Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 83 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    השם הוא באווסול לא אווסול
    ------------------------
    באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל סייטר חומק שוב, סייטר תוקף ברדיפה אבל באווסול חומק, סייטר תוקף בגל וואקום, ובאווסול תוקף בסריטה, השניים פוגעים זה בזה אבל באווסול נפגע חזק יותר.

יגאל
    "אז אתה רוצה להלחם מולי קרב אחד על אחד?" שאלה המאמנת.

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    elbaz2008
    ------------------------
    באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל סייטר חומק שוב, סייטר תוקף ברדיפה אבל באווסול חומק, סייטר תוקף בגל וואקום, ובאווסול תוקף בסריטה, השניים פוגעים זה בזה אבל באווסול נפגע חזק יותר.

יגאל
    "אז אתה רוצה להלחם מולי קרב אחד על אחד?" שאלה המאמנת.
    אני אומר לה שכן אני רוצה להילחם נגדה ומוציא את קאקול

3. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008

------------------------
    "באווסול תקפוץ לאוויר הגבוהה ,השתמש במהירות ממקפה מהירה ופגע בו בחבטה!"אומר לבאווסול בבטיחון!

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    יגאל
    תגיד מתאים לך לעשות סוג של מרתון הלילה?
    -------------------------------------
    "צא סטאנקי" אמרה המאמנת וזרקה את הפוקדור וממנו יצא סטאנקי שמנמן.

elbaz2008
    --------------------------------------
    באווסול משתמש במתקפה המהירה כדי להסתובב סביב סייטר שלא יודע לאיפה לתקוף באווסול תוקף בשריטה ופוגע חזק בסייטר המופתע, סייטר מתעושש במהירות, הוא נראה עצבני יותר.

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    -------------------------------------
    "צא סטאנקי" אמרה המאמנת וזרקה את הפוקדור וממנו יצא סטאנקי שמנמן.

elbaz2008
    באווסול משתמש במתקפה המהירה כדי להסתובב סביב סייטר שלא יודע לאיפה לתקוף באווסול תוקף בשריטה ופוגע חזק בסייטר המופתע, סייטר מתעושש במהירות, הוא נראה עצבני יותר.
    כן בשמחה
    -----------------
    אני אומר לקאקול לתקוף בקרן קרח

6. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול טוען את האנרגיה לקרן הקרח אבל לפתע סטאנקי תוקף בגז רעיל ופוגע בקאקול נפגע מהגז ומאבד את הריכוז ואנרגיית קרן הקרח נעלמת לו באמצע, סטאנקי תוקף בסריטה ופוגע בקאקול.

7. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול טוען את האנרגיה לקרן הקרח אבל לפתע סטאנקי תוקף בגז רעיל ופוגע בקאקול נפגע מהגז ומאבד את הריכוז ואנרגיית קרן הקרח נעלמת לו באמצע, סטאנקי תוקף בסריטה ופוגע בקאקול.
    אני אומר לקאקול לתקוף אותו מהר בדחיפה

8. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008

יש מצב...

באבסול כל הכבוד תחזור על המהלך בכל הכוח"אומר לו בקול בטוח ונחוש!

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף את סטאנקי בדחיפה אבל הוא חומק במהירות, סטאנקי תוקף בחבטת זעם ופוגע שוב בקאקול שנפגע, קאקול מתעצבן הוא תוקף בחבטה ופוגע בסטאנקי שנפגע באחת מרגליו.

elbaz2008
    באווסול חוזר על המהלך הקודם אבל סייטר מצליח לעצור אותו במכת כנף, באווסול נפגע, באווסול מתעושש במהירות הוא תוקף ברדיפה ופוגע חזק בסייטר שעף על אחד העצים ונראה שהוא מחוסל, באווסול למד רדיפה.

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף את סטאנקי בדחיפה אבל הוא חומק במהירות, סטאנקי תוקף בחבטת זעם ופוגע שוב בקאקול שנפגע, קאקול מתעצבן הוא תוקף בחבטה ופוגע בסטאנקי שנפגע באחת מרגליו.

elbaz2008
    באווסול חוזר על המהלך הקודם אבל סייטר מצליח לעצור אותו במכת כנף, באווסול נפגע, באווסול מתעושש במהירות הוא תוקף ברדיפה ופוגע חזק בסייטר שעף על אחד העצים ונראה שהוא מחוסל, באווסול למד רדיפה.
    אני אומר לקאקול לתקוף עוד רגל שלסטאנקי באקדח מים חזק ומדויק

11. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "כל הכבוד באווסול!צא פוקור!"

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים ומנסה לפגוע ברגל של סטאנקי, אבל סטאנקי חומק בסוג של גילגול, לפתע סטאנקי מתחיל לרוץ על קאקול ומנסה לתקוף אותו בחבטת זעם, אבל קאקול מגיב מהר ותקוף באקדח מים ופוגע ראשון בסטאנקי ומעיף אותו על ריצפת הרחוב, סטאנקי נפצע חזק.

elbaz2008
    אתה זורק את הפוקדור על סייטר, הפוקדור מכניס עליו את סייטר ומתחיל לזוז מצד לצד, וכעבור כמה דקות מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה סייטר, אתה מרים את הפוקדור וממשיך להתקדם על העיר, וכאשר אתה מגיעה אתה הולך למרכז הפוקימונים, אתה מרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה שומע ששני מאמנים מדברים על דוכן החשמל שנמצא מאחורי מרכז הפוקימונים.

13. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים ומנסה לפגוע ברגל של סטאנקי, אבל סטאנקי חומק בסוג של גילגול, לפתע סטאנקי מתחיל לרוץ על קאקול ומנסה לתקוף אותו בחבטת זעם, אבל קאקול מגיב מהר ותקוף באקדח מים ופוגע ראשון בסטאנקי ומעיף אותו על ריצפת הרחוב, סטאנקי נפצע חזק.

elbaz2008
    אתה זורק את הפוקדור על סייטר, הפוקדור מכניס עליו את סייטר ומתחיל לזוז מצד לצד, וכעבור כמה דקות מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה סייטר, אתה מרים את הפוקדור וממשיך להתקדם על העיר, וכאשר אתה מגיעה אתה הולך למרכז הפוקימונים, אתה מרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה שומע ששני מאמנים מדברים על דוכן החשמל שנמצא מאחורי מרכז הפוקימונים.
    אני אומר לקאקול יופי עכשיו תתקוף אותו מהר בקרן קרח

14. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אגש אל הדוחן ששני האנשיםדיברו עליו.

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח וסטאנקי תוקף מהר בגז רעיל, וכאשר המתקפה של קאקול פוגעת בסטאנקי היא יוצרת כדור ענקי של קרח בגלל שגם הגז קופא וסטאנקי יכול לזוז, סטאנקי תוקף תוקף בחבטת זעם ושובר את כדור הקרח הוא תוקף את קאקול בהטעיה ופוגע חזק בקאקול המופתע.

elbaz2008
    אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא ממרכז הפוקימונים, אתה הולך אל דוכן החשמל, כעבור כמה דקות אתה מגיעה עליו, אתה עומד מולו, זה ניראה כמו בית קרקע בעל קומה אחת, שעשוי כולו מברזל, אתה נכנס אל תוך הדוכן, בתוכו יש מלא מגנמייטים שעפים באוויר, ואתה רואה איש שניראה כמו טכנאי.

עמוד 38 מתוך 83 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •