Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    פאר יוצא מהפוקדור ותוקף את הקרניווין בלהביור, הקרניוון המופתע חומק במהירות, הוא תוקף ביריית זרע ופוגע חזק בפאר שנופל על הריצפה.

PokeStyle
    קמסטר תוקף שוב בזריקת חול, וזה שוב לא עובד כי שוב פיקאצ'ו חומק, קמסטר תוקף במגמה שאיבה ושואב מפיקאצ'ו אנרגיה, פיקאצ'ו מתעצבן, הוא תוקף בוולט ואז שניה אחת לפני שהוא פוגע בקמסטר הוא תוקף באנרגיית חזיז, קמסטר תוקף במכת גוף כדי להדוף את האנרגיה, דבר שגורם לפיצוץ ופוגע חזק בקמסטר, קמסטר מחוסל, עכשיו אתה חייב לבחור בין שייממה לבין גיבייט, כי תוכל להשתמש רק באחד מהם לקרב.
    אני אומר לפאר לתקוף בלהביור לאז בניקור

2. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    גבייט יוצא מהפוקדור הוא נראה עצבני הוא מתחיל לחפור במהירות, לפתע פיקאצ'ו שוכב על הריצפה, כעבור כמה שניות הוא קם במהירות וקופץ לגבוה, לפתע גבייט יוצא, הוא תוקף בזעם דרקון ופיקאצ'ו תוקף בזנב ברזל השניים פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.

יגאל
    פאר תוקף שוב בלהביור אבל קרניווין חומק שוב, קרניווין תוקף בנשיכה ופוצע חזק מאוד את פאר, פאר חלש מדי כדי לתקוף בניקור.

3. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    גבייט יוצא מהפוקדור הוא נראה עצבני הוא מתחיל לחפור במהירות, לפתע פיקאצ'ו שוכב על הריצפה, כעבור כמה שניות הוא קם במהירות וקופץ לגבוה, לפתע גבייט יוצא, הוא תוקף בזעם דרקון ופיקאצ'ו תוקף בזנב ברזל השניים פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.

יגאל
    פאר תוקף שוב בלהביור אבל קרניווין חומק שוב, קרניווין תוקף בנשיכה ופוצע חזק מאוד את פאר, פאר חלש מדי כדי לתקוף בניקור.
    אני אומר לפאר לתקוף בסופה ואז בצעקה

מרתון המשחק מתחיל עכשיו, מעשיו התגובות שלכם יספרו ומי שיגיב הכי הרבה הערב יקבל פרס

Tiger
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך, ואחרי שאתה מרפא אתה שומע שבין העיר וולט לבין העיר ספארק צוות F השתלטו על הדרך והם חטפו אנשים. וצוותי החילוץ נתקעו בעיר מגמה בגלל תרגיל של צוות F.
    ולפי דעתי,מן הסתם זה יהיה POKESTYLE...(וסיכוי קטן יותר שזה יהיה יגאל)
    --
    'הרי אני היחידי שיכול להציל אותם,אני סופר ראין!!!' אני חושב לעצמי והולך לדרך הזו.

5. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאר תוקף בסופה וקרניוויין מנסה לחמוק אבל לא מצליח והוא נפגע, פאר תוקף בצרחה שבמבלבלת קצת את קרניווין הפצוע.

Tiger
    לא חובה, הפרס הוא לא על התגובות שעשיתה עד היום, זה על התגובות שאתה כותב רק היום במרתון, אז כולם יכולים לזכות
    ---------------------------
    אתה לוקח את הפוקימונים ויוצא מן העיר וולט, אתה מתחיל ללכת לפתע אתה רואה את הצוות הוא עושה משהו, אתה רואה מלא מלא מסוקים של הצוות, ואתה גם רואה מלא מלא אנשים קשורים שהם החטופים של הצוות, נראה שמאמני הצוות חופרים באדמה כדי לחפש משהו.

[B]

Tiger
    לא חובה, הפרס הוא לא על התגובות שעשיתה עד היום, זה על התגובות שאתה כותב רק היום במרתון, אז כולם יכולים לזכות
    אתה לוקח את הפוקימונים ויוצא מן העיר וולט, אתה מתחיל ללכת לפתע אתה רואה את הצוות הוא עושה משהו, אתה רואה מלא מלא מסוקים של הצוות, ואתה גם רואה מלא מלא אנשים קשורים שהם החטופים של הצוות, נראה שמאמני הצוות חופרים באדמה כדי לחפש משהו.
    אבל לפי מה שהיה עד היום,ככה זה נראה לי...
    נ.ב:בין משהו כמו 11-12,1 אני כנראה לא אוכל להגיב...
    --
    אני הולך בשקט הצידה,מחפש מיסתור כגון עץ,ומתקדם מעץ לעץ/מסתור למסתור ומנסה להבין מה הם עושים.

7. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פאר תוקף בסופה וקרניוויין מנסה לחמוק אבל לא מצליח והוא נפגע, פאר תוקף בצרחה שבמבלבלת קצת את קרניווין הפצוע.

Tiger
    בסדר פאר עוד מתקפה אחת אחרונה להביור
    ואז צא פוכדור

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    "גיבייט תשתמש בטפרייי דרקון צא!"

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    שם המשתמש: killerbee
    שם במשחק: לוקאס
    תמונת מאמן:
    רקע: לוקאס ילד רגיל ממשפחה רגילה שתמיד אהב פוקימונים יום אחד הוא מצא גור גראוליט בודד ולקח אותו וגידל אותו מאז גראוליט הוא הפוקימון המשפחתי לוקאס החליט שיתפוס עוד גראוליט יפתח אותו לארקניין וינצח איתו בליגה!
    ציוד:
    תגים:
    בקשות: גראוליט ואיבי
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-15-2010 בשעה 09:04 PM

10. משתמש מנוסה
    Tiger
    המרתון יסתיים ב11 וחצי היום כי אני עייף היום
    -------------------------------------
    אתה מתקרב ורואה אותם קודחים באדמה ומוציאים כל מני אבנים, לפתע אתה מרגיש משהו נוגע בך, לפתע שתי מאמנים עומדים מאחוריך, הם מצוות F אחד מנסה לרסס אותך במשהו אבל אתה מצליח לחמוק, לפתע אחד מוציא מנטיינה עצבני במיוחד.

יגאל
    פאר תוקף בלהביור וקרניווין תוקף בעלי תער ונוצר פיצוץ, קרניווין המבוהל מתחיל לברוח וגם הקרניווינים האחרים.

PokeStyle
    גיבייט תוקף בטרפי דרקון פיקאצ'ו תוקף במכת ברק אבל זה לא עוזר לו גבייט פוגע בו חזק ומעיף אותו לקיר של המכון, אבל פיקאצ'ו מתעושש במהירות. "קדימה פיקאצ'ו שוב זנב ברזל עם וולט חסל את גיבייט" אמרה מרינה פיקאצ'ו עומד לתקוף שוב בשילוב.

killerbee
    מצטער אבל אני סגרתי את ההרשמה כבר

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Tiger
    PokeStyle
    גיבייט תוקף בטרפי דרקון פיקאצ'ו תוקף במכת ברק אבל זה לא עוזר לו גבייט פוגע בו חזק ומעיף אותו לקיר של המכון, אבל פיקאצ'ו מתעושש במהירות. "קדימה פיקאצ'ו שוב זנב ברזל עם וולט חסל את גיבייט" אמרה מרינה פיקאצ'ו עומד לתקוף שוב בשילוב.
    "גיבייט תשתמש בחפירה כדי לחמוק ואז קבר חול!"

12. משתמש סופר ספאמר
    Tiger
    אתה מתקרב ורואה אותם קודחים באדמה ומוציאים כל מני אבנים, לפתע אתה מרגיש משהו נוגע בך, לפתע שתי מאמנים עומדים מאחוריך, הם מצוות F אחד מנסה לרסס אותך במשהו אבל אתה מצליח לחמוק, לפתע אחד מוציא מנטיינה עצבני במיוחד.

יגאל
    פאר תוקף בלהביור וקרניווין תוקף בעלי תער ונוצר פיצוץ, קרניווין המבוהל מתחיל לברוח וגם הקרניווינים האחרים.

PokeStyle

killerbee
    מצטער אבל אני סגרתי את ההרשמה כבר
    אני אומר לפאר לא נורא היתה טוב ואני הולך לחפש פוקימון אבל לדוכן החשמל

Tiger

[/B]
    "צאו נמסטים!הראקרוס!" אני קורא וזורק את הפוכדורים לאוויר
    "הרקרוס,מכת קרן,ואז נמסטים,להביור!"

14. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    גבייט משתמש בחפירה ופיקאצ'ו נכנס לאותו בור שגבייט חפר עם מתקפת הזנב וולט, לפתע נוצר פיצוץ חזק והזירה מטמוטת לתוך עצמה, גבייט ופיקאצ'ו שוכבים נראה ששניהם מחוסלים, זה שיקום ויעמוד הוא יהיה המנצח, פיקאצ'ו מתחיל לנסות לקום, אבל נראה שגבייט בקושי מצליח לזוז.

יגאל
    אתה ממשיך ללכת לחפש פוקימון לדוכן החשמל ולפתע אתה רואה ווארמפל קטן שמהלך לו בדרך.

Tiger
    "מנטיינה יללה" אמר המאמן של מנטיינה, מנטיינה תקף ביללה וגם לפוקימונים לאבד את הריכוז ולא להצליח לתקוף, לפתע אתה רואה שהמאמן השני מנסה לשלוף כדור שכאשר הוא מתפוצץ הוא גורם לאנשים להרדם.

15. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    גבייט משתמש בחפירה ופיקאצ'ו נכנס לאותו בור שגבייט חפר עם מתקפת הזנב וולט, לפתע נוצר פיצוץ חזק והזירה מטמוטת לתוך עצמה, גבייט ופיקאצ'ו שוכבים נראה ששניהם מחוסלים, זה שיקום ויעמוד הוא יהיה המנצח, פיקאצ'ו מתחיל לנסות לקום, אבל נראה שגבייט בקושי מצליח לזוז.

יגאל
    אתה ממשיך ללכת לחפש פוקימון לדוכן החשמל ולפתע אתה רואה ווארמפל קטן שמהלך לו בדרך.

Tiger
    "מנטיינה יללה" אמר המאמן של מנטיינה, מנטיינה תקף ביללה וגם לפוקימונים לאבד את הריכוז ולא להצליח לתקוף, לפתע אתה רואה שהמאמן השני מנסה לשלוף כדור שכאשר הוא מתפוצץ הוא גורם לאנשים להרדם.
    אני שואל אותו עם הוא רוצה להיצטרף אלי

עמוד 22 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •