"קדימה !צא אוובסול!קפוץ אווסול והשתמש בחבטה מהאוויר!מייד אחר כך השתמש במתקפה מהירה ושריטה תוך כדיי"
elbaz2008
"בסדר בו נלחם, קדימה קרנידיאוס בוא נתחיל עם חבטת ראש." אמר המאמן, הקרנידיאוס שלו ישר קפץ אל הזירה, הוא ניראה זועם במיוחד.
"קדימה !צא אוובסול!קפוץ אווסול והשתמש בחבטה מהאוויר!מייד אחר כך השתמש במתקפה מהירה ושריטה תוך כדיי"
elbaz2008
"בסדר בו נלחם, קדימה קרנידיאוס בוא נתחיל עם חבטת ראש." אמר המאמן, הקרנידיאוס שלו ישר קפץ אל הזירה, הוא ניראה זועם במיוחד.
קרדיט ענק לרועי!
PokeStyle
אתה יורה לאוויר לפתע כל נוודי האדמה מבחינים בך ושולפים רובים לכיוונך, אתה לא יודע מה לעשות, לפתע הדלת של הדוכן נפתחת ויוצא ממנה פרץ של מים ששוטף את כל המים, בכניסה עומדת ג'ני מנהיגת מכון המים מהעיר וואטר ומאחוריה חבורת מאמנים שהיא גייסה כדי לעזור לכם שקופצים על נוודי האדמה ותופסים אותם, כמה מאמנים תופסים את סם ולוקחים אותו לבית חולים הקרוב, "כל הכבוד לך אני חושבת שאתה מאמן טוב מאוד, הצלחתה לנצח את מנהיג נוודי האדמה, אני כבר לא יכולה לחכות שתגיע למכון שלי" אמרה ג'ני, לפתע אל המכון נכנסה מאמנת צעירה, היא רצה לכיוונו של ג'ני, "סליחה שברחתי פשוט פחדתי, תגידי יש פה אולי איזה מאמן שרוצה להלחם מולי, אני יודעת שאני רק חדשה בדוכן אבל אני מאוד רוצה להוכיח לך שאני מאמנת טובה" אמרה הנערה, "רוצה להלחם במנהגית הדוכן הזה עכשיו?" שאלה אותך ג'ני.
elbaz2008
קרנידיאוס תוקף בחבטת ראש ובאווסול תוקף רץ במהירות הוא קופץ לגובה ותוקף בחבטה מהאוויר, השניים פוגעים זה בזה באותה מידה ונופלים על ריצפת הזירה, באווסול מתעושש במהירות ותוקף בשריטה אבל קרנידיאוס חומק ותוקף במכה תחתית ומעיף את באווסול על ריצפת הזירה.
Tiger
הראקרוס יוצא מהפוקדור הוא התעורר, אבל הוא פצוע בגלל שפוליוורל פגע בו בקרב מקודם, הראקרוס תקוף בשסע ליילי ופוליוורל תוקף במכת גוף וקופץ על הראקרוס שלא מצליח לתקוף בשסע ליילי, הראקרוס נמחץ מתחת לפוליוורל.
"קדימה אווסול!קדימה עוד מתקפה מהירה ואז שריטה בכל הכוח!"אצעץ אליו במבט מעודדelbaz2008
קרנידיאוס תוקף בחבטת ראש ובאווסול תוקף רץ במהירות הוא קופץ לגובה ותוקף בחבטה מהאוויר, השניים פוגעים זה בזה באותה מידה ונופלים על ריצפת הזירה, באווסול מתעושש במהירות ותוקף בשריטה אבל קרנידיאוס חומק ותוקף במכה תחתית ומעיף את באווסול על ריצפת הזירה.
קרדיט ענק לרועי!
elbaz2008
באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל קרנידיאוס חומק בחפירה ונעלם מתחת לאדמה, באווסול לא יודע מה לעשות, לפתע קרנידיאוס תוקף ברדיפה ופוגע חזק בבאווסול המופתע.
PokeStyle
"בסדר, דרך אגב שמי הוא דנה" אמרה דנה, והלכה לצד השני של הזירה, שהייתה מלא בבוץ במים ומעליה היו אבנים ענקיות. ג'ני הלכה לצד לאמצע הזירה היא תהיה השופטת הזירה.
"טוב זה יהיה קרב 3 על 3" אמרה ג'ני.
"צא פיפלאפ בוא נראה להם מה אנחנו שווים" אמרה דנה והוציאה פיפלאפ.
Tiger
הראקרוס מעיף את פוליוורל לגובה במכת קרן, פוליוורל עף ומתחיל לרדת, הראקרוס עומד לתקוף את פוליוורל בזעם כאשר הוא ירד, אבל לפתע פוליוורל תוקף בבועות, הראקרוס תוקף בזעם כדי לפוצץ את כל הבועות אבל הוא לא מצליח לפוצץ את כולם ונפגע מכמה בועות שפוגעות בו חזק, פוליוורל תוקף במכת בוץ ופוגע בעייניו של הראקרוס, שלא מצליח לראות כלום.
Damond_Pearl
המאמן זורק פוקדור וממנו יוצא פוקימון דמוי צ'ינצי'לה, שמו הוא צ'ירמי, "אז קדימה בוא נתחיל" אמר המאמן.
יגאל
קאקול מנסה לחמוק אבל לא מצליח כי הונצ'יקרוו מהיר יותר והוא פוגע חזק בקאקול בשסע ליילי שמעיף אותו על קיר של אחד הביניים קאקול נפגע חזק מאוד.
"קדימה אווסול קפוץ לשמים ונחת עליו עם חבטה!אחר כך השתמש במתקפה מהירה."אומר לו..באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל קרנידיאוס חומק בחפירה ונעלם מתחת לאדמה, באווסול לא יודע מה לעשות, לפתע קרנידיאוס תוקף ברדיפה ופוגע חזק בבאווסול המופתע.
קרדיט ענק לרועי!
Damond_Pearl
בוקסווב תוקף בחבטה אבל צ'ירמי חומק, בוקסווב תוקף במתקפה מהירה וצ'ירמי תוקף בשריטה השניים פוגעים זה בזה אבל צ'ירמי נפגע חזק יותר.
יגאל
קאקול פצוע חזק, אתה רואה שהוא בקושי מגיב, "אתה אפס, והפוקימון שלך אפילו עוד יותר גרוע" אמר המאמן מצוות F.
Tiger
הראקרוס מנסה להוריד את הבוץ מהעניים אבל הוא סמיך והוא מתקשה להוריד את הבוץ מהעיינים, "קדימה פולירוול גמור את הקרב עם ההראקרוס הזה" אמר המאמן, פוליוורל תוקף בסטירה כפולה ומפיל את הראקרוס על הריצפה, ואז הוא תוקף את הראקרוס בפצצת בועות ומחסל את הראקרוס שלא מצליח להלחם יותר, "פוליוורל חזור, צא קבוטופס" אמר המאמן והוציא את הקבוטופס שלו.
PokeStyle
מווסק תוקף בעליי תער פיפלאפ מתגונן ולא תוקף, נראה שדנה לא יודעת איך להגיב, "פיפלאפ תתת.. תתקוף במערבולת עם בועות ביחד " אמרה דנה, פיפלאפ עושה מה שדנה אומרת לו לפתע פיפלאפ יוצר מערבולת ענקית במיוחד שמשובלת עם בועות הוא זורק אותה על מווסק שניראה מופתע, לפתע נראה שהבריכה מלאת הבוץ והמים נשאבת על המערבולת שרק גודלת ומתקרבת אל מווסק, מווסק מנסה לחמוק אבל לא מצליח והמערבולת פוגעת בו, מווסק נפגע חזק מאוד, הוא מלא בבוץ ושנדבק לגוף שלו.
elbaz2008
באווסול תוקף בחבטה שוב וקרנידיאוס תוקף בחבטת ראש, השניים פוגעים זה בזה אבל באווסול נפגע חזק יותר, קרנידיאוס תוקף ברדיפה שוב ומעיף את באווסול על הברזילים שמרידים בין הזירות, באווסול מחוסל ואתה מפסיד בקרב.
"יש לך עוד הרבה להתאמן" אמר המאמן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)