Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 83 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים, וכעבור חצי שעה של הליכה אתה מגיעה לקצה היער ורואה קרוגנאק, גלייגר ריידון וטראפינץ'
    ,

elbaz2008
    "טוב זה יהיה קרב 2 על 2, קדימה מגנמייט צא בוא נתחיל את הקרב, המהלך הראשון הוא שלך" אמר קרוק.

יגאל
    פאנפי ופאר עוזרים לקאקול ותוקפים את הגי'אודודים, מה שלא נראה שזה עוזר מתקפות האש לא משפיעות על הג'יאודודים ומתקפות החול לא לא כל כך משפיעות על פוקימוני סלע כי הם די מאותו סוג, הגי'אודודים ממשיכים לתקוף בזירקת אבנים ופוגעים גם בפאר ובפאנפי.

2. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "טוב זה יהיה קרב 2 על 2, קדימה מגנמייט צא בוא נתחיל את הקרב, המהלך הראשון הוא שלך" אמר קרוק.
    "באווסול השתמש הרדיפה ואז מתקפה מהירה!מיד אחר כך שריטה בכל הכוח!"

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Damond_Pearl
    [B]

יגאל
    פאנפי ופאר עוזרים לקאקול ותוקפים את הגי'אודודים, מה שלא נראה שזה עוזר מתקפות האש לא משפיעות על הג'יאודודים ומתקפות החול לא לא כל כך משפיעות על פוקימוני סלע כי הם די מאותו סוג, הגי'אודודים ממשיכים לתקוף בזירקת אבנים ופוגעים גם בפאר ובפאנפי.
    אני אומר לפאר לתקוף בסופה לפאנפי אני אומר לתקוף בחפירה ואז במכה תחתית ולקאקול לנשות לתקוף בזנב ברזל

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Damond_Pearl
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים, וכעבור חצי שעה של הליכה אתה מגיעה לקצה היער ורואה קרוגנאק, גלייגר ריידון וטראפינץ'
    ,

elbaz2008

יגאל
    אני אומר לעצמי: "אולי אני יקח את קרוגנק, הוא פוקימון טוב, אני ילחם מולו ואז יחפש עוד פוקימונים, צא בוסקווב ותשתמש בחבטה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    באווסול תוקף ברדיפה אבל מגנמייט חומק, "מגנמייט תקוף במכת ברק" אמר קרוק, מגנמייט תוקף במכת ברק ומחשמל את באווסול, באווסול מתעושש במהירות, הוא תוקף במתקפה מהירה ומצליח לפוגע במגנמייט אבל ברגע שהוא נוגע במגנמייט הוא תוקף במכת חשמל השניים נפגעים אבל נראה שבאווסול יותר.

יגאל
    פאר ופאנפי מבצעים את מה שאמרתה ופוגעים בגי'אודודים, אבל קאקול לא מצליח לתקוף עדיין בזנב ברזל, הג'יאודודים המבוהלים בוחרים, אתה ממשיך להסתובב באזור, לפתע אתה רואה את פיבי המאמנת שדיברתה איתה במרכז הפוקימונים, ניראה שהיא מאמנת את הפוקמונים שלה.

Damond_Pearl
    בוקסווב תוקף בחבטה ומעיף את קורוגנאק המופתע על אחד העצים, קרוגנאק מגיב בזעם ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בבוקסווב.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    elbaz2008
    באווסול תוקף ברדיפה אבל מגנמייט חומק, "מגנמייט תקוף במכת ברק" אמר קרוק, מגנמייט תוקף במכת ברק ומחשמל את באווסול, באווסול מתעושש במהירות, הוא תוקף במתקפה מהירה ומצליח לפוגע במגנמייט אבל ברגע שהוא נוגע במגנמייט הוא תוקף במכת חשמל השניים נפגעים אבל נראה שבאווסול יותר.

יגאל
    פאר ופאנפי מבצעים את מה שאמרתה ופוגעים בגי'אודודים, אבל קאקול לא מצליח לתקוף עדיין בזנב ברזל, הג'יאודודים המבוהלים בוחרים, אתה ממשיך להסתובב באזור, לפתע אתה רואה את פיבי המאמנת שדיברתה איתה במרכז הפוקימונים, ניראה שהיא מאמנת את הפוקמונים שלה.

Damond_Pearl
    בוקסווב תוקף בחבטה ומעיף את קורוגנאק המופתע על אחד העצים, קרוגנאק מגיב בזעם ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בבוקסווב.
    אני אומר לבוקסווב:"בוקסווב השתמש בחבטה ואז בנקמה על קורוגנאק".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    בוקסווב תוקף בחבטה אבל קרוגנאק הודף אותו ואז תוקף אותו במכת בוץ ובוקסווב מגן על עצמו בנקמה השניים פוגעים זה בזה ונפגעים באותה מידה.

Tiger
    פלמריי יוצא מהפוקדור הוא מתגבר על הפחד שלו, "קדימה קבוטופס בוא נראה להם את הכוח שלך, סילון אקווה" אמר המאמן, קבוטופס תוקף בסילון אקווה ופלמריי בזנב ברזל, השניים פוגעים זה בזה אבל קבוטופס בקושי נפגע ופלמריי נפגע מאוד, "עכשיו קבוטופס חסל את פלמריי בכוח עתיק" אמר המאמן, קבוטופס עומד לתקוף בכוח עתיק אבל לפתע פלמריי שפצוע חזק תוקף את קבוטופס בבילבול, קבוטופס המבולבל תוקף את הקיר בכוח עתיק.
    "פלמריי,תשתמש בזנב ברזל ואז ניקור!"

9. משתמש מנוסה
    Tiger
    פלמריי תוקף בזנב ברזל ופוגע בראשו של קבוטופס שנופל על הריצה, פלמריי תוקף בניקור ופוגע בקבוטופס, נראה שקבוטופס חזר לעצמו, לפתע הוא קם במהירות ותוקף בכוח עתיק, פלמריי מנסה לחמוק אבל לא מצליח, קוטופס תוקף בכוח עתיק ופוגע חזק בפלמריי שעף על הקיר, פלמריי לא יכול להלחם יותר.

Tiger
    פלמריי תוקף בזנב ברזל ופוגע בראשו של קבוטופס שנופל על הריצה, פלמריי תוקף בניקור ופוגע בקבוטופס, נראה שקבוטופס חזר לעצמו, לפתע הוא קם במהירות ותוקף בכוח עתיק, פלמריי מנסה לחמוק אבל לא מצליח, קוטופס תוקף בכוח עתיק ופוגע חזק בפלמריי שעף על הקיר, פלמריי לא יכול להלחם יותר.
    "חזור פלמריי,צא נמסטים!" אני אומר בדאגה "גלגל להבה!"

11. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "קדימה באווסול קדימה!מתקפה מהירה!ואז שריטה!"

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    Tiger
    קבוטופס תוקף בזריקת אבנים, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק, "קדימה קבוטופס תוקף בכוח עתיק, ואז תקוף בציפורן מתכת" אמר המאמן לקבוטופס

elbaz2008
    באווסול מנסה לתקוף במתקפה מהירה אבל מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בחוט מחשבה של באווסול, מגנמייט תוקף במכת ברק שוב ופוגע שוב בבאווסול שעף על קיר המכון, נראה שבאווסול מתקשה לפגוע במגנמייט.

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    מווסק מסתובב ומתחמק מסילון האקווה ואז תופס את פיפלאפ ומחבק אותו ותוקף במגה שאיבה ושואב מפיפלאפ המון המון אנריגה, פיפלאפ נפגע חזק.
    "מווסק תסיים את זה בשבירת לבנים קדימה!"

14. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    באווסול מנסה לתקוף במתקפה מהירה אבל מגנמייט תוקף בצליל מתכת ופוגע בחוט מחשבה של באווסול, מגנמייט תוקף במכת ברק שוב ופוגע שוב בבאווסול שעף על קיר המכון, נראה שבאווסול מתקשה לפגוע במגנמייט.
    "תחזור באווסול צא סייטר!"אומר ואוציא את סייטר.

תגיד אני יכול לפתח את סייטר שלי בלי החלפה?אני רוצה שישאר אצלי..

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    קבוטופס תוקף בזריקת אבנים, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק, "קדימה קבוטופס תוקף בכוח עתיק, ואז תקוף בציפורן מתכת" אמר המאמן לקבוטופס
    [/B]
    "תשתמש במהירות כדי לחמוק מהכוח עתיק,תחמק באותה צורה מציפורן המתכת,ואז תהפוך את המהירות לגלגל להבה ותקוף!"

עמוד 42 מתוך 83 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •