Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 83 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    עמוד 50, עברנו הרבה מאוד כבר.

יגאל
    שניה לפני שאתה הולך מרינה רדופת אחריך "קח זה קופסא לתגים, זה כדי שיהיה לך איפה לשמור את התג" אמרה מרינה והעניקה לך את הקופסא, אתה לוקח את הקופסא ומודה לה, אתה יוצא החוצה מהמכון והולך לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים, שאתה נכנס למרכז הפוקימונים אתה מרפא את הפוקימונים שלך, ולפתע אתה רואה שבעיר בלו מתקיים קרב בין מאמני מים לנוודי אדמה, שמנסים להשטלת על העיר, העיר בלו זו העיר הבא שעליה אתה צריך להגיעה לקרב דוכן המים שלך.

elbaz2008
    אחי אתה לא יכול להגיד פשוט תקוף אותו אתה צריך הגדיר לי במה אתה תוקף, הריי אתה הולך להנהל קרב, אני מבקש שתגיב מחדש.

2. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אחי אתה לא יכול להגיד פשוט תקוף אותו אתה צריך הגדיר לי במה אתה תוקף, הריי אתה הולך להנהל קרב, אני מבקש שתגיב מחדש.
    אוקי..

"באווסול השתמש במקפה מהירה ואז בשריטה בכול הכוח!,אומר לו.

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    עמוד 50, עברנו הרבה מאוד כבר.

יגאל
    שניה לפני שאתה הולך מרינה רדופת אחריך "קח זה קופסא לתגים, זה כדי שיהיה לך איפה לשמור את התג" אמרה מרינה והעניקה לך את הקופסא, אתה לוקח את הקופסא ומודה לה, אתה יוצא החוצה מהמכון והולך לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים, שאתה נכנס למרכז הפוקימונים אתה מרפא את הפוקימונים שלך, ולפתע אתה רואה שבעיר בלו מתקיים קרב בין מאמני מים לנוודי אדמה, שמנסים להשטלת על העיר, העיר בלו זו העיר הבא שעליה אתה צריך להגיעה לקרב דוכן המים שלך.

[/B]
    אני אומר יופי אני השתתף בזה ביחד עם קאקול ואחר כך יוצא לדרך

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה אבל פלאטריי חומק הוא טוען אנרגיה ויוצר כדור חשמלי בין ידיו, לפתע הוא מתחיל לירות מידייו רעמים, באווסול שתוקף ברדיפה, הרעם פוגע בבאווסול ומחשמל אותו, באווסול נפגע.

PokeStyle
    שייממה יוצא מהפוקדור הוא נראה שמח, הוא קופץ מאבן לאבן כדי לא ליפול לבוץ, ואז הוא תוקף במכת ברק ופוגע בדוצ'ק שנפגע, לפתע שייממה מאבד את היציבות ומחליק על אחת האבנים ועף לבוץ, הדבר גורם לו לאבד את היכולת לתקוף במתקפות חשמל, בגלל שהוא מלא בבוץ.

יגאל
    קאקול מנסה, הוא לא מצליח זה דורש ממנו הרבה מאוד אנרגיה, בייליף תוקפת בעליי תער שוב ופוגעת בקאקל, קאקול נופל על הריצפה, הוא מחוסל ואתה מפסיד בקרב מול פיבי.

Tiger
    אתה בודק בפוקדע את המתקפות של שילדון
    "המתקפות של שילדון הם: חבטה, הגנה, ציפורן מתכת, מכה תחתית" אומר הפוקדע.

Damond_Pearl
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים, עד שאתה רואה סינדקוויל קטן, וצ'אטוט שעושה קולות מוזרים.
    אני אומר לעצמי: "אוף,אני לא מוצא את הפוקימון המתאים שאני צריך, בוא נחפש עוד כי אני צריך פוקימון טוב מול חשמל".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

Tiger
    פלאמריי תוקף בזנב ברזל ומוריד את המכה הסופית שפוגעת בפניו של פיקאצ'ו שעף על מרינה, נראה שהוא מחוסל, אתה ניצחתה בקרב המכון, מרינה באה עליך ומביאה לך את התג, "זה תג ארגיית ארגיית החזיז, המשלב שלושה אנרגיות שונות של חשמל, זכיתה בו בכבוד" אמרה מרינה והביאה לך את התג.
    "תודה" אני אומר ולוקח את התג.
    לאחר מכן אני הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את פוקימוניי.
    --
    במשחק הזה יש אפשרות ללמד אותם מתקפות,או רק כשהם לומדים לבד?

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    שייממה יוצא מהפוקדור הוא נראה שמח, הוא קופץ מאבן לאבן כדי לא ליפול לבוץ, ואז הוא תוקף במכת ברק ופוגע בדוצ'ק שנפגע, לפתע שייממה מאבד את היציבות ומחליק על אחת האבנים ועף לבוץ, הדבר גורם לו לאבד את היכולת לתקוף במתקפות חשמל, בגלל שהוא מלא בבוץ.
    "שיממה תנסה להתנער מהבוץ ותשתמש בבעיטה קדימה!"

7. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה ופוגע במריפ שנפגעת ונופלת על האדמה. באווסול תוקף בשריטה ומריפ מגיבה מהר ותוקפת במכת חשמל ומחשמלת את באווסול.

יגאל
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל ללכת, אתה יוצא מהעיר ומתחיל ללכת על הדרך שמובילה אותך לעיר הבא, אתה רואה שהמקום מתחיל להיות מדברי, אתה ממשיך ללכת ורואה יותר ויותר היפופוטאזים שמנים, ואתה רואה את העיר בלו מרחוק, אתה רואה שיש בה מלא פיצוצים של בוץ, אתה רואה שאנשים בורחים מהעיר בבהלה.

Damond_Pearl
    אחי בלי להעליב אתה ממש ממש בררן, כאילו אני מביא לך את הפוקימונים הכי טובים שיש, לא תמיד אתה תמצא את הפוקימונים שאתה רוצה, הכל תלוי באיזה עיר אתה, צריך טיפה להתפשר זה לא יהרוג אותך, אתה סתם מבזבז זמן בלחפש פוקימונים.
    -----------------------------------
    אתה ממשיך לחפש ואז אתה רואה קיובון ששובר עצים בעזרת העצם שלו, הוא נראה חזק מאוד.

Tiger
    אתה יכול ללמד, אבל אתה ממש צריך להסביר להם איך ומה לתקוף.
    --------------------------------
    אתה יוצא מהמכון, לפתע מאמנת המכון מרינה רודפת אחריך החוצה, ולפתע היא מביאה לך מחזיק תגים "שחכתי להביא לך את זה, אבל הינה" היא אומרת ומביאה לך את מחזיק התגים, אתה לוקח אותו ומודה לה, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה בחדשות שיש קרב עצבני בעיר הבא, העיר בלו, הקרב הוא בין נוודי האדמה לבוץ, נראה שנוודי האדמה מנסים לשלוט על העיר.

PokeStyle
    שיממה מנסה לנער מעצמו את הבוץ ולצאת ממנו, אבל הוא סמיך מדי, והוא מתקשה לזוז, לפתע דוצ'ק קופץ על שיממה ומתחיל לתקוף אותו ביקור, שיממה נפגע, ואז כאשר נראה ששייממה מצליח לצאת מהבוץ דוצ'ק תוקף בסופה ומעיף את שיממה על אחד האבנים שבזירה, שיממה נפגע חזק.

8. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה ופוגע במריפ שנפגעת ונופלת על האדמה. באווסול תוקף בשריטה ומריפ מגיבה מהר ותוקפת במכת חשמל ומחשמלת את באווסול.

יגאל
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל ללכת, אתה יוצא מהעיר ומתחיל ללכת על הדרך שמובילה אותך לעיר הבא, אתה רואה שהמקום מתחיל להיות מדברי, אתה ממשיך ללכת ורואה יותר ויותר היפופוטאזים שמנים, ואתה רואה את העיר בלו מרחוק, אתה רואה שיש בה מלא פיצוצים של בוץ, אתה רואה שאנשים בורחים מהעיר בבהלה.

Damond_Pearl
    אחי בלי להעליב אתה ממש ממש בררן, כאילו אני מביא לך את הפוקימונים הכי טובים שיש, לא תמיד אתה תמצא את הפוקימונים שאתה רוצה, הכל תלוי באיזה עיר אתה, צריך טיפה להתפשר זה לא יהרוג אותך, אתה סתם מבזבז זמן בלחפש פוקימונים.
    אתה ממשיך לחפש ואז אתה רואה קיובון ששובר עצים בעזרת העצם שלו, הוא נראה חזק מאוד.

Tiger
    אתה יוצא מהמכון, לפתע מאמנת המכון מרינה רודפת אחריך החוצה, ולפתע היא מביאה לך מחזיק תגים "שחכתי להביא לך את זה, אבל הינה" היא אומרת ומביאה לך את מחזיק התגים, אתה לוקח אותו ומודה לה, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה בחדשות שיש קרב עצבני בעיר הבא, העיר בלו, הקרב הוא בין נוודי האדמה לבוץ, נראה שנוודי האדמה מנסים לשלוט על העיר.

PokeStyle
    שיממה מנסה לנער מעצמו את הבוץ ולצאת ממנו, אבל הוא סמיך מדי, והוא מתקשה לזוז, לפתע דוצ'ק קופץ על שיממה ומתחיל לתקוף אותו ביקור, שיממה נפגע, ואז כאשר נראה ששייממה מצליח לצאת מהבוץ דוצ'ק תוקף בסופה ומעיף את שיממה על אחד האבנים שבזירה, שיממה נפגע חזק.
    "לא שיממה! מהר תשתמש בבעיטה על דוצ'ק ותעיף אותו על אחד הסלעים קדימה!"

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שייממה תוקף בבעיטה אבל הוא זז לאט ודוצ'ק חומק, ותוקף באקדח מים שיממה עף על אחת האבנים בגלל אקדח המים אבל אנרגיית החשמל חזרה עליו בגלל המים שניקו אותו מהבוץ.

10. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שייממה תוקף בבעיטה אבל הוא זז לאט ודוצ'ק חומק, ותוקף באקדח מים שיממה עף על אחת האבנים בגלל אקדח המים אבל אנרגיית החשמל חזרה עליו בגלל המים שניקו אותו מהבוץ.
    'יש לי הרבה מזל אני רואה' אחשוב לעצמי ואחייך
    'יש לי רק הזדמנות אחת כי שיממה חלש מאוד ועוד מתקפה אחת והוא מחוסל' אחשוב בדאגה
    "שיממה קדימה יש לנו הזדמנות אחת תשלב בעיטה ומכת וולט-בעיטת וולט קדימה!"

11. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "קדימה דוצ'ק תקוף במכת כנף" אמרה דנה, שייממה קפץ לגובה והתחיל לרדת במהירות בוולט, ואז שניה אחת לפני שהוא פגע בדוצ'ק הוא העביר את כל האנרגיה לבעיטה, דוצ'ק תוקף במכת כנף השניים פוגעים זה בזה ונופלים הישר לבוץ ויוצרים פיצוץ רציני, כעבור כמה שניות אתה רואה שגם דוצ'ק וגם שיממה מחוסלים, דנה נראת מבוהלת, היא מחזירה את דוצ'ק המחוסל, לפתע אתה רואה שג'ני לא כל כך מרוצה מדנה, "טוב בוא נגמור את הקרב הזה יפה, צא סנדסלש." אמרה דנה והוציא סנדסלש עצבני במיוחד וגדול במיוחד.

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    elbaz2008

יגאל

Damond_Pearl

Tiger

PokeStyle
    *לא אני מחפש פוקימון אדמה ואם צריך למהר אני יתפשר עליו.
    אני אומר בהתלהבות ובצעקה: "יופי מצאתי פוקימון טוב צא בוקסווב והשתמש בחבטה ואז במתקפה מהירה בכל הכוח שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש מנוסה
    Damond_Pearl
    בוקסוב תוקף בחבטה אבל קיובון חומק, קיובון תוקף בחבטת עצם ופוגע בבוקסווב המופתע שנפגע חזק מאוד בראשו.

14. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "קדימה דוצ'ק תקוף במכת כנף" אמרה דנה, שייממה קפץ לגובה והתחיל לרדת במהירות בוולט, ואז שניה אחת לפני שהוא פגע בדוצ'ק הוא העביר את כל האנרגיה לבעיטה, דוצ'ק תוקף במכת כנף השניים פוגעים זה בזה ונופלים הישר לבוץ ויוצרים פיצוץ רציני, כעבור כמה שניות אתה רואה שגם דוצ'ק וגם שיממה מחוסלים, דנה נראת מבוהלת, היא מחזירה את דוצ'ק המחוסל, לפתע אתה רואה שג'ני לא כל כך מרוצה מדנה, "טוב בוא נגמור את הקרב הזה יפה, צא סנדסלש." אמרה דנה והוציא סנדסלש עצבני במיוחד וגדול במיוחד.
    "זה לא אמור להיות דוכן מים?אז איך שיש לך פוקימון אדמה" אשאל אותה
    'בגלל שהזירה מכוסה בבוץ יכול להיות שיהיה לה יתרון עלי אבל זה לא אומר שהיא תנצח'
    "צא מווסק תשתמש בעלי תער קדימה"

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "כן, אבל אנחנו באזור מדברי, והפוקימונים שלי מושפעים מהאזור" אמרה דנה, מווסק יוצא, הוא תוקף בעליי תער אבל לפתע סנדסלש קופץ אל הבוץ ונעלם בתוכו והוא חומק מעליי התער, מווסק לא יודע מאיפה סנדסלש יצא לו, לפתע סנדסלש יוצא מאחוריך מווסק הוא תוקף אותו בציפורן מחיצה, סנדסלש מחוץ את מווסק על אחד הסלעים, ואז הוא תוקף אותו בכדור ג'יירו ופוגע חזק מאוד בווסק שנופל אל תוך שלולית הבוץ ונראה שהוא נפצע חזק.

עמוד 50 מתוך 83 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •