יגאל
פאר תוקף בסיחרור להבה שוב אבל האנרגיה והמהירות של המתקפה יורדת כך שפלאטריי מצליח לחמוק, פלאטרי תוקף בציפורן מתכת שוב ופוגע חזק בפאר שנופל לאדמה, "קדימה פלאטריי חסל אותו במכת וולט" אמר קרוק, פלאטריי עומד לתקוף במכת וולט.
יגאל
פלאטריי תוקף בוולט ופאר תוקף בניקור, השניים פוגעים זה בזה, אבל פאר נפגע חזק יותר, פאר נראה חלש במיוחד אבל הוא לא מוותר, "פלאטריי אל תוותר לו, תוקף בציפורן מתכת ובוולט ביחד" אמר קרוק.
Tiger
"זה מסוכן מדי בשבילך אתה מאמן מתחיל, זה יכול להוביל אותך למקומות לא טובים" אמר המאמן שניראה עצבני.
יגאל
פאר עף לגובה לכיוונו של פלאטריי שמעביר את כל אנרגיית הוולט שלו ליד שלו שעפה לכיוונו של פאר שעומדת לפגוע בו בציפורן וולט, פאר מצליח לחמוק אבל היד מצליחה לפוגע בו טיפה, פאר מתקרב לפלאטריי ותוקף אותו בסיחרור להבה מתווך אפס, פלאטריי נפגע חזק מאוד ונופל על האדמה, לפתע אתה רואה שפלאטריי מתעצבן הוא פולט כמויות אדירות של אנרגיית חשמל, לפתע הוא יוצא כדור אנרגיה חשמלי בין ידיו וזורק אותו על פאר שנראה מבוהל, פאר מגיב במהירות ותוקף בסופה, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצרת סופת חשמל שיוצרת פיצוץ חזק שגורם לעשן ומעיף עלי ברקים על קירות הדוכן שמתחילים ליצור ניצוצות, לפתע אתה רואה שפלאטריי מחוסל, גופו פולט עשן, הוא השתמש בכל האנרגיה. פאר עדיין עף, אתה נצחתה בקרב הדוכן
Tiger
"תשמע אני לא רוצה להגיעה לרמה נמוך, אני רק ממליץ לך לא להשאיר את החלק אצלך אחרת יקרו דברים רעים" אמר המאמן ולקח את הפוקימונים שלו ויצא ממרכז הפוקימונים. אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא אחריו, אתה רואה שהוא נכנס לתוך מכון החשמל.
PokeStyle
מווסק ממצליח להשתחרר מהבוץ בעזרת עליי התער, מווסק תוקף במגה שאיבה ומצליח לשאוב אנרגיה מארודקטייל שנפגע, ארודקטייל תוקף בפרצוף מפחיד, מווסק שמביט בו נראה מבוהל מאוד, המתקפה משפיעה על מווסק לרעה
יגאל
אתה קופץ על פאר שניראה חלש ומחבק אותו, פאר תשוש מהקרב ואתה מחזיר אותו לפוקדור, קרוק מחזיר את פלאטריי לפוקדור שלו, הוא מתקרב עליך ולוחץ את ידך "כל הכבוד לך מאמן צעיר, הפתעתה אותי, לא ציפיתי שפאר שלך ישרוד, אבל יש הפתעות" אמר קרוק, "אתה יכול להביא לי את הפוקדע שלך בבקשה" מבקש קרוק, אתה מוציא את הפוקדע שלך מהתיק ונותן לקרוק שמכניס את הפוקדע לתוך מכונה מוזרה שעליה מופיעה התמונה שלך, לפתע מסומן ווי על התמונה של קרוק שמופיעה מתחת לתמונה שלך, הפוקדע יוצא החוצה וקרוק מחזיר לך אותו, "זהו עכשיו מסומן שאתה נצחתה בדוכן החשמל, רק שתדע שלמכון החשמל אתה צריך להתאמן עוד יותר, כי הוא יותר קשה" אמר קרוק.
יגאל
אחי לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות, באמת אתה מגיב בצורה מזה לא מובנת, תשקיע טיפה בתגובה שלך כי לפעמים התגובות שלך קצרות ולא מובנות, אני מבקש שתגיב שוב לתגובה הקודמת ותסביר מזה ללכת לשם בלי שיראו אותי ומה אתה מתכוון לעשות שתלך לאיפה שאתה הולך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)