Tiger
"בסדר אז בוא נלחם, זה יהיה קרב 2 על 2, אני אשתמש להתחלה במגנמייט" אמר קרוק והפעיל את רובוט שייכריז על המנצח בקרב.
DarK LuGiA
"לא נראה לי שיש פה אחד כזה, זה יותר מקום של פוקימונים ברמה חלשה מאשר ברמה גבוה , קדימה צ'ירמי מהירות עכשיו" אומר סם וצ'ירמי שלו תוקף את אחד האלקידים ומעיף אותו על אבן אחת, "אל תיתן לו לזוז תקוף אותו בחבטה עכשיו" אמר סם והצ'ירמי שלו תקף את האלקיד שוב.
"טוב אז אני אשאר עם שינקס..מהר גיבל תקוף בחפירה את שינקס!"
DarK LuGiA
גיבל יוצא מהפוקדור ותוקף בחפירה ישר, שניקס לא מודע לקח שיש קרב, לפתע גיבל יוצא מלפניו ותוקף אותו, שניקס נפצע, שניקס מתעצבן ותוקף בזנב ברזל ופוגע בראשו של גיבל, גיבל מסוחרר קלות.
Tiger
"קדימה מגנמייט תוקף במכת ברק להתחלה" אומר קרוק, מגנמייט מתחיל לירות מכות ברק לכל אזור הזירה, אבל נמסטים חומק במתקפה מהירה, "קדימה מגנמייט תקוף בצליל מתכת" אמר קרוק, מגנמייט עומד לתקוף בצליל מתכת.
Tiger
נמסטים מנסה לערער את מגנמייט במתקפה מהירה אבל זה קורה הפוך מגנמייט מערער את נמסטים בצליל מתכת ומחריש את עוזניו של נמסטים כמה דקות, מגנמייט תוקף במכת ברק שוב ופוגע חזק בנמסטים שמתחשמל.
DarK LuGiA
גיבל תוקף במקת קבר חול וקובר את שניקס תחת ערמה של חול שעוצרת אותו מלתקוף במתקות חשמל, גיבל תוקף בזעם דרקון ופוגע חזק בשניקס, שניקס ניראה תשוש מאוד למרות שהקרב התחיל רק עכשיו, שניקס יוצא מהחול הוא מנסה לתקוף שוב בזנב ברזל אבל גיבל חומק.
DarK LuGiA
גיבל תוקף בשריטה אבל שניקס חומק, שניקס תוקף בנשיכה ונושך את הסנפיר של ראשו של גיבל, גיבל צורח מכאב ומהזעם הוא תוקף בזעם דרקון ופוגע בראשו של שניקס, שניקס עף על אחת האבנים והוא מחוסל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)