Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1240
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך ורואה שרק נמסטים ער, הראקרוס עדיין בשינה עמוקה, לפתע אתה רואה שמשהו זורק מבצבץ מהבור, הוא נראה כמו חתיכה של פאזל.
    "מה זה?" אי שואל ומרים את החלק,מראה אותו לפרופ'.

2. משתמש מנוסה
    יגאל
    אחי יש משהו מעצבן בתגובה שלך, אתה מגיב ככה צא פוקימון צא פוקדור, קודם תלחם ברגע שכתוב שהפוקימון חלש אז תזרוק פוקדור, זה לא הגיוני שקאקול יותר ואולי פאנפי יחמוק ואז מה סתם תזרוק פוקדור.
    --------------------------
    קאקול תוקף באקדח במים ופוגע בפאנפי שנח לו, פאנפי מתעצבן ותוקף בחבטה ופוגע בקאקול שנפגע.

MCshay
    "כן" אומר הפרופסור ונותן לך את הפוקדור של ראנקורוסו, אתה יוצא מן המעבדה, ולפתע אתה רואה שליד המעבדה של הפרופסור יש זירת קרב, ויש בה מאמנים שנלחמים.

PokeStyle
    ארון נפצע בראשו והוא אינו יכול יותר לתקוף, לפתע סם מצליח להשתחל החוצה מן מהאזור של הסורגים השבורים, סם לוקח את המפתחות שהיו ליד הדלת ופתוח אותה ושניכם יוצאים, אתם עוברים בין התאים של המאמנים ורואים שהם נראים מדוכאים, לפתע אתם רואים את מנהיגת מכון המים, היא הגיעה כניראה מן העיר וואטר כדי לעזור למאמני המים אבל גם נתפסה.

Tiger
    אתה יורד טיפה לתוך הבור ולוקח את החלק, אתה עולה מהר מעל לבור ומראה את החלק לפרופסור, הפרופסור נראה מבוהל, הוא חוטף את החלק מידך, "אתה מצאתה את החלק שצוות F חיפשו" אמר הפרופסור שאחז בחלק וידיו רעדו.

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    ארון נפצע בראשו והוא אינו יכול יותר לתקוף, לפתע סם מצליח להשתחל החוצה מן מהאזור של הסורגים השבורים, סם לוקח את המפתחות שהיו ליד הדלת ופתוח אותה ושניכם יוצאים, אתם עוברים בין התאים של המאמנים ורואים שהם נראים מדוכאים, לפתע אתם רואים את מנהיגת מכון המים, היא הגיעה כניראה מן העיר וואטר כדי לעזור למאמני המים אבל גם נתפסה.

"היי את לא מנהגת מכון המים מהעיר וואטר?"
    "מה היא עושה פה לא חשבתי שהם יצליחו לנצח אותה" אני ילחש לסם

4. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אחי יש משהו מעצבן בתגובה שלך, אתה מגיב ככה צא פוקימון צא פוקדור, קודם תלחם ברגע שכתוב שהפוקימון חלש אז תזרוק פוקדור, זה לא הגיוני שקאקול יותר ואולי פאנפי יחמוק ואז מה סתם תזרוק פוקדור.
    --------------------------
    קאקול תוקף באקדח במים ופוגע בפאנפי שנח לו, פאנפי מתעצבן ותוקף בחבטה ופוגע בקאקול שנפגע.

MCshay
    "כן" אומר הפרופסור ונותן לך את הפוקדור של ראנקורוסו, אתה יוצא מן המעבדה, ולפתע אתה רואה שליד המעבדה של הפרופסור יש זירת קרב, ויש בה מאמנים שנלחמים.

PokeStyle

Tiger
    אתה יורד טיפה לתוך הבור ולוקח את החלק, אתה עולה מהר מעל לבור ומראה את החלק לפרופסור, הפרופסור נראה מבוהל, הוא חוטף את החלק מידך, "אתה מצאתה את החלק שצוות F חיפשו" אמר הפרופסור שאחז בחלק וידיו רעדו.
    בסדר
    ----------------------
    קאקול תתקוף עוד פעם באקדח מים

Tiger
    "מה זה?" אני שואל,ובגסות(בתגובה לגסות שלו) חוטף לו את החלק,ומסתכל עליו מקרוב.

6. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

MCshay
    אתעלם ואמשיך בדרכי
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "הם הצליחו לתפוס אותי במפתיע, זהו כניראה שנגמר עידן דוכני המים ומכון המים וזה יהפוך להיות אזור של דוכני אדמה" אמרה מניהגת המכון שניראתה מדוכאת מאוד.

יגאל
    פאנפי תוקף בצוות כפול ומבלבל את קאקול שלא יודע לאן לתקוף עם אקדח המים, קאקול תוקף את אחד הפאנפים שמתגלה ככפיל, הפאנפי המקורי תוקף את קאקול במכה תחתית ומעיף אותו על אחד העצים, קאקול נפגע חזק.

Tiger
    הפרופסור לוקח בחזרה מהידיים שלך את החלק, "זה מסוכן לא מומלץ שתשחק עם זה, זה יכול להוביל אותך למקום מסוכן, צריך לשם את זה במקום בטוח, " אמר הפרופסור והוציא קופסא עשויה מתכת והכניס לתוכה את החלק, "בקופסא הזו החלק לא יוכל להפעיל את האנרגיה שלו נגדנו" אמר הפרופסור, "יש עוד כמה חלקים כאלה אם משהו ימצא את כולם הוא יצליח לפתוח את המנעול של האגדיים, דבר שאסור שיקרה אחרת כל מחוז קוזמו יעלם, כמו לפני מליון שנה" אמר הפרופסור והכניס את הקופסא לתיק שלו.

MCshay
    אתה ממשיך ללכת, אתה הולך והולך עד שלפתע אתה מגיע למרכז הכפר, אתה רואה שמאחורי מרכז הפוקימונים נמצא דוכן החשמל הראשון.

Tiger
    הפרופסור לוקח בחזרה מהידיים שלך את החלק, "זה מסוכן לא מומלץ שתשחק עם זה, זה יכול להוביל אותך למקום מסוכן, צריך לשם את זה במקום בטוח, " אמר הפרופסור והוציא קופסא עשויה מתכת והכניס לתוכה את החלק, "בקופסא הזו החלק לא יוכל להפעיל את האנרגיה שלו נגדנו" אמר הפרופסור, "יש עוד כמה חלקים כאלה אם משהו ימצא את כולם הוא יצליח לפתוח את המנעול של האגדיים, דבר שאסור שיקרה אחרת כל מחוז קוזמו יעלם, כמו לפני מליון שנה" אמר הפרופסור והכניס את הקופסא לתיק שלו.
    [/B]
    "מה אתה חושב שאתה עושה?אני מצאתי את החלק הזה,אני אשמור אותו!" אני קורא ומתקדם לעבר הפרופ' ביד מושטת,מחכה שיביא לי את החלק

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    יש עוד מקום???
    אם כן אז
    שם המשתמש: killerbee
    שם במשחק:לוקאס
    תמונת מאמן:
    רקע: לוקאס הוא נער מתבגר וטוב בלימודים שהוריו הם מדענים מצליחים שנלחמו בסינו בשיטה הקודמת של השגת תגים אבל לוקאס רצה לבדוק את עצמו עם השיטה החדשה הוא לקח את ציודו נפרד מהוריו ויצא אל המסע להיות פוקימון מסטר!
    ציוד:
    תגים:
    בקשות: אלקיד/מגבי וטוטודייל

10. משתמש מנוסה
    Tiger
    "אתה לא מבין שזה מסוכן! למרות שחברי צוות F שהיו פה נעלמו, אבל יש עוד מלא כאלה בכל המחוז, וברגע שהם יראו שהחלק זז מנקודה לנקודה במחוז הם יבינו שהוא אצל משהו, ותוך דקה הם תופסים אותך, אני יכול להתמודד איתם" אמר הפרופסור שניראה עצבני.

killerbee
    לא נשאר מקום

11. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "הם הצליחו לתפוס אותי במפתיע, זהו כניראה שנגמר עידן דוכני המים ומכון המים וזה יהפוך להיות אזור של דוכני אדמה" אמרה מניהגת המכון שניראתה מדוכאת מאוד.

.
    "אל תדאגי אנחנו לא ניתן להם לעשות את זה! שיממה צאי החוצה!שיממה תשתמש בבעיטה כדי לשבור את הסורגים האלה"

12. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle

יגאל
    פאנפי תוקף בצוות כפול ומבלבל את קאקול שלא יודע לאן לתקוף עם אקדח המים, קאקול תוקף את אחד הפאנפים שמתגלה ככפיל, הפאנפי המקורי תוקף את קאקול במכה תחתית ומעיף אותו על אחד העצים, קאקול נפגע חזק.

Tiger

MCshay
    אתה ממשיך ללכת, אתה הולך והולך עד שלפתע אתה מגיע למרכז הכפר, אתה רואה שמאחורי מרכז הפוקימונים נמצא דוכן החשמל הראשון.
    אני אומר לקאקול שהוא יותר טוב מימנו ושהתקוף באקדח מים על כל הפאנפים

Tiger
    "אתה לא מבין שזה מסוכן! למרות שחברי צוות F שהיו פה נעלמו, אבל יש עוד מלא כאלה בכל המחוז, וברגע שהם יראו שהחלק זז מנקודה לנקודה במחוז הם יבינו שהוא אצל משהו, ותוך דקה הם תופסים אותך, אני יכול להתמודד איתם" אמר הפרופסור שניראה עצבני.
    [/B]
    "ראינו כמה אתה יכול להתמודד איתם.אל תדאג לי,אני אסתדר" אני אומר לו,משאיר את ידי מושטת.

14. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שייממה תוקף בבעיטה אבל הוא בקושי מצליח לעקם את אחד הסורגים, שיממה תוקף במתקפת וולט עם בעיטה ואז הוא תוקף שוב את הסורגים ושובר אותם, מנהיגת מכון המים מצליחה לצאת החוצה מן הכלא, "ואוו ממש ממש תודה, דרך אגב אני ג'ני" אומרת ג'ני.

יגאל
    קאקול תוקף את כל הכפילים באקדח מים וכל הפאנפים נעלמים אבל אתה לא רואה איפה הפאנפי המקורי, לפתע הוא יוצא מהאדמה ותוקף את קאקול בחבטה ופוגע בקאקול חזק, פאנפי יודע גם חפירה.

Tiger
    הפרופסור נותן לך את קופסאת המתכת, "אני נותן לך את הקופסא בתנאי שאתה לוקח את הפוקימון הזה" אמר הפרופסור והושיט לך פוקדור שיש בו פוקימון.

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שייממה תוקף בבעיטה אבל הוא בקושי מצליח לעקם את אחד הסורגים, שיממה תוקף במתקפת וולט עם בעיטה ואז הוא תוקף שוב את הסורגים ושובר אותם, מנהיגת מכון המים מצליחה לצאת החוצה מן הכלא, "ואוו ממש ממש תודה, דרך אגב אני ג'ני" אומרת ג'ני.

.
    "נעים להכיר אותך ג'ני לי קוראים אדם ולחבר שלי קוראים סם...אז מה את אומרת שנלך לנצח את הנוודים האלה וגם להחזיר לי את הגיבייט שלי?"

עמוד 27 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •