Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 83 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    קאקול מצליח לחמוק בפצצת הבוץ אבל כאשר הוא מנסה לתקוף בקרן קרח הוא לא מצליח הוא ניצל את כל אנרגייתה מתקפה הזו, לפתע סוומפרט תוקף אותו בפצצת בוץ שוב ומדביק את קאקול לאדמה, הבוץ דביק מאוד.
    אני מחזיר את קאקול ובורח מסוומפרט מהר

2. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה רץ במהירות לצד השני ולפתע אתה רואה שגם משם מגיעים נוודי אדמה, אתה מוקף, אתה רואה שהם עצבניים במיוחד, הם אוחזים בפוקדורים שלהם בזעם.

3. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה רץ במהירות לצד השני ולפתע אתה רואה שגם משם מגיעים נוודי אדמה, אתה מוקף, אתה רואה שהם עצבניים במיוחד, הם אוחזים בפוקדורים שלהם בזעם.
    אני מוציא את פאנפי ואומר לו לחפור מנהרה כדי שאני יוכל להיכנס ולברוח מהם

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    גבייט יוצא מהפוקדור הוא נראה זועם מתמיד, לפתע מרטין מחזיר את וורגול שלו לפוקדור ומוציא וזורק פוקדור אחר, וממנו יוצא פוקימון דמוי צמח בעציץ, "פלוודרן תקוף בעלה קסם" אמר מרטין, גבייט תוקף בזעם דרקון הוא מתקרב במהירות לתקוף את פלוודרן אבל לפתע פלוודרן תוקף בעלה קסם שפוגע בחוזקה בגבייט שלא מצליח לתקוף ונפגע.

.
    "גיבייט מהר אתה חייב להתאושש,תשתמש בקבר חול ואז טפריי דרקון קדימה!"

5. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    סייטר לא מצליח לתקוף באף מתקפה בגלל שדנטל שתוקף אותו במכת גוף יושב עליו ולא נותן לא לזוז, סייטר נפגע חזק מאוד בגלל הכובד של דנטל.
    תחזור סייטר צא באווסול!נסה להשתמש מתקפה מהירה!

קרדיט ענק לרועי!

6. משתמש מנוסה
    יגאל
    פנאפי תוקף בחפירה וחופר בור, אתה נכנס במהירות בבור ומתחיל עקוב אחרי פאנפי כאשר אתה זוחל, לפתע אתה רואה שמשהו זורק פוקדור לתוך הבור וממנו יוצא גולם שמתחיל לרדוף אחריכם במערה ולפתע הוא תופס את הרגל שלך ולא נותן לך להתקדם.

PokeStyle
    גבייט תוקף בקבר חול ומתחיל לקבור את פלוודרן תחת החול, נראה כאילו פלוודרן לא נפגע כלל, וכעבור כמה דקות אתה לא רואה את פלוודרן בגלל שהוא מתחת לערמת החול, גבייט רץ לערמת החול ותוקף בציפורן דרקון אבל לפתע יש רק חול באזור הזה אבל פלוודרן נעלם, לפתע פלוודרן יוצא מאחורי גבייט ותוקף בזריקת אבנים וזורק אבן על ראשו של גבייט שנפגע חזק ונראה כאילו הוא חטף מן זעזוע שגרם לו לסחרחורת.

elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה ופוגע בדנטל שעף על אחד העצים וגורם לריסוקו, דנטל מתעצבן הוא עומק לתקוף בחוט יריה.

7. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פנאפי תוקף בחפירה וחופר בור, אתה נכנס במהירות בבור ומתחיל עקוב אחרי פאנפי כאשר אתה זוחל, לפתע אתה רואה שמשהו זורק פוקדור לתוך הבור וממנו יוצא גולם שמתחיל לרדוף אחריכם במערה ולפתע הוא תופס את הרגל שלך ולא נותן לך להתקדם.

PokeStyle
    גבייט תוקף בקבר חול ומתחיל לקבור את פלוודרן תחת החול, נראה כאילו פלוודרן לא נפגע כלל, וכעבור כמה דקות אתה לא רואה את פלוודרן בגלל שהוא מתחת לערמת החול, גבייט רץ לערמת החול ותוקף בציפורן דרקון אבל לפתע יש רק חול באזור הזה אבל פלוודרן נעלם, לפתע פלוודרן יוצא מאחורי גבייט ותוקף בזריקת אבנים וזורק אבן על ראשו של גבייט שנפגע חזק ונראה כאילו הוא חטף מן זעזוע שגרם לו לסחרחורת.

elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה ופוגע בדנטל שעף על אחד העצים וגורם לריסוקו, דנטל מתעצבן הוא עומק לתקוף בחוט יריה.
    אני מוציא את קאקול ואומר לו לתקוף אותו באקדח מים

8. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול יוצא מהפוקדור, הוא תוקף באקדח מים ופוגע בגולם, שמתחיל לרקוע על האדמה ולגרום לסלעים לפול ולבור הקטן להתחיל להינעל, לפתע קאקול קופץ על גולם במטרה שאתם תצאו מהבור בשלום, קאקול רוצה שאתה ופאנפי תצאו והוא כבר יבוא מהצד השני, הוא רוצה שתסכים.

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול יוצא מהפוקדור, הוא תוקף באקדח מים ופוגע בגולם, שמתחיל לרקוע על האדמה ולגרום לסלעים לפול ולבור הקטן להתחיל להינעל, לפתע קאקול קופץ על גולם במטרה שאתם תצאו מהבור בשלום, קאקול רוצה שאתה ופאנפי תצאו והוא כבר יבוא מהצד השני, הוא רוצה שתסכים.
    אני אומר לו שאני לא עוזב אותו ואומר לו לתקוף בקרן קרח על גולם

10. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    תחמוק ותשתמש בשריטה!אחר כך קפוץ גבוה ותשתמש בדחיפה!

קרדיט ענק לרועי!

11. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול מנסה לתקוף בקרן קרח אבל הוא לא מצליח שוב, לפתע גולם מתחיל לשבור את הבור ותופס את קאקול לפתע התקרה של הבור נופלת ויוצרת חומה ביניך לקאקול, לפתע אתה שומע המצד השני את הצווחות של קאקול, התקרה מתחילה להתמוטת ופאנפי אומר לך לעקוב אחיו מהר כדי שתצא החוצה בלי להיפגע.

elbaz2008
    באווסול מנסה לחמוק אבל דנטל תופס את רגלו בחוט יריה ומפיל אותו על האדמה, דנטל מתחיל להטיח את באווסול באדמה ללא הפסקה, נראה שבאוסול נפגע קשה.

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול מנסה לתקוף בקרן קרח אבל הוא לא מצליח שוב, לפתע גולם מתחיל לשבור את הבור ותופס את קאקול לפתע התקרה של הבור נופלת ויוצרת חומה ביניך לקאקול, לפתע אתה שומע המצד השני את הצווחות של קאקול, התקרה מתחילה להתמוטת ופאנפי אומר לך לעקוב אחיו מהר כדי שתצא החוצה בלי להיפגע.

elbaz2008
    באווסול מנסה לחמוק אבל דנטל תופס את רגלו בחוט יריה ומפיל אותו על האדמה, דנטל מתחיל להטיח את באווסול באדמה ללא הפסקה, נראה שבאוסול נפגע קשה.
    אני אומר לפאנפי שאני לא עוזב את קאקול ואומר לפאנפי לתקוף בגילגול כדי להרוס את החומה

13. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אוקיי חזור באווסול!בואו נמשיך לקרב המכון הבאה!

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    יגאל
    פאנפי תוקף בגלגול אבל זה לא עוזר יש יותר מדי אבנים, בור ממשיך להתפרק, ולפתע אתה רואה שפאנפי מוותר הוא מתחיל להמשיך לחפור את ההמשך לצד השני הוא פוחד שתתקעו בצד השני אבל הוא רוצה שתבוא איתו, אתה מנסה להזיז את האבנים בעצמך ורואה שפאנפי ממשיך בלעדך, אתה מנסה לראות אולי תשמע את קאקול אבל אתה שומע מהצד השני רק שקט.

elbaz2008
    לפתע הדנטל שאותו תקפתה תוקף אותך בחוט יריה ותופס את הרגל שלך בחוט ומפיל אותך לאדמה, נראה שהוא עומד לתקוף אותה במכת גוף.

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    אחי אני מציע לך להוסיף יותר עניין שיהיה לנו מעניין ושנרצה לראות מה קורה בהמשך
    המשחק שלך קצת משעמם
    בלי להעליב
    ----------------------------
    "גיביט אתב בסדר?" אצעק לעבר גיבייט
    "מהר אתה חייב להתאושש תשתמש בחפירה ואז זעם דרקון קדימה!"

עמוד 59 מתוך 83 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •