סליחה שלא הגבתי הייתי טיפה עסוק, ועכשיו נחזור למשחק.
Tiger
פלאמריי יוצא מהפוקדור הוא תוקף בעל חושי ומתחיל לרחף לכיוונו של ארודקטייל ואז תוקף אותו בבטנו בזנב ברזל, ארודקטייל צונח אל האדמה ונפגע קשה וגם המאמן שלו, "אני לא אתן לכם לברוח בקלות, צאו סטיליקסים שלי" אמר נווד האדמה והוציא שני סטיליקסים ענקיים.
"בוא נילחם בהם כל אחד ילחם בסטליקס אחד, אני אלחם בסטיליקס ההוא, צא פוליטוד תקוף בבועות להתחלה" אמרה המאמנת.
יגאל
אתה מרים את קורומורי המפוחד ומתקרב לעבר הירידה לקומה הראשונה שרק ממנה יש יציאה, אבל אתה וראה שיש מלא נוודי אדמה בקומה הזו, הם עושים משהו עם מכונות הריפוי.
MCshay
גווספה תוקף בניצוץ ופוגע ישירות בספינרק ומחשמל אותו חזק מאוד, ספינרק עף על האדמה ומתגלגל ונחבט, נראה שהוא מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור שפוגע בסינרק ומכניס אותו עליו, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד ואז לפתע מפסיק, כל הכבוד תפסתה ספינרק.
SportMan
קיובון מתחיל לרוץ לכיוונו של מגנמייט וקופץ לכיוונו ותוקף בחבטת ראש אבל לפתע מגנמייט תוקף בפיצוץ מגנטי קיובון רואה את הסיכון ומשנה את המכה לחבטת עצם וזורק את העצם שלו על מגנמייט שנפגע חזק ולא מצליח לתקוף בפיצוץ מגנטי, מגנמייט נופל על האדמה ולא יכול להלחם יותר, קרוק מחזיר את מגנמייט, לפתע הוא זורק פוקדור אחר וממנו יוצא פוקימון דמוי בטריה, "עכשיו יתחיל הקרב האמיתי, פלאטריי תתחיל ברעם" אמר קרוק.
PokeStyle
"אז זה אתה המאמן ההוא שהתחיל איתי את המסע, לך יש את האוגר השמן ההוא, הוא לא יעזור לך לנצח אותי בליגה, אז כדי שתתחיל להתאמן והרבה, כי כדי לנצח אותי אתה צריך ממש להיות חזק" אמר מרטין והחל לגחח.
PokeStyle
"בסדר זה יהיה קרב 4 על 4, סווינאב בוא נתחיל עם קרן קרח ברגע שהוא יוצא פוקימון" אמר מרטין שחייך בצורה מוזרה כאילו הוא יודע משהו שאתה לא.
יגאל
קורומורי מסכים להצבע שלך ונכנס לפוקדור ואתה תופס אותו, אתה רואה שנוודי האדם עומדים לעלות לקומה למעלה, לקומה שאתה נמצא בה.
סייטר נסה לחמוק עם מתקפה מהירה!ואז גלי ואקום!elbaz2008
אתה בודק בפוקע מידע על הפוקימון חרק, "דנטל פוקימון חיפושית הזבל, הוא משתמש במתקפות פזיות בגלל משקל גופו שנותן לו יתרון מבחינה פיזית, אבל הוא זז לאט מאוד" אמר הפוקדע.
סייטר תוקף במכת כנף ופוגע באחד מהדנטלים שנפגע, הדנטל שנפגע תוקף את סייטר במכת גוף והוא קופץ לגובה ונופל על סייטר שנפגע חזק ולא יכול לזוז כי הוא תקוע מתחת לדנטל הכבד.
קרדיט ענק לרועי!
יגאל
פאנפי יוצא מהפוקדור ותוקף בגילגול ותקוף את נוודי האש שעולים למעלה במדרגות ומפיל אותם, אבל כאשר הוא מגיעה לנודי האדמה שבקומה התחתונה הם מוציאים עליו אוניקס שתוקף את הפאנפי שלך בקשירה ותופס אותו בזנבו ומתחיל למחוץ אותו, פאנפי צורח מרוב כאב, הוא לא יכול לזוז.
MCshay
אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שהרבה מאמנים עם פוקימונים פצועים נכנסים למרכז הפוקימונים הם באים מדוכן חשמל, נראה שהמאמן מדוכן החשמל מאוד חזק, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ואתה יוצא מהמרכז, אתה מסתובב בעיר ולפתע נתקל בדוכן החשמל, הוא בנוי מכירות ברזל, הוא נראה מוזר במיוחד
.elbaz2008
סייטר לא מצליח לתקוף באף מתקפה בגלל שדנטל שתוקף אותו במכת גוף יושב עליו ולא נותן לא לזוז, סייטר נפגע חזק מאוד בגלל הכובד של דנטל.
PokeStyle
מווסק תוקף בזריקת חול שלא משפיעה כל כך על סוונאב שתוקף בקרן קרח שפוגעת בבטנו של מווסק ומקפיא את בטנו כמו כגב, מווסק מתקשה להזיז את ידיו וגם הרעמה שלו קפאה בעזרתה הוא תוקף בעלי תער, מווסק מנסה לתקוף בעלי תער אבל הקרח שעל גופו לא מאפשר לו לתקוף, "קדימה סווינאב תקוף בירית בוץ" אמר מרטין, סווינאב עומד לתקוף ביריית בוץ.
SportMan
פלאטריי יוצר בין ידיו כדור אנרגיה חשמלי מוזר, קיובון רואה שאיו לו בזמון זה ממה להתחמק, הוא תוקף בחבטת ראש וקופץ לכיוונו של פלאטריי, פלאטריי תוקף אז לפתע ברעם ולמרות שקיובון סוג אדמה הוא נפגע מהעוצמה החזקה של הרעם שיצא מבין ידיו של פלאטרי, קיובון נופל חזק על האדמה, "עכשיו פלאטריי תקוף בציפון מתכת עם וולט" אמר קרוק, פלאטרי עומד לתקוף בציפורן מתכת עם וולט.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)