Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 83 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    "המתקפות של פאנפי הם:גילגול, התקשחות, חפירה, מכה תחתית, חבטה, צוות כפול." אמר הפוקדע.
    [/B]
    אני שואל את קרוק עם הוא מוכן לקרב

Tiger
    שלדון מנסה לתקוף בהגנה שוב אבל לא מצליח, הראקרוס מהיר יותר, הוא תוקף בשסע ליילי ביד אחד ובזעם ביד אחרת, ומפציץ את שלדון שנופל על הריצפה, שלדון מחוסל.
    אני זורק פוכדור על שילדון

3. משתמש מנוסה
    יגאל
    "כן, קדימה בו נתחיל, מגנמייט צליל מתכת" אמר קרוק.

Tiger
    הפוקדור פוגע בשילדון ומתחיל לזוז מצד לצד, לפתע הפוקדור נפתח במפתיעה ויוצא ממנו שלדון הפצוע שנראה שהוא לא מוותר, הוא עצבני מאוד, הוא מתחיל לרקוע את הרגל שלו בתוך האדמה.

4. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    "כן, קדימה בו נתחיל, מגנמייט צליל מתכת" אמר קרוק.
    [/b]
    פאנפי תתחמק ואז תתקוף בגילגול

5. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאנפי לא יכול לחמוק מצליל מתכת כי זה בעצם צליל שקוטע לפוקימון את חוט המחשבה, מגנמייט תוקף בחבטה ופוגע חזק בפאנפי שניראה מופתע.

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פאנפי לא יכול לחמוק מצליל מתכת כי זה בעצם צליל שקוטע לפוקימון את חוט המחשבה, מגנמייט תוקף בחבטה ופוגע חזק בפאנפי שניראה מופתע.
    אני אומר לפאנפי לא נורא תשתמש בצוות כפול ואז בגילגול

[B]

Tiger
    הפוקדור פוגע בשילדון ומתחיל לזוז מצד לצד, לפתע הפוקדור נפתח במפתיעה ויוצא ממנו שלדון הפצוע שנראה שהוא לא מוותר, הוא עצבני מאוד, הוא מתחיל לרקוע את הרגל שלו בתוך האדמה.
    "הראקרוס,תעוף למעלה ומשם תשתמש עליו במכת קרן!"

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    צחקתי איתך אחי, למה אתה לוקח את זה כל כך קשה, רוצה אקשן תקבל.
    ------------------------------------
    קמסטר יוצא מהפוקדור הוא רוצה לתקוף בזריקות חול אבל אין חול, לפתע מאק תוקף בפצצת בוץ ופוגע בקמסטר שעף על קיר הביוב, קמסטר הפצוע ניראה עצוב שהוא לא מצליח לנצח את מאק לפתע הוא מתחיל לרוץ לכיוונו של מאק לפתע הוא מוריד את ידו לאדמה ושוב את ריצפת הביוב ויוצא אבן וזורק אותה על מאק שנפגע חזק מאוד וזורק את סם על הריצפה, קמסטר תוקף בעלי תער ומחסל את מאק יורד מהר למי הביוב, גם הגריימים בורחים, קמסטר למד שבירת אבנים, לפתע גופו של קמסטר מתחיל לזהור, הוא מתחיל לגדול ומתפתח למווסק.
    חחחחח סבבה אחי אני לא לוקח קשה אני רק מסביר לך חח
    אבל בכללי זה סבבה
    ואחי מווסק הוא סוג עשב,לחימה נכון כי שבירת לבנים היא מתקפת לחימה?!
    -----------------------
    "כל הכבוד מווסק אתה גדול!" ואחייך אליו ואחזיר אותו לפוקדור ויגיד:"עכשיו אתה צריך לנוח"
    אני אלך לעזור לסם לקום מהרצפה ויגיד לו:"מצטער אחי אתה בסדר,ייאלה בוא נלך לנצח את נוודי האדמה האלה." ואחייך אליו

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאנפי תוקף בצוות כפול מגנמייט תוקף במכת ברק ומתחיל להעלים את הכפילים אחד אחד, אבל עד שהוא מגיע לפאנפי, פאנפי תוקף בגילגול ונכנס במגנמייט מעיף אותו על קיר התקרה ופוגע במגנמייט חזק.

Tiger
    לפתע הראקרוס רץ במהירות אל שלדון וזורק אותו לגובה, שלדון המבוהל לא יודע מה לעשות, הראקרוס עף לכיוונו של שלדון ונכנס בו חזק מאוד במכת קרן שפוגעת בו חזק מאוד, שלדון עף על האדמה ונפגע חזק מאוד הפעם נראה שהוא כן מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור שוב והפוקדור פוגע בו, הפקודור זז מצד לצד ותוך כמה שניות הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה שלדון.

PokeStyle
    מווסק הוא סוג עשב / אדמה, שבירת אבנים זה מתקפת אדמה ולא ליחה, אבל הוא ילמד כמה מתקפות לחימה.
    --------------------------------
    אתה מחזיר את שייממה לפוקדור אחרי שנלחם בגריימירים ואתה וסם ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים לפתח השני של הביוב אתם עולים במעלה הפתח ומגיעים לכניסה האחורית של הדוכן, אתם נכנסים פנימה אל תוך הדוכן שנראה שהוא מלא בבוץ, הזירה שהייתה מלא במים הפכה לזירת בוץ, אתה וסם מתחבאים מאחורי אחד הארגזים שנוודים החול שנמצאים באזור לא יבחינו בכם, לפתע אתה רואה שעל התקרה תלויים מלא מלא ארגזים עם סורגים שבהם נמצאים כל מדי פוקימונים, ולפתע אתה רואה בארגז שליד הדלת של הכניסה נמצא הגבייט שלה הוא יושב על רצפת הארגז ונראה מפוחד.

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פאנפי תוקף בצוות כפול מגנמייט תוקף במכת ברק ומתחיל להעלים את הכפילים אחד אחד, אבל עד שהוא מגיע לפאנפי, פאנפי תוקף בגילגול ונכנס במגנמייט מעיף אותו על קיר התקרה ופוגע במגנמייט חזק.

[/b]
    אני אומר לפאנפי לתקוף בחפירה ואז לתקוף במכה תחתית

11. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאנפי תקף בחפירה, לפתע נראה שמגנמייט מרחף לו באוויר ולא אפכת לא מה יראה, לפתע פאנפי יוצא מהאדמה ותוקף במכה תחתית, מגנמייט תוקף בבום על קולי ופוגע חזק מאוד בפאנפי שנפגע חזק ונופל על האדמה ולא מצליח לתקוף במכה תחתית

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פאנפי תקף בחפירה, לפתע נראה שמגנמייט מרחף לו באוויר ולא אפכת לא מה יראה, לפתע פאנפי יוצא מהאדמה ותוקף במכה תחתית, מגנמייט תוקף בבום על קולי ופוגע חזק מאוד בפאנפי שנפגע חזק ונופל על האדמה ולא מצליח לתקוף במכה תחתית
    אני מחזיר את פאנפי ומוצא את פאר ואומר לו לתקוף בלהביור

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    מווסק הוא סוג עשב / אדמה, שבירת אבנים זה מתקפת אדמה ולא ליחה, אבל הוא ילמד כמה מתקפות לחימה.
    --------------------------------
    אתה מחזיר את שייממה לפוקדור אחרי שנלחם בגריימירים ואתה וסם ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים לפתח השני של הביוב אתם עולים במעלה הפתח ומגיעים לכניסה האחורית של הדוכן, אתם נכנסים פנימה אל תוך הדוכן שנראה שהוא מלא בבוץ, הזירה שהייתה מלא במים הפכה לזירת בוץ, אתה וסם מתחבאים מאחורי אחד הארגזים שנוודים החול שנמצאים באזור לא יבחינו בכם, לפתע אתה רואה שעל התקרה תלויים מלא מלא ארגזים עם סורגים שבהם נמצאים כל מדי פוקימונים, ולפתע אתה רואה בארגז שליד הדלת של הכניסה נמצא הגבייט שלה הוא יושב על רצפת הארגז ונראה מפוחד.
    אה טוב אחי
    ----------------
    "סם תקשיב יש לי רעיון אתה תנסה להפיל את הארגזים שבתקרה כדי לשחרר את הפוקימונים
    ואז תתקוף איתם,בינתיים אני ארוץ לכניסה וינסה לשחרר את הגיבייט שלי הבנת?!"
    'אני מקווה שזה ילך טוב' אחשוב בדאגה
    "שיממה,ארון,מווסק צאו! שיממה תשתמש במכת ברק ארון תשתמש במכת בוץ ומווסק תשתמש בעלי תער קדימה!" בזמן שהפוקימונים שלי תוקפים ומסיחים את דעתם של הנוודים אני הולך לשחרר את גיבייט שלי וסם משחרר את הפוקימונים.

Tiger
    לפתע הראקרוס רץ במהירות אל שלדון וזורק אותו לגובה, שלדון המבוהל לא יודע מה לעשות, הראקרוס עף לכיוונו של שלדון ונכנס בו חזק מאוד במכת קרן שפוגעת בו חזק מאוד, שלדון עף על האדמה ונפגע חזק מאוד הפעם נראה שהוא כן מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור שוב והפוקדור פוגע בו, הפקודור זז מצד לצד ותוך כמה שניות הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה שלדון.
    [/B]
    אני מרים את הפוכדור,מכניס אותו לכיסי,והולך למרכז הפוקימונים של העיר כדי לרפא את כולם.

15. משתמש מנוסה
    אני מזכיר לכם שמחר יתקיים גם מרתון, הוא יתחיל מוקדם ויסתיים מוקדם, מחר המרתון מ5 עד 10, אשמח אם תהיו

יגאל
    פאר תוקף בלהביור ומגנמייט תוקף במכת ברק, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק בזירה, "קדימה מגנמייט חסל את התוקי הזה ברעם עכשיו!!" צעק קרוק שנראה עצבני.

PokeStyle
    סם מוציא את גלייגר שלו שתוקף בגיליוטינה שגורעת את כל החוטים שמחזיקים את הארגזים, והפוקימונים שלך עוזרים, אתה רץ במהירות והנוודים מנסים לעצור אותך אבל הפוקימונים שלהם תוקפים אותם, אתה מתקרב לכלוב של גבייט אבל לפתע יורד במדרגות של הדוכן המפקד של הנוודים, הוא נראה עצבני, לפתע הוא שולף מאסטרבול וזורק אותו, מן המסטרבול יוצא ארודקטייל מפלצתי, אתה נראה המום מפוקימון שנכחד לפני שנים רבות.

Tiger
    אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים, אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע למרכז הפוקימונים המאמן שראיתה מקודם שהתחבא ליד העץ, איפה שהצוות F נעלם, הוא גם מרפא את הפוקימונים שלו, לפתע הוא נועץ בך מבט, "זה אתה, המאמן שמצא את חלק הפאזל הראשון, אתה יודע שזה מסוכן שאתה מחזיק אותו, צוות שלם נעלם בגללו" אמר המאמן שניראה קצת עצבני.

עמוד 30 מתוך 83 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •