Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 83 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    הונצ'אקרוו תוקף בסופה וקאקול מנסה לחמוק אבל הסופה גדולה והיא שועבת אליה את קאקול שמסתחרר בתוכה עד שהוא עף ממנה על אחד הקירות של אחד הבתים, קאקול נפגע בגב שלו.
    אני רץ לקאקול לשואל אותו עם הוא בסדר

2. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול חוזר לעצמו במהירות, אתה רואה שהוא בסדר, הוא רוצה להמשיך בקרב "קדימה הוונצ'אקרו תקוף במכת כנף" אמר המאמן מצוות F.

3. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול חוזר לעצמו במהירות, אתה רואה שהוא בסדר, הוא רוצה להמשיך בקרב "קדימה הוונצ'אקרו תקוף במכת כנף" אמר המאמן מצוות F.
    אני אומר לקאקול לחמוק ואז לתקוף באקדח מים

4. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול מצליח לחמוק במזל, קאקול תוקף שוב באקדח מים אבל הונצ'אקרוו חומק ואז הוא יורד במהירות לכיוונו של קאקול המבוהל ותוקף אותו בניקור, קאקול נפגע חזק.

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול מצליח לחמוק במזל, קאקול תוקף שוב באקדח מים אבל הונצ'אקרוו חומק ואז הוא יורד במהירות לכיוונו של קאקול המבוהל ותוקף אותו בניקור, קאקול נפגע חזק.
    אני אומר לקאקול לקום ולתקוף את הונצ'אקרוו בקרן קרח

6. אני ניניני אני סמל מיני
    שם המשתמש:ELBAZ2008
    שם במשחק:ג'ים

תמונת מאמן:
    רקע:ג'ים גדל כילד למשפחה מרובת ילדים וחסר אבא.המצב הכלכלי של המשפחה היה בשפל רציני.
    ג'ים החליט שמתפקידו כבן בכור לדעוג לאחיו הקטנים והקים שמרטפיה לפוקימונים.כך פיתח קשרים עם פוקימונים ולמד להכירם.
    יום אחד בא לשמרטפיה של ג'ים מאמן נחמד והם התיידדו.המאמן סיפר לג'ים כמה זה כיף להיות מאמן.ג'ים רצה בתוך תוכו לצאת למסע שלו אך לא יכל להשאיר את משפחתו לבד.אחיו הקטן רג' ראה שהאו רוצה לצאת למסע פוקימונים ואמר לו שמהיום העסק יהיה שלו.ג'ים עזב את משפחתו וימ\צא למסעו.
    ציוד:חקה,מפה,פאפינים
    תגים:
    בקשות:ללכוד אבסול,טרפינץ'

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    "בוא נתחיל, פוליוורל אתה כבר יודע מה לעשות עם המכה של הראקרוס, ואחרי שתסדר את זה תקוף ביריית בוץ" אמר המאמן, הראקרוס עף במהירות לכיוונו של פוליוורל, הראקרוס צוור אנגיה לזעם וכאשר הגיעה הכי קרב תקף בעזרת ידו בזעם אבל לפתע פוליוורל תפס את ידו שבה אגר את האנרגיה, וניראה שפוליוורל לא נפגע מהמכה, לפתע פוליוורל תקף ביירית בוץ שהדביקה את הראקרוס לאדמה. ואז כאשר הראקרוס לא יכול לזוז פוליוורל תקף בסטירה מעוררת שמעיפה את הראקרוס על קיר המכון ופוגעת בו קשה, "היה די צפוי שזה מה שיקרה" אמר המאמן, הקרקרוס שנפגע לא מוותר בקלות הוא קם וממשיך להלחם למרות המכות שהוא חטף.
    אני עוצר,ולא מצווה על תקיפה 'התקפה הכי טובה היא כמובן ההגנה' אני חושב ומחכה להתקפה שלו,כדי שאני אוכל להגיב עליה.

8. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ומצליח לפגוע באחת מן הכנפיים של הונצ'אקרוו שנפל לאדמה ונפגע, "קדימה הונצ'אקרוו חסל את קאקול הזה בשסע ליילי" אמר המאמן מצוות F.

elbaz2008
    התקבלתה
    ---------------------
    ההתחלה
    השעה 7 בבוקר, אתם עומדים בפתח הדלת של הבית שלכם, ומחכים להסעה שלכם למעבדתו של הפרופסור, מאמנים רבים יגעו היום למעבדה שלו מכל קצוות המחוז, כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלהם. אתם מכניסים את היד לכיס שלכם ולפתע אתם מגלים שיש לכם משהו בכיס זה כרטיס, אתם מתחיל
    ים לקרוא את הכרטיס, על כל כרטיס שיש לכם יש סמל של סוג מסויים.
    elbaz2008 לך יש את הסמל של החושך.
    לפתע ההסעה מגיעה אתם נכנסים לאוטובוס חוששים מעט, אתם רואים עוד 3 מאמנים אשר יושבים וניריאים די רגועים, אתם נגשים לתא האחרון באוטובוס ומתישביים, אתם חוגרים חגורה. האוטובוס מתחיל לנסוע. כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל המעבדה של הפרופסור, כל המאמנים יורדים מהאוטובוס במהירות, אתם נרגשים מאוד אתם יורדים אחרונים מהאוטובוס, כל המאמנים נכנסים למעבדה ואתם נשארים בחוץ אתם מתרגשים ומפוחדים טיפה, אתה נכנס אל תוך המעבדה, אתה רואה שולחן מפוצץ בפוקדורים, לפתע הפרופסור מבחין בך, "תבחר פוקדור, רגיל או מסטארבול?" שאל אותך הפרופסור.

Tiger
    הראקרוס ופוליוורל לא זזים, עד שלפתע פוליוורל תוקף בהיפנוזה ומהפנט את הראקרוס שנרדם על ריצפת הזירה, ואז פוליוורל מנצל את ההזדמנות ותקוף בבועות ומעיף את הראקרוס הישן על ריצפת הזירה.

9. אני ניניני אני סמל מיני
    ההתחלה
    השעה 7 בבוקר, אתם עומדים בפתח הדלת של הבית שלכם, ומחכים להסעה שלכם למעבדתו של הפרופסור, מאמנים רבים יגעו היום למעבדה שלו מכל קצוות המחוז, כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלהם. אתם מכניסים את היד לכיס שלכם ולפתע אתם מגלים שיש לכם משהו בכיס זה כרטיס, אתם מתחיל
    elbaz2008 לך יש את הסמל של החושך.
    לפתע ההסעה מגיעה אתם נכנסים לאוטובוס חוששים מעט, אתם רואים עוד 3 מאמנים אשר יושבים וניריאים די רגועים, אתם נגשים לתא האחרון באוטובוס ומתישביים, אתם חוגרים חגורה. האוטובוס מתחיל לנסוע. כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל המעבדה של הפרופסור, כל המאמנים יורדים מהאוטובוס במהירות, אתם נרגשים מאוד אתם יורדים אחרונים מהאוטובוס, כל המאמנים נכנסים למעבדה ואתם נשארים בחוץ אתם מתרגשים ומפוחדים טיפה, אתה נכנס אל תוך המעבדה, אתה רואה שולחן מפוצץ בפוקדורים, לפתע הפרופסור מבחין בך, "תבחר פוקדור, רגיל או מסטארבול?" שאל אותך הפרופסור.
    "אבחר במסטרבול"אומר בשקט."מתי אקבל את הפוקימון הראשון שלי?"אומר מבלי להשמע חוצפן.

קרדיט ענק לרועי!

[B]י
    Tiger
    הראקרוס ופוליוורל לא זזים, עד שלפתע פוליוורל תוקף בהיפנוזה ומהפנט את הראקרוס שנרדם על ריצפת הזירה, ואז פוליוורל מנצל את ההזדמנות ותקוף בבועות ומעיף את הראקרוס הישן על ריצפת הזירה.
    "חתיכת..." אני אומר ומחזיר את הראקרוס.
    "צא פלמריי!תעיף אותו עם בלבול,ואז היפנוזה!"

11. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    "זה הפוקדור של הפוקימון הראשון שלך" אמר הפרופסור וזרק לך את הפוקדור ליידים, אתה תופס את הפוקדור וזורק אותו כדי לראות איזה פוקימון קבלתה, מן הפוקדור יוצא פוקימון שניראה כמו אבסול אבל הוא הקטן שלו, השם שלו הוא באווסול.

Tiger
    פלמריי תקוף בבילבול ופוליוורל בהיפנוזה שוב המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות איזה פיצוץ על חושי מוזר, לפתע המאמן מחזיר את פליוורל שלו," אתה רוצה קרב על חושי ואתה גם תקבל, צא אספיאון" אמר המאמן והוציא אספיאון שניראה מאוד מאוד חזק.
    נערך לאחרונה על ידי E33, 07-23-2010 בשעה 03:56 PM

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    שם המשתמש: Damond_Pearl
    שם במשחק: ג'וני
    תמונת מאמן:
    רקע: ג'וני הוא ממש אוהב פוקימונים, הוא אוהב לצפות בקרבות פוקימונים,
    אבל הוריו ממש שונאים את הפוקימונים שבגיל 10 לא נתנו לו ללכת לקחת את הפוקימון
    שלו מהפרופסור, אבל בגיל 14 לאחר מסע שיכונעים חזק של ג'וני הם נתנו לו ללכת לקחת את הפוקימון הראשון שלו.
    ציוד: מזון, אופניים, ציוד רפואי, מפה, חקה.
    תגים:
    בקשות: לתפוס את פיקאצו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

[
    Tiger
    פלמריי תקוף בבילבול ופוליוורל בהיפנוזה שוב המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות איזה פיצוץ על חושי מוזר, לפתע המאמן מחזיר את פליוורל שלו," אתה רוצה קרב על חושי ואתה גם תקבל, צא אספיאון" אמר המאמן והוציא אספיאון שניראה מאוד מאוד חזק.
    "חזור פלמריי,צא נמסטים!" אני קורא ומחליף בניהם "מסך עשן ואז להביור!"

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    אתה רואה שסם עסוק בלהלחם בנוודי האדמה ובפוקימונים שלהם, לפתעמ אתה רואה את ארון הקטן הוא מתחבא מאחורי אבן מפוחד, "ארודקייטל תפוס את המאמן המעפן הזה וזרוק אותו מהדוכן" אומר מנהיג נווד האדמה לארודקטייל שלו.

.
    אני ארוץ לעבר ארון ויגן עליו מפני ארודקטייל ויגיד לו:"ארון אל תדאג אני יגן עליך!"

15. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    ההתחלה
    Damond_Pearl לך יש את הסמל של הלוחם.
    לפתע ההסעה מגיעה אתם נכנסים לאוטובוס חוששים מעט, אתם רואים עוד 3 מאמנים אשר יושבים וניריאים די רגועים, אתם נגשים לתא האחרון באוטובוס ומתישביים, אתם חוגרים חגורה. האוטובוס מתחיל לנסוע. כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל המעבדה של הפרופסור, כל המאמנים יורדים מהאוטובוס במהירות, אתם נרגשים מאוד אתם יורדים אחרונים מהאוטובוס, כל המאמנים נכנסים למעבדה ואתם נשארים בחוץ אתם מתרגשים ומפוחדים טיפה, אתה נכנס אל תוך המעבדה, אתה רואה שולחן מפוצץ בפוקדורים, לפתע הפרופסור מבחין בך, "תבחר פוקדור, אולטרבול או מסטארבול?" שאל אותך הפרופסור.

Tiger
    נמסטים תוקף בפצצת עשן כדי שאספיון אל יראה אותו, ואז הוא תוקף בלהביור, אבל אספיון מפעיל סוג של ראיית לילה שמאפשרת לו לראות דרך העשן, הוא לא נפגע ממתקפת הלהביור וקופץ מעל העשן, שהוא באוויר הוא תוקף בזנב ברזל נמסטים מנסה לחמוק אבל בקושי מצליח, הוא חוטף מכה קטנה בגבו, "קדימה עספיון על חושי" אמר המאמן, לפתע נמסטים התחיל לרחף באוויר, הוא לא הצליח לשלוט בעצמו בגלל מתקפת בעל חושי, לפתע אספיון העיף את נמסטים על הקיר בעל חושי ופגע חזק בנמסטים שניראה מסוחרר.
    "אני מאוד אוהב את שיטת הקרב שלך, אבל אתה עדיין מאמן מתחיל" אמר המאמן.

PokeStyle
    אתה רץ להגן על ארון המבוהל, אבל לפתע ארודקטייל תופס אותך בפיו, ארון מתחיל לבכות וגם אתה מבוהל כי אתה לא יודע מה ארודקטייל יעשה לך, פתאום ארון מתחיל לרדוף אחרי ארודקטיייל ולפתע הוא קופץ לכיוונו ותוקף אותו בבטנו בציפון מתכת שגורמת לארודקטייל להתרסק לאחת משלוליות הבוץ, אתה מתרסק איתו ביחד אבל קם במהירות, מנהיג נוודי האדמה נראה מבוהל ממה שקרה לארודקטייל שלו.

עמוד 34 מתוך 83 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •