפור באוויר במקום באדמה וכאשר ניסה לתקוף בזעם דרקון הוא תקף את עצמו, גיבל נפגע קשה.
    'שיט' "גיבל אתה בסדר!? קדימה תנסה לצאת מהבילבול וזעם דרקון על מגנמייט צא!"

11. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    גיבל לא מצליח לצאת מהבילבול, מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בגיבל ומוציא אותו מהבילבול, גיבל ניראה מסוחרר אבל הוא מוכן להמשיך בקרב.

12. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    גיבל לא מצליח לצאת מהבילבול, מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בגיבל ומוציא אותו מהבילבול, גיבל ניראה מסוחרר אבל הוא מוכן להמשיך בקרב.
    "גדול גיבל כל הכבוד! עכשיו תשתמש בזעם דרקון ואז חפירה שוב!"

13. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    גיבל רץ במהירות ואז תוקף בזעם דרקון , "מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, גיבל קפץ לכיוונו של מגנמייט שתקף בעל קולי וגיבל בזעם דרקון דבר שגרם לפיצוץ חזק, גיבל עף על ריצפת הזירה ומגנמייט על קיר המכון, אבל תוך שניות מגנמייט חזר לעצמו וגם גיבל. "מגנמייט חסל את גיבל בחבטה" אמר קרוק

14. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    גיבל רץ במהירות ואז תוקף בזעם דרקון , "מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, גיבל קפץ לכיוונו של מגנמייט שתקף בעל קולי וגיבל בזעם דרקון דבר שגרם לפיצוץ חזק, גיבל עף על ריצפת הזירה ומגנמייט על קיר המכון, אבל תוך שניות מגנמייט חזר לעצמו וגם גיבל. "מגנמייט חסל את גיבל בחבטה" אמר קרוק
    "מהר גיבל תתחמק בחפירה ואז תקוף בזעם דרקון צא!"

15. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    גיבל חומק ממתקפת החבטה בעזרת החפירה, "מגנמייט תאגור עכשיו את האנרגיה שלך" אמר קרוק, כעבור כמה דקות גיבל יצא מהאדמה ותקף בזעם דרקון שוב, "מגנמייט עכשיו רעם" צעק קרוב, לפתע נוצר עוד פיצוץ מהמפגש בין המתקפות הפעם גיבל הוא היחיד שניפגע, גיבל עף על הריצפה של הזירה וניראה תשוש במיוחד, "מרוב שחזרתה על המתקפות גיבל נהיה חלש בזמן שמגנמייט נשאר במקום בלי לזוז ואגר אנרגיה, ועכשיו אני אגמור את הקרב, מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, מגנמייט תקף בבום על קולי ופגע בגיבל חזק עוד יותר, אבל גיבל לא ויתר הוא קם והמשיך את הקרב, גיבל ניראה תשוש במיוחד.

עמוד 10 מתוך 83 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •