Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 83 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאר תוקף בלהביור אבל ביש זזה מהר, היא זזה במהירות שאפילו פאר בקושי יכול לראות, בשי תוקפת את פאר בוולט ופוגעת בו קשה עוד לפני שהוא מספיק לתקוף בסופה, פאר עף על קיר המכון, נראה שהוא נפצע חזק, אבל הוא לא מוותר, "מתקפות פשוטות לא יעבדו על ביש, צריך להיות חכם" אמרה מרינה שניראתה שמחה מאוד למראות פאר הפצוע.

Tiger
    נמסטים מנסה לתקוף בסיחרור אש הוא מתעצץ וכל החשמל ששיתק אותו יוצא, הוא תוקף בסיחרור אש ופיקאצ'ו תוקף במכת ברק המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות עשן, לפתע פיקאצ'ו נכנס אל תוך העשן עם זנב ברזל.

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    פאר תוקף בלהביור אבל ביש זזה מהר, היא זזה במהירות שאפילו פאר בקושי יכול לראות, בשי תוקפת את פאר בוולט ופוגעת בו קשה עוד לפני שהוא מספיק לתקוף בסופה, פאר עף על קיר המכון, נראה שהוא נפצע חזק, אבל הוא לא מוותר, "מתקפות פשוטות לא יעבדו על ביש, צריך להיות חכם" אמרה מרינה שניראתה שמחה מאוד למראות פאר הפצוע.

Tiger
    נמסטים מנסה לתקוף בסיחרור אש הוא מתעצץ וכל החשמל ששיתק אותו יוצא, הוא תוקף בסיחרור אש ופיקאצ'ו תוקף במכת ברק המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות עשן, לפתע פיקאצ'ו נכנס אל תוך העשן עם זנב ברזל.
    אני אומר לפאר לתקוף בלהביור ובאותו זמן להסתובב סביב

[B]
    Tiger
    "להביור!"

4. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    סייטר מתעושש בקוש, הוא קם, ותוקף בגל וואקום ופלאטריי תוקף בוולט הוא יורד לכיוונו של סייטר ונכנס לתוך גל הוואקום ובקושי נפגע, הוא מעביר את כל אנרגייית הוולט לציפורן מתכת, ידו זוהרת וסייטר הפצוע מתקשה לזוז, נראה שזה הסוף היד של פלאטריי עומדת לפגוע בסייטר אבל לפתע סייטר תוקף בחתך וחוסם את הציפורן מתכת, סייטר חוטף נזק למרות הכל אבל עדיין לא מחוסל, הוא מנצל את הקרבה בין השניים ותוקף בגל וואקום ופוגע חזק מאוד בפלאטריי שנפגע ממכה ישירה ונופל לאדמה, סייטר למד חתך.
    "סייטר גמור עליו!גלי ואדום בלי הפסק ואז מכת כנף"אומר לו

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאר מנסה לבצע את מה שאתה אומר אבל הוא לא מצליח לפגוע בביש שזזה במהירות, ביש תוקפת במכת ברק אבל פאר חומק, הוא נראה תשוש.

Tiger
    אתה רואה שמהעשן יוצא עוד פיצוץ וממנו עף נמסטים שעף על הקיר של המכון ונראה שהוא מחוסל, העשן מתפזר ואתה רואה שפיקאצ'ו עומד ללא נזק.

elbaz2008
    סייטר תוקף בגל ווקום אחרון בכל הכוח שלו ופוגע בפלאטריי שעף על המאמן ונראה שהוא מחוסל, אתה מנצח בקרב הדוכן החשמל.

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פאר מנסה לבצע את מה שאתה אומר אבל הוא לא מצליח לפגוע בביש שזזה במהירות, ביש תוקפת במכת ברק אבל פאר חומק, הוא נראה תשוש.

Tiger
    אתה רואה שמהעשן יוצא עוד פיצוץ וממנו עף נמסטים שעף על הקיר של המכון ונראה שהוא מחוסל, העשן מתפזר ואתה רואה שפיקאצ'ו עומד ללא נזק.

elbaz2008
    סייטר תוקף בגל ווקום אחרון בכל הכוח שלו ופוגע בפלאטריי שעף על המאמן ונראה שהוא מחוסל, אתה מנצח בקרב הדוכן החשמל.
    אני מחזיר את פאר ומוציא את פיצ'ו ואומר לו לתקוף בהקסמה

7. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אלך ללחוץ את ידו של מנהל הדוכן ואומר לו:"זה היה קרב מצויין,תודה".
    ואלך אל קרב המכון הראשון שלי.

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    'שיט' "חזור!" אני קורא ומחזיר ואתו בפנים חמוצות.
    "צא פלמריי!היפנוזה ואז זנב ברזל!"

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    פיצ'ו יוצא, הוא תוקף בהקסמה ואבל נראה שזה לא משפיע בכלל על ביש שזזה במהירות רבה.

elbaz2008
    אתה נותן למנהיג הדוכן את הפוקדע שלך שיעדכן שניצחתה בדוכן ואז אתה מקבל את הפוקדע שלך חזרה, אתה יוצא מהדוכן והולך לרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה במרכז הפוקימונים את המאמן שנלחמתה מולו בקרב הראשון שלך.

Tiger
    פלמריי תוקף בהיפנוזה ומרדים את פיקאצ'ו ואז הוא תוקף את פיקאצ'ו בזנב ברזל ומעיף אותו על קיר המכון, פיקאצ'ו מתעורר, הוא מתעצבן מאוד ומתחיל לתקוף בוולט ומתקרב לפלאמריי.

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פיצ'ו יוצא, הוא תוקף בהקסמה ואבל נראה שזה לא משפיע בכלל על ביש שזזה במהירות רבה.

elbaz2008
    אתה נותן למנהיג הדוכן את הפוקדע שלך שיעדכן שניצחתה בדוכן ואז אתה מקבל את הפוקדע שלך חזרה, אתה יוצא מהדוכן והולך לרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה במרכז הפוקימונים את המאמן שנלחמתה מולו בקרב הראשון שלך.

Tiger
    פלמריי תוקף בהיפנוזה ומרדים את פיקאצ'ו ואז הוא תוקף את פיקאצ'ו בזנב ברזל ומעיף אותו על קיר המכון, פיקאצ'ו מתעורר, הוא מתעצבן מאוד ומתחיל לתקוף בוולט ומתקרב לפלאמריי.
    אני אומר לפיצ'ו לתקוף בגל רעם לכל הכיוונים

[B]
    Tiger
    "בלבול ואז ניקור פלמריי!"

12. משתמש מנוסה
    יגאל
    פיצ'ו תוקף בגל רעם ופוגע בביש שלא נפגעת כל כך, ביש תוקפת בוולט עם מתקפה מהירה ופוגעת בפיצ'ו שעף על קיר המכון ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר.

Tiger
    פלאמריי תוקף בבילבול וכאשר פיקאצ'ו תוקף בוולט הוא גורם לפיקאצ'ו לשנות כיוון ולתקוף את הקיר, פיקאצ'ו נפגע, פלאמריי תוקף בניקור ופוגע חזק בפיקאצ'ו המבולבל.

[B]
    Tiger
    פלאמריי תוקף בבילבול וכאשר פיקאצ'ו תוקף בוולט הוא גורם לפיקאצ'ו לשנות כיוון ולתקוף את הקיר, פיקאצ'ו נפגע, פלאמריי תוקף בניקור ופוגע חזק בפיקאצ'ו המבולבל.
    "תמשיך לתקוף בנזנב ברזל וניקור!"

14. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008

"ואוו זה לא אתה מה קרב באיזור הקרבות?אני בדיוק בדרך לקרב המכון הראשון שלי אם תסלח לי"אומר לו ואנסה להתחמק ממנו.

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פיצ'ו תוקף בגל רעם ופוגע בביש שלא נפגעת כל כך, ביש תוקפת בוולט עם מתקפה מהירה ופוגעת בפיצ'ו שעף על קיר המכון ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר.

Tiger
    אני מחזיר את פיצ'ו ומוציא את פאר ואומר לו לתקוף בסחרור להבה

עמוד 48 מתוך 83 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •