Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    "אין דרך מהירה להגיע לעיר, פשוט צא מהעיר הזו ותלך בשביל אתה תגיע בסוף" אמרה האחות ג'וי, אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא ממרכז הפוקימונים, אתה יוצא מהעיר ומתחיל להתקדם, כעבור חצי שעה אתה יוצא מהשביל של העיר ומגיע לשביל שקרוב לעיר בלו, לפתע אתה רואה את סם הוא מגיעה בריצה מהכיוון השני של השביל, הוא נראה מבוהל מאוד, "אל תלך לשם זה מסוכן יש שם קרב רציני" אומר סם.
    "מההה?! קרב...אין מצב שאני חוזר אחורה אני חייב לראות מה קורה שם עכשיו"
    ואני רץ מהר לעבר העיר כדי לראות מה קורה שם

2. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה רץ אל העיר וסם אחריך לפתע אתה נעצר כמה מטרים ליד העיר, אתה רואה שהעיר עומדת באמצע מדבר, אתה רואה שבעיר יש פיצוצים ענקיים וסופות חול, ואתה רואה גם גלי מים מוזרים, "מתנהל שם קרב בין מאמני מים לנבדי אדמה, כל העיר מלא בבוץ נבדי האדמה עומדים לשלוט על העיר" אמר סם שנראה מפוחד ובגדיו נטפו בוץ

3. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה רץ אל העיר וסם אחריך לפתע אתה נעצר כמה מטרים ליד העיר, אתה רואה שהעיר עומדת באמצע מדבר, אתה רואה שבעיר יש פיצוצים ענקיים וסופות חול, ואתה רואה גם גלי מים מוזרים, "מתנהל שם קרב בין מאמני מים לנבדי אדמה, כל העיר מלא בבוץ נבדי האדמה עומדים לשלוט על העיר" אמר סם שנראה מפוחד ובגדיו נטפו בוץ
    "אני לא יכול לעמוד שם אני חייב לעזור למנהגי המכון" ואני ארוץ לכיוון הקרב
    "קדימה קמסטר תשתמש בעלי תער לעבר נוודי האדמה האלה צא!"

4. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    MCshay
    אתה מנסה להיכנס למעבדה ולהגיד להם שהטאורוסים באים אבל הדלת לא נפתחת ואתה מנסה לדפוק בדלת שישמעו אותך אבל הם לא שומעים, אם הטאוורוסים יגיעו הם ישברו את כל המעבדה ויהרגו את כל מי שנמצא בה, לפתע אתה רואה על גג המעבדה סק של פוקדורים נראה שיש בו משהו.
    "טוב אני חייב להגיע לשם לראות מזה" אומר ואתחיל לתפס לכיוון הגג מהר
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה נכנס אל תוך העיר עם קמסטר ועם סם, לפתע גל ענקי של בוץ מגיע וקובר אתכם באדמה, לפתע אתם רואים כמה נבדי אדמה בעלי פוקימונים דמוי תנינים.

MCshay
    אתה עולה על הגג במהירות ופותח את השק בתוכו יש פוקדור אחד, בפוקדור הזה יש פוקימון, אתה זורק את הפוקדור לראות מי הפוקימון ולפתע יוצא מן הפוקדור פוקימון מוזר בצבע ירוק, שגופו שקוף, אתה רואה שבתוך השק יש כרטיסיה של הפוקימון, שמו הוא ראנקורוסו, הוא על חושי והוא תוקף בעל חושי, בילבול והיפנוזה.

6. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה נכנס אל תוך העיר עם קמסטר ועם סם, לפתע גל ענקי של בוץ מגיע וקובר אתכם באדמה, לפתע אתם רואים כמה נבדי אדמה בעלי פוקימונים דמוי תנינים.

אני אצא מהבוץ ויעזור לסם ולקמסטר ויגיד לסם:"בוא נעזור למנהיגי המכון האלה קדימה!"
    ואסתכל עליו
    "קמסטר תשתמש בזריקת חול ואז עלי טער צא!"

7. משתמש מנוסה

MCshay
    אתה עולה על הגג במהירות ופותח את השק בתוכו יש פוקדור אחד, בפוקדור הזה יש פוקימון, אתה זורק את הפוקדור לראות מי הפוקימון ולפתע יוצא מן הפוקדור פוקימון מוזר בצבע ירוק, שגופו שקוף, אתה רואה שבתוך השק יש כרטיסיה של הפוקימון, שמו הוא ראנקורוסו, הוא על חושי והוא תוקף בעל חושי, בילבול והיפנוזה.
    "ראנקורסו הישתמש בעל חושי כדי לבלום את כל הטאורוסים מהר" אומר לו
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    קמסטר תוקף את אחד הפוקימונים של המאמנים בזירקת חול שלא משפיע עליו בכלל כי הוא פוקימון אדמה, לפתע אחד מנבדי החול מתחיל לצחוק "לזה אתה קורה מתקפת חול, מגוורוקו תוקף בסופת חול" צעק נבד החול, לפתע המגוורוקו שלו תקף בסופה וקמסטר בעלי תער שנכנסו לתוך הסופה ונתקעו בה, הסופה תופסת את קמסטר ומסובבת אותו במהירות, קמסטר עף אל תוך שלולית הבוץ ונתקע בתוכה.
    "אמרתי לך שהם חזקים מדי כל המאמנים ברחו מפה" אמר סם שהתחיל לשקוע בבוץ.

MCshay
    ראנקורוסו תוקף בעל חושי הוא מנסה לעצור את הטארווסים בכל הכוח, שניה אחת לפני שהם פוגעים במעבדה הוא מצליח להזיז אותם הצידה ולא להתקע במעבדה, אבל בגלל שהוא השתמש בכל הכוח שלו ראנקורוסו מתעלף אתה מנסה להעיר אותו ואתה רואה שהוא לא מגיב.

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    קמסטר תוקף את אחד הפוקימונים של המאמנים בזירקת חול שלא משפיע עליו בכלל כי הוא פוקימון אדמה, לפתע אחד מנבדי החול מתחיל לצחוק "לזה אתה קורה מתקפת חול, מגוורוקו תוקף בסופת חול" צעק נבד החול, לפתע המגוורוקו שלו תקף בסופה וקמסטר בעלי תער שנכנסו לתוך הסופה ונתקעו בה, הסופה תופסת את קמסטר ומסובבת אותו במהירות, קמסטר עף אל תוך שלולית הבוץ ונתקע בתוכה.
    "אמרתי לך שהם חזקים מדי כל המאמנים ברחו מפה" אמר סם שהתחיל לשקוע בבוץ.
    "אין סיכוי שאני בורח אחי" אגיד לסם בזמן שאני יוציא אותו מהבוץ
    "קמסטר חזור! צא גיבייט תשתמש בקבר חול קדימה!"

10. משתמש מנוסה
    MCshay
    ראנקורוסו תוקף בעל חושי הוא מנסה לעצור את הטארווסים בכל הכוח, שניה אחת לפני שהם פוגעים במעבדה הוא מצליח להזיז אותם הצידה ולא להתקע במעבדה, אבל בגלל שהוא השתמש בכל הכוח שלו ראנקורוסו מתעלף אתה מנסה להעיר אותו ואתה רואה שהוא לא מגיב.
    "אוי לא מה אני אגיד לפרופ' תתעורר כבר נוו" אומר ואתלתל את ראנקורוסו
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    גבייט תוקף בקבר חול את אחד מהמגוורוקואים של אחד המאמנים ומחסל אותו, "אני מבין שאתה רוצה שאני אחסל אותך בכוח" אמר אחד המאמנים והוציא פלייגון עצבני במיוחד.
    "פלייגון חסל את הגבייט הזה" צעוק נבד האדמה, לפתע פלייגון העצבני תוקף בנשימת דרקון ומפתיע את גבייט שלא מספיק להתחמק וחוטף את נשימת הדרקון שפוגעת בו ויוצרת פיצוץ ענקי, אתה עף מהפיצוץ על קיר של אחד הבתים ומתעלף, אתה כמה לאחר כמה זמן לפתע אתה רואה שאתה נמצא במן בית כלא ואתה בתוך חדר עם סורגים ולידך סם, "או יופי שהתעוררתה, אתה לא מבין נבדי האדמה לקחו את גיבייט שלך, והם תפסו אותי ואותך וזרקו אותנו לבית הכלא, כל המאמנים שהתנגדו להם נמצאים פה, מה נעשה? מה נעשה? מה נעשה?" שאל סם שניראה מבוהל במיוחד.

MCshay
    אתה מנסה להעיר את ראנקורוסו ומצליח לבסוף, ראנקורוסו מחבק אותך מרוב שמחה נראה שהוא אוהב אותך מאוד, לפתע הגג מתחיל להסדק ושניכם נופלים אל תוך המעבדה, הפרופסור והמאמנים המתחילים מסתקלים עליך ועל ראנקורוסו בבהלה, "מי אתה ומה אתה עושה עם הראנקורוסו שלי" שאל הפרופסור שנראה עצבני במיוחד.

12. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    גבייט תוקף בקבר חול את אחד מהמגוורוקואים של אחד המאמנים ומחסל אותו, "אני מבין שאתה רוצה שאני אחסל אותך בכוח" אמר אחד המאמנים והוציא פלייגון עצבני במיוחד.
    "פלייגון חסל את הגבייט הזה" צעוק נבד האדמה, לפתע פלייגון העצבני תוקף בנשימת דרקון ומפתיע את גבייט שלא מספיק להתחמק וחוטף את נשימת הדרקון שפוגעת בו ויוצרת פיצוץ ענקי, אתה עף מהפיצוץ על קיר של אחד הבתים ומתעלף, אתה כמה לאחר כמה זמן לפתע אתה רואה שאתה נמצא במן בית כלא ואתה בתוך חדר עם סורגים ולידך סם, "או יופי שהתעוררתה, אתה לא מבין נבדי האדמה לקחו את גיבייט שלך, והם תפסו אותי ואותך וזרקו אותנו לבית הכלא, כל המאמנים שהתנגדו להם נמצאים פה, מה נעשה? מה נעשה? מה נעשה?" שאל סם שניראה מבוהל במיוחד.

"צריך תכנית! היי יש כאן למישהו תכנית איך לצאת מכאן?" אצעק לכולם
    'אני חייב להחזיר לי את גיבייט שלי ואני לא אכנע עד שהוא יחזור אלי' אחשוב בנחישות

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    כל המאמנים שנמצאים בתאים האחרים לא עונים לך, הם ניראים מדוכאים, "אם היינו יכולים לשבור את הסורגים האלה" אמר סם שניראה מדוכא.

14. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    כל המאמנים שנמצאים בתאים האחרים לא עונים לך, הם ניראים מדוכאים, "אם היינו יכולים לשבור את הסורגים האלה" אמר סם שניראה מדוכא.
    "נכון אנחנו לא יכולים אבל חבר שלי כן,צא ארון תשתמש בנגיחה על הסורגים!"
    'מקווה שזה יצליח' אחשוב לעצמי

15. משתמש מנוסה

MCshay
    אתה מנסה להעיר את ראנקורוסו ומצליח לבסוף, ראנקורוסו מחבק אותך מרוב שמחה נראה שהוא אוהב אותך מאוד, לפתע הגג מתחיל להסדק ושניכם נופלים אל תוך המעבדה, הפרופסור והמאמנים המתחילים מסתקלים עליך ועל ראנקורוסו בבהלה, "מי אתה ומה אתה עושה עם הראנקורוסו שלי" שאל הפרופסור שנראה עצבני במיוחד.
    "א.. אני אש היה עדר של טאורוסים שבאים לפה ממש מלא טאורוסים אז ראיתי את הראנרוסו שלך והוא עזר לי להציל את המעבדה האא וגם אני צריך לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אומר לו תוך כדי גימגום
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

עמוד 25 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •