PokeStyle
"זה משימה קשה יותר ממה שאתה חושב, הם חזקים מאוד, לי יש פוקימונים מאוד חזקים שבדרך כלל יש להם יתרון על פוקימוני אדמה וסלע אבל עובדה שהפסדתי, צריך להוציא אותם מדוכן המים כי שם זה מקור השליטה שלהם" אמרה ג'ני.
יגאל
קאקול תוקף באקדח מים אבל פאנפי חומק בגילגול, פאנפי תוקף בחבטה וקאקול תוקף בדחיפה השניים תוקפים זה את זה, ונפגעים באותה מידה.
Tiger
אתה זורק את הפוקדור ויוצא לך ממנו פוקימון דמוי פלמינגו, אתה פותח את הפוקדע לבדוק מידע עליו "פלמריי פוקימון הפלמינגו, הוא תוקף במתקפות על חושיות וכאשר הוא עצבני הוא יוצר סביבו מגן על חושי שיכול להגיעה לגודל שיכסה עיר שלמה." אמר הפוקדע.
![]()
יש לי שאלה: איך המשחק עד עכשיו? יש משהו שצריך לשפר?
יגאל
פאר תוקף בלהביור, ופאנפי מתגלגל הישר לתוך הלהביור ולא נפגע, לפתע פאנפי תוקף בחפירה, פאר מחפש איפה הוא אבל הוא לא יודע מאיפה הוא יצא, לפתע פאנפי יוצא מתחת לפאר ותוקף אותו במכה תחתית, פאר נפגע חזק מאוד ונופל על הראש, נראה שפאנפי מאוד חזק וחכם.
Tiger
אתה לוקח את הקופסא מהפרופסור ונפרד ממנו לשלום, אתה הולך מן האזור ומתקדם לעבר העיר ספארק בא נמצא מכון החשמל, אתה הולך והולך והולך וכעבור חצי שעה אתה רואה את שערי העיר, אתה רץ במהירות אבל לפתע אתה רואה חבורת שילדונים שיושנת ליד הכניסה וחוסמת את הדרך.
PokeStyle
"ברגע שאנחנו מוצאים אותם מהדוכן העיר תהיה בשליטה שלנו, כי בדוכן המים הראשון יש את לוח הבקרה של העיר, וככה בעצם נוכל לקרוא לכל המאמנים הנמצאים בסביבה שיעזרו לנו, ותוך כמה זמן כל הנוודים יעלמו, אתם רואים את הדלת הזו שם" אומרת ג'ני ומצביעה על הדלת "תכנסו תפתחו אותה תמשיכו במסדרון יש שם פתח של ביוב תרדו לביוב ומשם אם תלכו ישר תגיעו לכניסה אחורית לדוכן, אני אלך לשחרר את המאמנים האחרים שנמצאים פה שיעזרו לי, טוב?" שאלה ג'ני.
יגאל
שאלה: איך המשחק עד עכשיו?
---------------------------
פאנפי תוקף בחפירה וקאקול תוקף באקדח מים, האקדח מים פוגע בבור של פאנפי וממלא אותו בבוץ פאנפי תקוע בתוך הבוץ.
PokeStyle
אבל המשחק כיף עד עכשיו?
------------------------------
אתם פותחים את הדלת ממשיכים ללכת במסדרון ובסוף מגיעים לפתח של הביוב, אתם יורדים אל הביוב, ומתחילים ללכת בו, הביוב לח מאוד, לפתע סם מחליק וזה יוצר רעש, לפתע מן המים המזוהמים יוצאים חבורה של גריימרים תוקפיניים
יגאל
קאקול תוקף בדחיפה ומעיף את פאנפי על אחד העצים, פאנפי נפגע חזק והוא מחוסל.
כן אחי אבל אם באלך שהוא יהיה יותר טוב תעשה לדוגמא שמישהו חוטף את הפוקימון שלי ואז הוא מתעצבן ובקרב נגדו הוא מתפתח
תוסיף אקשן שיהיה לנו את ההתלהבות הזאת
------------------------
"כל הכבוד סם תראה מה עשית! קדימה שיממה צא החוצה תשתמש במכת ברק"
ובזמן ששיממה משתמש במכת ברק ומהמם את הגריימרים אני וסם רצים לעבר היציאה.
"הרקרוס צא!" אני אומר בשקט,ומוציא את הרקרוס.
"קח אותי מעל חומת השילדונים הזו באויר!" אני קורא,ומרים את ידי וותן לו להרים אותי מעליהם.
כשאנחנו עוברים אני לוקח פוכדור,ובהחלטה פזיזה זורק על השילדון שנראה לי הכי גדול וחזק.
--
המשחק סבבה לגמרי,אין משהו לשפר שחשבתי עליו כרגע...
בעצם,אולי אחד-קצת היגיון.שילדונים?פוקימונים שנכחדו וחיים בד"כ רק במעבדות?
אם זה היה אצל מאמן,או אולי יחיד שברח מהמעבדה,הייתי מבין.אבל להקה שלמה?שמפריעה לכניסה לעיר ולא מגורשת משם? WEIRD...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)