Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 83 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    גיבל הפצוע מנסה להתחיל לחפור, אבל הוא איטי מדיי, הליירונים מתקרבים עליך במהירות ואתה מתחיל להיבהל שהם עומדים לדרוס אותך, לפתע גיבל רואה את הבהלה בעיינך, הליירונים עומדים לתקוף אותך ולפתע גיבל קופץ הוא תוקף בטפריי דרקון בכל הכוח, ומצליח להדוף את כל הליירונים שהסביבה, ולפתע הוא דוחף את כולם אחרוה על קיר המתכת של המבוך ומחסל אותם, ולפתע הוא מתחיל לצווח מרוב זעם, גופו מתחיל לזהור ולגדול, גופו מתחיל לגבוה ודיו מתארכות רגליו נהיות יותר גדולות ושריריות, וראשו קטן, וזנבו נהיה ענקי, גיבל התפתח לגבייט, גבייט צורח מרוב זעם ומתחיל לרוץ במבוך ולעבור דרך קירות בצורה כזו שהוא שובר כל קיר שהוא עובר דרכו, אתה מנסה להחזיר אותו לפוקדור אבל אתה לא מצליח.
    "גבייט מה אתה עושה תחזור!" ואני ארדוף אחרי גבייט בכל הכוח

2. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה רודף אחרי גיבייט עד שהוא שלפתע הוא מתעלף, אתה רואה שנגמר לו כל הכוח, אתה מחזיר אותו לפוקדור, לפתע אתה רואה שהיציאה לא רחוקה, אתה מתקדם לאזור היציאה אבל לפתע האתה רואה ששני שילדונים חוסמים את הכניסה.

3. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה רודף אחרי גיבייט עד שהוא שלפתע הוא מתעלף, אתה רואה שנגמר לו כל הכוח, אתה מחזיר אותו לפוקדור, לפתע אתה רואה שהיציאה לא רחוקה, אתה מתקדם לאזור היציאה אבל לפתע האתה רואה ששני שילדונים חוסמים את הכניסה.
    "סליחה אתם יכולים לתת לי לעבור? אני רוצה לצאת מהמבוך" ואני יעצור במקום ולא יזוז

4. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    השילדונים לא רוצים לתת לך לעבור, הם עומדים במקום וממשיכים לחסום את היציאה.

5. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    השילדונים לא רוצים לתת לך לעבור, הם עומדים במקום וממשיכים לחסום את היציאה.
    'מה אני יכול לעשות? גבייט לא יכול להלחם הוא עדיין חלש..טוב אם אין ברירה אז אין ברירה'

"אם אתם לא נותנים לי לעבור אני יעבור בכוח!" ואתחיל לרוץ לכיוונם של השילדונים

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    בפעם הבא שאתה כותב אני אומר תוסיף למה שאתה אומר "" זה יותר טוב ככה.
    --------------------------
    "מה אתה לא מבין, זה הפוקימון שלי, קח פוקימון אחר, בכללי לא ידעתה איזה פוקימון היה בפוקדור הזה" אמר המאמן והמשיך ללכת לכיוון הדלת, אתה רואה שליד הפרופסור יש עוד 3 פוקדורים למאמנים מתחילים.

Tiger
    זה כאילו אתה והוא מוציאים פוקימונים באותו הזמן אז הוא כבר מצווה לתקוף את הפוקימון שלך על ההתחלה.
    ----------------------
    פלוודרן תוקף בעליי תער והראקרוס מצליח לחמוק כאשר הוא עף לגובה. הראקרוס תוקף בשסע לילי הוא עף לכיוונו של פלוודרן שלא זז, ולפתע כאשר הראקרוס תוקף ופוגע בפלוודרן ניראה כאילו פלוודרן סופג את המכה, ולפתע פלוודרן תוקף במכת גוף ונופל הראקרוס שניפגע קשה ומתקשה לזוז.

PokeStyle
    גיבל הפצוע מנסה להתחיל לחפור, אבל הוא איטי מדיי, הליירונים מתקרבים עליך במהירות ואתה מתחיל להיבהל שהם עומדים לדרוס אותך, לפתע גיבל רואה את הבהלה בעיינך, הליירונים עומדים לתקוף אותך ולפתע גיבל קופץ הוא תוקף בטפריי דרקון בכל הכוח, ומצליח להדוף את כל הליירונים שהסביבה, ולפתע הוא דוחף את כולם אחרוה על קיר המתכת של המבוך ומחסל אותם, ולפתע הוא מתחיל לצווח מרוב זעם, גופו מתחיל לזהור ולגדול, גופו מתחיל לגבוה ודיו מתארכות רגליו נהיות יותר גדולות ושריריות, וראשו קטן, וזנבו נהיה ענקי, גיבל התפתח לגבייט, גבייט צורח מרוב זעם ומתחיל לרוץ במבוך ולעבור דרך קירות בצורה כזו שהוא שובר כל קיר שהוא עובר דרכו, אתה מנסה להחזיר אותו לפוקדור אבל אתה לא מצליח.
    ''אני אומר לפרופסור להביא לי את הפוקימון הראשון שלי כדי שאני הלחם במאמן ההוא''

7. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה רץ במהירות ומנסה לעבור את השילדונים, הם קופצים עליך ומנסים לתקוף אותך אבל אתה מצליח לחמוק ולצאת מן המבוך, ביציאה עומד קופאי עם החפצים שלך, "כל הכבוד לך ועל כך שעברתה את המבוך בהצלחה קבל פוקימון מתכת מתנה" אומר הקופאי ונותן לך את הפוקדור של פוקימון המתכת. אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא לך ארון קטן שניראה טיפה מפוחד.

יגאל
    ככה הייתה צריך לכתוב את התגובה הקודמת שלך:
    אני אומר לפרופסור "אני רוצה לקבל בבקשה את הפוקדור של הפוקימון הראשון שלי כדי להלחם במאמן"
    תראה תגובות של משתמשים, זה לא שאני כועס או משהו זה שאני פשוט רוצה שתגיב נכון.
    ----------------------------------------
    הפרופסור מביא לך פוקדור, ואתה והמאמן יוצאים מהמעבדה, אתם הולכים לזירה שנימצאת ליד המעבדה, המאמן זורק את הפוקדור ויוצא לו פוקימון דמוי נחש שניראה די חזק.

8. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה רץ במהירות ומנסה לעבור את השילדונים, הם קופצים עליך ומנסים לתקוף אותך אבל אתה מצליח לחמוק ולצאת מן המבוך, ביציאה עומד קופאי עם החפצים שלך, "כל הכבוד לך ועל כך שעברתה את המבוך בהצלחה קבל פוקימון מתכת מתנה" אומר הקופאי ונותן לך את הפוקדור של פוקימון המתכת. אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא לך ארון קטן שניראה טיפה מפוחד.
    "שלום ארון! אני אדם ואנחנו יהיה צוות מעולה!" ואני אחייך אליו

Tiger
    זה כאילו אתה והוא מוציאים פוקימונים באותו הזמן אז הוא כבר מצווה לתקוף את הפוקימון שלך על ההתחלה.
    ----------------------
    פלוודרן תוקף בעליי תער והראקרוס מצליח לחמוק כאשר הוא עף לגובה. הראקרוס תוקף בשסע לילי הוא עף לכיוונו של פלוודרן שלא זז, ולפתע כאשר הראקרוס תוקף ופוגע בפלוודרן ניראה כאילו פלוודרן סופג את המכה, ולפתע פלוודרן תוקף במכת גוף ונופל הראקרוס שניפגע קשה ומתקשה לזוז.
    "הרקרוס,תעיף אותו מעליך במתקפת קרן,ותשתמש בזעם!"

10. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ארון ניראה שמח שאתה המאמן שלו, אתה לוקח את הפוקימונים שלך והולך לרפא אותם במרכז הפוקימונים אתה עובר ליד בניין המכון שניראה כמו תחנת כוח, ולפתע אתה רואה שסם יוצא ממנו. "מה אתה עושה פה?" אתה שואל אותו, "הסטליקסים העיפו אותי מהמבוך ולא יכולתי להיכנס עליו שוב אז לקחתי את הפוקימונים שלי ובאתי למכון, והצלחתי גם לנצח, זה היה מוזר" אמר סם.

Tiger
    הראקרוס מנסה להוריד ממנו את פלוודרן במכת קרן אבל זה לא עוזר, הראקרוס תוקף בזעם וזורק ממנו את פלוודרן על הריצפה, פלוודרן נפצע חזק.
    "קדימה פלוודרן עברנו פוקימונים חזקים יותר בהשוואה להראקרוס הזה, קדימה פלוודרן תקוף בזריקת לבנים" אמר מרטין, פלוודרן עומד לתקוף בזריקת לבנים

11. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ארון ניראה שמח שאתה המאמן שלו, אתה לוקח את הפוקימונים שלך והולך לרפא אותם במרכז הפוקימונים אתה עובר ליד בניין המכון שניראה כמו תחנת כוח, ולפתע אתה רואה שסם יוצא ממנו. "מה אתה עושה פה?" אתה שואל אותו, "הסטליקסים העיפו אותי מהמבוך ולא יכולתי להיכנס עליו שוב אז לקחתי את הפוקימונים שלי ובאתי למכון, והצלחתי גם לנצח, זה היה מוזר" אמר סם.
    "אני הצלחתי לעבור וקיבלתי ארון...עכשיו אני אנסה גם לנצח במכון תאחל לי בהצחלה חח" ואכנס למכון.

12. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "בהצלחה, אני אתקדם כבר לעיר הבא" אמר סם והלך, אתה נכנס לתוך תחנת הכוח ורואה מלא מלא מלא פיקאצ'ואים שרצים על גלגל, הם מפיקים את החשמל בעיר, לפתע הפוקדור של הפיקאצ'ו הזוהר שלך נפתח, הוא נראה שמח לראות את כל הפיקאצ'ואים האחרים, לפתע הוא רץ לאחת המסילות שיש בהם הפיקאצ'ואים ומתחיל לרוץ איתם על הגלגל.
    "זה הפיקאצ'ו שלך?" שואלת אותך אישה בעלת שערות קוצניות בצבע צהוב שעמדה מאחוריך.

Tiger
    הראקרוס מנסה להוריד ממנו את פלוודרן במכת קרן אבל זה לא עוזר, הראקרוס תוקף בזעם וזורק ממנו את פלוודרן על הריצפה, פלוודרן נפצע חזק.
    "קדימה פלוודרן עברנו פוקימונים חזקים יותר בהשוואה להראקרוס הזה, קדימה פלוודרן תקוף בזריקת לבנים" אמר מרטין, פלוודרן עומד לתקוף בזריקת לבנים
    "תתחמק ותשתמש בזעם!"

14. משתמש מנוסה
    Tiger
    הראקרוס רואה שאין סיכוי שהוא עומד לחמוק הוא תוקף בזעם ושוב את כל הלבנים שעפות לכיוונו, הראקרוס מתעצבן על פלוודרן ולפתע תוקף באס השמיים, הראקרוס עף במהירות אל פלוודרן ומעיף אותו חזק על האדמה, פלוודרן נפגע חזק, אבל מתעושש, הוא תוקף בגפן מצליפה ותוקף את ידיו של הראקרוס וזורק אותו על אחד העצים, ואז הוא תוקף את הראקרוס בזריקת לבנים שוב, אבל הראקרוס מצליח לחמוק.

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "בהצלחה, אני אתקדם כבר לעיר הבא" אמר סם והלך, אתה נכנס לתוך תחנת הכוח ורואה מלא מלא מלא פיקאצ'ואים שרצים על גלגל, הם מפיקים את החשמל בעיר, לפתע הפוקדור של הפיקאצ'ו הזוהר שלך נפתח, הוא נראה שמח לראות את כל הפיקאצ'ואים האחרים, לפתע הוא רץ לאחת המסילות שיש בהם הפיקאצ'ואים ומתחיל לרוץ איתם על הגלגל.
    "זה הפיקאצ'ו שלך?" שואלת אותך אישה בעלת שערות קוצניות בצבע צהוב שעמדה מאחוריך.
    "כן, אני מבין שאת מנהיגת המכון אני צודק?! באתי להלחם איתך" ואחייך אליה

עמוד 18 מתוך 83 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •