Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 83 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1240
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    [B]
    Tiger
    לפתע המאמנת יורדת מהגג, היא באה לכיוונך כאשר אתה מוחפש מקום להתחבא, "כניראה שהמאמן ההוא לא יחזור להציק לך, תקשיב אני צריכה את העזרה שלך, אנחנו צריכים השתלט על דוכן המים שם יש את מרכז הבקרה של כל העיר, ואני צריכה שתעזור לי להלחם בנוודי האדמה שיהיו שם, אתה רוצה לעזור לי?" שאלה המאמנת, אתה עומד לענות לה אבל לפתע אתם שומעים עוד פיצוץ ולפתע אתם רואים נווד אדמה שעף לכיוונכם עם הארודקטייל שלו.
    "למרות שהפוקימונים שלי לא ישרדו יותר מרבע קרב,אין בעיה" אני מחיך בציניות,ואז מוציא את פלמרי,שכנראה יש לו הכי הרבה סיכוי בקרב הזה.
    "פלמריי,תשתמש בזנב ברזל על ארדוקטייל!"

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    נראה שהוא עדיין לא רכש את האמון בך, לפתע אתם שומעים פיצוץ ענקי, והמרכז רועד, אתה מביט מהמדרגות ורואה שנוודי האדמה פרצו למרכז והם מתחילים לקחת ממנו דברים, "עוד 2 דקות כל המרכז הזה יעלם, תכינו את הפלייגון לפיצוץ המקום בעוד 2 דקות" אמר אחד מנוודי האדמה, הם הולכים לפוצץ את המקום בעוד 2 דקות, אתה חושב עם לעזוב אבל עדיין קורומורי בסכנה.
    אני מחזיק את קורומורי ויוצא ממרכז הפוקימונים מהר

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    MCshay
    גווספה תוקף בניצוץ ופוגע בספינרק ומפיל אותו מהעץ, ספינרק מתעצבן הוא מנסה לתקוף בחוט יריה לקשור את גווספה, אבל גווספה תוקף בצרחה וגורם לספינרק לאבד את הריכוז.
    .
    "יופי גווספה עכשיו השתמש בחבטה וחסל את ספינרק" אומר לגווספה
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    יגאל
    נראה שהוא עדיין לא רכש את האמון בך, לפתע אתם שומעים פיצוץ ענקי, והמרכז רועד, אתה מביט מהמדרגות ורואה שנוודי האדמה פרצו למרכז והם מתחילים לקחת ממנו דברים, "עוד 2 דקות כל המרכז הזה יעלם, תכינו את הפלייגון לפיצוץ המקום בעוד 2 דקות" אמר אחד מנוודי האדמה, הם הולכים לפוצץ את המקום בעוד 2 דקות, אתה חושב עם לעזוב אבל עדיין קורומורי בסכנה.

MCshay
    גווספה תוקף בניצוץ ופוגע בספינרק ומפיל אותו מהעץ, ספינרק מתעצבן הוא מנסה לתקוף בחוט יריה לקשור את גווספה, אבל גווספה תוקף בצרחה וגורם לספינרק לאבד את הריכוז.

elbaz2008
    אתה בודק בפוקע מידע על הפוקימון חרק, "דנטל פוקימון חיפושית הזבל, הוא משתמש במתקפות פזיות בגלל משקל גופו שנותן לו יתרון מבחינה פיזית, אבל הוא זז לאט מאוד" אמר הפוקדע.
    סייטר תוקף במכת כנף ופוגע באחד מהדנטלים שנפגע, הדנטל שנפגע תוקף את סייטר במכת גוף והוא קופץ לגובה ונופל על סייטר שנפגע חזק ולא יכול לזוז כי הוא תקוע מתחת לדנטל הכבד.

Tiger
    לפתע המאמנת יורדת מהגג, היא באה לכיוונך כאשר אתה מוחפש מקום להתחבא, "כניראה שהמאמן ההוא לא יחזור להציק לך, תקשיב אני צריכה את העזרה שלך, אנחנו צריכים השתלט על דוכן המים שם יש את מרכז הבקרה של כל העיר, ואני צריכה שתעזור לי להלחם בנוודי האדמה שיהיו שם, אתה רוצה לעזור לי?" שאלה המאמנת, אתה עומד לענות לה אבל לפתע אתם שומעים עוד פיצוץ ולפתע אתם רואים נווד אדמה שעף לכיוונכם עם הארודקטייל שלו.

SportMan
    קרוגנאק תוקף במכת בוץ אבל מגנמייט חומק מהמכות של הבוץ, מגנמייט תוקף בפיצוץ מגנטי ויורה קרן שפוגעת ישירות בקרוגנאק הפצוע שלא יכול לחמוק בגלל הרגל שלו, קרוגנאק נפגע ועף על קיר המכון, קרוגנאק מחוסל.
    אני אומר: "תודה קרוקאנק" ומחזיר אותו לפוכדור ואז אני אומר: "צא קיובון תשתמש בחבטת ראש ואז בחבטת עצם".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    אתה נפרד מדנה ויוצא מהמכון אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר ורואה שאנשים מתקנים את כל הנזק שנוודי האדמה עשו, אתה ממשיך ללכת ויוצא מהעיר, אתה הולך ליד רצועת חוף שיש בה קרבים שלוסים ומדקיפים,

אתה ממשיך טיפה להתקדם ורואה את מרטין הוא מתאמן עם הסווינאב שלו.

.
    אחי מצטער שלא הגבתי פשוט נפל לי האינטרנט מיום חמישי וסידרו לי אותו רק עכשיו
    ------------------------------
    "היי מרטין ממצב?...מזמן לא התראינו" ואחייך למרטין

6. משתמש מנוסה
    סליחה שלא הגבתי הייתי טיפה עסוק, ועכשיו נחזור למשחק.

Tiger
    פלאמריי יוצא מהפוקדור הוא תוקף בעל חושי ומתחיל לרחף לכיוונו של ארודקטייל ואז תוקף אותו בבטנו בזנב ברזל, ארודקטייל צונח אל האדמה ונפגע קשה וגם המאמן שלו, "אני לא אתן לכם לברוח בקלות, צאו סטיליקסים שלי" אמר נווד האדמה והוציא שני סטיליקסים ענקיים.
    "בוא נילחם בהם כל אחד ילחם בסטליקס אחד, אני אלחם בסטיליקס ההוא, צא פוליטוד תקוף בבועות להתחלה" אמרה המאמנת.

יגאל
    אתה מרים את קורומורי המפוחד ומתקרב לעבר הירידה לקומה הראשונה שרק ממנה יש יציאה, אבל אתה וראה שיש מלא נוודי אדמה בקומה הזו, הם עושים משהו עם מכונות הריפוי.

MCshay
    גווספה תוקף בניצוץ ופוגע ישירות בספינרק ומחשמל אותו חזק מאוד, ספינרק עף על האדמה ומתגלגל ונחבט, נראה שהוא מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור שפוגע בסינרק ומכניס אותו עליו, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד ואז לפתע מפסיק, כל הכבוד תפסתה ספינרק.

SportMan
    קיובון מתחיל לרוץ לכיוונו של מגנמייט וקופץ לכיוונו ותוקף בחבטת ראש אבל לפתע מגנמייט תוקף בפיצוץ מגנטי קיובון רואה את הסיכון ומשנה את המכה לחבטת עצם וזורק את העצם שלו על מגנמייט שנפגע חזק ולא מצליח לתקוף בפיצוץ מגנטי, מגנמייט נופל על האדמה ולא יכול להלחם יותר, קרוק מחזיר את מגנמייט, לפתע הוא זורק פוקדור אחר וממנו יוצא פוקימון דמוי בטריה, "עכשיו יתחיל הקרב האמיתי, פלאטריי תתחיל ברעם" אמר קרוק.

PokeStyle
    "אז זה אתה המאמן ההוא שהתחיל איתי את המסע, לך יש את האוגר השמן ההוא, הוא לא יעזור לך לנצח אותי בליגה, אז כדי שתתחיל להתאמן והרבה, כי כדי לנצח אותי אתה צריך ממש להיות חזק" אמר מרטין והחל לגחח.

7. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "אז זה אתה המאמן ההוא שהתחיל איתי את המסע, לך יש את האוגר השמן ההוא, הוא לא יעזור לך לנצח אותי בליגה, אז כדי שתתחיל להתאמן והרבה, כי כדי לנצח אותי אתה צריך ממש להיות חזק" אמר מרטין והחל לגחח.
    "מה אתה אומר,אז מה אתה אומר על קרב שיכריע מה יותר טוב?"
    ואחייך אליו

8. משתמש סופר ספאמר

Tiger
    פלאמריי יוצא מהפוקדור הוא תוקף בעל חושי ומתחיל לרחף לכיוונו של ארודקטייל ואז תוקף אותו בבטנו בזנב ברזל, ארודקטייל צונח אל האדמה ונפגע קשה וגם המאמן שלו, "אני לא אתן לכם לברוח בקלות, צאו סטיליקסים שלי" אמר נווד האדמה והוציא שני סטיליקסים ענקיים.
    "בוא נילחם בהם כל אחד ילחם בסטליקס אחד, אני אלחם בסטיליקס ההוא, צא פוליטוד תקוף בבועות להתחלה" אמרה המאמנת.

יגאל
    אתה מרים את קורומורי המפוחד ומתקרב לעבר הירידה לקומה הראשונה שרק ממנה יש יציאה, אבל אתה וראה שיש מלא נוודי אדמה בקומה הזו, הם עושים משהו עם מכונות הריפוי.

MCshay
    גווספה תוקף בניצוץ ופוגע ישירות בספינרק ומחשמל אותו חזק מאוד, ספינרק עף על האדמה ומתגלגל ונחבט, נראה שהוא מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור שפוגע בסינרק ומכניס אותו עליו, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד ואז לפתע מפסיק, כל הכבוד תפסתה ספינרק.

SportMan
    קיובון מתחיל לרוץ לכיוונו של מגנמייט וקופץ לכיוונו ותוקף בחבטת ראש אבל לפתע מגנמייט תוקף בפיצוץ מגנטי קיובון רואה את הסיכון ומשנה את המכה לחבטת עצם וזורק את העצם שלו על מגנמייט שנפגע חזק ולא מצליח לתקוף בפיצוץ מגנטי, מגנמייט נופל על האדמה ולא יכול להלחם יותר, קרוק מחזיר את מגנמייט, לפתע הוא זורק פוקדור אחר וממנו יוצא פוקימון דמוי בטריה, "עכשיו יתחיל הקרב האמיתי, פלאטריי תתחיל ברעם" אמר קרוק.

PokeStyle
    אני אומר לקורומורי שהדרך היחידה שנצליח לצת היא שתיכנס לפוכדור הזה ואני מושיט לידו פוכדור

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "בסדר זה יהיה קרב 4 על 4, סווינאב בוא נתחיל עם קרן קרח ברגע שהוא יוצא פוקימון" אמר מרטין שחייך בצורה מוזרה כאילו הוא יודע משהו שאתה לא.

יגאל
    קורומורי מסכים להצבע שלך ונכנס לפוקדור ואתה תופס אותו, אתה רואה שנוודי האדם עומדים לעלות לקומה למעלה, לקומה שאתה נמצא בה.

10. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    "בסדר זה יהיה קרב 4 על 4, סווינאב בוא נתחיל עם קרן קרח ברגע שהוא יוצא פוקימון" אמר מרטין שחייך בצורה מוזרה כאילו הוא יודע משהו שאתה לא.

יגאל
    קורומורי מסכים להצבע שלך ונכנס לפוקדור ואתה תופס אותו, אתה רואה שנוודי האדם עומדים לעלות לקומה למעלה, לקומה שאתה נמצא בה.
    אני מוציא את פאנפי ואומר לו לתקוף בגילגול כדי להפיל את נוודי האדמה ובזמן שהם נופלים אני בורח

11. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    MCshay

.
    "יש תפסתי ספינרק" אומר ואכניס אוו לחגורה
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

12. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אתה בודק בפוקע מידע על הפוקימון חרק, "דנטל פוקימון חיפושית הזבל, הוא משתמש במתקפות פזיות בגלל משקל גופו שנותן לו יתרון מבחינה פיזית, אבל הוא זז לאט מאוד" אמר הפוקדע.
    סייטר תוקף במכת כנף ופוגע באחד מהדנטלים שנפגע, הדנטל שנפגע תוקף את סייטר במכת גוף והוא קופץ לגובה ונופל על סייטר שנפגע חזק ולא יכול לזוז כי הוא תקוע מתחת לדנטל הכבד.
    סייטר נסה לחמוק עם מתקפה מהירה!ואז גלי ואקום!

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle

.
    'מעניין מה הוא מתכנן לעשות נראה לי שהוא זומם משהו' אחשוב לעצמי בלחץ
    'סווינב הוא סוג אדמה קרח אז למווסק יהיה יתרון קטן' אחשוב לעצמי
    "מווסק קדימה צא תשתמש בזריקת חול כדי לעצור את קרן הקרח ואז תשתמש בעלי תער"

14. מנהל פורום ספורט לשעבר

Tiger

יגאל

MCshay

SportMan

PokeStyle
    אני אומר לקיובון: "קיובון תתחמק מהר מהרעם של פלאטריי ואז תשתמש בחבטת ראש ואז לחבטת העצם הכי חזקים שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאנפי יוצא מהפוקדור ותוקף בגילגול ותקוף את נוודי האש שעולים למעלה במדרגות ומפיל אותם, אבל כאשר הוא מגיעה לנודי האדמה שבקומה התחתונה הם מוציאים עליו אוניקס שתוקף את הפאנפי שלך בקשירה ותופס אותו בזנבו ומתחיל למחוץ אותו, פאנפי צורח מרוב כאב, הוא לא יכול לזוז.

MCshay
    אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שהרבה מאמנים עם פוקימונים פצועים נכנסים למרכז הפוקימונים הם באים מדוכן חשמל, נראה שהמאמן מדוכן החשמל מאוד חזק, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ואתה יוצא מהמרכז, אתה מסתובב בעיר ולפתע נתקל בדוכן החשמל, הוא בנוי מכירות ברזל, הוא נראה מוזר במיוחד

.elbaz2008
    סייטר לא מצליח לתקוף באף מתקפה בגלל שדנטל שתוקף אותו במכת גוף יושב עליו ולא נותן לא לזוז, סייטר נפגע חזק מאוד בגלל הכובד של דנטל.

PokeStyle
    מווסק תוקף בזריקת חול שלא משפיעה כל כך על סוונאב שתוקף בקרן קרח שפוגעת בבטנו של מווסק ומקפיא את בטנו כמו כגב, מווסק מתקשה להזיז את ידיו וגם הרעמה שלו קפאה בעזרתה הוא תוקף בעלי תער, מווסק מנסה לתקוף בעלי תער אבל הקרח שעל גופו לא מאפשר לו לתקוף, "קדימה סווינאב תקוף בירית בוץ" אמר מרטין, סווינאב עומד לתקוף ביריית בוץ.

SportMan
    פלאטריי יוצר בין ידיו כדור אנרגיה חשמלי מוזר, קיובון רואה שאיו לו בזמון זה ממה להתחמק, הוא תוקף בחבטת ראש וקופץ לכיוונו של פלאטריי, פלאטריי תוקף אז לפתע ברעם ולמרות שקיובון סוג אדמה הוא נפגע מהעוצמה החזקה של הרעם שיצא מבין ידיו של פלאטרי, קיובון נופל חזק על האדמה, "עכשיו פלאטריי תקוף בציפון מתכת עם וולט" אמר קרוק, פלאטרי עומד לתקוף בציפורן מתכת עם וולט.

עמוד 57 מתוך 83 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •