Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 83 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    אתה זורק את הפוקדור על פיקאצ'ו, הפוקדור מכניס את פיקאצ'ו עליו, הפוקדור זז מצד לצד והכפתור שלו מהבהב, לפתע הפוקדור נעצר והכפתור מפסיק להבהב, כל הכבוד תפתה פיקאצ'ו זוהר.
    כל פוקימוני החשמל ניראים מבוהלים הם מתחילים לברוח מרוב הפחד שתתפוס גם אותם כמו שתפסתה את המנהיג שלהם.
    "ואוו זה היה מטורף" אמר סם והתחיל להוציא תחבושות מן התיק שלו ולשים עליו הרגל שלו.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    DarK LuGiA
    אתה זורק את הפוקדור על פיקאצ'ו, הפוקדור מכניס את פיקאצ'ו עליו, הפוקדור זז מצד לצד והכפתור שלו מהבהב, לפתע הפוקדור נעצר והכפתור מפסיק להבהב, כל הכבוד תפתה פיקאצ'ו זוהר.
    כל פוקימוני החשמל ניראים מבוהלים הם מתחילים לברוח מרוב הפחד שתתפוס גם אותם כמו שתפסתה את המנהיג שלהם.
    "ואוו זה היה מטורף" אמר סם והתחיל להוציא תחבושות מן התיק שלו ולשים עליו הרגל שלו.
    "כן אה אבל בסוף גם תפסתי פוקימון חח,ייאלה בוא נחזור למרכז הפוקימון בעיר ספארק" ומחזיר את גיבל לפוקדור שלו.

3. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    אתה וסם ממשיכים להתקדם לעיר ספארק, ועכבור חצי שעה אתם מגיעים לעיר, אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם, לפתע פיבי נכנס למרכז הפוקימונים, "היי אדם, היי סם, באתם להילחם במכון החשמל, הוא אחד הקשים שהייתי בהם, יש שם איזה דבורה שזזה במהירות שאי אפשר בקושי לתקוף אותה, ויש שם איזה פיקאצ'ו שמשלב בין זנב ברזל למכת וולט, מזל שבייליף היא פוקימון עשב, אליהם מתקפות החשמל פחות משפיעים" אמרה פיבי והביאה את הפוקדורים שלה לאחות ג'וי.

4. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    אתה וסם ממשיכים להתקדם לעיר ספארק, ועכבור חצי שעה אתם מגיעים לעיר, אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם, לפתע פיבי נכנס למרכז הפוקימונים, "היי אדם, היי סם, באתם להילחם במכון החשמל, הוא אחד הקשים שהייתי בהם, יש שם איזה דבורה שזזה במהירות שאי אפשר בקושי לתקוף אותה, ויש שם איזה פיקאצ'ו שמשלב בין זנב ברזל למכת וולט, מזל שבייליף היא פוקימון עשב, אליהם מתקפות החשמל פחות משפיעים" אמרה פיבי והביאה את הפוקדורים שלה לאחות ג'וי.
    תראו את הכותרת בנו"ד חחחח
    -------------------------------
    "מה באמת? וואי נראה לי שיהיה לנו קשה להלחם שם מה אתה אומר סם?"

Tiger
    נמסטים תוקף בפצצת עשן וממלא את כל הדוכן בעשן, פלאטריי לא רואה כלום, מסטים מנצל את ההדמנות ותוקף בלהביור ופוגע בפלאטריי שנפגע חזק, כעבור כמה שניות חולך העשן, לפתע פלאטריי מתחיל ליצור בין הידיים שלו מן כדור חשמל, לפתע הוא מתחיל לירות מהידיים שלו מכות של ברק, נמסטים מתחמק, אבל בשנייה אחת שהוא לא שם לב הוא חוטף מכת ברק רצינית שמחשמלת אותו חזק, נמסטים נפגע ברגלו האחורית והוא מתקשה ללכת.
    "תשתמש במסך עשן,ותשתמש בלהביור בלי להפסיק עד שהעשן מתפוגג,ואז שוב מסך עשן ועוד פעם להביור!"

6. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "לא נראה לי, לאבא שלי יש כמה פוקימוני חשמל בגלל זה אני יודע איך להתמודד איתם, עם פוקימוני חשמל צריך פוקימון מהיר, שיכול להתחמק ממכות החשמל שהן בעצמם מהירות." אמר סם.
    "אתה צודק מאוד" אמרה פיבי ולקחה את הפוקימונים שלה.
    "טוב אני מתקדמת לעיר הבא, בקצב שלכם אני כבר אסיים את הליגה לפניכם" אמרה פיבי ויצא ממרכז הפוקימונים.
    "נראה לי אני הולך למבוך המגנטי, עם עוברים אותו מקבלים פוקימון מתכת, וזה דבר שאני מואד צריך לקרב מכון, לאן אתה הולך, אתה הולך למכון?" שאל סם.

Tiger
    "תקרע לו את התחת, שריטה!!" צעק קרוק, נמסטים מנסה לתקוף במכת פצצת עשן אבל פלאטריי תוקף בשטירה בעזרת ידו החשמלית ופוגע בפניו של נמסטים, נמסטים הפצוע מגיב מהר ומתחיל לתקוף בלהביור, פלאטריי מגן על עצמו בעזרת מכת חשמל אבל זה לא עוזר והוא נפגע, פלאטריי עף על הקיר של הדוכן שמתעקם.

7. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "לא נראה לי, לאבא שלי יש כמה פוקימוני חשמל בגלל זה אני יודע איך להתמודד איתם, עם פוקימוני חשמל צריך פוקימון מהיר, שיכול להתחמק ממכות החשמל שהן בעצמם מהירות." אמר סם.
    "אתה צודק מאוד" אמרה פיבי ולקחה את הפוקימונים שלה.
    "טוב אני מתקדמת לעיר הבא, בקצב שלכם אני כבר אסיים את הליגה לפניכם" אמרה פיבי ויצא ממרכז הפוקימונים.
    "נראה לי אני הולך למבוך המגנטי, עם עוברים אותו מקבלים פוקימון מתכת, וזה דבר שאני מואד צריך לקרב מכון, לאן אתה הולך, אתה הולך למכון?" שאל סם.

.
    "לא נראה לי נראה לי שאני יבוא איתך למבוך המגנטי גם אני צריך פוקימן מתכת!"

8. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "טוב אז יאלה בוא נזוז" אמר סם, אתה הולך עם סם ושניכם יוצאים ממרכז הפוקימונים, אתם הולכים כמה דקות בעיר ולפתע אתם רואים מאמנים שנכנסים למבוך, אתה וסם נכנסים לתור, שניה לפני שאתם נכנסים למבוך הקופאי עוצר אתכם, "טוב, למבוך מותר להיכנס למבוך רק פוקימון אחד ואסור להכניס פוקדורים לתפיסה, במיקרה של מצוקה ושאתם רוצים לצאת תלחצו על הכפתור האדום בשלט הזה" אמר הקופאי והביא לך ולסם שלטים.
    "טוב אני אקח את צ'ירמי שלי" אמר סם והביא לאיש את הפוקדורים שלו חוץ מאת של צ'ירמי.
    "ואיזה פוקימון אתה לוקח?" שאל אותך הקופאי.

9. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "טוב אז יאלה בוא נזוז" אמר סם, אתה הולך עם סם ושניכם יוצאים ממרכז הפוקימונים, אתם הולכים כמה דקות בעיר ולפתע אתם רואים מאמנים שנכנסים למבוך, אתה וסם נכנסים לתור, שניה לפני שאתם נכנסים למבוך הקופאי עוצר אתכם, "טוב, למבוך מותר להיכנס למבוך רק פוקימון אחד ואסור להכניס פוקדורים לתפיסה, במיקרה של מצוקה ושאתם רוצים לצאת תלחצו על הכפתור האדום בשלט הזה" אמר הקופאי והביא לך ולסם שלטים.
    "טוב אני אקח את צ'ירמי שלי" אמר סם והביא לאיש את הפוקדורים שלו חוץ מאת של צ'ירמי.
    "ואיזה פוקימון אתה לוקח?" שאל אותך הקופאי.
    "אני אקח את גיבל כי אני רוצה לאמן אותו כדי שהוא יתפתח!"

[
    Tiger
    "תקרע לו את התחת, שריטה!!" צעק קרוק, נמסטים מנסה לתקוף במכת פצצת עשן אבל פלאטריי תוקף בשטירה בעזרת ידו החשמלית ופוגע בפניו של נמסטים, נמסטים הפצוע מגיב מהר ומתחיל לתקוף בלהביור, פלאטריי מגן על עצמו בעזרת מכת חשמל אבל זה לא עוזר והוא נפגע, פלאטריי עף על הקיר של הדוכן שמתעקם.
    "תמשיך ככה עם להביור נמסטים,ואז פצצת עשן ושוב להביור!"

11. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    אתה מביא לקופאי את הפוקדורים ואתה וסם נכנסים, אתם מתחילים ללכת במבוך, שכולו עשוי מתכת, לפתע אתם שומעים רעש חזק של צרחה, אתם מבטים אחורה ולפתע אתם רואים סטליקס ענקי שזוחל לכיוונכם בזעם.

Tiger
    נמסטים תוקף בלהביור אבל פלאטריי חומק שוב, הוא יוצר שוב כדור אנריגיה ותוקף במכת ברק שוב, נמסטים חומק, לפתע נמסטים מתחיל לרוץ במהירות ולפתע הוא מתחיל להסתובב במהירות, נמסטים תוקף בגלגל להבה ופוגע בפלאטריי ומעיף אותו על קיר הדוכן, פלאטריי מחוסל. נמסטים למד גלגל להבה.

12. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    אתה מביא לקופאי את הפוקדורים ואתה וסם נכנסים, אתם מתחילים ללכת במבוך, שכולו עשוי מתכת, לפתע אתם שומעים רעש חזק של צרחה, אתם מבטים אחורה ולפתע אתם רואים סטליקס ענקי שזוחל לכיוונכם בזעם.

"מהר סם בוא נברח"

Tiger
    נמסטים תוקף בלהביור אבל פלאטריי חומק שוב, הוא יוצר שוב כדור אנריגיה ותוקף במכת ברק שוב, נמסטים חומק, לפתע נמסטים מתחיל לרוץ במהירות ולפתע הוא מתחיל להסתובב במהירות, נמסטים תוקף בגלגל להבה ופוגע בפלאטריי ומעיף אותו על קיר הדוכן, פלאטריי מחוסל. נמסטים למד גלגל להבה.
    "כל הכבוד,נמסטים!אתה מדהים!" אני אומר ופותח את זרועותי,לוקח אותו ומכרבל אותו בזרועותיי.
    "אז אני מניח שניצחתי בדוכן הזה..." אני אומר בשקט,ואז חוזזר על זה בקול:"ניצחתי בדוכן הזה!"
    "אני צריך לקבל הוכחה כלשהיא כדי להראות למאמן המכון שניצחתי אותך?" אני שואל את קרוק

14. משתמש סופר ספאמר
    שם המשתמש:יגאל
    שם במשחק:לירן
    תמונת מאמן:
    רקע:לירן ילד בישן שאין לו חברים חוץ מכמה פוקימוני פרא ההורים שלו חשבו שעם הוא יצא למסע פוקימונים הוא יקיר חברים חדשים גם אנשיים וגם פוקימונים יום לפני שהוא יצא למסע שלו אביו סיפר לו על המסע שלו אילו פוקימונים הוא תפס ושהוא הגיע לגמר ליגת הפוקימונים אבל הפסיד לירן הבטיח לאביו שהוא לא רק השתתף בליגה הוא גם ינצח בה
    ציוד:
    תגים:
    בקשות:אין
    נערך לאחרונה על ידי איתי., 07-08-2010 בשעה 10:34 PM

15. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    אתם מתחילים לרוץ לפתע אתם רואים עוד סטיליקס בצד השני, הסטיליקסים מתקרבים אליכם משני הצדדים
    "שיט חבל שאי אפשר לשבור את הקיר או לחפור בור מתחתיו ולצאת לצד אחר של המבוך" אמר סם והכין את הפוקדור של צ'ירמי לקרב נגד הסטיליקסים שמתקרבים במהירות.

Tiger
    לפתע קרוק לוקח את הפוקדע שלך הוא מכניס אותו למן מכשיר, לפתע המכשיר מסמן את המילה אישור ליד התמונה של קרוק שמופיע במכשיר. קרוק מחזיר לך את הפוקדע.
    "עכשיו מופיע בפוקדע שלך שנצחתה אותי וגם באתר של הליגה זה מופיע" אמר קרוק.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה במרכז הפוקימונים את מרטין המאמן שנלחם איתך נגד הפרופסור אוק והוא בעל הנחש אש.

יגאל
    תחליף תמונת מאמן כי משהו כבר בחר אותה, ותגדיל את הרקע הוא קצר מדי

עמוד 16 מתוך 83 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •