Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 83 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    Tiger
    אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך וכעבור כמה דקות אתה חוזר למכון, אתה עולה לקומה השניה לזירת המתכת של הבניין, "טוב בוא נתחיל, צאי מריפ, תתחילי לטעון אנרגיה" אמרה מרינה.

Damond_Pearl
    אתה ממשיך לחפש אחר פוקימון טוב לצוות שלך, אתה רואה שניקס אחד, סנדשרוו אחד, צ'רובי אחד ובידוף אחד.

יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים שלא מזיז לביילף בקושי, הוא רק עזור לך אפילו להתחזק, בייליף תוקפץ בגפן מצליפה וזורקת בעזרת המתקפה את קאקול על אחד העצים, קאקול נפגע.

elbaz2008
    סייטר מנסה לחמוק אבל ציפון התכת פוגעת בו במהירות, סייטר נפגע, הוא מנסה לתקוף במכת כנף למרות הכל אבל פלאטריי תוקף במכת חשמל ופוגע חזק בסייטר, שנופל על ריצפת
    המכון.

2. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    סייטר מנסה לחמוק אבל ציפון התכת פוגעת בו במהירות, סייטר נפגע, הוא מנסה לתקוף במכת כנף למרות הכל אבל פלאטריי תוקף במכת חשמל ופוגע חזק בסייטר, שנופל על ריצפת

המכון.
    "אוקיי תחזור סייטר!צא באווסול!מתקפה מהירה ורדיפה"אומר לבאווסול

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    דוצ'ק תוקף בניקור ומווסק תוקף בשבירת לבנים השניים עומדים לתקוף זה את זה אבל בשניה האחרונה דוצ'ק חומק, הוא תוקף בסופה משולבת עם מערבולת שפוגעת במווסק ושואבת אותו עליה, המערבולת סופה מסתובבת לכמה דקות וכעבור כמה דקות אתה רואה את מווסק שקוע עמוק בתוך מיי הבוץ, ונראה שהוא מתקשה לזוז, הסופה פגעה בו קשה.
    "כל הכבוד דוצ'ק" אמרה דנה שנראתה שמחה מאוד למראות מווסק הפצוע.
    "מווסק תחזור! אתה צריך לנוח ידידי...צא שיממה תשתמש במכת ברק"

4. משתמש סופר ספאמר
    Tiger
    אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך וכעבור כמה דקות אתה חוזר למכון, אתה עולה לקומה השניה לזירת המתכת של הבניין, "טוב בוא נתחיל, צאי מריפ, תתחילי לטעון אנרגיה" אמרה מרינה.

Damond_Pearl
    אתה ממשיך לחפש אחר פוקימון טוב לצוות שלך, אתה רואה שניקס אחד, סנדשרוו אחד, צ'רובי אחד ובידוף אחד.

יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים שלא מזיז לביילף בקושי, הוא רק עזור לך אפילו להתחזק, בייליף תוקפץ בגפן מצליפה וזורקת בעזרת המתקפה את קאקול על אחד העצים, קאקול נפגע.

elbaz2008
    המכון.
    אני אומר לקאקול לא לותר ואז לתקוף בזנב ברזל

Tiger

[/B]
    "צא שילדון!"
    איזה מתקפות יש לו?לא עידכנת אותו אפילו...

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Tiger

Damond_Pearl

יגאל

elbaz2008
    המכון.
    אני אומר לעצמי: "אוף אני לא מוצא פוקימון, בוא נחפש עוד פעם אחת כי אני צריך פוקימון טוב בשביל הדוכן של מכון החשמל".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל פלאטריי חומק הוא טוען אנרגיה ויוצר כדור חשמלי בין ידיו, לפתע הוא מתחיל לירות מידייו רעמים, באווסול שתוקף ברדיפה, הרעם פוגע בבאווסול ומחשמל אותו, באווסול נפגע.

PokeStyle
    שייממה יוצא מהפוקדור הוא נראה שמח, הוא קופץ מאבן לאבן כדי לא ליפול לבוץ, ואז הוא תוקף במכת ברק ופוגע בדוצ'ק שנפגע, לפתע שייממה מאבד את היציבות ומחליק על אחת האבנים ועף לבוץ, הדבר גורם לו לאבד את היכולת לתקוף במתקפות חשמל, בגלל שהוא מלא בבוץ.

יגאל
    קאקול מנסה, הוא לא מצליח זה דורש ממנו הרבה מאוד אנרגיה, בייליף תוקפת בעליי תער שוב ופוגעת בקאקל, קאקול נופל על הריצפה, הוא מחוסל ואתה מפסיד בקרב מול פיבי.

Tiger
    אתה בודק בפוקדע את המתקפות של שילדון
    "המתקפות של שילדון הם: חבטה, הגנה, ציפורן מתכת, מכה תחתית" אומר הפוקדע.

Damond_Pearl
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים, עד שאתה רואה סינדקוויל קטן, וצ'אטוט שעושה קולות מוזרים.

8. משתמש סופר ספאמר
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל פלאטריי חומק הוא טוען אנרגיה ויוצר כדור חשמלי בין ידיו, לפתע הוא מתחיל לירות מידייו רעמים, באווסול שתוקף ברדיפה, הרעם פוגע בבאווסול ומחשמל אותו, באווסול נפגע.

PokeStyle
    שייממה יוצא מהפוקדור הוא נראה שמח, הוא קופץ מאבן לאבן כדי לא ליפול לבוץ, ואז הוא תוקף במכת ברק ופוגע בדוצ'ק שנפגע, לפתע שייממה מאבד את היציבות ומחליק על אחת האבנים ועף לבוץ, הדבר גורם לו לאבד את היכולת לתקוף במתקפות חשמל, בגלל שהוא מלא בבוץ.

יגאל
    קאקול מנסה, הוא לא מצליח זה דורש ממנו הרבה מאוד אנרגיה, בייליף תוקפת בעליי תער שוב ופוגעת בקאקל, קאקול נופל על הריצפה, הוא מחוסל ואתה מפסיד בקרב מול פיבי.

Tiger

Damond_Pearl
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים, עד שאתה רואה סינדקוויל קטן, וצ'אטוט שעושה קולות מוזרים.
    אני מחזיר את קאקול ואומר לפיבי שהיה קרב מצוין

Tiger
    ]
    "תשתמש בציפורן מתכת ואז מכה תחתית!"

10. משתמש מנוסה
    יגאל
    "אתה צריך עוד להתאמן, אם ככה תשאר עד הליגה בלי טכניכת קרב אתה תפסיד מולי, אתה צריך להשתפר דחוף" אמרה פיבי והחזירה את הבייליף שלה, "טוב אני הולכת" אמרה פיבי והתחילה להתקדם לעבר העיר הבא.

Tiger
    שלדון תוקף בציפרון מתכת ומריפ תוקפת בזנב ברזל השניים פוגעים זה בזה, הם נפגעים באותה מידה אבל מריפ נפגת חזק יותר, שלדון מנצל את ההזדמנות ותקוף במכה תחתית ומעיף את מריפ על קיר המכון, נראה שמריפ נפצע קשה.

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    "אתה צריך עוד להתאמן, אם ככה תשאר עד הליגה בלי טכניכת קרב אתה תפסיד מולי, אתה צריך להשתפר דחוף" אמרה פיבי והחזירה את הבייליף שלה, "טוב אני הולכת" אמרה פיבי והתחילה להתקדם לעבר העיר הבא.
    אני הולך לעץ הקרוב ומוציא את קאקול ואומר לו לתקוף את העץ בזנב ברזל עד שהוא יצליח

12. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "קדימה באווסול!השתמש בשריטה והפל אותו אל קרקע! ואז השתמש בבבלימה מלמעה!

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף את העץ ללא הפסקה, הוא מנסה שוב ושוב ושוב ולא מצליח, קאקול מתחיל לבכות הזנב שלו כואב.

elbaz2008
    באווסול קופץ לגובה כדי להוריד את פלאטריי, אבל הוא תוקף ברעם עם כדור האנרגיה שהוא יצר ומשמל את באווסול שנופל לאדמה, באווסול מחוסל.

[B]
    Tiger
    שלדון תוקף בציפרון מתכת ומריפ תוקפת בזנב ברזל השניים פוגעים זה בזה, הם נפגעים באותה מידה אבל מריפ נפגת חזק יותר, שלדון מנצל את ההזדמנות ותקוף במכה תחתית ומעיף את מריפ על קיר המכון, נראה שמריפ נפצע קשה.
    "תשתמש שוב בציפורן מתכת,ואז דחיפה!"

15. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף את העץ ללא הפסקה, הוא מנסה שוב ושוב ושוב ולא מצליח, קאקול מתחיל לבכות הזנב שלו כואב.

elbaz2008
    באווסול קופץ לגובה כדי להוריד את פלאטריי, אבל הוא תוקף ברעם עם כדור האנרגיה שהוא יצר ומשמל את באווסול שנופל לאדמה, באווסול מחוסל.
    אני אומר לו שינסה עוד פעם אחת ואז נהלך למרכז הפוקימונים

עמוד 45 מתוך 83 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •