DarK LuGiA
המאמן מצוות F משחחר את הפרופסור וכאשר הוא מרים את השפורפרת של הטלפון אחד מאמן אחר מצוות F שולף אקדח ויורה לכיוונך אבל הוא מפספס, אתה יורה עליו ופוגע לו ברגל, הוא נופל על הריצפה, הפרופסור מתקשר מהר למשטרה, לפתע המאמנת מצוות F זורקת מן פוקדור אפור על הריצפה והוא מתפוצץ ומוציא עשן, לפתע שהעשן מתפזר כל חברי צוות F נעלמים, הפרופסור מחזיר את הטלפון למקום שלו, " טוב זה היה מוזר" אמר הפרופסור. הפרופסור הלך למקום שבוא היו המפתחות, לפתע הוא נראה לחוץ "שיט" הוא לחש, "תגידו ראיתם אולי מפתחות מכסף וזהב?" שאל הפרופסור.
DarK LuGiA
הפרופסור לוקח ממך את הפתחות ומחזיר אותם לקופסא. "טוב בואו נתחיל להביא לכם את הפוקימונים" אומר הפרוסור, לפתע הוא לוחץ על מכונה שמתחילה להוציא פוקדורים, עכשיו תבואו ותקבלו את הפוקדורים שלכם, הפרופסור נותן לכל מאמן פוקדור, אתה מקבל גם פוקדור. "ליד הדלת יש תיק עם השמות של כל אחד ממכם, ובתיק הזה יש 5 פוקדורים ופוקדע אחד, אז שיהיה לכם אחלה מסע" אמר הפרופסור, המאמנים רצים במהירות ולוקחים את התיקים שלהם ויוצאים מהמעבדה, חוץ ממאמן אחד שנשאר במעבדה ומביט על הפוקדור שלו, גופו רועד.
Tiger
אתה לוקח את הבלבאזור שיושב הכי קרוב עליך ושניכם נכנסים לתוך החדר, אתה רואה שבחדר אין אף אחד, אתה הולך לכיוונו של הפרופסור ולוקח את הדף, על הדף כתוב, סתקל אחורה, לפתע אתה מביט אחורה ועף לכיוונך פוצ'יינה מפחיד שתוקף אותך בנשיכה, שניה לפני שהוא פוגע בפנים שלך בלבאזור תופס אותו עם עלי גפן וזורק אותו על הקיר, ניראה כאילו הפוצ'יינה עזוב, וכי צוות F זרק אותו, בלבאזור תוקף בעלי תער ומשחרר את הפרופסור ואת כל המאמנים.
![]()
DarK LuGiA
"אני קצת פוחד מפוקימונים, ההורים שלי רשמו אותי לכאן היום, פחדתי להגיד להם שאני פוחד מפוקימונים, כל פוקימון שקרוב עלי תוקף אותי, ואני מפחד שגם הפוקימון הזה יעשה את זה" אמר המאמן והניח את הפוקדור על השולחן של הפרופסור.
DarK LuGiA
הילד זורק את הפוקדור באוויר ולפתע מן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי עכבר. לפתע הוא התחיל לקפוץ במעבדה ולרוץ לכל עבר, "איך עוצרים אותו" צעק המאמן בבהלה
![]()
שם המשתמש: TheChosenOne
שם במשחק: Desu Knowhope
תמונת מאמן:
רקע: דסו עבר עם משפחתו למחוז קוזמו לאחר שגר כול חייו ג'וטו בעיר גולדנרואד (Goldenroad)
הוריו הם דיפלומטים שעסוקים בקירוב בין המחוזות,ובגלל עבודתם דסו נשאר הרבה זמן לבדו
אז הוא בילה את כול זמנו עם חבריו,כששמע מהוריו שהם הולכים לעבור הוא פחד מאוד
להיות שוב לבדו. משהיה קטן חלם לצאת למסע פוקימונים ועכשיו סוף כול סוף יש לו הזדמנות.
ציוד:
תגים:
פוקימונים:
לבחור פוקימון התחלתי? אם כן אז -(סינדקוויל)
בקשות: להירשם P:
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
TheChosenOne
תחליף תתמונה של המאמן ואתה בפנים, שתחליף את התמונה שלך אני אפרסם את ההתחלה שלך.
DarK LuGiA
"צ'ירמי בוא הינה" אמר המאמן, לפתע צ'ירמי קפץ על המאמן והפיל אותו על הרצפה. "תוריד אותו ממני!!" צעק המאמן, אתה מוריד מהמאמן את צ'ירמי. "איזה פוקימון אתה קבלתה?" שאל המאמן.
התמונה הוחלפה,סחטיין על ההשקה דרך אגב P:
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)