Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 83 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאר תוקף בסיחרור אש אבל לא נראה שזה משפיעה ופאנפי תקוף בגילבול אבל גלייסקור תוקף אותו באותו הזמן בניב קרב ופוגע חזק בפאנפי, ואז גלייסקור תוקף בגיליוטינה ופוגע גם בפאר שנפגע חזק מאוד גם, אל תתעסק איתי ילד." אמר נווד האדמה ומשך את המאמנת שנראתה עצובה.

SportMan
    "אני קרוק דרך אגב ,בכיף זה יהיה קרב 2 על 2, אני אתחיל עם מגנמייט שלי" אמר קרוק ואחד המגנמייטים שריחפו באוויר נכנס לזירה. "אז קדימה תוציא פוקימון" אמר קרוק

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    פאר תוקף בסיחרור אש אבל לא נראה שזה משפיעה ופאנפי תקוף בגילבול אבל גלייסקור תוקף אותו באותו הזמן בניב קרב ופוגע חזק בפאנפי, ואז גלייסקור תוקף בגיליוטינה ופוגע גם בפאר שנפגע חזק מאוד גם, אל תתעסק איתי ילד." אמר נווד האדמה ומשך את המאמנת שנראתה עצובה.

SportMan
    "אני קרוק דרך אגב ,בכיף זה יהיה קרב 2 על 2, אני אתחיל עם מגנמייט שלי" אמר קרוק ואחד המגנמייטים שריחפו באוויר נכנס לזירה. "אז קדימה תוציא פוקימון" אמר קרוק
    אני אומר לקרוק: "אני ג'וני, נעים להכיר, צא קרוגאנק!".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    MCshay
    "בטח שכן, עכשיו אני הולך לאמן אותם, כדי להנצח בדוכן החשמל בקלות. אתה הולך לדוכן החשמל עכשיו?" שאל אותך מרטין.
    "לא אני גם הולך לאמן אותם " אומר ואתפח על חגורת הפוקדורים שלי "רק עכשיו קיבלתי אותם אז אני רוצה לאמן אותם כדיי להיות מוכן לקרב" אוסיף
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

[B
    Tiger
    אתה מנסה לשחרר את גלייגר אבל אל מצליח, אתה זורק עליו פוקדור שתופס אותו תוך שניות ואתה אתה דוחף את היד לתוך החור שנוצר ולוקח את הפוקדור, אתה רואה שהמפלצת שלקחה את הפוקימונים שלך עדיין נמצאת על המגדל הענקי והמוזר.
    .
    אני מוציא את גלייגר לאוויר במהירות,מצווה עליו לרוץ אחרי ולעזור לי,ואז רץ לעבר המפלצת בתחושה של בהלה,אך גם רצון להציל את אלה שאני חייב להשגיח עליהם.

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל

SportMan
    אני אומר לפאר לתקוף בלהביור ואז אני אומר לפאנפי לתקוף את נווד האדמה בגילגול כדי להציל את המאמנת

6. משתמש מנוסה
    SportMan
    אתה זורק את הפוקדור של קרוגנאק שיוצא מהפקודור, הוא מתיישב בצורה מוזרה על הזירה, "קדימה בואו נתחיל, מגנמייט רעם" אמר קרוק ומגנמייט התחיל לטעון אנרגיה למתקפה.

MCshay
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל להסתובב באזור שליד היער ומחפש פוקימונים שאפשר להלחם מולם לאימונים, אתה הולך מעט עד שאתה רואה ספינרק אחד שתלוי על עץ וחבורה של צ'רובים שמסתובבת סביב עץ אחד ובידוף אחד שמנסה לשבור את אחד העצים עם השן שלו.

Tiger
    גלייגר מתחיל לעוף לכיוונו של המגדל ואתה רץ אחריו, כעבור שתי דקות אתם מגיעים, גלייגר נכנס לתקוף הבניין מלמעלה ולפתע יוצר פיצוץ חזק שממנו עף גלייגר, אל תוך הידיים שלך, לפתע מאחד החלונות השבורים יוצא פלייגון מפלצתי.

יגאל
    פאנפי מחוסל, פאר תקוף בלהביור אבל גלייסכור הודף את זה ואז תוקף במכת בוץ שפוגעת ופניו של פאר וגורמת לו לא לראות לכמה זמן, לפתע נווד האדמה זורק על הריצפה מן כדור שמתפוצץ וממלא את המקום עשן, לפתע כהעשן מתפזר אתה רואה שגם נווד האדמה גם הנערה נעלמו, אתה מביט מהחלון ורואה שנווד האש סוחב את הנערה שכניראה התעלפה.

7. משתמש מנוסה
    MCshay
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל להסתובב באזור שליד היער ומחפש פוקימונים שאפשר להלחם מולם לאימונים, אתה הולך מעט עד שאתה רואה ספינרק אחד שתלוי על עץ וחבורה של צ'רובים שמסתובבת סביב עץ אחד ובידוף אחד שמנסה לשבור את אחד העצים עם השן שלו.

יש לי שאלה לפני שאני מגיב כי אני לא יכול להמשיך אם אני לא אדע ספינרק זה לפני אריאדוס?
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    MCshay
    כן ספינרק הוא הקטן של אריאדוס.

9. משתמש מנוסה

MCshay

אוציא את הפוקדור של ראנקרוסו "צא ראנקרוסו בילבול על ספנירק ואז על חושי עכשיו" אומר לו ואזרוק את הפוקדור לאוויר
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    MCshay
    ראנקרוסו תוקף בבילבול ופוגע בספינרק המופתע, ספינרק מבולבול הוא לא יודע להכין לתקוף, ואז ראנקרוסו תוקף בעל חושי וזורק בעזרת העל חושי את ספינרק על אחד העצים, ואז לפתע ספינרק חוזר לעצמו ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בראנקרוסו שנפגע, ראנקרוסו חוטף הרעלה בגלל עוקץ הרעל.

11. משתמש סופר ספאמר
    SportMan
    אתה זורק את הפוקדור של קרוגנאק שיוצא מהפקודור, הוא מתיישב בצורה מוזרה על הזירה, "קדימה בואו נתחיל, מגנמייט רעם" אמר קרוק ומגנמייט התחיל לטעון אנרגיה למתקפה.

MCshay

Tiger
    גלייגר מתחיל לעוף לכיוונו של המגדל ואתה רץ אחריו, כעבור שתי דקות אתם מגיעים, גלייגר נכנס לתקוף הבניין מלמעלה ולפתע יוצר פיצוץ חזק שממנו עף גלייגר, אל תוך הידיים שלך, לפתע מאחד החלונות השבורים יוצא פלייגון מפלצתי.

יגאל
    פאנפי מחוסל, פאר תקוף בלהביור אבל גלייסכור הודף את זה ואז תוקף במכת בוץ שפוגעת ופניו של פאר וגורמת לו לא לראות לכמה זמן, לפתע נווד האדמה זורק על הריצפה מן כדור שמתפוצץ וממלא את המקום עשן, לפתע כהעשן מתפזר אתה רואה שגם נווד האדמה גם הנערה נעלמו, אתה מביט מהחלון ורואה שנווד האש סוחב את הנערה שכניראה התעלפה.
    אני מחזיר את כולם והולך לנסות לשחרר אותה

[B
    Tiger

.[/B]
    "איפה הפוקימונים שלי?" אני קורא אליו בכל הכוח בזעם

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan

MCshay

Tiger

יגאל
    אני אומר לקרוקאנק: "קרוקאנק תתחמק מהרעם ואז השתמש בעוקץ רעל ואז במכת בוץ על מגנמייט".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    [quote=PO ZON;725084]PokeStyle
    גבייט תוקף בסופת חול חזקה אבל זה לא נראה שזה משפיעה על סנדסלש, שנדסלש קפוץ אל תוך הבוץ שוב, גבייט מחכה שהוא יצא כדי לתקוף בקבר חול, לפתע האבן שגבייט עומד עליה נשברת וגבייט נופל לבוץ, סנדסלש מתחיל לתקוף אותו בחתך ומתחיל להטביעה אותו בבוץ גבייט נפגע חזק מאוד והוא מתקשה לזוז מאחיזתו של סנדסלש.

"גיבייט קדימה אתה יכול תשתמש בטפריי דרקון קדימה!"

15. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה יורד במהירות למטה ויוצא מן הבניין, אתה רץ אל נווד האדמה וקופץ עליו ומפיל אותו לאדמה, אתה אומר למאמנת לברוח וזה מה שהיא עושה, לפתע נווד האדמה תופס אותך וקושר את ידיך באזיקים, הוא משוך אותך אל תוך ומן מרתף וזורק אותך לתוכו, "תוך 24 שעות אתה לא תשאר בחיים" הוא אומר וסוגר את הדלת של המרתף.

Tiger
    הפלייגון העצבני לא עונה לך הוא מתחיל לתקוף בנשימת דרקון ומפוצץ את המקום אתה נופל על האדמה מרוב ההדף, לפתע פלייגון תופס אותך ואז הוא מתחיל לעוף אתה מתחיל להתרחק לאט לאט מהאדמה וכעבור כמה שניות פלייגון נכנס לתוך המגדל שממנו הוא בא, לפתע אתה רואה מלא מלא כלובים, לפתע פליגון זורק אותך לאחד הכלובים ותוקף את המנעול בציפורן דרקון שגורם למנעול להנעל, אתה מביט ורואה מלא מלא פוקימונים בחדר שכלואים בכלובים, ואתה רואה גם את הפוקימונים שלך, לפתע אל המקום נכנס נווד אדמה אחד, הוא מלטף את ראשו של פלייגון, "נו באמת הבאתה עוד מאמן עלוב, בקשתי שתביא רק את הפוקימונים, המאמנים סתם לא קשורים." אמר נווד האדמה והחזיר את פלייגון לפוקדור, הוא התקרב לכלוב שלך ואמר "תהנה מהדקות האחרונות שלך כי בעוד חצי שעה אתה וכל המאמנים המתנגדים לשינוי לא תהיו בעולם הזה" אמר הנווד וירד חזרה לקומה מתחת, אתה רואה שהפוקימונים שלך בוכים הם לא יודעים מה לעשות.

SportMan
    לפתע קרוגנאק מתחיל לרוץ במהירות הוא חומק ממתקפת הרעם של מגנמייט ואז הוא נותן קפיצה גבוה לכיוונו של מגנמייט, מגנמייט מגיב מהר ותוקף שוב ברעם לופוגע בקרוגנאק שנופל על ריצפת המכון, מגנמייט מתקרב לקרוגנק במהירות לתקוף אותו שוב אבל קרוגנאק מתעושש מהר, הוא תוקף במכת בוץ ופוגע במגנמייט שנפגע חזק ומאבד את היכולת לתקוף במתקפות חשמל לקרב הזה.

PokeStyle
    גבייט מנסה אבל סנדסלש לא עוזב אותו, לפתע גבייט מנסה להתגלגל וגורם לסנדסלש ליפול מגב שלו לבוץ וכאשר סנדסלש לא במצב לחמוק גבייט תוקף בציפורן דרקון ללא הפסקה ומצליח לחסל את סנדסלש, אתה מנצח בקרב דוכן המים הראשון שלך.

עמוד 54 מתוך 83 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •