Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 83 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    פאר מנסה לתקוף בלהביור אבל הוא לא מצליח, פלאטרי ממשיך לירות מתקפות ברק, ופאר חוטף אותם מכה אחרי מכה אחרי מכה, פאר לא מוותר למרות שכילו פצוע, הוא מתחיל לעוף , הוא מתקרב על פלאטרי שמוכן לתת את המכה הסופית, פאר צווח בחוזקה ואז תוקף בסחרור להבה שפוגע חזק מאוד בפלאטריי שעף על קיר הדוכן ונפגע חזק, אבל הוא לא מוותר הוא מיד מתעושש.
    אני אומר לפאר כל הכבוד למדתה סחרור להבה אני רוצה שתתקוף עוד פעם בסחרור להבה

2. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאר תוקף בסיחרור להבה שוב אבל האנרגיה והמהירות של המתקפה יורדת כך שפלאטריי מצליח לחמוק, פלאטרי תוקף בציפורן מתכת שוב ופוגע חזק בפאר שנופל לאדמה, "קדימה פלאטריי חסל אותו במכת וולט" אמר קרוק, פלאטריי עומד לתקוף במכת וולט.

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    פאר תוקף בסיחרור להבה שוב אבל האנרגיה והמהירות של המתקפה יורדת כך שפלאטריי מצליח לחמוק, פלאטרי תוקף בציפורן מתכת שוב ופוגע חזק בפאר שנופל לאדמה, "קדימה פלאטריי חסל אותו במכת וולט" אמר קרוק, פלאטריי עומד לתקוף במכת וולט.
    אני צועק לפאר לקום מהר ולתקוף בניקור

[B]

Tiger
    "עדיין לא, זה קשה מאוד להשמיד את החלקים, רק הפרופסור יודע, אבל עדיין לא מצאנו את שאר החלקים, אנחנו מנסים למצוא על פי המפה העתיקה, זה קשה למצוא את החלקים." אמר המאמן.
    "אתה יודע מה,יש לי עסקה בשבילך-אני אתן את החלק לפרופ',אבל רק אם תתנו לי עותק של המפה,ותשתפתפו אותי בכל המידע שיש לכם על החלקים.ואני רוצה לדעת הכל,וכמובן לוודא שהמפה אכן העתק של האמיתי ולא זיוף" אני אומר ומסתכל לתוך עיניו,מחכה לתשובה

5. משתמש מנוסה
    יגאל
    פלאטריי תוקף בוולט ופאר תוקף בניקור, השניים פוגעים זה בזה, אבל פאר נפגע חזק יותר, פאר נראה חלש במיוחד אבל הוא לא מוותר, "פלאטריי אל תוותר לו, תוקף בציפורן מתכת ובוולט ביחד" אמר קרוק.

Tiger
    "זה מסוכן מדי בשבילך אתה מאמן מתחיל, זה יכול להוביל אותך למקומות לא טובים" אמר המאמן שניראה עצבני.

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פלאטריי תוקף בוולט ופאר תוקף בניקור, השניים פוגעים זה בזה, אבל פאר נפגע חזק יותר, פאר נראה חלש במיוחד אבל הוא לא מוותר, "פלאטריי אל תוותר לו, תוקף בציפורן מתכת ובוולט ביחד" אמר קרוק.

Tiger
    "זה מסוכן מדי בשבילך אתה מאמן מתחיל, זה יכול להוביל אותך למקומות לא טובים" אמר המאמן שניראה עצבני.
    פאר תעוף גבוה ואז תתקוף בסחרור להבה

[B]
    Tiger
    "אני יודע מה אני עושה" אני אומר ברוגע,מנסה לגרום לו להיות עצבני יותר "אתה רוצה את החלק או לא?"

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    ארודקטייל תקוף במכת כנף ואז בניב אש" אמר מנהיג נוודי האדמה, מווסק תקף בעלי תער וארודקייטל במכת כנף שבעזרתה הוא העיף חזקה על מווסק את עלי תער, מווסק נראה מבוהל, לפתע ארודקטייל התחיל לעוף לכיוונו של מווסק, מווסק נסה לחמוק אבל הוא נתקע באחת משלוליות הבוץ שנוצרו בזירת הדוכן שהיה מלא בוץ, ארודקטייל תפס את מווסק ותקף אותו בניב אש, מווסק נפגע חזק מאוד.
    "מווסק תשתמש בעלי תער כדי לעשות חור ולצאת מהבוץ ואז תשתמש בספיגה על ארודקטייל"

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאר עף לגובה לכיוונו של פלאטריי שמעביר את כל אנרגיית הוולט שלו ליד שלו שעפה לכיוונו של פאר שעומדת לפגוע בו בציפורן וולט, פאר מצליח לחמוק אבל היד מצליחה לפוגע בו טיפה, פאר מתקרב לפלאטריי ותוקף אותו בסיחרור להבה מתווך אפס, פלאטריי נפגע חזק מאוד ונופל על האדמה, לפתע אתה רואה שפלאטריי מתעצבן הוא פולט כמויות אדירות של אנרגיית חשמל, לפתע הוא יוצא כדור אנרגיה חשמלי בין ידיו וזורק אותו על פאר שנראה מבוהל, פאר מגיב במהירות ותוקף בסופה, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצרת סופת חשמל שיוצרת פיצוץ חזק שגורם לעשן ומעיף עלי ברקים על קירות הדוכן שמתחילים ליצור ניצוצות, לפתע אתה רואה שפלאטריי מחוסל, גופו פולט עשן, הוא השתמש בכל האנרגיה. פאר עדיין עף, אתה נצחתה בקרב הדוכן

Tiger
    "תשמע אני לא רוצה להגיעה לרמה נמוך, אני רק ממליץ לך לא להשאיר את החלק אצלך אחרת יקרו דברים רעים" אמר המאמן ולקח את הפוקימונים שלו ויצא ממרכז הפוקימונים. אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא אחריו, אתה רואה שהוא נכנס לתוך מכון החשמל.

PokeStyle
    מווסק ממצליח להשתחרר מהבוץ בעזרת עליי התער, מווסק תוקף במגה שאיבה ומצליח לשאוב אנרגיה מארודקטייל שנפגע, ארודקטייל תוקף בפרצוף מפחיד, מווסק שמביט בו נראה מבוהל מאוד, המתקפה משפיעה על מווסק לרעה

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פאר עף לגובה לכיוונו של פלאטריי שמעביר את כל אנרגיית הוולט שלו ליד שלו שעפה לכיוונו של פאר שעומדת לפגוע בו בציפורן וולט, פאר מצליח לחמוק אבל היד מצליחה לפוגע בו טיפה, פאר מתקרב לפלאטריי ותוקף אותו בסיחרור להבה מתווך אפס, פלאטריי נפגע חזק מאוד ונופל על האדמה, לפתע אתה רואה שפלאטריי מתעצבן הוא פולט כמויות אדירות של אנרגיית חשמל, לפתע הוא יוצא כדור אנרגיה חשמלי בין ידיו וזורק אותו על פאר שנראה מבוהל, פאר מגיב במהירות ותוקף בסופה, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצרת סופת חשמל שיוצרת פיצוץ חזק שגורם לעשן ומעיף עלי ברקים על קירות הדוכן שמתחילים ליצור ניצוצות, לפתע אתה רואה שפלאטריי מחוסל, גופו פולט עשן, הוא השתמש בכל האנרגיה. פאר עדיין עף, אתה נצחתה בקרב הדוכן

Tiger
    "תשמע אני לא רוצה להגיעה לרמה נמוך, אני רק ממליץ לך לא להשאיר את החלק אצלך אחרת יקרו דברים רעים" אמר המאמן ולקח את הפוקימונים שלו ויצא ממרכז הפוקימונים. אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא אחריו, אתה רואה שהוא נכנס לתוך מכון החשמל.

PokeStyle
    מווסק ממצליח להשתחרר מהבוץ בעזרת עליי התער, מווסק תוקף במגה שאיבה ומצליח לשאוב אנרגיה מארודקטייל שנפגע, ארודקטייל תוקף בפרצוף מפחיד, מווסק שמביט בו נראה מבוהל מאוד, המתקפה משפיעה על מווסק לרעה
    יש פאר ניצחנו

11. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה קופץ על פאר שניראה חלש ומחבק אותו, פאר תשוש מהקרב ואתה מחזיר אותו לפוקדור, קרוק מחזיר את פלאטריי לפוקדור שלו, הוא מתקרב עליך ולוחץ את ידך "כל הכבוד לך מאמן צעיר, הפתעתה אותי, לא ציפיתי שפאר שלך ישרוד, אבל יש הפתעות" אמר קרוק, "אתה יכול להביא לי את הפוקדע שלך בבקשה" מבקש קרוק, אתה מוציא את הפוקדע שלך מהתיק ונותן לקרוק שמכניס את הפוקדע לתוך מכונה מוזרה שעליה מופיעה התמונה שלך, לפתע מסומן ווי על התמונה של קרוק שמופיעה מתחת לתמונה שלך, הפוקדע יוצא החוצה וקרוק מחזיר לך אותו, "זהו עכשיו מסומן שאתה נצחתה בדוכן החשמל, רק שתדע שלמכון החשמל אתה צריך להתאמן עוד יותר, כי הוא יותר קשה" אמר קרוק.

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה קופץ על פאר שניראה חלש ומחבק אותו, פאר תשוש מהקרב ואתה מחזיר אותו לפוקדור, קרוק מחזיר את פלאטריי לפוקדור שלו, הוא מתקרב עליך ולוחץ את ידך "כל הכבוד לך מאמן צעיר, הפתעתה אותי, לא ציפיתי שפאר שלך ישרוד, אבל יש הפתעות" אמר קרוק, "אתה יכול להביא לי את הפוקדע שלך בבקשה" מבקש קרוק, אתה מוציא את הפוקדע שלך מהתיק ונותן לקרוק שמכניס את הפוקדע לתוך מכונה מוזרה שעליה מופיעה התמונה שלך, לפתע מסומן ווי על התמונה של קרוק שמופיעה מתחת לתמונה שלך, הפוקדע יוצא החוצה וקרוק מחזיר לך אותו, "זהו עכשיו מסומן שאתה נצחתה בדוכן החשמל, רק שתדע שלמכון החשמל אתה צריך להתאמן עוד יותר, כי הוא יותר קשה" אמר קרוק.
    אני אומר לו בסדר ותודה על הקרב המצוין

13. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה יוצא מן הדכון וניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, וכעבור כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדורים, אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ולפתע אתה רואה רייפריור שחופר באדמה ומאמנים מצוות F שעומדים סביבו, כל אנשי העיר בורחים מרוב פחד מן המאמנים מצוות F.

14. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה יוצא מן הדכון וניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, וכעבור כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדורים, אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ולפתע אתה רואה רייפריור שחופר באדמה ומאמנים מצוות F שעומדים סביבו, כל אנשי העיר בורחים מרוב פחד מן המאמנים מצוות F.
    אני הולך לשם בלי שהם רואים אותי

15. משתמש מנוסה
    יגאל
    אחי לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות, באמת אתה מגיב בצורה מזה לא מובנת, תשקיע טיפה בתגובה שלך כי לפעמים התגובות שלך קצרות ולא מובנות, אני מבקש שתגיב שוב לתגובה הקודמת ותסביר מזה ללכת לשם בלי שיראו אותי ומה אתה מתכוון לעשות שתלך לאיפה שאתה הולך.

עמוד 32 מתוך 83 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •