PokeStyle
ארון רץ במהירות ונוגח בסורגים, אבל הם לא נשברים, "צריך כוח חזק יותר" אמר סם שנראה מדוכא מרגע לרגע.
MCshay
לפתע המאמנים פורצים בצחוק, הפרופסור משתיק אותם "זה כבר קרה בעבר, תודה ענקית שהצלתה את המקום, קח הינה הפוקדור של הפוקימון שלך" אומר הפרופסור ומעניק לך פוקדור.
יגאל
"פשש אתה זז לאט מאוד אני כבר נצחתי ותפסתי כבר איזה 3 פוקימונים" אמרה פיבי
Tiger
אתה מתקרב למאמנים ולפרופסור, "הם הגיעו לנקודה, יש נקודה שבה יש את המפתח לשער האגדיים אבל יש מלכודת שאם נוגעים בה נעלמים למימד אחר, לא כל אחד יכול לשחחר את האגדיים" אמר הפרופסור שנראה מבוהל, "אבל לאיפה הם נעלמו" הוא לחש לעצמו.
Tiger
אתה מוציא את הפוקימונים שלך ורואה שרק נמסטים ער, הראקרוס עדיין בשינה עמוקה, לפתע אתה רואה שמשהו זורק מבצבץ מהבור, הוא נראה כמו חתיכה של פאזל.
PokeStyle
ארון לוקח תנופה ורק במהירות אל הסורגים ותוקף אותם, הוא מצליח לשבור כמה מהסורגים אבל נפגע חזק בראשו, פניו של סם מתמלאות באושר.
MCshay
"תראה בעצמך" אומר הפרופסור, אתה זורק את הפוקדור יוצא ממנו פוקימון דמוי עז, הפרופסור מפעיל את הפוקדע שלו שאומר את המידע על הפוקימון: "גווספה פוקימון העז, הפרווה שלו מוציא ניצוצות של חשמל סטטי, גווספה סופג אנרגיה דרך הקרניים שעל ראשו, גווספה יכול ללכת על שתיים ועל ארבע, הכל תלוי כמה מהר הוא רוצה לנוע, המתקפות שיש לגווספה הזה הם: חבטה, צרחה, ניצוץ" אומר הפוקדע.
יגאל
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה פאנפי אחד שנח לו מתחת לאחד העצים
![]()
MCshay
הפרופסור מעניק לך את התיק למאמנים מתחילים שמצויד בפוקדע ובחמש פוקדורים, אתה הולך לכיוון הדלת ולפתע ראנקורוסו נדבק לך לרגל ולא רוצה לעזוב אותך.
MCshay
"תאמת הוא לא הפוקימון שלי, הוא כמו הפוקימון שלי, המאמן שלו נטש אותו אצלי בחוות הפוקימונים ואני החלטתי לאמץ אותו אבל כנראה שחכתי אותו על הגג, אני חושב שאצלך הוא יהנה יותר" אמר הפרופסור
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)