Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 83 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1240
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    מווסק שובר את אחת האבנים ושובר אותה על הראש של פיפלאפ שנופל אל תוך מיי הבוץ, פיפלאפ מחוסל.
    "לא פיפלאפ, אני לא אתן לך לך, צא דוצ'ק ניקור" אמרה המאמנת והוציא פוקימון דמוי ברווז.

elbaz2008
    סייטר לא מתפתח בהחלפה, הוא מתפתח בעזרת חפץ, קוראים לו נראה לי סמיכת מתכת או משהו, אבל אני אבדוק.
    -----------------------------
    "מגנמייט תקוף ברעם עכשיו" אמר קרוק, מגנמייט עומד לתקוף ברעם.

Tiger
    קבוטופס תוקף בכוח עתיד ונמסטים תוקף במתקפה מהירה, קבוטופס תוקף בכוח עתיק ומפציץ את כל הזירה, נמסטים חומק במתקפה מהירה, קבוטופס מתחיל לתקוף בציפרון מתכת, נמסטים ממשיך לחמוק עד שהוא נתקל באחד מציפורני המתכת ונפצע חזק, קבוטופס מתקרב לנמסטים לתת את המכה הסופית נמסטים מנצל את ההזדמנות ותוקף בסחרור להבה ופוגע בקבוטופס שנופל על האדמה.

יגאל
    "כן, בו נלחם זה יעזור לקאקול שלך להתחזק, רוצה להלחם?" שאלה פיבי.

!!פוקימון_המימד_הבא!!
    תוסיף רק תמונת מאמן ואני אקבל אותך.

Damond_Pearl
    בוקסווב תוקף בחבטה ומוריד לקרוגנאק מכה על הראש ואז הוא תוקף אותו בנקמה ומעיף אותו על אחד העצים, קרוגנאק נראה מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור, הפוקדור מכניס עליו את קרוגנאק, הפוקדור זז מצד לצד, וכעבור כמה שניות הוא מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה קרוגנאק.
    אני אומר בהתלהבות ובצעקה: "תפסתי קרוגאנק!, טוב בוא נחפש עוד פוקימנים לצוות שלי".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    [center]יגאל
    קאקול קם בקושי הוא תוקף בקרן קרח אבל התגובה שלו איטית ובייליף מצליחה לחמוק, בייליף תוקפת בעליי תער שוב, קאקול חומק, הוא צובר אנרגיה, זנבו מתחיל לזהור, הוא רץ במהירות אל בייליף ותוקף אותה בזנב ברזל, זנב בהרזל פוגע בראשה של בייליף ומעיף אותה על אחד העצים, גם קאקול נפגע, זנב הברזל שלו גרם לו לאבד אנרגיה, והוא חש כבר בזנבו כאשר הוא תק, בפעם הראשונה.

אני אומר לקאקול לתקוף עוד בפעם בקרן קרח

אנשים בעמוד 50 תצפה לכם הפתע רצינית, שהיא מתנה לכל המשתמשים, בקרוב יהיו אוונטים של צוות F ואגדיים, ככה ששווה לחכות, על פי התוכניות אנחנו עומדים לסיים את המשחק בסוף אוגוסט, ואני העבוד קשה שזה יקרה, אני אגיב המון החל מחודש הבא, ויהיה כיף, המשך משחק מהנה לכולם!

Tiger
    "רציתי ללמוד מהפרופסור, הקבוצה הזו הייתה הדרך להתקשר עליו, להתחזק, וגם לעזור, עכשיו אני בעל כוח אדיר, בהתחלה הייתי מאמן חלש, בלי חוכמת קרב, דומה לך אבל יותר גרוע, אה ודרך אגב, השם שלי הוא ג'ונסון" אמר גונסון, לפתע מרינה מאמנת המכון חוזרת, נראה שהיא ריפתה את הפוקימונים שלה, "אז אתה רוצה להלחם מולי עכשיו?" שאלה אותך מרינה.
    "לא תודה" אני אומר בחיוך מתנצל "אני חושב שהפוקימונים שלי צריכים לנוח קצת,וגם להתחזק במעט"
    "אז ג'ונסון,ואיך נהפכת ללוחם כ"כ חזק?" אני שואל כשאנו יוצאים מהמכון

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    מווסק שובר את אחת האבנים ושובר אותה על הראש של פיפלאפ שנופל אל תוך מיי הבוץ, פיפלאפ מחוסל.
    "לא פיפלאפ, אני לא אתן לך לך, צא דוצ'ק ניקור" אמרה המאמנת והוציא פוקימון דמוי ברווז.

.
    "במקרה שאת לא יודעת מווסק שלי הוא גם סוג אדמה ככה שמתקפות מסוג מעופף לא ישפיעו עליו,
    מווסק תשתמש בשבירת לבנים ואז עלי תער קדימה!"

5. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    אתה ממשיך ללכת לחפש אחר פוקימונים, ולפתע אתה רואה חבורה ענקית של פוקימונים דמויי סמור.

יגאל
    בייליף תוקפת בקרן סולרית וקאקול תוקף בקרן קרח, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ ענקי באזור, שממלא את המקום בקרח ובחתיכות של עצים שנשברו.

Tiger
    "הרבה אימונים, ועשיתי שילובים בין מתקפות, שילובים זה דרך טובה לניצחון, אבל אם הפוקימונים החזקים שיש לי, אני אל צריך לעשות שילובי מתקפות, כל מתקפה שלהם יותר חזקה ממכה משולשת של הפוקימונים שלך" אמר ג'ונסון והתקדם לעבר הירידה לקומה הראשונה הוא עומד ללכת, "אז כדי שתמשיך לאמן את הפוקימונים שלך חזק" אמר ג'ונסון וירד לקומה הראשונה, "אז מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?" שאלה אותך מרינה.

PokeStyle
    דוצ'ק תוקף בניקור ומווסק תוקף בשבירת לבנים השניים עומדים לתקוף זה את זה אבל בשניה האחרונה דוצ'ק חומק, הוא תוקף בסופה משולבת עם מערבולת שפוגעת במווסק ושואבת אותו עליה, המערבולת סופה מסתובבת לכמה דקות וכעבור כמה דקות אתה רואה את מווסק שקוע עמוק בתוך מיי הבוץ, ונראה שהוא מתקשה לזוז, הסופה פגעה בו קשה.
    "כל הכבוד דוצ'ק" אמרה דנה שנראתה שמחה מאוד למראות מווסק הפצוע.

Tiger
    "הרבה אימונים, ועשיתי שילובים בין מתקפות, שילובים זה דרך טובה לניצחון, אבל אם הפוקימונים החזקים שיש לי, אני אל צריך לעשות שילובי מתקפות, כל מתקפה שלהם יותר חזקה ממכה משולשת של הפוקימונים שלך" אמר ג'ונסון והתקדם לעבר הירידה לקומה הראשונה הוא עומד ללכת, "אז כדי שתמשיך לאמן את הפוקימונים שלך חזק" אמר ג'ונסון וירד לקומה הראשונה, "אז מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?" שאלה אותך מרינה.
    [/B]
    "להתאמן." אני קובע,ומתחיל לרדת מחוץ למכון
    "רגע" אני אומר לעצמי ומסתובב,אחרי כמה צעדים "את מוכנה לעשות נגדי קרב אימון,אחרי שאני ארפה את הפוקימונים שלי?" אני שואל אותה

7. משתמש מנוסה
    Tiger
    "אין אצלי קרב אימון, אצלי יש קרב מכון רישמי, אתה מעוניין בקרב כזה?" שאלה מרינה

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Damond_Pearl
    אתה ממשיך ללכת לחפש אחר פוקימונים, ולפתע אתה רואה חבורה ענקית של פוקימונים דמויי סמור.

יגאל
    בייליף תוקפת בקרן סולרית וקאקול תוקף בקרן קרח, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ ענקי באזור, שממלא את המקום בקרח ובחתיכות של עצים שנשברו.

Tiger

PokeStyle
    דוצ'ק תוקף בניקור ומווסק תוקף בשבירת לבנים השניים עומדים לתקוף זה את זה אבל בשניה האחרונה דוצ'ק חומק, הוא תוקף בסופה משולבת עם מערבולת שפוגעת במווסק ושואבת אותו עליה, המערבולת סופה מסתובבת לכמה דקות וכעבור כמה דקות אתה רואה את מווסק שקוע עמוק בתוך מיי הבוץ, ונראה שהוא מתקשה לזוז, הסופה פגעה בו קשה.
    "כל הכבוד דוצ'ק" אמרה דנה שנראתה שמחה מאוד למראות מווסק הפצוע.
    אני אומר לעצמי: "כדאי לחפש עוד פוקימונים".

חתימה בשיפוצים.

Tiger
    "אין אצלי קרב אימון, אצלי יש קרב מכון רישמי, אתה מעוניין בקרב כזה?" שאלה מרינה
    "ואם אני אפסיד,מותר לי לנסות שוב?" אני שואל,לחוץ מעט.

10. משתמש סופר ספאמר
    Damond_Pearl

יגאל
    אני אומר לקאקול לתקוף מהר בזנב ברזל

11. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    אתה ממשיך לפש פוקימונים ורואה קומבי, פאצ'ריסיו וטריקו.

Tiger
    "בטח שאפר לנסות שוב, זה קרבות בלי הגבלה, אז אתה רוצה להלחם מולי?" אמרה מרינה.

יגאל
    קאקול מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל אין לו מספיק אנריגה, ביייליף תוקפת בספיגה וסופגת כוח מקאקול שנפגע.

Tiger
    [/B]
    "אוקיי,אז תני לי רק דקה ללכת למרכז הפוקימון ולרפא את הפוקימונים שלי" אני אומר,ואם היא מסכימה אני הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את פוקימוניי,ואז חוזר.

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Damond_Pearl
    אתה ממשיך לפש פוקימונים ורואה קומבי, פאצ'ריסיו וטריקו.

Tiger

יגאל
    קאקול מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל אין לו מספיק אנריגה, ביייליף תוקפת בספיגה וסופגת כוח מקאקול שנפגע.
    אני אומר לעצמי: "בוא נחפש עוד פעם אחת ואם לא ימצא אני יתקדם לקרב".

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש סופר ספאמר
    Damond_Pearl
    [B]

יגאל
    אני אומר לקאקול לתקוף באקדח מים

15. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    סייטר קופץ לכיוונו של מגנמייט ותוקף אותו במכת כנף ומפיל אותו לאדמה, ואז כאשר הוא על האדמה הוא תוקף אותו בגל וואקום, מגנמייט מחוסל "שיט, חזור מגנמייט, עכשיו יתחיל הקרב האמיתי, צא פלאטריי ציפורן מתכת" אמר קרוק והוציא פוקימון דמוי בטריה שריחפה באוויר.

"אוקיי סיזור!כל הכבוד!צא תחמורק מזה!ואז השתמש במכת כנף וגל ואקום בכל הכוח!!

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 44 מתוך 83 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •