Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 83 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    "כן, אבל אנחנו באזור מדברי, והפוקימונים שלי מושפעים מהאזור" אמרה דנה, מווסק יוצא, הוא תוקף בעליי תער אבל לפתע סנדסלש קופץ אל הבוץ ונעלם בתוכו והוא חומק מעליי התער, מווסק לא יודע מאיפה סנדסלש יצא לו, לפתע סנדסלש יוצא מאחוריך מווסק הוא תוקף אותו בציפורן מחיצה, סנדסלש מחוץ את מווסק על אחד הסלעים, ואז הוא תוקף אותו בכדור ג'יירו ופוגע חזק מאוד בווסק שנופל אל תוך שלולית הבוץ ונראה שהוא נפצע חזק.
    "מווסק תשתמש בזריקת חול על הבוץ-זריקת בוץ כדי לעוור את סנדלש ואז תשתמש במגה שאיבה"

2. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק תוקף בזריקת חול עם הבוץ כדי לעוור את סנדסלש אבל הוא לא מצליח בכלל סנדסלש מעיף את כל הבוץ על מווסק חזרה, ואז כאשר מווסק עומד לתקוף במכה שאיבה סנדסלש קופץ עליו ותוקף אותו בשריטה שפוגעת במווסק חזק בגלל ידיו החדות של סנדסלש.

3. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק תוקף בזריקת חול עם הבוץ כדי לעוור את סנדסלש אבל הוא לא מצליח בכלל סנדסלש מעיף את כל הבוץ על מווסק חזרה, ואז כאשר מווסק עומד לתקוף במכה שאיבה סנדסלש קופץ עליו ותוקף אותו בשריטה שפוגעת במווסק חזק בגלל ידיו החדות של סנדסלש.
    "מווסק תתפוס את היד של סנדסלש ותשתמש במגה שאיבה ואז אלי תער בכל הכוח!"

4. משתמש סופר ספאמר
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה ופוגע במריפ שנפגעת ונופלת על האדמה. באווסול תוקף בשריטה ומריפ מגיבה מהר ותוקפת במכת חשמל ומחשמלת את באווסול.

יגאל
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל ללכת, אתה יוצא מהעיר ומתחיל ללכת על הדרך שמובילה אותך לעיר הבא, אתה רואה שהמקום מתחיל להיות מדברי, אתה ממשיך ללכת ורואה יותר ויותר היפופוטאזים שמנים, ואתה רואה את העיר בלו מרחוק, אתה רואה שיש בה מלא פיצוצים של בוץ, אתה רואה שאנשים בורחים מהעיר בבהלה.

Damond_Pearl
    אחי בלי להעליב אתה ממש ממש בררן, כאילו אני מביא לך את הפוקימונים הכי טובים שיש, לא תמיד אתה תמצא את הפוקימונים שאתה רוצה, הכל תלוי באיזה עיר אתה, צריך טיפה להתפשר זה לא יהרוג אותך, אתה סתם מבזבז זמן בלחפש פוקימונים.
    -----------------------------------
    אתה ממשיך לחפש ואז אתה רואה קיובון ששובר עצים בעזרת העצם שלו, הוא נראה חזק מאוד.

Tiger
    אתה יכול ללמד, אבל אתה ממש צריך להסביר להם איך ומה לתקוף.
    --------------------------------
    אתה יוצא מהמכון, לפתע מאמנת המכון מרינה רודפת אחריך החוצה, ולפתע היא מביאה לך מחזיק תגים "שחכתי להביא לך את זה, אבל הינה" היא אומרת ומביאה לך את מחזיק התגים, אתה לוקח אותו ומודה לה, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה בחדשות שיש קרב עצבני בעיר הבא, העיר בלו, הקרב הוא בין נוודי האדמה לבוץ, נראה שנוודי האדמה מנסים לשלוט על העיר.

PokeStyle
    שיממה מנסה לנער מעצמו את הבוץ ולצאת ממנו, אבל הוא סמיך מדי, והוא מתקשה לזוז, לפתע דוצ'ק קופץ על שיממה ומתחיל לתקוף אותו ביקור, שיממה נפגע, ואז כאשר נראה ששייממה מצליח לצאת מהבוץ דוצ'ק תוקף בסופה ומעיף את שיממה על אחד האבנים שבזירה, שיממה נפגע חזק.
    אני רץ מהר לעיר לראות למה האנשים בורחים

Tiger
    אתה יכול ללמד, אבל אתה ממש צריך להסביר להם איך ומה לתקוף.
    --------------------------------
    אתה יוצא מהמכון, לפתע מאמנת המכון מרינה רודפת אחריך החוצה, ולפתע היא מביאה לך מחזיק תגים "שחכתי להביא לך את זה, אבל הינה" היא אומרת ומביאה לך את מחזיק התגים, אתה לוקח אותו ומודה לה, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה בחדשות שיש קרב עצבני בעיר הבא, העיר בלו, הקרב הוא בין נוודי האדמה לבוץ, נראה שנוודי האדמה מנסים לשלוט על העיר.
    'פוליטיקה' אני חושב לעצמי בצער,ומחליט להתקדם לעיר הבאה.
    אני אוסף את פוקימוני,ומתחילל תכ לשם,כשבדרך מסתכל על הדרך וכמובן מחפש פוקימונים לתפיסה.

6. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מוווסק הפצוע בקושי קם הוא מנסה לתפוס את סנדסלש אבל הוא חומק במהירות וכאשאר מווסק כמעט תופס אותו סנדסלש תוקף את מווסק בשריטה משולבת עם כדור ג'יירו ופוגע במווסק במכה ישירה בגלל שמווסק נסה לתקרב לסנדסלש, מווסק עף הישר על אחת האבנים ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר.

יגאל
    אתה רץ במהירות אל העיר, ובכניסה אתה רואה מלא פצוצי בוץ, אתה רואה שנוודי אדמה תופקים את המאמני המים שבעיר, מאמני המים נראים חסרי אונים ליד נוודי האדמה התוקפיניים.

Tiger
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתקדם לעיר הבא שבא מתקיים הקרב בין נוודי האדמה למאמני המים, ככל שאתה מתקרב לעיר האזור נעשה מדברי יותר, ואתה רואה מלא פוקימוני אדמה, אתה ממשיך ללכת ולפתע נעצר על גבע אחת שממנה אפשר לראות את העיר בלו מרחוק ואתה רואה שיש בא סופות חול שמשולבות עם פצצות בוץ ששוברות בתים וחלונות.

7. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    מוווסק הפצוע בקושי קם הוא מנסה לתפוס את סנדסלש אבל הוא חומק במהירות וכאשאר מווסק כמעט תופס אותו סנדסלש תוקף את מווסק בשריטה משולבת עם כדור ג'יירו ופוגע במווסק במכה ישירה בגלל שמווסק נסה לתקרב לסנדסלש, מווסק עף הישר על אחת האבנים ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר.

יגאל
    אתה רץ במהירות אל העיר, ובכניסה אתה רואה מלא פצוצי בוץ, אתה רואה שנוודי אדמה תופקים את המאמני המים שבעיר, מאמני המים נראים חסרי אונים ליד נוודי האדמה התוקפיניים.

Tiger
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתקדם לעיר הבא שבא מתקיים הקרב בין נוודי האדמה למאמני המים, ככל שאתה מתקרב לעיר האזור נעשה מדברי יותר, ואתה רואה מלא פוקימוני אדמה, אתה ממשיך ללכת ולפתע נעצר על גבע אחת שממנה אפשר לראות את העיר בלו מרחוק ואתה רואה שיש בא סופות חול שמשולבות עם פצצות בוץ ששוברות בתים וחלונות.
    אני מוציא את קאקול ואומר לו לתקוף באקדח מים

8. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול יוצא מהפקודור הוא תוקף באקדח מים ופוגע בגלייגר של המאמנת שפגע חזק, נראה שנוודי האדמה האחרים לא מרוצים מזה, לפתע המאמן בעל הפלייגון אומר לו לתקוף, פלייגון תוקף בזעם דרקון ופוגע חזק מאוד בקאקול שעף על אחד הבתים הרחוקים, נראה שקאקול נפגע חזק.

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול יוצא מהפקודור הוא תוקף באקדח מים ופוגע בגלייגר של המאמנת שפגע חזק, נראה שנוודי האדמה האחרים לא מרוצים מזה, לפתע המאמן בעל הפלייגון אומר לו לתקוף, פלייגון תוקף בזעם דרקון ופוגע חזק מאוד בקאקול שעף על אחד הבתים הרחוקים, נראה שקאקול נפגע חזק.
    אני אומר לקאקול לקום ולתקוף אותו בקרן קרח

[
    Tiger
    אני מחליט לתפוס את גליסקור.
    אני מוציא את הראקרוס,ואומר לו לתקוף בשסע לילי אותו.

11. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה ופוגע במריפ שנפגעת ונופלת על האדמה. באווסול תוקף בשריטה ומריפ מגיבה מהר ותוקפת במכת חשמל ומחשמלת את באווסול.
    אני לא יגיב פה יותר עד יום חמישי סבבה??

"באווסול קדימה!תקוף במקפה מהירה ואז בשריטה!"אומר לחו

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "מווסק תחזור! עשית עבודה טובה" ואחייך אל הפוקדור
    "אני רואה שאת חזקה,אבל זה לא אומר שתנצחי אותי" אחייך אליה
    "צא גיבייט! תשתמש בטפריי דרקון קדימה!"

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Damond_Pearl
    בוקסוב תוקף בחבטה אבל קיובון חומק, קיובון תוקף בחבטת עצם ופוגע בבוקסווב המופתע שנפגע חזק מאוד בראשו.
    אני אומר לבוקסווב: "בוקסווב תשתמש בנקמה ואז במתקפה מהירה בכל הכוח שלך על קיובון כדי לסיים את זה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול מתקשה לזוז הפלייגון פגע בו מאוד חזק, "ילד אני ממליץ לך לברוח מפה או שאחרת עתידך יהיה קבור מתחת לאדמה הזו.

Tiger
    הראקרוס תוקף בשסע ליילי ופוגע חזק מאוד בגלייגר המופתע שנופל על האדמה של המדבר, גלייגר העצבני קם מהר הוא תוקף בניב אש ופוגע בהראקרוס בחזרה.

elbaz2008
    בכיף
    --------------------
    באווסול המחושמל תוקף במתקפה מהירה שוב וכאשר הוא עומד לפגוע במריפ היא תוקפת אותו בזנב ברזל ומעיפה אותו על אחד העצים שבאזור נראה שבאווסול נפגע חזק, אבל הוא לא מוותר הוא רץ במהירות אל מריפ ומנסה לתקוף אותה בשריטה מריפ המופתעת נפגעת חזק בפניה.

PokeStyle
    גבייט יוצא מהפוקדור הוא מתחיל לקפוץ מאבן לאבן ואז כאשר הוא מתקרב לסנדסלש הוא תוקף אותו בציפורן דרקון, אבל להפתעתך סנדסלש חוסם את המתקפה של גבייט בסיחרור מהיר, נראה שגבייט מופתע, לפתע סנדנלש תוקף במכת בוץ ופוגע בפניו ובעיניו של גבייט שלא מצליח לראות כלום.

SportMan
    בוקסווב תוקף בנקמה בכל הכוח וקיובון תוקף בחבטת ראש השניים פוגעים זה בזה ונפגעים חזק באותה מידה, אבל לפתע בוקסווב תוקף במתקפה מהירה ופוגע חזק בקיובון שעף על אחד העצים ונפגע חזק מאוד.

15. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    קאקול מתקשה לזוז הפלייגון פגע בו מאוד חזק, "ילד אני ממליץ לך לברוח מפה או שאחרת עתידך יהיה קבור מתחת לאדמה הזו.
    [/b]
    אני אומר לו שאני לא בורח מקרב ואומר לקאקול לנסות לתקוף בקרן קרח את הפלייגון

עמוד 51 מתוך 83 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •