Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    יגאל
    נראה שהווארמפל מתעלם ממך

ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    "מנטיינה יללה" אמר המאמן של מנטיינה, מנטיינה תקף ביללה וגם לפוקימונים לאבד את הריכוז ולא להצליח לתקוף, לפתע אתה רואה שהמאמן השני מנסה לשלוף כדור שכאשר הוא מתפוצץ הוא גורם לאנשים להרדם.
    "נמסטים,מהירות על האיש הזה,תתפוס את הכדור שביד שלו!"
    "הראקרוס,תשתשמ בשסע לילי ואז זעם על מייטינה!"

3. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    נראה שהווארמפל מתעלם ממך
    פאר תתקוף בלהביור

4. משתמש מנוסה
    Tiger
    הפוקימונים שלך מתקשים לתקוף בגלל היללה של מנטיינה, האיש זרק את הכדור, לפתע נמסטים קפץ על הכדור כדי שאתם לא תפגעו, הכדור מתפוצץ ומרדים את נמסטים, הפיצוץ גורם למנטיינה להפסיק לתקוף ביללה, הראקרוס תוקף בשסע ליילי ופוגע חזק במנטיינה שעף על אחד העצים.

יגאל
    פאר תוקף בלהביור ופוגע חזק בווארמפל, ווארמפל מתעצבן ותוקף את פאר בחוט יריה וקושר את פאר בחוט משי שמקשה עליו לעוף או לזוז

5. משתמש סופר ספאמר
    Tiger
    הפוקימונים שלך מתקשים לתקוף בגלל היללה של מנטיינה, האיש זרק את הכדור, לפתע נמסטים קפץ על הכדור כדי שאתם לא תפגעו, הכדור מתפוצץ ומרדים את נמסטים, הפיצוץ גורם למנטיינה להפסיק לתקוף ביללה, הראקרוס תוקף בשסע ליילי ופוגע חזק במנטיינה שעף על אחד העצים.

יגאל
    פאר תוקף בלהביור ופוגע חזק בווארמפל, ווארמפל מתעצבן ותוקף את פאר בחוט יריה וקושר את פאר בחוט משי שמקשה עליו לעוף או לזוז
    פאר חזור צא קאקול תתקוף באקדח מים ואז צא פוכדור

6. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים ופוגע בווארמפל, אתה זורק את הפוקדור, ווארמפל נכנס לפוקדור והפוקדור זז מצד לצד עד שלפתע הוא נפתח וווארמפל יוצא החוצה ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בקאקול שנפגע וחוטף הרעלה מהמתקפה.

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    גבייט משתמש בחפירה ופיקאצ'ו נכנס לאותו בור שגבייט חפר עם מתקפת הזנב וולט, לפתע נוצר פיצוץ חזק והזירה מטמוטת לתוך עצמה, גבייט ופיקאצ'ו שוכבים נראה ששניהם מחוסלים, זה שיקום ויעמוד הוא יהיה המנצח, פיקאצ'ו מתחיל לנסות לקום, אבל נראה שגבייט בקושי מצליח לזוז.
    "גיבייט אתה יכול לעשות את זה אני מאמין בך! תנסה בכל הכוח!" אצעק לו

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים ופוגע בווארמפל, אתה זורק את הפוקדור, ווארמפל נכנס לפוקדור והפוקדור זז מצד לצד עד שלפתע הוא נפתח וווארמפל יוצא החוצה ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בקאקול שנפגע וחוטף הרעלה מהמתקפה.
    קאקול תתקוף באקדח מים אז שריטה
    וצא פוכדור

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    גבייט מתחיל לקום אבל לפתע פיקאצ'ו תוקף אותו במכת חשמל ופוגע בגבייט חזק, גבייט מתעלף וגם פיקאצ'ו, השופט מחריז על תיקו, ולכן יהיה עוד סיבוב אחד, ויהיה קרב אחד על אחד, מרינה מחזירה את פיקאצ'ו ומוציאה פאצ'ריסיו.

יגאל
    קאקול המורעל מתקשה לתקוף לפתע הוא מתעלף, ההרעלה פגעה בו מאוד, ווארמפל צוחק אליכם ומתחיל ללכת מהמקום לאט לאט.

Tiger
    [/B]
    "תחזור!" אנ יקורא ומחזיר את נמסטים.
    "הרקרוס,מכת קרן על מייטינה-תעיף אותו עליהם ואז תעקוב אחרי!" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון מרכז הדרך,מנסה להבין מה הם עושים שם לעזאזל.

11. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    גבייט מתחיל לקום אבל לפתע פיקאצ'ו תוקף אותו במכת חשמל ופוגע בגבייט חזק, גבייט מתעלף וגם פיקאצ'ו, השופט מחריז על תיקו, ולכן יהיה עוד סיבוב אחד, ויהיה קרב אחד על אחד, מרינה מחזירה את פיקאצ'ו ומוציאה פאצ'ריסיו.

יגאל
    קאקול המורעל מתקשה לתקוף לפתע הוא מתעלף, ההרעלה פגעה בו מאוד, ווארמפל צוחק אליכם ומתחיל ללכת מהמקום לאט לאט.
    קאקול חזור צא פאר להביור בכל הכוח שלך

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle

"קדימה שיממה! תשתמש במכת ברק צא!"

13. משתמש מנוסה
    אנשים אני ממש מצטער שלא היה מרתון בסוף האינטרנט במחשב שלי נפל וניסיתי לתקן אבל לא הצלחתי, זה לא יקרה יותר זה היה חד פעמי, את המרתון הבא נקיים ביום חמישי
    Tiger
    הראקרוס תוקף במכת קרן ומעיף את מנטיינה על שני המאמנים, אתה והראקרוס מתחילים לברוח, לפתע אתה רואה את פרופסור בראין שנתן לך את הפוקימון הראשון שלך, אתה רואה שהוא קשור לעמוד אחד ושני מאמנים של צוות F שומרים עליו, לפתע אתה רואה עוד מאמן שעומד לידך נראה שהוא רוצה לתקוף את צוות F.

יגאל
    פאר לא יכול לתקוף כל גופו קשור בחוט יריה שווארמפל תקף אותו בו.

PokeStyle
    פאצ'ריסיו תוקף בניצוץ ושיממה במכת ברק ונוצר פיצוץ חזק כאשר שני המתקפות פוגעות זו בזו, "קדימה פאצ'ריסיו תקוף בניב חשמל" צועקת מרינה שנראת לחוצה.

אנשים אני ממש מצטער שלא היה מרתון בסוף האינטרנט במחשב שלי נפל וניסיתי לתקן אבל לא הצלחתי, זה לא יקרה יותר זה היה חד פעמי, את המרתון הבא נקיים ביום חמישי
    Tiger
    הראקרוס תוקף במכת קרן ומעיף את מנטיינה על שני המאמנים, אתה והראקרוס מתחילים לברוח, לפתע אתה רואה את פרופסור בראין שנתן לך את הפוקימון הראשון שלך, אתה רואה שהוא קשור לעמוד אחד ושני מאמנים של צוות F שומרים עליו, לפתע אתה רואה עוד מאמן שעומד לידך נראה שהוא רוצה לתקוף את צוות F.

[/B]
    אני מתעלם מהמאמן,ולוחש להראקרוס בשקט ללכת מאחורי העץ,להשתמש בשסע לילי כדי לשחרר את הפרופסור ולהביא אותו אלי בשקט.

15. משתמש סופר ספאמר
    Tiger

יגאל
    פאר לא יכול לתקוף כל גופו קשור בחוט יריה שווארמפל תקף אותו בו.

PokeStyle
    פאצ'ריסיו תוקף בניצוץ ושיממה במכת ברק ונוצר פיצוץ חזק כאשר שני המתקפות פוגעות זו בזו, "קדימה פאצ'ריסיו תקוף בניב חשמל" צועקת מרינה שנראת לחוצה.
    אני אומר לפאר תתקוף בצעקה

עמוד 23 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •