Tiger
אני מכין אותם
-----------------------------------
נמסטים תוקף בלהביור אבל הראקרוס חומק במהירות בעזרת הכנפיים שלו ותוקף את נמסטים בשסע לילי שפוגע בנמסטים חזק, הראקרוס עומד לתקוף את נמסטים בחבטה.
נערך לאחרונה על ידי E33, 07-04-2010 בשעה 06:05 AM
DarK LuGiA
"או את זה לא שמעתי הרבה זמן, אני קרוק, טוב בוא נתחיל בקרב, זה יהיה קרב 2 על 2, אני אשתמש במגנמייט" אמר קרוק, ואז הוא הפעיל את המכונה שאומרת מי ניצח בקרב.
DarK LuGiA
גיבל יוצא מהפוקדור אל הזירה וישר מתחיל לחפור באדמה, "מהלך טוב, מגנמייט תשאר באוויר ואל תזוז" אמר קרוק, אתם מחכים כמה דקות ואז גיבל יוצא מן האדמה לתקוף את מגנמייט, אבל מגנמייט חומק, "בגלל שגיבל הוא חצי סוג אדמה מתקפות חשמל לא ישפיעו עליו כל כך, אבל אני כבר יודע מה לעשות לגיבל כדי לחסל אותו" אמר קרוק שניראה בטוח בעצמו.
DarK LuGiA
"מגנמייט מהר בילבול" צעק קרוק, הבילבול פוגע בגיבל שמנסה לחפור באוויר במקום באדמה וכאשר ניסה לתקוף בזעם דרקון הוא תקף את עצמו, גיבל נפגע קשה.
DarK LuGiA
גיבל לא מצליח לצאת מהבילבול, מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בגיבל ומוציא אותו מהבילבול, גיבל ניראה מסוחרר אבל הוא מוכן להמשיך בקרב.
DarK LuGiA
גיבל רץ במהירות ואז תוקף בזעם דרקון , "מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, גיבל קפץ לכיוונו של מגנמייט שתקף בעל קולי וגיבל בזעם דרקון דבר שגרם לפיצוץ חזק, גיבל עף על ריצפת הזירה ומגנמייט על קיר המכון, אבל תוך שניות מגנמייט חזר לעצמו וגם גיבל. "מגנמייט חסל את גיבל בחבטה" אמר קרוק
DarK LuGiA
גיבל חומק ממתקפת החבטה בעזרת החפירה, "מגנמייט תאגור עכשיו את האנרגיה שלך" אמר קרוק, כעבור כמה דקות גיבל יצא מהאדמה ותקף בזעם דרקון שוב, "מגנמייט עכשיו רעם" צעק קרוב, לפתע נוצר עוד פיצוץ מהמפגש בין המתקפות הפעם גיבל הוא היחיד שניפגע, גיבל עף על הריצפה של הזירה וניראה תשוש במיוחד, "מרוב שחזרתה על המתקפות גיבל נהיה חלש בזמן שמגנמייט נשאר במקום בלי לזוז ואגר אנרגיה, ועכשיו אני אגמור את הקרב, מגנמייט תקוף בבום על קולי" אמר קרוק, מגנמייט תקף בבום על קולי ופגע בגיבל חזק עוד יותר, אבל גיבל לא ויתר הוא קם והמשיך את הקרב, גיבל ניראה תשוש במיוחד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)