Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 83 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "בסדר נלחם, אבל רגע, אתה רוצה להלחיף את הפיקאצ'ו שלך בעד פוקימון חשמל אחר, אני ממש אוהבת אותו, ודרך אגב שמי הוא מרינה" אומרת מרינה.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    "בסדר נלחם, אבל רגע, אתה רוצה להלחיף את הפיקאצ'ו שלך בעד פוקימון חשמל אחר, אני ממש אוהבת אותו, ודרך אגב שמי הוא מרינה" אומרת מרינה.
    "להחליף אותו?! אולי תראי לי את הפוקימונים שלך כולל המתקפות שהם יודעות ואני יחליט סבבה?"

3. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "צא שייממה!" אמרה מרינה והוציא פוקימון דמוי זברה, "הוא אחד הפוקימונים הטובים שיש לי, תפסתי אותו במחוז חדש שהתגלה לא מזמן, הוא גם מאוד חזק, למדתי אותו לשלב בין מתקפת וולט לבין מתקפת בעיטה, הוא יודע מכת ברק, והוא גם יודע לתקוף באנרגיית חזיז, מקתפה מאוד חזקה שמשלבת בין רעם לברק" אמרה מרינה.

4. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "צא שייממה!" אמרה מרינה והוציא פוקימון דמוי זברה, "הוא אחד הפוקימונים הטובים שיש לי, תפסתי אותו במחוז חדש שהתגלה לא מזמן, הוא גם מאוד חזק, למדתי אותו לשלב בין מתקפת וולט לבין מתקפת בעיטה, הוא יודע מכת ברק, והוא גם יודע לתקוף באנרגיית חזיז, מקתפה מאוד חזקה שמשלבת בין רעם לברק" אמרה מרינה.
    "אין בעיה בואי נחליף" ואחייך אליה

Tiger
    הראקרוס רואה שאין סיכוי שהוא עומד לחמוק הוא תוקף בזעם ושוב את כל הלבנים שעפות לכיוונו, הראקרוס מתעצבן על פלוודרן ולפתע תוקף באס השמיים, הראקרוס עף במהירות אל פלוודרן ומעיף אותו חזק על האדמה, פלוודרן נפגע חזק, אבל מתעושש, הוא תוקף בגפן מצליפה ותוקף את ידיו של הראקרוס וזורק אותו על אחד העצים, ואז הוא תוקף את הראקרוס בזריקת לבנים שוב, אבל הראקרוס מצליח לחמוק.
    "הרקרוס,אס שמיים ומכת קרן!"

6. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    אתה רץ במהירות ומנסה לעבור את השילדונים, הם קופצים עליך ומנסים לתקוף אותך אבל אתה מצליח לחמוק ולצאת מן המבוך, ביציאה עומד קופאי עם החפצים שלך, "כל הכבוד לך ועל כך שעברתה את המבוך בהצלחה קבל פוקימון מתכת מתנה" אומר הקופאי ונותן לך את הפוקדור של פוקימון המתכת. אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא לך ארון קטן שניראה טיפה מפוחד.

יגאל
    ככה הייתה צריך לכתוב את התגובה הקודמת שלך:
    אני אומר לפרופסור "אני רוצה לקבל בבקשה את הפוקדור של הפוקימון הראשון שלי כדי להלחם במאמן"
    תראה תגובות של משתמשים, זה לא שאני כועס או משהו זה שאני פשוט רוצה שתגיב נכון.
    ----------------------------------------
    הפרופסור מביא לך פוקדור, ואתה והמאמן יוצאים מהמעבדה, אתם הולכים לזירה שנימצאת ליד המעבדה, המאמן זורק את הפוקדור ויוצא לו פוקימון דמוי נחש שניראה די חזק.
    בסדר
    -------------
    אני ''זורק את הפוכדור כדי להילחם''

7. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתם מחליפים את הפוקימונים באיזה מכונה ואז אתם עולים לקומה הבא שם נמצאת הזירה של המכון, "טוב אז קדימה בוא נילחם, צאי מריפ תתחילי לטעון אנרגיה" אמרה מרינה והוציאה מריפ קטנה.

Tiger
    הראקרוס תוקף שוב באס השמיים ופלוודרן מנסה להדוף אותו עם גפן מצליפה והוא מצליח כאשר תופס את בטנו של הראקרוס, השניים קרובים מאוד הראקרוס תוקף במכת קרן ופלוודרן תוקף בחבטה השניים פוגעים זה בזה בחוזקה ושניהם נופלים על האדמה, שניהם מחוסלים.
    "יפה ההראקרוס של חזק, אבל לא מספיק היה לך רק מזל, חזור פלוודרן, צא מיג'ומרו" אמר מרטין והוציא פוקימון דמוי לוטרה.

יגאל
    עזוב אל תשתמש ב" יותר כי אני רואה שאתה לא מבין את העניין, פשוט תכתוב רגיל.
    --------------------------------
    אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא פוקימון דמוי חתול בצבע כחול, אתה מוציא את הפוקדע מהתיק למאמנים מתחילים ובודק מידע על הפוקימון "קאקול פוקימון החתול הקפוא, הוא משתמש בתקפות מים קרות במיוחד, לקאקול הזה יש מתקפת : דחיפה, שריטה, ואקדח מים" אומר הפוקדע.
    "אז קדימה מתחילים?" שואל המאמן.

8. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    אתם מחליפים את הפוקימונים באיזה מכונה ואז אתם עולים לקומה הבא שם נמצאת הזירה של המכון, "טוב אז קדימה בוא נילחם, צאי מריפ תתחילי לטעון אנרגיה" אמרה מרינה והוציאה מריפ קטנה.

Tiger
    הראקרוס תוקף שוב באס השמיים ופלוודרן מנסה להדוף אותו עם גפן מצליפה והוא מצליח כאשר תופס את בטנו של הראקרוס, השניים קרובים מאוד הראקרוס תוקף במכת קרן ופלוודרן תוקף בחבטה השניים פוגעים זה בזה בחוזקה ושניהם נופלים על האדמה, שניהם מחוסלים.
    "יפה ההראקרוס של חזק, אבל לא מספיק היה לך רק מזל, חזור פלוודרן, צא מיג'ומרו" אמר מרטין והוציא פוקימון דמוי לוטרה.

יגאל
    עזוב אל תשתמש ב" יותר כי אני רואה שאתה לא מבין את העניין, פשוט תכתוב רגיל.
    --------------------------------
    אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא פוקימון דמוי חתול בצבע כחול, אתה מוציא את הפוקדע מהתיק למאמנים מתחילים ובודק מידע על הפוקימון "קאקול פוקימון החתול הקפוא, הוא משתמש בתקפות מים קרות במיוחד, לקאקול הזה יש מתקפת : דחיפה, שריטה, ואקדח מים" אומר הפוקדע.
    "אז קדימה מתחילים?" שואל המאמן.
    אני אומר לו כן מתחילים לקאקול אקדח מים

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים אבל סנם של המאמן השני חומק במהירות "קדימה סנם תקוף בניב אש" אמר המאמן, לפתע סנם קופץ לכיוונו של קאקול ונושך אותו בניב אש, קאקול נפגע.
    "קדימה סנם תקוף בקשירה" אמר המאמן, סנם עומד לתקוף בקשירה

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים אבל סנם של המאמן השני חומק במהירות "קדימה סנם תקוף בניב אש" אמר המאמן, לפתע סנם קופץ לכיוונו של קאקול ונושך אותו בניב אש, קאקול נפגע.
    "קדימה סנם תקוף בקשירה" אמר המאמן, סנם עומד לתקוף בקשירה
    אני אומר קאקול תתחמק ואז אקדח מים

Tiger

]
    'לא טוב...נמסטים שלי יהיה חלש נגדו' אני חושב לעצמי,ונאנח בשקט
    "צא נמסטים!פצצת עשן ואז להביור!"

12. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול מנסה לחמוק אבל סנם מהיר ממנו הוא תופס אותו בקשירה, קאקול מנצל את הקירבה לסנם ותוקף אותו באקח מים, סנם נפגע חזק ממתקפת אקדח מים.

Tiger
    נמסטים תוקף בפצצת עשן ומיג'ומרו תוקף במערבולת ששואבת את כל העשן איתה ביחד, נמסטים תקוף בלהביור ומיג'ומרו זורק את המערבולת המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ, "קדימה מיג'ומרו תקוף בבועות וחסל את נמסטים" אומר מרטין שניראה עצבני. מיג'ומרו עומד לתקוף בבועות.

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle

"צא קמסטר תשתמש בזריקת חול ואז דחיפה צא!"

14. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול מנסה לחמוק אבל סנם מהיר ממנו הוא תופס אותו בקשירה, קאקול מנצל את הקירבה לסנם ותוקף אותו באקח מים, סנם נפגע חזק ממתקפת אקדח מים.

Tiger
    נמסטים תוקף בפצצת עשן ומיג'ומרו תוקף במערבולת ששואבת את כל העשן איתה ביחד, נמסטים תקוף בלהביור ומיג'ומרו זורק את המערבולת המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ, "קדימה מיג'ומרו תקוף בבועות וחסל את נמסטים" אומר מרטין שניראה עצבני. מיג'ומרו עומד לתקוף בבועות.
    קאקול עוד פעם אקדח מים על סנם ואז דחיפה על הקיר כדי להוריד את סנם מעלך

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    קמסטר תוקף בזירקת חול אבל מריפ חומקת, היא רצה במהירות אל קמסטר ותוקפת אותו בזנב ברזל אבל קמסטר חומק, מריפ תוקפת במכת חשמל ומצליחה לפגוע בקמסטר שנופל על הריצפה וניפצע.

יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים שוב אבל סנם חומק, סנם תוקף בנשיכה וקאקול בחבטה הפוקימונים פוגעים זה בזה ונפגעים חזק, באותה מידה

עמוד 19 מתוך 83 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •