Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 83 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    פלאמריי רץ אל תוך העיר לעזור לגלייגר, לפתע כאשר הוא מגיע לגלייגר משהו מתחיל לתקוף אותו במכות בוץ ופוגע בפלאמריי שמתחיל לשקוע גם הוא בבוץ, הוא וגלייגר מתחילים לצרוח, לפתע אתה רואה צל של דרקון ענקי לפתע אתה שומע צווחה נראה שהפוקימונים באמת בצרה רצינית.

יגאל
    אתה רואה שאין בכלל אנשים ברחוב כולם ברחו, לפתע קאקול הפצוע מתקרב עליך, הוא תוקף באקח מים ומצליח להוציא אותך מהחול, אבל אז הוא מתעלף, אתה רואה מרחוק את נוודי האדמה הם ממשיכים לפוצץ בתים, ומצד שני אתה רואה בניין גדול יש בוא משהו שמאותת לך בצבעים של כחול.

PokeStyle
    גבייט תוקף בזעם דרקון אבל שניה לפני שהוא תוקף סננסלש קופץ אל תוך הבוץ ונעלם בתוכו, גבייט לא יודע מהיכן סנדסלש יצא, לפתע סנדסלש יוצא מאחורי גבייט שתוקף בציפרון דרקון מהר וסנדסלש תווקף בחתך, השניים פוגעים זה בזה אבל נראה שסנדסלש נפגע חזק יותר.

SportMan
    אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שיש לחץ אדיר על הקופות, אתה רואה שכולם מרפאים את הפוקימונים שלהם, "גם אתה הייתה בדוכן החשמל?" שאל אותך אחד המאמנים.
    אני מחזיר את קאקול ורץ לכיוון האיתות

2. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה הולך לכיוון האיתות, ולפתע אתה מגיע למן מדגל, לפתע הדלת של המגדל נפתחת ויוצאת ממנה מאמנת צעירה, היא תופסת את קאקול ונכנסת לבניין, אתה נכנס אחריה, ולפתע אתה רואה שהיא שמה אותו על מכונת ריפוי, ומרפא את קאקול, "אתה צריך לעזור לי, צריך לעצור את נוודי האדמה האלה אחרת כל העיר תהרס" אמרה המאמנת.

3. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה הולך לכיוון האיתות, ולפתע אתה מגיע למן מדגל, לפתע הדלת של המגדל נפתחת ויוצאת ממנה מאמנת צעירה, היא תופסת את קאקול ונכנסת לבניין, אתה נכנס אחריה, ולפתע אתה רואה שהיא שמה אותו על מכונת ריפוי, ומרפא את קאקול, "אתה צריך לעזור לי, צריך לעצור את נוודי האדמה האלה אחרת כל העיר תהרס" אמרה המאמנת.
    אני אומר לה שאני יודע וכשקאקול יחלים אנחנו נצא להביס אותם

4. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

MCshay
    אתה ממשיך ללכת, אתה הולך והולך עד שלפתע אתה מגיע למרכז הכפר, אתה רואה שמאחורי מרכז הפוקימונים נמצא דוכן החשמל הראשון.
    אם אני יכול להגיב עדיין אז..

"אולי כדי שאני אלך למרכז הפוקימונים ואז אלך לדוכן החשמל" אומר לעצמי ואלך לכיוון מרכז הפוקימונים
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    יגאל
    לפתע אתם שומעים פיצוץ שמגיעה מהקומה העליונה, "אוי לא הם מצאו אותנו, אמרה המאמנת לפתע אתה שומע צווחה חזקה אתה שומע שמשהו מתקרב לקומה שלכם, לפתע יורד נווד אדמה עצבני והגלייסקור המפלצתי שלו.

MCshay
    יש לך מזל כמעט מחקתי אותך כי חשבתי שפרשתה, אבל כיף שחזרתה.
    ---------------------
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אחריך נכנס מרטין המאמן שהתחיל ביחד איתך את המסע, הוא מרפא שלושה פוקדורים, כניראה שהוא תפס עוד שני פוקימונים, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים.

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    לפתע אתם שומעים פיצוץ שמגיעה מהקומה העליונה, "אוי לא הם מצאו אותנו, אמרה המאמנת לפתע אתה שומע צווחה חזקה אתה שומע שמשהו מתקרב לקומה שלכם, לפתע יורד נווד אדמה עצבני והגלייסקור המפלצתי שלו.

MCshay
    ---------------------
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אחריך נכנס מרטין המאמן שהתחיל ביחד איתך את המסע, הוא מרפא שלושה פוקדורים, כניראה שהוא תפס עוד שני פוקימונים, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים.
    אני שואל את קאקול עם הוא מוכן לקרב

7. משתמש מנוסה
    יגאל
    נראה שקאקול עדיין חלש, הוא בקושי מתפקד, לפתע אתה רואה שהמאמנת מתחבת מאחורי המכונה של הריפוי היא נראת מפוחדת מאוד.

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    נראה שקאקול עדיין חלש, הוא בקושי מתפקד, לפתע אתה רואה שהמאמנת מתחבת מאחורי המכונה של הריפוי היא נראת מפוחדת מאוד.
    אני אומר לה לא לדאוג כי אני ינצח אותו אבל היא צריך לשמור על קאקול
    ואחר כך אני מוציא את פאנפי ואת פאר ואומר להם לתקוף בגילגול וסופה

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Tiger
    פלאמריי רץ אל תוך העיר לעזור לגלייגר, לפתע כאשר הוא מגיע לגלייגר משהו מתחיל לתקוף אותו במכות בוץ ופוגע בפלאמריי שמתחיל לשקוע גם הוא בבוץ, הוא וגלייגר מתחילים לצרוח, לפתע אתה רואה צל של דרקון ענקי לפתע אתה שומע צווחה נראה שהפוקימונים באמת בצרה רצינית.

יגאל
    אתה רואה שאין בכלל אנשים ברחוב כולם ברחו, לפתע קאקול הפצוע מתקרב עליך, הוא תוקף באקח מים ומצליח להוציא אותך מהחול, אבל אז הוא מתעלף, אתה רואה מרחוק את נוודי האדמה הם ממשיכים לפוצץ בתים, ומצד שני אתה רואה בניין גדול יש בוא משהו שמאותת לך בצבעים של כחול.

PokeStyle
    גבייט תוקף בזעם דרקון אבל שניה לפני שהוא תוקף סננסלש קופץ אל תוך הבוץ ונעלם בתוכו, גבייט לא יודע מהיכן סנדסלש יצא, לפתע סנדסלש יוצא מאחורי גבייט שתוקף בציפרון דרקון מהר וסנדסלש תווקף בחתך, השניים פוגעים זה בזה אבל נראה שסנדסלש נפגע חזק יותר.

SportMan
    אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שיש לחץ אדיר על הקופות, אתה רואה שכולם מרפאים את הפוקימונים שלהם, "גם אתה הייתה בדוכן החשמל?" שאל אותך אחד המאמנים.
    אני אומר לו: "לא, אבל אני הולך עכשיו לדוכן כדי להלחם".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

Tiger
    הפוקימונים שלך רצים לגלייגר אבל לפתע הצללית תוקפת את הפוקימונים שלך בנשימת דרקון ויוצר פיצוץ, לפתע אחרי שהעשן מתפזר אתה רואה שהפוקימונים שלך נעלמו ורק גלייגר נשאר, אתה רץ במהירות למקום לראות מה קרה ואתה רואה שהצללית נעלמה וגלייגר שתוקע בחול צורח ובוכה, לפתע אתה רואה משהו שעף לכיוון בניין גבוה שנמצא בעיר.
    אני מנסה לשחרר את גליגר בידים חשופות במהירות,ואם זה לא מצליח אני אומר לו:"אני הולך לזרוק עליו פוכדור.זו אולי הדרך היחידה שלך להנצל,אז תשאר בפנים בבקשה" ואז זורק עליו פוכדור.

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    .
    "גיבייט תשתמש עכשיו בסופת חול ואז קבר חול על סנדסלש!"
    'אנחנו חייבים לנצח בקרב בדוכן הזה כדי להלחם בקרב המכון' אחשוב לעצמי

12. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    MCshay
    ---------------------

---
    "היי מרטין אני רואה שתפסתה לך עוד שני פוקימונים." אומר למרטין ואקח את הפוקדורים שלי
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    יגאל
    "אז אתה משתמש בשני פוקימונים על אחד, איזה לוזר" אמר נווד האדמה, לפתע גלייגר תקף בסופת חול והעיף את הסופה של פאר על עצמו ופאנפי נבלעה לתוך סופת החול ועף על קיר הבניין, גם פאר וגם פאנפי נפצעו קשה, "עכשיו אתם הולכים איתי לכלא" אמר נווד האדמה ותפס את המאמנת המבוהלת שהחלה לבכות.

SportMan
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לדוכן החשמל, כעבור כמה דקות אתה מגיעה למן בניין שעשוי במברזל ועליו כתוב דוכן החשמל, אתה נכנס לבפנים ורואה מלא מגנמייטים מרחפים באוויר ואיש שנראה כמו טכנאי שבונה משהו, לפתע הוא מבחין בך " אפשר לעזור לך?" הוא שאול.
    ,

Tiger
    אתה מנסה לשחרר את גלייגר אבל אל מצליח, אתה זורק עליו פוקדור שתופס אותו תוך שניות ואתה אתה דוחף את היד לתוך החור שנוצר ולוקח את הפוקדור, אתה רואה שהמפלצת שלקחה את הפוקימונים שלך עדיין נמצאת על המגדל הענקי והמוזר.

PokeStyle
    גבייט תוקף בסופת חול חזקה אבל זה לא נראה שזה משפיעה על סנדסלש, שנדסלש קפוץ אל תוך הבוץ שוב, גבייט מחכה שהוא יצא כדי לתקוף בקבר חול, לפתע האבן שגבייט עומד עליה נשברת וגבייט נופל לבוץ, סנדסלש מתחיל לתקוף אותו בחתך ומתחיל להטביעה אותו בבוץ גבייט נפגע חזק מאוד והוא מתקשה לזוז מאחיזתו של סנדסלש.

MCshay
    "בטח שכן, עכשיו אני הולך לאמן אותם, כדי להנצח בדוכן החשמל בקלות. אתה הולך לדוכן החשמל עכשיו?" שאל אותך מרטין.

14. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    "אז אתה משתמש בשני פוקימונים על אחד, איזה לוזר" אמר נווד האדמה, לפתע גלייגר תקף בסופת חול והעיף את הסופה של פאר על עצמו ופאנפי נבלעה לתוך סופת החול ועף על קיר הבניין, גם פאר וגם פאנפי נפצעו קשה, "עכשיו אתם הולכים איתי לכלא" אמר נווד האדמה ותפס את המאמנת המבוהלת שהחלה לבכות.
    אני אומר לפאר ולפאנפי לקום ולתקוף בסחרור להבה ובגילגול

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    יגאל

SportMan
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לדוכן החשמל, כעבור כמה דקות אתה מגיעה למן בניין שעשוי במברזל ועליו כתוב דוכן החשמל, אתה נכנס לבפנים ורואה מלא מגנמייטים מרחפים באוויר ואיש שנראה כמו טכנאי שבונה משהו, לפתע הוא מבחין בך " אפשר לעזור לך?" הוא שאול.
    ,

Tiger
    אתה מנסה לשחרר את גלייגר אבל אל מצליח, אתה זורק עליו פוקדור שתופס אותו תוך שניות ואתה אתה דוחף את היד לתוך החור שנוצר ולוקח את הפוקדור, אתה רואה שהמפלצת שלקחה את הפוקימונים שלך עדיין נמצאת על המגדל הענקי והמוזר.

PokeStyle
    גבייט תוקף בסופת חול חזקה אבל זה לא נראה שזה משפיעה על סנדסלש, שנדסלש קפוץ אל תוך הבוץ שוב, גבייט מחכה שהוא יצא כדי לתקוף בקבר חול, לפתע האבן שגבייט עומד עליה נשברת וגבייט נופל לבוץ, סנדסלש מתחיל לתקוף אותו בחתך ומתחיל להטביעה אותו בבוץ גבייט נפגע חזק מאוד והוא מתקשה לזוז מאחיזתו של סנדסלש.

MCshay
    "בטח שכן, עכשיו אני הולך לאמן אותם, כדי להנצח בדוכן החשמל בקלות. אתה הולך לדוכן החשמל עכשיו?" שאל אותך מרטין.
    אני אומר לו: "אני רוצה לאתגר אותך בקרב דוכן כדי לנצח אותך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

עמוד 53 מתוך 83 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •