PokeStyle
"בסדר נלחם, אבל רגע, אתה רוצה להלחיף את הפיקאצ'ו שלך בעד פוקימון חשמל אחר, אני ממש אוהבת אותו, ודרך אגב שמי הוא מרינה" אומרת מרינה.
PokeStyle
"בסדר נלחם, אבל רגע, אתה רוצה להלחיף את הפיקאצ'ו שלך בעד פוקימון חשמל אחר, אני ממש אוהבת אותו, ודרך אגב שמי הוא מרינה" אומרת מרינה.
PokeStyle
"צא שייממה!" אמרה מרינה והוציא פוקימון דמוי זברה, "הוא אחד הפוקימונים הטובים שיש לי, תפסתי אותו במחוז חדש שהתגלה לא מזמן, הוא גם מאוד חזק, למדתי אותו לשלב בין מתקפת וולט לבין מתקפת בעיטה, הוא יודע מכת ברק, והוא גם יודע לתקוף באנרגיית חזיז, מקתפה מאוד חזקה שמשלבת בין רעם לברק" אמרה מרינה.
![]()
PokeStyle
אתם מחליפים את הפוקימונים באיזה מכונה ואז אתם עולים לקומה הבא שם נמצאת הזירה של המכון, "טוב אז קדימה בוא נילחם, צאי מריפ תתחילי לטעון אנרגיה" אמרה מרינה והוציאה מריפ קטנה.
Tiger
הראקרוס תוקף שוב באס השמיים ופלוודרן מנסה להדוף אותו עם גפן מצליפה והוא מצליח כאשר תופס את בטנו של הראקרוס, השניים קרובים מאוד הראקרוס תוקף במכת קרן ופלוודרן תוקף בחבטה השניים פוגעים זה בזה בחוזקה ושניהם נופלים על האדמה, שניהם מחוסלים.
"יפה ההראקרוס של חזק, אבל לא מספיק היה לך רק מזל, חזור פלוודרן, צא מיג'ומרו" אמר מרטין והוציא פוקימון דמוי לוטרה.
יגאל
עזוב אל תשתמש ב" יותר כי אני רואה שאתה לא מבין את העניין, פשוט תכתוב רגיל.
--------------------------------
אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא פוקימון דמוי חתול בצבע כחול, אתה מוציא את הפוקדע מהתיק למאמנים מתחילים ובודק מידע על הפוקימון "קאקול פוקימון החתול הקפוא, הוא משתמש בתקפות מים קרות במיוחד, לקאקול הזה יש מתקפת : דחיפה, שריטה, ואקדח מים" אומר הפוקדע.
"אז קדימה מתחילים?" שואל המאמן.
![]()
יגאל
קאקול תוקף באקדח מים אבל סנם של המאמן השני חומק במהירות "קדימה סנם תקוף בניב אש" אמר המאמן, לפתע סנם קופץ לכיוונו של קאקול ונושך אותו בניב אש, קאקול נפגע.
"קדימה סנם תקוף בקשירה" אמר המאמן, סנם עומד לתקוף בקשירה
יגאל
קאקול מנסה לחמוק אבל סנם מהיר ממנו הוא תופס אותו בקשירה, קאקול מנצל את הקירבה לסנם ותוקף אותו באקח מים, סנם נפגע חזק ממתקפת אקדח מים.
Tiger
נמסטים תוקף בפצצת עשן ומיג'ומרו תוקף במערבולת ששואבת את כל העשן איתה ביחד, נמסטים תקוף בלהביור ומיג'ומרו זורק את המערבולת המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ, "קדימה מיג'ומרו תקוף בבועות וחסל את נמסטים" אומר מרטין שניראה עצבני. מיג'ומרו עומד לתקוף בבועות.
PokeStyle
קמסטר תוקף בזירקת חול אבל מריפ חומקת, היא רצה במהירות אל קמסטר ותוקפת אותו בזנב ברזל אבל קמסטר חומק, מריפ תוקפת במכת חשמל ומצליחה לפגוע בקמסטר שנופל על הריצפה וניפצע.
יגאל
קאקול תוקף באקדח מים שוב אבל סנם חומק, סנם תוקף בנשיכה וקאקול בחבטה הפוקימונים פוגעים זה בזה ונפגעים חזק, באותה מידה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)