Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה זורק את הפוקדור על פאנפי, הפוקדור מכניס את פאנפי עליו, הפוקדור זז מצד לצד, ולפתע נעצר, כל הכבוד תפסתה פאנפי.

PokeStyle
    מה אתה רומז שאתה רוצה שגיבייט שלך יתפתח כבר עכשיו? הוא רק התפתח לך, תחכה אני מכין הפתעות רק התחלנו את המשחק.
    ------------------------------
    שייממה תוקף את הגריימים במכת ברק, הגריימים נפגעים, אתם רצים אל היציאה ולפתע יוצא מן המים מאק ענקי ותופס את סם, מאק חוסם את היציאה, "הצילו, אדם הוא עוד יוכאל אותי" אמר סם שהתחיל לבכות מרוב הפחד.

Tiger
    תגיד איך המשחק עד עכשיו?
    --------------------------------
    אתה עף מעל השלדונים וזורק על אחד מהם פוקדור, על זה שנראה לך הכי חזק, זה לא עובד והשלדון יוצא מהפוקדור תוך כמה שניות, כל השילדונים שישנים קמים, הם רואים אותך ומתעצבנים, השילדון שזרקתה עליו את הפוקדור תוקף בצליל מתכת שפוגע בריכוז של הראקרוס שמתחיל לפול לאדמה, אתה והראקרוס נופלים לתוך חבורת השילדונים שמקיפה אתכם, הם נראים זועמים, הראקרוס נפצע מהנפילה.

ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    תגיד איך המשחק עד עכשיו?
    אתה עף מעל השלדונים וזורק על אחד מהם פוקדור, על זה שנראה לך הכי חזק, זה לא עובד והשלדון יוצא מהפוקדור תוך כמה שניות, כל השילדונים שישנים קמים, הם רואים אותך ומתעצבנים, השילדון שזרקתה עליו את הפוקדור תוקף בצליל מתכת שפוגע בריכוז של הראקרוס שמתחיל לפול לאדמה, אתה והראקרוס נופלים לתוך חבורת השילדונים שמקיפה אתכם, הם נראים זועמים, הראקרוס נפצע מהנפילה.
    א.רשמתי,בתגובה הקודמת
    ב.ואוהוו מה קורה פה?רשמתי 'כשאנחנו עוברים' אני התכוונתי שכשאנחנו נוחתים.
    מצטער שהבנת לא נכון...

3. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה זורק את הפוקדור על פאנפי, הפוקדור מכניס את פאנפי עליו, הפוקדור זז מצד לצד, ולפתע נעצר, כל הכבוד תפסתה פאנפי.

PokeStyle
    מה אתה רומז שאתה רוצה שגיבייט שלך יתפתח כבר עכשיו? הוא רק התפתח לך, תחכה אני מכין הפתעות רק התחלנו את המשחק.
    שייממה תוקף את הגריימים במכת ברק, הגריימים נפגעים, אתם רצים אל היציאה ולפתע יוצא מן המים מאק ענקי ותופס את סם, מאק חוסם את היציאה, "הצילו, אדם הוא עוד יוכאל אותי" אמר סם שהתחיל לבכות מרוב הפחד.

Tiger
    תגיד איך המשחק עד עכשיו?
    אני שמח ומחבק את קאקול
    ואומר לו שעכשיו אנחנו מוחנים לדוכן

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle

.
    תגיד לי זה רציני מה שרשמת עכשיו מה אתה עושה צחוק!?
    אני הבאתי דוגמא אני התכוונתי שתוסיף יותר אקשן יותר התלהבות כדי שנרצה לראות מה קורה בהמשך
    מה הקשר לגיבייט שלי בכלל!
    'מה אני יכול לעשות אם אני יפגע במאק במכת ברק סם יכול להפגע' אחשוב לעצמי בדאגה
    "צא קמסטר תשתמש בזריקת חול על העיניים של מאק...סם תסגור את העיניים"

5. משתמש מנוסה
    Tiger
    סליחה, הייתה צריך לכתוב אחרי שאנחנו עוברים מעל חבורת השלדונים ומגיעים לצד השני
    , ודרך אגב בעולם הפוקימונים קיימים שלדונים, נגיד בפרק עם גרי, הם פשוט הולכים בלהקות ובכמות קטנה.
    -----------------
    אתה מגיעה לצד השני של ועובר את השילדונים, אתה זורק את הפוקדור על אחד השלדונים שמתעורר ומעיר את כל השלדונים שלידו, נראה שהם עצבניים שהערתה אותם מהשינה, הם מתחילים לרוץ לכיוון שלך והם נראים עצבנים.

יגאל
    אתה הולך אל הדוכן, עובר את מרכז הפוקימונים ומגיעה למן בית כזה שכולו עשוי מקירות מתכת, ועליו כתוב דוכן המתכת, אתה נכנס לתוך הדוכן ורואה מלא מלא מגנמייטים מרחפים ומאמן אחד שניראה כמו טכנאי.

PokeStyle
    צחקתי איתך אחי, למה אתה לוקח את זה כל כך קשה, רוצה אקשן תקבל.
    ------------------------------------
    קמסטר יוצא מהפוקדור הוא רוצה לתקוף בזריקות חול אבל אין חול, לפתע מאק תוקף בפצצת בוץ ופוגע בקמסטר שעף על קיר הביוב, קמסטר הפצוע ניראה עצוב שהוא לא מצליח לנצח את מאק לפתע הוא מתחיל לרוץ לכיוונו של מאק לפתע הוא מוריד את ידו לאדמה ושוב את ריצפת הביוב ויוצא אבן וזורק אותה על מאק שנפגע חזק מאוד וזורק את סם על הריצפה, קמסטר תוקף בעלי תער ומחסל את מאק יורד מהר למי הביוב, גם הגריימים בורחים, קמסטר למד שבירת אבנים, לפתע גופו של קמסטר מתחיל לזהור, הוא מתחיל לגדול ומתפתח למווסק.

6. משתמש סופר ספאמר
    [QUOTE=PO ZON;690533]Tiger
    יגאל
    אתה הולך אל הדוכן, עובר את מרכז הפוקימונים ומגיעה למן בית כזה שכולו עשוי מקירות מתכת, ועליו כתוב דוכן המתכת, אתה נכנס לתוך הדוכן ורואה מלא מלא מגנמייטים מרחפים ומאמן אחד שניראה כמו טכנאי.

אני שואל איש אחד מי כאן מנהיג הדוכן

7. משתמש מנוסה
    יגאל
    "שלום אני קרוק, אני מנהיג הדוכן, באתה להלחם מולי?" שאל קרוק.

Tiger
    סליחה, הייתה צריך לכתוב אחרי שאנחנו עוברים מעל חבורת השלדונים ומגיעים לצד השני
    , ודרך אגב בעולם הפוקימונים קיימים שלדונים, נגיד בפרק עם גרי, הם פשוט הולכים בלהקות ובכמות קטנה.
    -----------------
    אתה מגיעה לצד השני של ועובר את השילדונים, אתה זורק את הפוקדור על אחד השלדונים שמתעורר ומעיר את כל השלדונים שלידו, נראה שהם עצבניים שהערתה אותם מהשינה, הם מתחילים לרוץ לכיוון שלך והם נראים עצבנים.
    בפרק עם גארי,אם אני זוכר נכון ומבין למה אתה מתכוון,הם היו על האי המיוחד הזה שבמרכזו היתה המעבדה.אבל זה רק באי הזה.
    --
    "תשתמש בזעם על כל השלדונים האלה!" ובגלל שזעם מתחזק כל פעם שהוא פוגע,זה אמור להיות ממש חזק בסוף...

9. משתמש מנוסה
    Tiger
    השלדונים רצים אל הראקרוס והוא מעיף אותם אחד אחד ממנו בזעם, עד שרק השלדון החזק שרציתה לתפוס נשאר, שלדון רץ במהירות ותוקף במכה תחתית,שלדון רץ במהירות לכיוונו של הראקרוס ותוקף אותו במכה תחתית, הראקרוס תוקף בזעם, השניים פוגעים זה בזה, ונופלים על האדמה נראה ששלדון נפגע חזק יותר.

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    "שלום אני קרוק, אני מנהיג הדוכן, באתה להלחם מולי?" שאל קרוק.
    אני אומר לו שכן ולי קוראים יגאל

Tiger
    השלדונים רצים אל הראקרוס והוא מעיף אותם אחד אחד ממנו בזעם, עד שרק השלדון החזק שרציתה לתפוס נשאר, שלדון רץ במהירות ותוקף במכה תחתית,שלדון רץ במהירות לכיוונו של הראקרוס ותוקף אותו במכה תחתית, הראקרוס תוקף בזעם, השניים פוגעים זה בזה, ונופלים על האדמה נראה ששלדון נפגע חזק יותר.
    "הרקרוס,תשתמש במכת קרן!"

12. משתמש מנוסה
    יגאל
    "אז קדימה בוא נלחם, זה יהיה קרב של 2 על 2, צא מגנמייט, תתחיל לטעון אנרגיה" אמר קרוק והוציא את מגנמייט שלו.

Tiger
    הראקרוס תוקף במכת קרן, אבל שילדון מגיב מהר ותוקף בהגנה שחוסמת את המכה של הראקרוס, שנפגע בקרנו בכלל ההגנה.

13. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    "אז קדימה בוא נלחם, זה יהיה קרב של 2 על 2, צא מגנמייט, תתחיל לטעון אנרגיה" אמר קרוק והוציא את מגנמייט שלו.

Tiger
    הראקרוס תוקף במכת קרן, אבל שילדון מגיב מהר ותוקף בהגנה שחוסמת את המכה של הראקרוס, שנפגע בקרנו בכלל ההגנה.
    אני מוציא את הפאנפי שלי ובודק בפוקידע את המתקפות שלה

Tiger
    "הרקרוס,שסע לילי ואז זעם!"

15. משתמש מנוסה
    יגאל
    "המתקפות של פאנפי הם:גילגול, התקשחות, חפירה, מכה תחתית, חבטה, צוות כפול." אמר הפוקדע.

Tiger
    שלדון מנסה לתקוף בהגנה שוב אבל לא מצליח, הראקרוס מהיר יותר, הוא תוקף בשסע ליילי ביד אחד ובזעם ביד אחרת, ומפציץ את שלדון שנופל על הריצפה, שלדון מחוסל.

עמוד 29 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •