Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    ארון משתמש במתקפת בוץ ואז לפתע הוא מתחיל לרוץ וקופץ לתוך הבוץ ועף לכיוונו של ביש, ביש תוקף בתגובה בוולט, השניים פוגעים זה בזה, ונוצר פיצוץ חזק, ביש נפגע אבל מצבו עדיין טוב, והוא עדיין ממשיך לזוז מהר, אבל ארון נפגע מאוד, כניראה שביש כמה רמות מעליו, ארון מסוחרר מאוד הוא לא יודע היכן ביש נמצאת והתזוזה המהירה של ביש לא תורמת לו הרבה.
    'מה אני יכול לעשות אני חייב עזרה כלשהי' אחשוב לעצמי
    "ארון תשתמש בהתקשחות כדי שתוכל לנוח קצת"
    'אין לי מה לעשות אני כנראה לא ינצח בקרב הזה' אחשוב לעצמי בעצב

2. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ארון מנסה לתקוף בהתקשחות אבל הוא לא מרוכז מספיק ביש תוקפת בזנב ברזל עם וולט ופוגעת בארון חזק, ארון עף על הקיר של המכון שוב והוא לא מגיב יותר, ארון מחוסל.
    יש לך את קמסטר או שתבחר בין גבייט לשייממה

3. משתמש סופר ספאמר
    כולם לזכור
    היום בערב מרתון תגובות מהשעה 8 בערב

יגאל
    לפתע הפרופסור מגיעה הוא מרפא את קאקול ומביא לך את התיק למאמנים המתחילים שמצויד בפוקדע ובחמישה פוקדורים. אתה נפרד מהפרופסור ומתחיל ללכת באזור, לפתע קאקול מבחין בפוקימון דמוי תוקי שיושב על העץ הוא עושה פרצופים שמעצבנים את קאקול.

PokeStyle
    ארון מתחיל לירות על ביש כדורי בוץ אבל היא חומקת הוא מנסה בחבטה אבל היא חומקת גם מי זה במהירות, לפתע ביש משלבת בין מתקפת וולט לזנב ברזל, ומעבירה את כל אנרגיית הוולט שהיא צוברת לזנב ותוקפת עם זה בזנב ברזל, ארון נפגע חזק ועף על קיר המכון, ניראה שהפגיעה גרמה לו לסיחרור.

Tiger
    נמסטים תוקף במסך עשן, ומיג'ומרו זורק את המערבולת ששואבת את מסך העשן עליה, נמסטים תוקף בלהביור שנספג מהר במערבולת, המערבולת פוגעת בנמסטים ומכניסה אותו עליה נמסטים נפגע חזק מעוד ועף על הריצפה, נמסטים מחוסל.
    "בשביל לנצח אותי תצטרך פוקימונים חזקים יותר, ועוד פוקימונים, הפוקימונים שלך לא מאומנים מספיק כדי לנצח אותי, טוב אני זזתי למכון החשמל שבעיר ספאק" אמר מרטין והחל ללכת.
    קאקול תתקוף אותו באקדח מים

4. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים ופוגע בפוקמון תוקי ומפיל אותו מהעץ, הפוקמון תוקי מתעצבן הוא תוקף בסופה ומעיף את קאקול על הריצפה, קאקול נפגע.

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים ופוגע בפוקמון תוקי ומפיל אותו מהעץ, הפוקמון תוקי מתעצבן הוא תוקף בסופה ומעיף את קאקול על הריצפה, קאקול נפגע.
    אני אומר לקאקול לקום ולתקוף באקדח מים בזמן ריצה על התוקי ואז שהתקוף בשריטה

6. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ארון מנסה לתקוף בהתקשחות אבל הוא לא מרוכז מספיק ביש תוקפת בזנב ברזל עם וולט ופוגעת בארון חזק, ארון עף על הקיר של המכון שוב והוא לא מגיב יותר, ארון מחוסל.
    יש לך את קמסטר או שתבחר בין גבייט לשייממה
    "כל הכבוד אני רואה שביש שלך חזקה" ואחייך אליה
    "צא קמסטר תשתמש בזריקת חול לאויר כדי להאט את ביש ואז תשתמש בעלי תער על הכנפיים שלה צא!"

7. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים בזמן שהוא רץ אבל הפוקימון חומק , קאקול מתקרב אל התוקי במהירות וקופץ לעברו ותוקף אותו בשריטה, הפוקימון תוכי נופל ונפגע, קאקול מנצל את זה שהוא פצוע ותוקף אותו באדח מים, הפוקימון תוכי מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור והפוקדור פוגע בתוקי ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה פוקימון ראשון, אתה בודק מדיע על הפוקימון בפוקדע שלך, "פאר, פוקימון התוכי, כאשר הוא מאבד נוצות הם נשרפות כאשר הם נופלות מגופו, הוא עף במהירות גדולה, המתקפות שיש לפאר שלך הם: להביור, ניקור, צרחה, סופה." אומר הפוקדע.

PokeStyle
    קמסטר משתמש בזריקת חול דבר שלא מאט את ביש, קמסטר תוקף בעלי תער אבל ביש חומקת כל הזמן, לפתע קמסטר מתעצבן הגלגל שסביב ראשו מתחיל להסתובב במהירות ומוציא עלים לכל הכיוונים, ביש מנסה לחמוק אבל לא מצליחה וכמה עלים פוגעים בה ובכנפיה, ביש נופלת לאדמה וקמסטר מנצל את ההזדמנות לפתע הוא תוקף במכת גוף, וקופץ על ביש, ביש נפגעת חזק ולא יכולה להלחם יותר, מרינה מחזירה את ביש ומוציא פיקאצ'ו שניראה תמים מאוד, אבל הזנב שלו נראה מאוד גדול לעומת הפיקאצ'ואים האחרים שראיתה במקום, קמסטר למד מכת גוף

8. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    קמסטר משתמש בזריקת חול דבר שלא מאט את ביש, קמסטר תוקף בעלי תער אבל ביש חומקת כל הזמן, לפתע קמסטר מתעצבן הגלגל שסביב ראשו מתחיל להסתובב במהירות ומוציא עלים לכל הכיוונים, ביש מנסה לחמוק אבל לא מצליחה וכמה עלים פוגעים בה ובכנפיה, ביש נופלת לאדמה וקמסטר מנצל את ההזדמנות לפתע הוא תוקף במכת גוף, וקופץ על ביש, ביש נפגעת חזק ולא יכולה להלחם יותר, מרינה מחזירה את ביש ומוציא פיקאצ'ו שניראה תמים מאוד, אבל הזנב שלו נראה מאוד גדול לעומת הפיקאצ'ואים האחרים שראיתה במקום, קמסטר למד מכת גוף
    'מעניין מאוד הפיקאצ'ו הזה נראה מיוחד משאר הפיקאצ'ואים שראיתי' אחשוב לעצמי
    "קמסטר תשתמש בזריקת חול ואז עלי תער צא!"

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים בזמן שהוא רץ אבל הפוקימון חומק , קאקול מתקרב אל התוקי במהירות וקופץ לעברו ותוקף אותו בשריטה, הפוקימון תוכי נופל ונפגע, קאקול מנצל את זה שהוא פצוע ותוקף אותו באדח מים, הפוקימון תוכי מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור והפוקדור פוגע בתוקי ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה פוקימון ראשון, אתה בודק מדיע על הפוקימון בפוקדע שלך, "פאר, פוקימון התוכי, כאשר הוא מאבד נוצות הם נשרפות כאשר הם נופלות מגופו, הוא עף במהירות גדולה, המתקפות שיש לפאר שלך הם: להביור, ניקור, צרחה, סופה." אומר הפוקדע.

PokeStyle
    אני אומר לקוקאל שהוא היה טוב ואנחנו ממשיכים לחפש עד פוקימון אחד לתפוס

כולם לזכור
    היום בערב מרתון תגובות מהשעה 8 בערב

Tiger
    נמסטים תוקף במסך עשן, ומיג'ומרו זורק את המערבולת ששואבת את מסך העשן עליה, נמסטים תוקף בלהביור שנספג מהר במערבולת, המערבולת פוגעת בנמסטים ומכניסה אותו עליה נמסטים נפגע חזק מעוד ועף על הריצפה, נמסטים מחוסל.
    "בשביל לנצח אותי תצטרך פוקימונים חזקים יותר, ועוד פוקימונים, הפוקימונים שלך לא מאומנים מספיק כדי לנצח אותי, טוב אני זזתי למכון החשמל שבעיר ספאק" אמר מרטין והחל ללכת.
    אני נאנח,ומחזיר את נמסטים לפוכדור.
    לאחר מכן אני נכנס למרכז הפוקימונים,מרפא את הפוקימונים שלי.

11. משתמש מנוסה
    מרתון המשחק מתחיל עכשיו, מעשיו התגובות שלכם יספרו ומי שיגיב הכי הרבה הערב יקבל פרס

PokeStyle
    קמסטר תוקף בזריקת חול אבל פיקאצ'ו משתמש בזנב שלו וקופץ לגובה ומתחמק מהמתקפה,
    "קדימה בוא נתחיל לקרוע אותו, פיקאצ'ו שלב זנב ברזל וולט ותראה לו מה אתה יודע לעשות" צעקה מרינה, לפתע פיקאצ'ו החל לרדת במהירות כאשר הוא משתמש בוולט וכאשר הוא הגיע קרוב למסטר הוא התהפך לכיוון הישבן והשתמש בזנב ברזל, לפתע זנבו של פיקאצ'ו החל לזהור ולהסתובב, קמסטר תקוף בעלי התער, וזנבו של פיקאצ'ו החל להעיף את העלים מפיקאצ'ו, לפתע המתקפה פגע בקמסטר שנפגע חזק ועף על קיר המכון, קמסטר הפצוע לא מחוסל.

יגאל
    אתה ממשיך ללכת ולחפש פוקימונים, ולפתע אתה רואה את דוכן החשמל שבו אתה צריך לנצח כדי להיכנס למכון החשמל. וליד אתה רואה מלא מלא קרנווינים.

Tiger
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך, ואחרי שאתה מרפא אתה שומע שבין העיר וולט לבין העיר ספארק צוות F השתלטו על הדרך והם חטפו אנשים. וצוותי החילוץ נתקעו בעיר מגמה בגלל תרגיל של צוות F.

12. משתמש סופר ספאמר
    מרתון המשחק מתחיל עכשיו, מעשיו התגובות שלכם יספרו ומי שיגיב הכי הרבה הערב יקבל פרס

PokeStyle
    "קדימה בוא נתחיל לקרוע אותו, פיקאצ'ו שלב זנב ברזל וולט ותראה לו מה אתה יודע לעשות" צעקה מרינה, לפתע פיקאצ'ו החל לרדת במהירות כאשר הוא משתמש בוולט וכאשר הוא הגיע קרוב למסטר הוא התהפך לכיוון הישבן והשתמש בזנב ברזל, לפתע זנבו של פיקאצ'ו החל לזהור ולהסתובב, קמסטר תקוף בעלי התער, וזנבו של פיקאצ'ו החל להעיף את העלים מפיקאצ'ו, לפתע המתקפה פגע בקמסטר שנפגע חזק ועף על קיר המכון, קמסטר הפצוע לא מחוסל.

יגאל
    אתה ממשיך ללכת ולחפש פוקימונים, ולפתע אתה רואה את דוכן החשמל שבו אתה צריך לנצח כדי להיכנס למכון החשמל. וליד אתה רואה מלא מלא קרנווינים.

Tiger
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך, ואחרי שאתה מרפא אתה שומע שבין העיר וולט לבין העיר ספארק צוות F השתלטו על הדרך והם חטפו אנשים. וצוותי החילוץ נתקעו בעיר מגמה בגלל תרגיל של צוות F.
    אני מוציא את פאר ואומר לו שתקוף בלהביור את הקרניון החזק ביותר

13. משתמש מנוסה

PokeStyle

.
    "קמסטר תשתמש בזריקת חול כדי לנסות ולהתקדם לפיקאצ'ו ואז מגה שאבה צא!"

14. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאר יוצא מהפוקדור ותוקף את הקרניווין בלהביור, הקרניוון המופתע חומק במהירות, הוא תוקף ביריית זרע ופוגע חזק בפאר שנופל על הריצפה.

PokeStyle
    קמסטר תוקף שוב בזריקת חול, וזה שוב לא עובד כי שוב פיקאצ'ו חומק, קמסטר תוקף במגמה שאיבה ושואב מפיקאצ'ו אנרגיה, פיקאצ'ו מתעצבן, הוא תוקף בוולט ואז שניה אחת לפני שהוא פוגע בקמסטר הוא תוקף באנרגיית חזיז, קמסטר תוקף במכת גוף כדי להדוף את האנרגיה, דבר שגורם לפיצוץ ופוגע חזק בקמסטר, קמסטר מחוסל, עכשיו אתה חייב לבחור בין שייממה לבין גיבייט, כי תוכל להשתמש רק באחד מהם לקרב.

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    קמסטר תוקף שוב בזריקת חול, וזה שוב לא עובד כי שוב פיקאצ'ו חומק, קמסטר תוקף במגמה שאיבה ושואב מפיקאצ'ו אנרגיה, פיקאצ'ו מתעצבן, הוא תוקף בוולט ואז שניה אחת לפני שהוא פוגע בקמסטר הוא תוקף באנרגיית חזיז, קמסטר תוקף במכת גוף כדי להדוף את האנרגיה, דבר שגורם לפיצוץ ופוגע חזק בקמסטר, קמסטר מחוסל, עכשיו אתה חייב לבחור בין שייממה לבין גיבייט, כי תוכל להשתמש רק באחד מהם לקרב.
    "אין בעיה! צא גיבייט! תשתמש בחפירה ואז זעם דרקון!

עמוד 21 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •