Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    שייממה תוקף בבעיטה אבל הוא בקושי מצליח לעקם את אחד הסורגים, שיממה תוקף במתקפת וולט עם בעיטה ואז הוא תוקף שוב את הסורגים ושובר אותם, מנהיגת מכון המים מצליחה לצאת החוצה מן הכלא, "ואוו ממש ממש תודה, דרך אגב אני ג'ני" אומרת ג'ני.

יגאל
    קאקול תוקף את כל הכפילים באקדח מים וכל הפאנפים נעלמים אבל אתה לא רואה איפה הפאנפי המקורי, לפתע הוא יוצא מהאדמה ותוקף את קאקול בחבטה ופוגע בקאקול חזק, פאנפי יודע גם חפירה.

Tiger
    הפרופסור נותן לך את קופסאת המתכת, "אני נותן לך את הקופסא בתנאי שאתה לוקח את הפוקימון הזה" אמר הפרופסור והושיט לך פוקדור שיש בו פוקימון.
    אני אומר לקאקול לתקוף באקדח מים ואז דחיפה

Tiger
    הפרופסור נותן לך את קופסאת המתכת, "אני נותן לך את הקופסא בתנאי שאתה לוקח את הפוקימון הזה" אמר הפרופסור והושיט לך פוקדור שיש בו פוקימון.
    אני מסתכל עליו,ואז על הפוכדור והקופסא,ואז שוב עליו.
    "אוקיי" אני אומר ולוקח את הפוכדור והקופסא,אומר לו תודה,ואז זורק את הפוכדור באוויר ומוציא את הפוקימון שבפנים.

3. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "זה משימה קשה יותר ממה שאתה חושב, הם חזקים מאוד, לי יש פוקימונים מאוד חזקים שבדרך כלל יש להם יתרון על פוקימוני אדמה וסלע אבל עובדה שהפסדתי, צריך להוציא אותם מדוכן המים כי שם זה מקור השליטה שלהם" אמרה ג'ני.

יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים אבל פאנפי חומק בגילגול, פאנפי תוקף בחבטה וקאקול תוקף בדחיפה השניים תוקפים זה את זה, ונפגעים באותה מידה.

Tiger
    אתה זורק את הפוקדור ויוצא לך ממנו פוקימון דמוי פלמינגו, אתה פותח את הפוקדע לבדוק מידע עליו "פלמריי פוקימון הפלמינגו, הוא תוקף במתקפות על חושיות וכאשר הוא עצבני הוא יוצר סביבו מגן על חושי שיכול להגיעה לגודל שיכסה עיר שלמה." אמר הפוקדע.

4. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    "זה משימה קשה יותר ממה שאתה חושב, הם חזקים מאוד, לי יש פוקימונים מאוד חזקים שבדרך כלל יש להם יתרון על פוקימוני אדמה וסלע אבל עובדה שהפסדתי, צריך להוציא אותם מדוכן המים כי שם זה מקור השליטה שלהם" אמרה ג'ני.

יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים אבל פאנפי חומק בגילגול, פאנפי תוקף בחבטה וקאקול תוקף בדחיפה השניים תוקפים זה את זה, ונפגעים באותה מידה.

Tiger
    אתה זורק את הפוקדור ויוצא לך ממנו פוקימון דמוי פלמינגו, אתה פותח את הפוקדע לבדוק מידע עליו "פלמריי פוקימון הפלמינגו, הוא תוקף במתקפות על חושיות וכאשר הוא עצבני הוא יוצר סביבו מגן על חושי שיכול להגיעה לגודל שיכסה עיר שלמה." אמר הפוקדע.
    יופי זה הזמן לפאר אני אומר לקאקול לחזור ואני מוציא את פאר ואומר לו לתקוף בלהביור

Tiger
    "ואו" אני אומר ויורד על ברכי לדבר איתו
    "היי פלמריי,אני אהיה המאמן החדש שלך" אני אומר בחיוך,מלטף את ראשו,ואז מחזיר אותו לפוכדור.

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    "את זה תשאירי בשבילי חחח אני יוציא אותם משם בלי שום בעיה"
    'אני מקווה שאני יצליח' אחשוב בדאגה
    "אבל גם אחרי שנוציא אותם איך ננצח אותם? אמרת שהם חזקים,נראה לי שצריך לתקוף אותם משני הצדדים..אני יוציא אותם וילחם בהם ואז את תבואי מאחור ותתקפי אותם מה את אומרת?"

7. משתמש מנוסה
    יש לי שאלה: איך המשחק עד עכשיו? יש משהו שצריך לשפר?

יגאל
    פאר תוקף בלהביור, ופאנפי מתגלגל הישר לתוך הלהביור ולא נפגע, לפתע פאנפי תוקף בחפירה, פאר מחפש איפה הוא אבל הוא לא יודע מאיפה הוא יצא, לפתע פאנפי יוצא מתחת לפאר ותוקף אותו במכה תחתית, פאר נפגע חזק מאוד ונופל על הראש, נראה שפאנפי מאוד חזק וחכם.

Tiger
    אתה לוקח את הקופסא מהפרופסור ונפרד ממנו לשלום, אתה הולך מן האזור ומתקדם לעבר העיר ספארק בא נמצא מכון החשמל, אתה הולך והולך והולך וכעבור חצי שעה אתה רואה את שערי העיר, אתה רץ במהירות אבל לפתע אתה רואה חבורת שילדונים שיושנת ליד הכניסה וחוסמת את הדרך.

PokeStyle
    "ברגע שאנחנו מוצאים אותם מהדוכן העיר תהיה בשליטה שלנו, כי בדוכן המים הראשון יש את לוח הבקרה של העיר, וככה בעצם נוכל לקרוא לכל המאמנים הנמצאים בסביבה שיעזרו לנו, ותוך כמה זמן כל הנוודים יעלמו, אתם רואים את הדלת הזו שם" אומרת ג'ני ומצביעה על הדלת "תכנסו תפתחו אותה תמשיכו במסדרון יש שם פתח של ביוב תרדו לביוב ומשם אם תלכו ישר תגיעו לכניסה אחורית לדוכן, אני אלך לשחרר את המאמנים האחרים שנמצאים פה שיעזרו לי, טוב?" שאלה ג'ני.

8. משתמש סופר ספאמר

יגאל
    פאר תוקף בלהביור, ופאנפי מתגלגל הישר לתוך הלהביור ולא נפגע, לפתע פאנפי תוקף בחפירה, פאר מחפש איפה הוא אבל הוא לא יודע מאיפה הוא יצא, לפתע פאנפי יוצא מתחת לפאר ותוקף אותו במכה תחתית, פאר נפגע חזק מאוד ונופל על הראש, נראה שפאנפי מאוד חזק וחכם.

Tiger
    אתה לוקח את הקופסא מהפרופסור ונפרד ממנו לשלום, אתה הולך מן האזור ומתקדם לעבר העיר ספארק בא נמצא מכון החשמל, אתה הולך והולך והולך וכעבור חצי שעה אתה רואה את שערי העיר, אתה רץ במהירות אבל לפתע אתה רואה חבורת שילדונים שיושנת ליד הכניסה וחוסמת את הדרך.

PokeStyle
    "ברגע שאנחנו מוצאים אותם מהדוכן העיר תהיה בשליטה שלנו, כי בדוכן המים הראשון יש את לוח הבקרה של העיר, וככה בעצם נוכל לקרוא לכל המאמנים הנמצאים בסביבה שיעזרו לנו, ותוך כמה זמן כל הנוודים יעלמו, אתם רואים את הדלת הזו שם" אומרת ג'ני ומצביעה על הדלת "תכנסו תפתחו אותה תמשיכו במסדרון יש שם פתח של ביוב תרדו לביוב ומשם אם תלכו ישר תגיעו לכניסה אחורית לדוכן, אני אלך לשחרר את המאמנים האחרים שנמצאים פה שיעזרו לי, טוב?" שאלה ג'ני.
    אני מחזיר את פאר ומוציא את קאקול
    ואני אומר לו לתקוף באקדח מים

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    שאלה: איך המשחק עד עכשיו?
    ---------------------------
    פאנפי תוקף בחפירה וקאקול תוקף באקדח מים, האקדח מים פוגע בבור של פאנפי וממלא אותו בבוץ פאנפי תקוע בתוך הבוץ.

10. משתמש מנוסה

PokeStyle
    כן אחי תשפר שאנחנו נפגוש יותר פוקימונים אבל זו דעתי אז תעשה מה שבאלך
    ---------------------------------------------
    "אין בעיה,קדימה סם" ואנחנו רצים לעבר דוכן המים

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    שאלה: איך המשחק עד עכשיו?
    ---------------------------
    פאנפי תוקף בחפירה וקאקול תוקף באקדח מים, האקדח מים פוגע בבור של פאנפי וממלא אותו בבוץ פאנפי תקוע בתוך הבוץ.
    המשחק מעולה ולא צריך לשפר אותו
    -----------------------
    אני אומר לקאקול לתקוף בדחיפה פעם אחרונה אבל בכל הכוח שלו

12. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אבל המשחק כיף עד עכשיו?
    ------------------------------
    אתם פותחים את הדלת ממשיכים ללכת במסדרון ובסוף מגיעים לפתח של הביוב, אתם יורדים אל הביוב, ומתחילים ללכת בו, הביוב לח מאוד, לפתע סם מחליק וזה יוצר רעש, לפתע מן המים המזוהמים יוצאים חבורה של גריימרים תוקפיניים

יגאל
    קאקול תוקף בדחיפה ומעיף את פאנפי על אחד העצים, פאנפי נפגע חזק והוא מחוסל.

13. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    אבל המשחק כיף עד עכשיו?
    אתם פותחים את הדלת ממשיכים ללכת במסדרון ובסוף מגיעים לפתח של הביוב, אתם יורדים אל הביוב, ומתחילים ללכת בו, הביוב לח מאוד, לפתע סם מחליק וזה יוצר רעש, לפתע מן המים המזוהמים יוצאים חבורה של גריימרים תוקפיניים

יגאל
    קאקול תוקף בדחיפה ומעיף את פאנפי על אחד העצים, פאנפי נפגע חזק והוא מחוסל.
    אני רורק את הפוכדור על פאנפי

14. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אבל המשחק כיף עד עכשיו?

.
    כן אחי אבל אם באלך שהוא יהיה יותר טוב תעשה לדוגמא שמישהו חוטף את הפוקימון שלי ואז הוא מתעצבן ובקרב נגדו הוא מתפתח
    תוסיף אקשן שיהיה לנו את ההתלהבות הזאת
    ------------------------
    "כל הכבוד סם תראה מה עשית! קדימה שיממה צא החוצה תשתמש במכת ברק"
    ובזמן ששיממה משתמש במכת ברק ומהמם את הגריימרים אני וסם רצים לעבר היציאה.

Tiger

[/B]
    "הרקרוס צא!" אני אומר בשקט,ומוציא את הרקרוס.
    "קח אותי מעל חומת השילדונים הזו באויר!" אני קורא,ומרים את ידי וותן לו להרים אותי מעליהם.
    כשאנחנו עוברים אני לוקח פוכדור,ובהחלטה פזיזה זורק על השילדון שנראה לי הכי גדול וחזק.
    --
    המשחק סבבה לגמרי,אין משהו לשפר שחשבתי עליו כרגע...
    בעצם,אולי אחד-קצת היגיון.שילדונים?פוקימונים שנכחדו וחיים בד"כ רק במעבדות?
    אם זה היה אצל מאמן,או אולי יחיד שברח מהמעבדה,הייתי מבין.אבל להקה שלמה?שמפריעה לכניסה לעיר ולא מגורשת משם? WEIRD...

עמוד 28 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •