Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 83 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    אתה ממשיך להסתובב באזור, לפתע אתה רואה אודיש צ'רובי פאצ'יריסיו ושניקס.

Tiger
    אתה מתחיל לרוץ בכל הכוח, ומאחוריך האדמה מתחילה להתפוצץ הנשימת הדרקון ויוצר עשן ענקי, לפתע אתה מועד נשימת הדרקון מתקרבת עליך ולפתע אקדח מים פוגע בפלייגון ועוצר אותו מלתקוף, לפתע על אחד הגגות של אחד הבניינים אתה רואה מאמנת אחת ולידה יש פוליטוד, הוא תוקף בקרן בועות ופוגע חזק בפליגון שעף אחד אחד הבניינים וגורם לכך שהבניין ישבר מעט, "היי ילד אתה בסדר?" שואלת המאמנת מהגג.

MCshay
    גווספה יוצא מהפוקדור הוא רץ במהירות אל ספינרק לתקוף אותו בחבטה אבל ספינרק תוקף בירית חוט וחומק, ספינרק מתחיל לתקוף בעוקץ רעל אבל גווספה חומק.

יגאל
    אתה מנסה לפתוח את הדלת אבל אתה רואה שיש מוט ברזל שחוסם את הדלת מהצד השני, ושצריך איך שהוא לשבור אותו, אתה רואה שהדלת עשויה מעץ מוזר ועתיק.

2. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    באווסול רץ במהירות הוא תוקף במתקפה מהירה משולבת עם שריטה ופוגע חזק במריפ ומטיח אותה באדמה מריפ נפגעת קשה ונראה שהיא מחוסלת, אתה זורק על מריפ פוקדור שפוגע במריפ ומכניס אותה עליו, הפוקדור מתחיל להבהב ולזוז מצד לצד, עד שכעבור כמה דקות הוא מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה מריפ.
    "תקפו שלושתיכם את אודיש!באווסול מתקפה מהירה,סייטר מכת כנף ואז גל ואקום,מריפ דחיפה!"אומר!

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    elbaz2008
    אתה ממשיך להסתובב באזור, לפתע אתה רואה אודיש צ'רובי פאצ'יריסיו ושניקס.

Tiger
    אתה מתחיל לרוץ בכל הכוח, ומאחוריך האדמה מתחילה להתפוצץ הנשימת הדרקון ויוצר עשן ענקי, לפתע אתה מועד נשימת הדרקון מתקרבת עליך ולפתע אקדח מים פוגע בפלייגון ועוצר אותו מלתקוף, לפתע על אחד הגגות של אחד הבניינים אתה רואה מאמנת אחת ולידה יש פוליטוד, הוא תוקף בקרן בועות ופוגע חזק בפליגון שעף אחד אחד הבניינים וגורם לכך שהבניין ישבר מעט, "היי ילד אתה בסדר?" שואלת המאמנת מהגג.

MCshay
    גווספה יוצא מהפוקדור הוא רץ במהירות אל ספינרק לתקוף אותו בחבטה אבל ספינרק תוקף בירית חוט וחומק, ספינרק מתחיל לתקוף בעוקץ רעל אבל גווספה חומק.

יגאל
    אתה מנסה לפתוח את הדלת אבל אתה רואה שיש מוט ברזל שחוסם את הדלת מהצד השני, ושצריך איך שהוא לשבור אותו, אתה רואה שהדלת עשויה מעץ מוזר ועתיק.
    אני מוציא את פאר ואומר לו לתקוף בלהביור

4. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאר תוקף בלהביור ומתחיל לשרוף את הדלת וכעבור רבע שעה קאקול תוקף בחבטה והדלת מתפוררת,אתה יוצא החוצה, לפתע אתה רואה מרחוק את נוודי האדמה כנראה שהם מתכננים לשבור את כל הבניינים בעיר ולבנות עיר חדשה, עיר שתהיה רק בשליטתם.

elbaz2008
    אחי זה לא הוגן שאתה תוקף פוקימון אחד עם שלושה פוקימונים, אתה רואה קרב תעשה אותו אחד על אחד.
    -------------------------------
    האודיש המבוהל מתחיל ברוח הוא נכנס לחור אחד שנמצא באחד העצים ומפחד לצאת החוצה, הפוקימונים שלך מנסים לתקוף אותו או להוציא אותו החוצה אבל לא מצליחים.

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פאר תוקף בלהביור ומתחיל לשרוף את הדלת וכעבור רבע שעה קאקול תוקף בחבטה והדלת מתפוררת,אתה יוצא החוצה, לפתע אתה רואה מרחוק את נוודי האדמה כנראה שהם מתכננים לשבור את כל הבניינים בעיר ולבנות עיר חדשה, עיר שתהיה רק בשליטתם.

elbaz2008
    אחי זה לא הוגן שאתה תוקף פוקימון אחד עם שלושה פוקימונים, אתה רואה קרב תעשה אותו אחד על אחד.
    האודיש המבוהל מתחיל ברוח הוא נכנס לחור אחד שנמצא באחד העצים ומפחד לצאת החוצה, הפוקימונים שלך מנסים לתקוף אותו או להוציא אותו החוצה אבל לא מצליחים.
    אני מחפש מקום שבו אני יכול לרפא את הפוקימונים שלי

6. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008

לא הבנתי מה לא הוגן בזה אבל אם אתה אומר אז סבבה...

אוקיי בואו נחפש פוקימון אחר...

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה רואה מרכז פוקימונים פרוץ, אתה רץ עליו במהירות, אתה נכנס ורואה את המכונה של הריפוי אתה מניח עליה את הפוקדורים של הפוקימונים שלך כאשר הפוקימונים שלך בתוך הפוקדורים ומרפא אותם, לפתע אתה רואה משהו זז הוא עולה במלעה המדרגות לקומה השניה של המרכז, אתה לוקח את הפוקידורים של הפוקימונים שלך ועולה לקומה השניה לראות מה זה, לפתע אתה רואה קורומורי, הוא נראה מפוחד מאוד.

elbaz2008
    כי זה כמו בקרב מה מכון שזה לא הגיוני שמאמן המכון ישתמש בפוקימון אחד ואתה תוציא מולו 3 פוקימונים, זה פשוט לא הוגן, וגם ככה הפוקימונים שלך מתאמנים פחות כי הם תוקפים ביחד, וכשאתה נלחם רק עם אחד מהם בקרב הוא מתחזק יותר.
    ----------------------------------------------------
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים, ואז אתה רואה חבורה ענקית של פוקימונים דמוי חיפושית, הם אוכלים חתיכות של עצים ונראה שהם חזקים מאוד.

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה רואה מרכז פוקימונים פרוץ, אתה רץ עליו במהירות, אתה נכנס ורואה את המכונה של הריפוי אתה מניח עליה את הפוקדורים של הפוקימונים שלך כאשר הפוקימונים שלך בתוך הפוקדורים ומרפא אותם, לפתע אתה רואה משהו זז הוא עולה במלעה המדרגות לקומה השניה של המרכז, אתה לוקח את הפוקידורים של הפוקימונים שלך ועולה לקומה השניה לראות מה זה, לפתע אתה רואה קורומורי, הוא נראה מפוחד מאוד.

elbaz2008
    כי זה כמו בקרב מה מכון שזה לא הגיוני שמאמן המכון ישתמש בפוקימון אחד ואתה תוציא מולו 3 פוקימונים, זה פשוט לא הוגן, וגם ככה הפוקימונים שלך מתאמנים פחות כי הם תוקפים ביחד, וכשאתה נלחם רק עם אחד מהם בקרב הוא מתחזק יותר.
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים, ואז אתה רואה חבורה ענקית של פוקימונים דמוי חיפושית, הם אוכלים חתיכות של עצים ונראה שהם חזקים מאוד.
    אני אומר לו אין לו מימה לפחד ואחר כך אני שואל אותו עם הוא רוצה להיצטרף אלי

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה רואה שהוא מפוחד, לפתע התאורה בחדר שלא עבדה כל כך טוב חורת לעבוד רגיל אתה רואה שקורומורי מלא בבוץ ובפצעים, כניראה שנוודי האדמה פצעו אותו, קורומורי עף ומתחבא מאחורי אחד הדלפקים, הוא אתה מתקרב ורואה שהוא ממש רועד מפחד.

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה רואה שהוא מפוחד, לפתע התאורה בחדר שלא עבדה כל כך טוב חורת לעבוד רגיל אתה רואה שקורומורי מלא בבוץ ובפצעים, כניראה שנוודי האדמה פצעו אותו, קורומורי עף ומתחבא מאחורי אחד הדלפקים, הוא אתה מתקרב ורואה שהוא ממש רועד מפחד.
    אני אומר לו שאני התפוס אותו ואחר כך אני הרפא אותו במכונה ואז אני ישחרר אותו
    ואחר כך אני שואל אותו עם הוא רוצה לעשות את זה?

11. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    elbaz2008MCshay
    "גווספה השתמש בניצוץ עכשיו על ספינרק ואז השתמש צרחה כדי לשתק אותו" אומר לרווספה
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

12. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    צא סייטר מכת כנף ואז גלי ואקום!

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    "לא יכול להיות טוב יותר" אני קורא אליה בציניות ואז קם,משפשף מעט את פצעי הדואבים,מנקה את האבק שעל בגדי,ורץ למקום המסתור הכי קרוב שאני יכול לרואת-מאחורי בנין וכו'-אך גם מקום שממנו אוכל לראות את הקרב

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    יגאל
    קאקול תוקף בחבטה כדי לפתוח את דלת המרתף אבל הוא לא מצליח הוא חלש מכדי לפתוח את דלת המרתף.

SportMan
    "אל תיתן לו מגנמייט תקוף בצליל מתכת" אמר קרוק, לפתע מגנמייט תקף בצליל מתכת שהחריש אוזניים וגרם לקרוגנאק לאבד את הריכוז, לפתע מגנמייט תקף את קרוגנאק בבום על קולי ופוגע בקרוגנאק ישירות, קרוגנאק נפצע באחת מהרגליים שלו והוא מתקשה לעמוד מאוזן או בכלל לרוץ מהר.

PokeStyle
    אתה נפרד מדנה ויוצא מהמכון אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר ורואה שאנשים מתקנים את כל הנזק שנוודי האדמה עשו, אתה ממשיך ללכת ויוצא מהעיר, אתה הולך ליד רצועת חוף שיש בה קרבים שלוסים ומדקיפים,

אתה ממשיך טיפה להתקדם ורואה את מרטין הוא מתאמן עם הסווינאב שלו.

Tiger
    "פלייגון תקוף בנשימת דרקון" אמר נווד האדמה, המתקפות פגעו זו בזו ויצרו פיצוץ ענקי מההדף כולם עפו ואתה עפתה החוצה מראש המגדל שהקירות שלו החלו להישבר אתה רואה שגם הפוקימונים שלך עפו, לפתע פלאמריי תוקף בעל חושי והצליח אתם מליפול לאדמה ולמות, פלאמריי מוריד אתכם לאדמה, לפתע אתה רואה שהמגדל מתחיל להתפרק ולישבר לאט לאט והקומות נבלעות לתוך הבניין עצמו, לפתע מן העשן יוצא נווד האדמה הוא על הפלייגון שלו, "פלייגון נשמית דרקון בפעם האחרונה גמור את המאמן " אמר נווד האדמה, ופלייגון החל לטעון אנרגיה בפעם האחרונה, אתה רואה שהפוקימונים שלך פצועים מאוד מכדי להתמודד שם עם פלייגון.

MCshay
    ראנקורוסו מנסה לתקרב אל ספינרק ולתקוף אותו בהיפנוזה אבל ההרעלה משפיעה עליו לרעה, ראנקרוסו נראה מסוחרר מאוד, ספינרק מנצל את ההיזדמנות ותוקף בחוט יריה וקושר את ראנקרוסו, ואז כאשר ראנקרוסו לא יכול לזוז ספינראק תוקף בקשירה ועם השפעת ההרעלה הוא מצליח לחסל את ראנקרוסו.

elbaz2008
    באווסול רץ במהירות הוא תוקף במתקפה מהירה משולבת עם שריטה ופוגע חזק במריפ ומטיח אותה באדמה מריפ נפגעת קשה ונראה שהיא מחוסלת, אתה זורק על מריפ פוקדור שפוגע במריפ ומכניס אותה עליו, הפוקדור מתחיל להבהב ולזוז מצד לצד, עד שכעבור כמה דקות הוא מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה מריפ.
    אני אומר לקרוקאנק: "קרוקאנק תשתמש במכת בוץ פעמיים כדי לסיים את הקרב הזה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש מנוסה
    יגאל
    נראה שהוא עדיין לא רכש את האמון בך, לפתע אתם שומעים פיצוץ ענקי, והמרכז רועד, אתה מביט מהמדרגות ורואה שנוודי האדמה פרצו למרכז והם מתחילים לקחת ממנו דברים, "עוד 2 דקות כל המרכז הזה יעלם, תכינו את הפלייגון לפיצוץ המקום בעוד 2 דקות" אמר אחד מנוודי האדמה, הם הולכים לפוצץ את המקום בעוד 2 דקות, אתה חושב עם לעזוב אבל עדיין קורומורי בסכנה.

MCshay
    גווספה תוקף בניצוץ ופוגע בספינרק ומפיל אותו מהעץ, ספינרק מתעצבן הוא מנסה לתקוף בחוט יריה לקשור את גווספה, אבל גווספה תוקף בצרחה וגורם לספינרק לאבד את הריכוז.

elbaz2008
    אתה בודק בפוקע מידע על הפוקימון חרק, "דנטל פוקימון חיפושית הזבל, הוא משתמש במתקפות פזיות בגלל משקל גופו שנותן לו יתרון מבחינה פיזית, אבל הוא זז לאט מאוד" אמר הפוקדע.
    סייטר תוקף במכת כנף ופוגע באחד מהדנטלים שנפגע, הדנטל שנפגע תוקף את סייטר במכת גוף והוא קופץ לגובה ונופל על סייטר שנפגע חזק ולא יכול לזוז כי הוא תקוע מתחת לדנטל הכבד.

Tiger
    לפתע המאמנת יורדת מהגג, היא באה לכיוונך כאשר אתה מוחפש מקום להתחבא, "כניראה שהמאמן ההוא לא יחזור להציק לך, תקשיב אני צריכה את העזרה שלך, אנחנו צריכים השתלט על דוכן המים שם יש את מרכז הבקרה של כל העיר, ואני צריכה שתעזור לי להלחם בנוודי האדמה שיהיו שם, אתה רוצה לעזור לי?" שאלה המאמנת, אתה עומד לענות לה אבל לפתע אתם שומעים עוד פיצוץ ולפתע אתם רואים נווד אדמה שעף לכיוונכם עם הארודקטייל שלו.

SportMan
    קרוגנאק תוקף במכת בוץ אבל מגנמייט חומק מהמכות של הבוץ, מגנמייט תוקף בפיצוץ מגנטי ויורה קרן שפוגעת ישירות בקרוגנאק הפצוע שלא יכול לחמוק בגלל הרגל שלו, קרוגנאק נפגע ועף על קיר המכון, קרוגנאק מחוסל.

עמוד 56 מתוך 83 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •