Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 83 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1240
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Damond_Pearl
    ההתחלה
    השעה 7 בבוקר, אתם עומדים בפתח הדלת של הבית שלכם, ומחכים להסעה שלכם למעבדתו של הפרופסור, מאמנים רבים יגעו היום למעבדה שלו מכל קצוות המחוז, כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלהם. אתם מכניסים את היד לכיס שלכם ולפתע אתם מגלים שיש לכם משהו בכיס זה כרטיס, אתם מתחיל
    ים לקרוא את הכרטיס, על כל כרטיס שיש לכם יש סמל של סוג מסויים.
    Damond_Pearl לך יש את הסמל של הלוחם.
    לפתע ההסעה מגיעה אתם נכנסים לאוטובוס חוששים מעט, אתם רואים עוד 3 מאמנים אשר יושבים וניריאים די רגועים, אתם נגשים לתא האחרון באוטובוס ומתישביים, אתם חוגרים חגורה. האוטובוס מתחיל לנסוע. כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל המעבדה של הפרופסור, כל המאמנים יורדים מהאוטובוס במהירות, אתם נרגשים מאוד אתם יורדים אחרונים מהאוטובוס, כל המאמנים נכנסים למעבדה ואתם נשארים בחוץ אתם מתרגשים ומפוחדים טיפה, אתה נכנס אל תוך המעבדה, אתה רואה שולחן מפוצץ בפוקדורים, לפתע הפרופסור מבחין בך, "תבחר פוקדור, אולטרבול או מסטארבול?" שאל אותך הפרופסור.
    "מסטרבול, מתי אני יוכל לקבל את הפוקימון?" אני שואל בזהירות.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

Tiger
    נמסטים תוקף בפצצת עשן כדי שאספיון אל יראה אותו, ואז הוא תוקף בלהביור, אבל אספיון מפעיל סוג של ראיית לילה שמאפשרת לו לראות דרך העשן, הוא לא נפגע ממתקפת הלהביור וקופץ מעל העשן, שהוא באוויר הוא תוקף בזנב ברזל נמסטים מנסה לחמוק אבל בקושי מצליח, הוא חוטף מכה קטנה בגבו, "קדימה עספיון על חושי" אמר המאמן, לפתע נמסטים התחיל לרחף באוויר, הוא לא הצליח לשלוט בעצמו בגלל מתקפת בעל חושי, לפתע אספיון העיף את נמסטים על הקיר בעל חושי ופגע חזק בנמסטים שניראה מסוחרר.
    "אני מאוד אוהב את שיטת הקרב שלך, אבל אתה עדיין מאמן מתחיל" אמר המאמן.
    [/B]
    "בגלל זה אני נלחם נגדך,כדי להשתפר" אני אומר
    "נמסטים,תשתמש בלהביור!"

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    אתה רץ להגן על ארון המבוהל, אבל לפתע ארודקטייל תופס אותך בפיו, ארון מתחיל לבכות וגם אתה מבוהל כי אתה לא יודע מה ארודקטייל יעשה לך, פתאום ארון מתחיל לרדוף אחרי ארודקטיייל ולפתע הוא קופץ לכיוונו ותוקף אותו בבטנו בציפון מתכת שגורמת לארודקטייל להתרסק לאחת משלוליות הבוץ, אתה מתרסק איתו ביחד אבל קם במהירות, מנהיג נוודי האדמה נראה מבוהל ממה שקרה לארודקטייל שלו.
    "כל הכבוד ארון תשתמש בציפורן פלדה פעם נוספת כדי לחסל את הארודקטייל הזה קדימה!"

4. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "זה הפוקדור של הפוקימון הראשון שלך" אמר הפרופסור וזרק לך את הפוקדור ליידים, אתה תופס את הפוקדור וזורק אותו כדי לראות איזה פוקימון קבלתה, מן הפוקדור יוצא פוקימון שניראה כמו אבסול אבל הוא הקטן שלו, השם שלו הוא באווסול.

"וואו!איזה מתוק אתה!מעכשיו תהיה שותפי למסע."אומר לו."בוא,נצא לדרך"אומר לו תוך כדי ריצה לעיר הראשונה.

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    הפרופסור זורק לך את המאסטרבול, אתה תופס אותו, "הפוקימון שלך בתוך המסטארבול" אמר הפרופסור, אתה זורק את המאסטרבול וממנו יוצא פוקימון דמוי כפפת איגרוף.

Tiger
    נמסטים המסוחרר תקוף בלהביור אבל אספיון חוסם את המתקפה בעל חושי, ואז כאשר נמסטים מפסיק לתקוף בלהביור אפסיון רץ במהירות אל נמסטים ומנסה לתקוף אותו במתקפה מהירה ולחסל את נמסטים, נמסטים חומק במהירות ואז לפתע תוקף בסיחרור להבה ופוגע חזק באספיון שעף על קיר המכון ונראה ומגופו יוצא עשן, נמסטים למד סחרור להבה.

PokeStyle
    ארון תוקף שוב בציפרון מתכת אבל ארודקטייל יוצא מהשלולית ותקוף בזנב ברזל, השניים פוגעים זה בזה אבל ארון נפגע חזק יותר.

elbaz2008
    אתה לוקח את התיק למאמנים מתחילים שמצויד בפוקדע וב5 פוקדורים, ואתה יוצא מהמעבדה ומתחיל ללכת אל העיר, לפתע אתה רואה זירה שמלאה במאמנים, הם נלחמים זה בזה, אתה רואה שיש מאמן אחד שמנצח את כל המאמנים האחרים.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Damond_Pearl
    הפרופסור זורק לך את המאסטרבול, אתה תופס אותו, "הפוקימון שלך בתוך המסטארבול" אמר הפרופסור, אתה זורק את המאסטרבול וממנו יוצא פוקימון דמוי כפפת איגרוף.

Tiger
    נמסטים המסוחרר תקוף בלהביור אבל אספיון חוסם את המתקפה בעל חושי, ואז כאשר נמסטים מפסיק לתקוף בלהביור אפסיון רץ במהירות אל נמסטים ומנסה לתקוף אותו במתקפה מהירה ולחסל את נמסטים, נמסטים חומק במהירות ואז לפתע תוקף בסיחרור להבה ופוגע חזק באספיון שעף על קיר המכון ונראה ומגופו יוצא עשן, נמסטים למד סחרור להבה.

PokeStyle
    ארון תוקף שוב בציפרון מתכת אבל ארודקטייל יוצא מהשלולית ותקוף בזנב ברזל, השניים פוגעים זה בזה אבל ארון נפגע חזק יותר.

elbaz2008
    אתה לוקח את התיק למאמנים מתחילים שמצויד בפוקדע וב5 פוקדורים, ואתה יוצא מהמעבדה ומתחיל ללכת אל העיר, לפתע אתה רואה זירה שמלאה במאמנים, הם נלחמים זה בזה, אתה רואה שיש מאמן אחד שמנצח את כל המאמנים האחרים.
    "איזה חמוד, בוא נצא למסע שלנו" אני אומר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

Tiger
    [/B]
    "כל עוד הוא על הרצפה,תשתמש בלהביור!"

8. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "וואו אווסול הוא נראה ממש חזק!אתה רוצה שננסהאת מזלנו מולו?"אשאל אותו עם חיוך קטן.

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    .
    אתה לא עושה לי חיים קלים אה?! חחח D:
    ---------------------------------------
    "ארון קפוץ באוויר ואז שוב ציפורן מתכת בכל הכוח קדימה!"

10. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    אתה מפעיל את הפוקדע שקבלתה בתוך התיק למאמנים מתחילים ובודק מידע על הפוקימון שלך, "בוקסווב פוקימון דמוי כפפת איגרוף, הוא נע במהירות בקרב, המכות הכי חזקות מגיעות מהראש שלו" אמר הפוקדע, אתה מחזיר את הפוקדע לתיק, אתה ובוקסווב יוצאים מהמעבדה של הפרופסור, לפתע יוצא מאמן אחריך מהמעבדה של הפרופסור, "אתה רוצה להלחם מולי?" הוא שואל, ניראה שהוא מאוד רוצה להלחם.

Tiger
    נמסטים תוקף את הלהביור ומצליח לחסל את אספיון, המאמן מוציא את פוליוורל שוב, "פוליוורל תקוף באקדח מים!!" אמר המאמן.

elbaz2008
    נראה שבאווסול רוצה להלחם, אתם הולכים לזירה ועליה עומד המאמן, הוא נראה מאמן חזק מאוד, הוא מלטף את הקרנידיאוס שלו, שניראה חזק מאוד גם.

PokeStyle
    כה אה, יותר מדי חיים קלים, חח
    ---------------------------
    ארון צובר תאוצה, הוא קופץ לכיוון הפנים של ארודקטייל ותוקף אותו בציפון מתכת ומעיף אותו על קיר הדוכן, הארודקטייל מחוסל, "זהו זה הסוף שלך!" צעק מנהיג נוודי האדמה, ושלף רובה מהכיס שלו, "אל תזוז או שהדבר הבא שתראה זה את העולם הבא" אמר הנווד.

11. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    נראה שבאווסול רוצה להלחם, אתם הולכים לזירה ועליה עומד המאמן, הוא נראה מאמן חזק מאוד, הוא מלטף את הקרנידיאוס שלו, שניראה חזק מאוד גם.

"וואו!הקרנידיאוס שלו נראה מאוד חזק אהה..."אומר לאווסול"סליחה,אני רוצה לאתגר אותך לקרב "אומר למאמן החזק...

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    כה אה, יותר מדי חיים קלים, חח
    ---------------------------
    ארון צובר תאוצה, הוא קופץ לכיוון הפנים של ארודקטייל ותוקף אותו בציפון מתכת ומעיף אותו על קיר הדוכן, הארודקטייל מחוסל, "זהו זה הסוף שלך!" צעק מנהיג נוודי האדמה, ושלף רובה מהכיס שלו, "אל תזוז או שהדבר הבא שתראה זה את העולם הבא" אמר הנווד.
    אני מרים ידיים בלי לשאול יותר מדי שאלות ומסמן לסם שיתקוף את המנהיג מאחורה

Tiger
    נמסטים תוקף את הלהביור ומצליח לחסל את אספיון, המאמן מוציא את פוליוורל שוב, "פוליוורל תקוף באקדח מים!!" אמר המאמן.
    [/B]
    "נמסטים חזור!" אני אומר ומחזיר אותו מהר.
    "אז הפוקימונים שלך לא מושלמים...צא פלמריי!" אני קורא ומוציא אותו "תשתמש בבלבול ואז היפנוזה!"

14. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    "בסדר בו נלחם, קדימה קרנידיאוס בוא נתחיל עם חבטת ראש." אמר המאמן, הקרנידיאוס שלו ישר קפץ אל הזירה, הוא ניראה זועם במיוחד.

PokeStyle
    סם מתקרב לאט מאחורי המנהיג אבל לפתע הוא מחליק על שלולית בוץ ומשמיע רעש חזק, ולפתע מנהיג נוודי האדמה מסתובב לכיוונו ויורה פעמים, אתה מנצל את ההיזדמנות קופץ על המנהיג ולוקח ממנו את הרובה, המנהיג מחליק אל תוך ברכת הבוץ שנוצרה במקום, אתה רואה שסם מדמם מהרגל שלו, המנהיג ירה לו ברגל, סתם צורח מרוב כאב.

Tiger
    פלמריי מנסה לתקוף בבילבול אבל פוליוורל חומק במהירות, פוליוורל מתקרב אל פלמריי ותוקף אותו באקדח מים, שפוגע חזק בפלמריי המופתע, פלמריי נופל על ריצפת הזירה, נראה שהוא מפחד מפוליוורל שניראה חזק וגדול ממנו.
    "האומנם הפוקימונים שלי לא מושלמים אבל חזקים הם כן" אמר המאמן.

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    סם מתקרב לאט מאחורי המנהיג אבל לפתע הוא מחליק על שלולית בוץ ומשמיע רעש חזק, ולפתע מנהיג נוודי האדמה מסתובב לכיוונו ויורה פעמים, אתה מנצל את ההיזדמנות קופץ על המנהיג ולוקח ממנו את הרובה, המנהיג מחליק אל תוך ברכת הבוץ שנוצרה במקום, אתה רואה שסם מדמם מהרגל שלו, המנהיג ירה לו ברגל, סתם צורח מרוב כאב.
    אני יוהר באוויר וצועק:"שאף אחד לא יזוז,שמישהו יתקשר למשטרה מהר!"
    בזמן שאני לוקח את סם על הגב ורץ לכיוון מרכז הפוקימונים שהאחות ג'וי תנסה לטפל בו

עמוד 35 מתוך 83 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •