Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 83 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1240
  1. אני ניניני אני סמל מיני

elbaz2008
    "בסדר בו נלחם, קדימה קרנידיאוס בוא נתחיל עם חבטת ראש." אמר המאמן, הקרנידיאוס שלו ישר קפץ אל הזירה, הוא ניראה זועם במיוחד.
    "קדימה !צא אוובסול!קפוץ אווסול והשתמש בחבטה מהאוויר!מייד אחר כך השתמש במתקפה מהירה ושריטה תוך כדיי"

קרדיט ענק לרועי!

ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    פלמריי מנסה לתקוף בבילבול אבל פוליוורל חומק במהירות, פוליוורל מתקרב אל פלמריי ותוקף אותו באקדח מים, שפוגע חזק בפלמריי המופתע, פלמריי נופל על ריצפת הזירה, נראה שהוא מפחד מפוליוורל שניראה חזק וגדול ממנו.
    "האומנם הפוקימונים שלי לא מושלמים אבל חזקים הם כן" אמר המאמן.
    "מסכים איתך ב100%" אני אומר באי רצון ומחזיר את פלמריי המפוחד,ומוציא את הראקרוס.בהנחה שהוא כבר יצא מהשינה,אני מצווה עליו להשתמש בשסע לילי.

3. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה יורה לאוויר לפתע כל נוודי האדמה מבחינים בך ושולפים רובים לכיוונך, אתה לא יודע מה לעשות, לפתע הדלת של הדוכן נפתחת ויוצא ממנה פרץ של מים ששוטף את כל המים, בכניסה עומדת ג'ני מנהיגת מכון המים מהעיר וואטר ומאחוריה חבורת מאמנים שהיא גייסה כדי לעזור לכם שקופצים על נוודי האדמה ותופסים אותם, כמה מאמנים תופסים את סם ולוקחים אותו לבית חולים הקרוב, "כל הכבוד לך אני חושבת שאתה מאמן טוב מאוד, הצלחתה לנצח את מנהיג נוודי האדמה, אני כבר לא יכולה לחכות שתגיע למכון שלי" אמרה ג'ני, לפתע אל המכון נכנסה מאמנת צעירה, היא רצה לכיוונו של ג'ני, "סליחה שברחתי פשוט פחדתי, תגידי יש פה אולי איזה מאמן שרוצה להלחם מולי, אני יודעת שאני רק חדשה בדוכן אבל אני מאוד רוצה להוכיח לך שאני מאמנת טובה" אמרה הנערה, "רוצה להלחם במנהגית הדוכן הזה עכשיו?" שאלה אותך ג'ני.

elbaz2008
    קרנידיאוס תוקף בחבטת ראש ובאווסול תוקף רץ במהירות הוא קופץ לגובה ותוקף בחבטה מהאוויר, השניים פוגעים זה בזה באותה מידה ונופלים על ריצפת הזירה, באווסול מתעושש במהירות ותוקף בשריטה אבל קרנידיאוס חומק ותוקף במכה תחתית ומעיף את באווסול על ריצפת הזירה.

Tiger
    הראקרוס יוצא מהפוקדור הוא התעורר, אבל הוא פצוע בגלל שפוליוורל פגע בו בקרב מקודם, הראקרוס תקוף בשסע ליילי ופוליוורל תוקף במכת גוף וקופץ על הראקרוס שלא מצליח לתקוף בשסע ליילי, הראקרוס נמחץ מתחת לפוליוורל.

4. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    קרנידיאוס תוקף בחבטת ראש ובאווסול תוקף רץ במהירות הוא קופץ לגובה ותוקף בחבטה מהאוויר, השניים פוגעים זה בזה באותה מידה ונופלים על ריצפת הזירה, באווסול מתעושש במהירות ותוקף בשריטה אבל קרנידיאוס חומק ותוקף במכה תחתית ומעיף את באווסול על ריצפת הזירה.
    "קדימה אווסול!קדימה עוד מתקפה מהירה ואז שריטה בכל הכוח!"אצעץ אליו במבט מעודד

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    אתה יורה לאוויר לפתע כל נוודי האדמה מבחינים בך ושולפים רובים לכיוונך, אתה לא יודע מה לעשות, לפתע הדלת של הדוכן נפתחת ויוצא ממנה פרץ של מים ששוטף את כל המים, בכניסה עומדת ג'ני מנהיגת מכון המים מהעיר וואטר ומאחוריה חבורת מאמנים שהיא גייסה כדי לעזור לכם שקופצים על נוודי האדמה ותופסים אותם, כמה מאמנים תופסים את סם ולוקחים אותו לבית חולים הקרוב, "כל הכבוד לך אני חושבת שאתה מאמן טוב מאוד, הצלחתה לנצח את מנהיג נוודי האדמה, אני כבר לא יכולה לחכות שתגיע למכון שלי" אמרה ג'ני, לפתע אל המכון נכנסה מאמנת צעירה, היא רצה לכיוונו של ג'ני, "סליחה שברחתי פשוט פחדתי, תגידי יש פה אולי איזה מאמן שרוצה להלחם מולי, אני יודעת שאני רק חדשה בדוכן אבל אני מאוד רוצה להוכיח לך שאני מאמנת טובה" אמרה הנערה, "רוצה להלחם במנהגית הדוכן הזה עכשיו?" שאלה אותך ג'ני.

"מה את רצינית?! בטח שאני רוצה בואי נתחיל!" ואגיב בהתלהבות
    "רק שתדעי שלמרות שאת מתחילה אני לא מתכוון להקל עליך" אגיד לנערה בחיוך

Tiger
    הראקרוס יוצא מהפוקדור הוא התעורר, אבל הוא פצוע בגלל שפוליוורל פגע בו בקרב מקודם, הראקרוס תקוף בשסע ליילי ופוליוורל תוקף במכת גוף וקופץ על הראקרוס שלא מצליח לתקוף בשסע ליילי, הראקרוס נמחץ מתחת לפוליוורל.
    "תעיף אותו במתקפת קרן,ואז זעם!"

7. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ומצליח לפגוע באחת מן הכנפיים של הונצ'אקרוו שנפל לאדמה ונפגע, "קדימה הונצ'אקרוו חסל את קאקול הזה בשסע ליילי" אמר המאמן מצוות F.

[/b]
    אני אומר לקאקול לחמוק ואז לתקוף אותו שוב בקרן קרח

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Damond_Pearl
    אתה מפעיל את הפוקדע שקבלתה בתוך התיק למאמנים מתחילים ובודק מידע על הפוקימון שלך, "בוקסווב פוקימון דמוי כפפת איגרוף, הוא נע במהירות בקרב, המכות הכי חזקות מגיעות מהראש שלו" אמר הפוקדע, אתה מחזיר את הפוקדע לתיק, אתה ובוקסווב יוצאים מהמעבדה של הפרופסור, לפתע יוצא מאמן אחריך מהמעבדה של הפרופסור, "אתה רוצה להלחם מולי?" הוא שואל, ניראה שהוא מאוד רוצה להלחם.

Tiger
    נמסטים תוקף את הלהביור ומצליח לחסל את אספיון, המאמן מוציא את פוליוורל שוב, "פוליוורל תקוף באקדח מים!!" אמר המאמן.

elbaz2008
    נראה שבאווסול רוצה להלחם, אתם הולכים לזירה ועליה עומד המאמן, הוא נראה מאמן חזק מאוד, הוא מלטף את הקרנידיאוס שלו, שניראה חזק מאוד גם.

PokeStyle
    כה אה, יותר מדי חיים קלים, חח
    ---------------------------
    ארון צובר תאוצה, הוא קופץ לכיוון הפנים של ארודקטייל ותוקף אותו בציפון מתכת ומעיף אותו על קיר הדוכן, הארודקטייל מחוסל, "זהו זה הסוף שלך!" צעק מנהיג נוודי האדמה, ושלף רובה מהכיס שלו, "אל תזוז או שהדבר הבא שתראה זה את העולם הבא" אמר הנווד.
    "כן, בוא נלחם" אני אומר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל קרנידיאוס חומק בחפירה ונעלם מתחת לאדמה, באווסול לא יודע מה לעשות, לפתע קרנידיאוס תוקף ברדיפה ופוגע חזק בבאווסול המופתע.

PokeStyle
    "בסדר, דרך אגב שמי הוא דנה" אמרה דנה, והלכה לצד השני של הזירה, שהייתה מלא בבוץ במים ומעליה היו אבנים ענקיות. ג'ני הלכה לצד לאמצע הזירה היא תהיה השופטת הזירה.
    "טוב זה יהיה קרב 3 על 3" אמרה ג'ני.
    "צא פיפלאפ בוא נראה להם מה אנחנו שווים" אמרה דנה והוציאה פיפלאפ.

Tiger
    הראקרוס מעיף את פוליוורל לגובה במכת קרן, פוליוורל עף ומתחיל לרדת, הראקרוס עומד לתקוף את פוליוורל בזעם כאשר הוא ירד, אבל לפתע פוליוורל תוקף בבועות, הראקרוס תוקף בזעם כדי לפוצץ את כל הבועות אבל הוא לא מצליח לפוצץ את כולם ונפגע מכמה בועות שפוגעות בו חזק, פוליוורל תוקף במכת בוץ ופוגע בעייניו של הראקרוס, שלא מצליח לראות כלום.

Damond_Pearl
    המאמן זורק פוקדור וממנו יוצא פוקימון דמוי צ'ינצי'לה, שמו הוא צ'ירמי, "אז קדימה בוא נתחיל" אמר המאמן.

יגאל
    קאקול מנסה לחמוק אבל לא מצליח כי הונצ'יקרוו מהיר יותר והוא פוגע חזק בקאקול בשסע ליילי שמעיף אותו על קיר של אחד הביניים קאקול נפגע חזק מאוד.

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל קרנידיאוס חומק בחפירה ונעלם מתחת לאדמה, באווסול לא יודע מה לעשות, לפתע קרנידיאוס תוקף ברדיפה ופוגע חזק בבאווסול המופתע.

PokeStyle
    "בסדר, דרך אגב שמי הוא דנה" אמרה דנה, והלכה לצד השני של הזירה, שהייתה מלא בבוץ במים ומעליה היו אבנים ענקיות. ג'ני הלכה לצד לאמצע הזירה היא תהיה השופטת הזירה.

Tiger
    הראקרוס מעיף את פוליוורל לגובה במכת קרן, פוליוורל עף ומתחיל לרדת, הראקרוס עומד לתקוף את פוליוורל בזעם כאשר הוא ירד, אבל לפתע פוליוורל תוקף בבועות, הראקרוס תוקף בזעם כדי לפוצץ את כל הבועות אבל הוא לא מצליח לפוצץ את כולם ונפגע מכמה בועות שפוגעות בו חזק, פוליוורל תוקף במכת בוץ ופוגע בעייניו של הראקרוס, שלא מצליח לראות כלום.

Damond_Pearl
    המאמן זורק פוקדור וממנו יוצא פוקימון דמוי צ'ינצי'לה, שמו הוא צ'ירמי, "אז קדימה בוא נתחיל" אמר המאמן.

יגאל
    קאקול מנסה לחמוק אבל לא מצליח כי הונצ'יקרוו מהיר יותר והוא פוגע חזק בקאקול בשסע ליילי שמעיף אותו על קיר של אחד הביניים קאקול נפגע חזק מאוד.
    "צא בוקסווב, תשתמש בחבטה ואז במתקפה מהירה" אני אומר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש סופר ספאמר
    elbaz2008

PokeStyle

Tiger

Damond_Pearl

יגאל
    אני רץ לקאקול ובודק אם הוא בסדר

Tiger
    [/B]
    "תוריד את הבוץ מהעינים שלך ותשתמש בשסע לילי!"

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle

.
    "אני מבין שזה יהיה קרב קשה..צא מווסק,בגלל שהמתקפה הראשונה שלי אז...עלי תער מווסק בכל הכוח!"
    'נראה לי שדנה תנסה להוכיח למנהיגת המכון שהיא חזקה אז אני צריך להיות מוכן לכל הפתעה' אחשוב לעצמי בנחישות

14. אני ניניני אני סמל מיני
    "קדימה אווסול קפוץ לשמים ונחת עליו עם חבטה!אחר כך השתמש במתקפה מהירה."אומר לו..

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    בוקסווב תוקף בחבטה אבל צ'ירמי חומק, בוקסווב תוקף במתקפה מהירה וצ'ירמי תוקף בשריטה השניים פוגעים זה בזה אבל צ'ירמי נפגע חזק יותר.

יגאל
    קאקול פצוע חזק, אתה רואה שהוא בקושי מגיב, "אתה אפס, והפוקימון שלך אפילו עוד יותר גרוע" אמר המאמן מצוות F.

Tiger
    הראקרוס מנסה להוריד את הבוץ מהעניים אבל הוא סמיך והוא מתקשה להוריד את הבוץ מהעיינים, "קדימה פולירוול גמור את הקרב עם ההראקרוס הזה" אמר המאמן, פוליוורל תוקף בסטירה כפולה ומפיל את הראקרוס על הריצפה, ואז הוא תוקף את הראקרוס בפצצת בועות ומחסל את הראקרוס שלא מצליח להלחם יותר, "פוליוורל חזור, צא קבוטופס" אמר המאמן והוציא את הקבוטופס שלו.

PokeStyle
    מווסק תוקף בעליי תער פיפלאפ מתגונן ולא תוקף, נראה שדנה לא יודעת איך להגיב, "פיפלאפ תתת.. תתקוף במערבולת עם בועות ביחד " אמרה דנה, פיפלאפ עושה מה שדנה אומרת לו לפתע פיפלאפ יוצר מערבולת ענקית במיוחד שמשובלת עם בועות הוא זורק אותה על מווסק שניראה מופתע, לפתע נראה שהבריכה מלאת הבוץ והמים נשאבת על המערבולת שרק גודלת ומתקרבת אל מווסק, מווסק מנסה לחמוק אבל לא מצליח והמערבולת פוגעת בו, מווסק נפגע חזק מאוד, הוא מלא בבוץ ושנדבק לגוף שלו.

elbaz2008
    באווסול תוקף בחבטה שוב וקרנידיאוס תוקף בחבטת ראש, השניים פוגעים זה בזה אבל באווסול נפגע חזק יותר, קרנידיאוס תוקף ברדיפה שוב ומעיף את באווסול על הברזילים שמרידים בין הזירות, באווסול מחוסל ואתה מפסיד בקרב.
    "יש לך עוד הרבה להתאמן" אמר המאמן.

עמוד 36 מתוך 83 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •