PokeStyle
אתה רץ אל העיר וסם אחריך לפתע אתה נעצר כמה מטרים ליד העיר, אתה רואה שהעיר עומדת באמצע מדבר, אתה רואה שבעיר יש פיצוצים ענקיים וסופות חול, ואתה רואה גם גלי מים מוזרים, "מתנהל שם קרב בין מאמני מים לנבדי אדמה, כל העיר מלא בבוץ נבדי האדמה עומדים לשלוט על העיר" אמר סם שנראה מפוחד ובגדיו נטפו בוץ
PokeStyle
אתה נכנס אל תוך העיר עם קמסטר ועם סם, לפתע גל ענקי של בוץ מגיע וקובר אתכם באדמה, לפתע אתם רואים כמה נבדי אדמה בעלי פוקימונים דמוי תנינים.
MCshay
אתה עולה על הגג במהירות ופותח את השק בתוכו יש פוקדור אחד, בפוקדור הזה יש פוקימון, אתה זורק את הפוקדור לראות מי הפוקימון ולפתע יוצא מן הפוקדור פוקימון מוזר בצבע ירוק, שגופו שקוף, אתה רואה שבתוך השק יש כרטיסיה של הפוקימון, שמו הוא ראנקורוסו, הוא על חושי והוא תוקף בעל חושי, בילבול והיפנוזה.
![]()
PokeStyle
קמסטר תוקף את אחד הפוקימונים של המאמנים בזירקת חול שלא משפיע עליו בכלל כי הוא פוקימון אדמה, לפתע אחד מנבדי החול מתחיל לצחוק "לזה אתה קורה מתקפת חול, מגוורוקו תוקף בסופת חול" צעק נבד החול, לפתע המגוורוקו שלו תקף בסופה וקמסטר בעלי תער שנכנסו לתוך הסופה ונתקעו בה, הסופה תופסת את קמסטר ומסובבת אותו במהירות, קמסטר עף אל תוך שלולית הבוץ ונתקע בתוכה.
"אמרתי לך שהם חזקים מדי כל המאמנים ברחו מפה" אמר סם שהתחיל לשקוע בבוץ.
MCshay
ראנקורוסו תוקף בעל חושי הוא מנסה לעצור את הטארווסים בכל הכוח, שניה אחת לפני שהם פוגעים במעבדה הוא מצליח להזיז אותם הצידה ולא להתקע במעבדה, אבל בגלל שהוא השתמש בכל הכוח שלו ראנקורוסו מתעלף אתה מנסה להעיר אותו ואתה רואה שהוא לא מגיב.
PokeStyle
גבייט תוקף בקבר חול את אחד מהמגוורוקואים של אחד המאמנים ומחסל אותו, "אני מבין שאתה רוצה שאני אחסל אותך בכוח" אמר אחד המאמנים והוציא פלייגון עצבני במיוחד.
"פלייגון חסל את הגבייט הזה" צעוק נבד האדמה, לפתע פלייגון העצבני תוקף בנשימת דרקון ומפתיע את גבייט שלא מספיק להתחמק וחוטף את נשימת הדרקון שפוגעת בו ויוצרת פיצוץ ענקי, אתה עף מהפיצוץ על קיר של אחד הבתים ומתעלף, אתה כמה לאחר כמה זמן לפתע אתה רואה שאתה נמצא במן בית כלא ואתה בתוך חדר עם סורגים ולידך סם, "או יופי שהתעוררתה, אתה לא מבין נבדי האדמה לקחו את גיבייט שלך, והם תפסו אותי ואותך וזרקו אותנו לבית הכלא, כל המאמנים שהתנגדו להם נמצאים פה, מה נעשה? מה נעשה? מה נעשה?" שאל סם שניראה מבוהל במיוחד.
MCshay
אתה מנסה להעיר את ראנקורוסו ומצליח לבסוף, ראנקורוסו מחבק אותך מרוב שמחה נראה שהוא אוהב אותך מאוד, לפתע הגג מתחיל להסדק ושניכם נופלים אל תוך המעבדה, הפרופסור והמאמנים המתחילים מסתקלים עליך ועל ראנקורוסו בבהלה, "מי אתה ומה אתה עושה עם הראנקורוסו שלי" שאל הפרופסור שנראה עצבני במיוחד.
PokeStyle
כל המאמנים שנמצאים בתאים האחרים לא עונים לך, הם ניראים מדוכאים, "אם היינו יכולים לשבור את הסורגים האלה" אמר סם שניראה מדוכא.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)