PokeStyle
אתה רודף אחרי גיבייט עד שהוא שלפתע הוא מתעלף, אתה רואה שנגמר לו כל הכוח, אתה מחזיר אותו לפוקדור, לפתע אתה רואה שהיציאה לא רחוקה, אתה מתקדם לאזור היציאה אבל לפתע האתה רואה ששני שילדונים חוסמים את הכניסה.
![]()
PokeStyle
השילדונים לא רוצים לתת לך לעבור, הם עומדים במקום וממשיכים לחסום את היציאה.
PokeStyle
אתה רץ במהירות ומנסה לעבור את השילדונים, הם קופצים עליך ומנסים לתקוף אותך אבל אתה מצליח לחמוק ולצאת מן המבוך, ביציאה עומד קופאי עם החפצים שלך, "כל הכבוד לך ועל כך שעברתה את המבוך בהצלחה קבל פוקימון מתכת מתנה" אומר הקופאי ונותן לך את הפוקדור של פוקימון המתכת. אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא לך ארון קטן שניראה טיפה מפוחד.
יגאל
ככה הייתה צריך לכתוב את התגובה הקודמת שלך:
אני אומר לפרופסור "אני רוצה לקבל בבקשה את הפוקדור של הפוקימון הראשון שלי כדי להלחם במאמן"
תראה תגובות של משתמשים, זה לא שאני כועס או משהו זה שאני פשוט רוצה שתגיב נכון.
----------------------------------------
הפרופסור מביא לך פוקדור, ואתה והמאמן יוצאים מהמעבדה, אתם הולכים לזירה שנימצאת ליד המעבדה, המאמן זורק את הפוקדור ויוצא לו פוקימון דמוי נחש שניראה די חזק.
![]()
PokeStyle
ארון ניראה שמח שאתה המאמן שלו, אתה לוקח את הפוקימונים שלך והולך לרפא אותם במרכז הפוקימונים אתה עובר ליד בניין המכון שניראה כמו תחנת כוח, ולפתע אתה רואה שסם יוצא ממנו. "מה אתה עושה פה?" אתה שואל אותו, "הסטליקסים העיפו אותי מהמבוך ולא יכולתי להיכנס עליו שוב אז לקחתי את הפוקימונים שלי ובאתי למכון, והצלחתי גם לנצח, זה היה מוזר" אמר סם.
Tiger
הראקרוס מנסה להוריד ממנו את פלוודרן במכת קרן אבל זה לא עוזר, הראקרוס תוקף בזעם וזורק ממנו את פלוודרן על הריצפה, פלוודרן נפצע חזק.
"קדימה פלוודרן עברנו פוקימונים חזקים יותר בהשוואה להראקרוס הזה, קדימה פלוודרן תקוף בזריקת לבנים" אמר מרטין, פלוודרן עומד לתקוף בזריקת לבנים
PokeStyle
"בהצלחה, אני אתקדם כבר לעיר הבא" אמר סם והלך, אתה נכנס לתוך תחנת הכוח ורואה מלא מלא מלא פיקאצ'ואים שרצים על גלגל, הם מפיקים את החשמל בעיר, לפתע הפוקדור של הפיקאצ'ו הזוהר שלך נפתח, הוא נראה שמח לראות את כל הפיקאצ'ואים האחרים, לפתע הוא רץ לאחת המסילות שיש בהם הפיקאצ'ואים ומתחיל לרוץ איתם על הגלגל.
"זה הפיקאצ'ו שלך?" שואלת אותך אישה בעלת שערות קוצניות בצבע צהוב שעמדה מאחוריך.
![]()
Tiger
הראקרוס רואה שאין סיכוי שהוא עומד לחמוק הוא תוקף בזעם ושוב את כל הלבנים שעפות לכיוונו, הראקרוס מתעצבן על פלוודרן ולפתע תוקף באס השמיים, הראקרוס עף במהירות אל פלוודרן ומעיף אותו חזק על האדמה, פלוודרן נפגע חזק, אבל מתעושש, הוא תוקף בגפן מצליפה ותוקף את ידיו של הראקרוס וזורק אותו על אחד העצים, ואז הוא תוקף את הראקרוס בזריקת לבנים שוב, אבל הראקרוס מצליח לחמוק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)